Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Vypravěčko
Dorka
| 15. 12. 2008 14:53
solná jeskyně je super já byla párkrát taky hlavně si dej pozor, abys nedýchala pusou, musí se nosem jinak Tě bude škrábat v krku. Já jsem to nevěděla a pak jsem se divila proč mě bolí v krku a nadávala jsem, že mě solná jeskyně nepomohla . Teď si dávám pozor, raděj ležím se zavřenou pusou, poslouchám pěknou hudbu a relaxuji.
Ať Ti nový notebook slouží
Pejsek bude potřebovat čas než si zvykne na nový domov.

pa
ahojky
Dorka
| 15. 12. 2008 14:45
moc vás všechny zdravím a přeji pěkný týden

Jitulko, držím pěstičky, aby Ti ten test dneska dopadl dobřeNeboj, autoškolu taky zvládneš jsi šikulka. Moc mě mrzí, že máš teď doma takové trápenízrovna před Vánoci. Jestli budeš chtít tak se nám klidně svěř, náladu nám kazit nebudešhlavně to v sobě nedus ať Tě to moc nestresuje. Říká se: sdělená starost, poloviční. Na dárečky máš Jitulko ještě času dostjá ještě také žádné koupené nemám

Vypravěčko, Ty jsi dostala nádherný dárek pod stromeček dcerka s přítelem Ti jistě udělali radost. Pejsek je moc roztomilýmá krásné oči. Taky si myslím, že vám bude vdečný za to, že jste mu poskytli domov. Moc Ti přeju, aby Ti vyplnil prázdné místo v srdíčku, určitě Ti bude Lumpík dobrým společníkem.

Ameli, jak jsi dnes dopadla na posudkové? Myslím na Tebe
Majko, už jsi tu dlouho nebyla snad je vše v pořádku
Rezamka, toho má určitě zase hodně .

Holky, moc se nepředřete. Já jsem teď byla na rehábce tak jdu odpočívat...mám ty záda nějaký rozbouřený
pa
Před
anonym
| 15. 12. 2008 14:34
chvíli jsem se vrátila z města, byla jsem sobě a dceři koupit pernamentky do solné jeskyně, pak jsem si je jela nechat proplatit. potom jsem se zastavila v datartu a koupuila jsem si tam nový notebook (pc je již zastaralé, nestačí mi na účetní program) . Takže se s ním nyní budu pomalu seznamovat. Asi dvě hodiny trvalo, než mi jej připravili pro okamžité použití. Takže jsem se prošla po městě, zatím dceři skončila směna a společně jsem jej vyzvedly a jely domů. Před chvíli jsem se vrátila z procházky s Lumpíkem, ten je trochu divoký, chvíli to potrvá, než se zklidní.
Ráno tady byl slabý mrazík, ale nyní to venku vypadá spíše na jaro než na vánoce.
Mějte se všechny hezky.
tohle je móóc pěkné
anonym
| 15. 12. 2008 12:50
pro zasmání
anonym
| 15. 12. 2008 12:38
vypravecko
anonym
| 15. 12. 2008 10:52
ten pejsek je moc náhernej ,ještě z útulku,myslím,že bude moc vděčnej,že jste si ho vzali ,i kdyby ho majitelé našli,tak Vám buou moc věční,že jste se o něj postarali ,jsou i lidé,že si vezmou nemocného pejska,jako my Kubíčka kocourka,jen aby mu pomohli,máš hodné dítě,když vidí,že se trápíš opatří Ti jiného pejska ,takový krásný předvánoční dárek
Zdravím
anonym
| 15. 12. 2008 07:58
všechna děvčata a ještě jednou všem děkuji za pochopení. Již je mi trochu lépe, ale ještě to bude nějakou dobu trvat, než si zvyknu, že již Dorka za mnou nepříjde. Abych se z toho rychleji vzpamatovala, tak mě mladí překvapili a ve čtvrtek mi přinesli v útulku nového pejska (doufám, že se s ním nebudu brzy loučit (je možné, že se ještě o něj přihlásí původní majitel - do půlroku, pejsek byl do útulku přivezený před měsícem). Neměl jméno, pojmenovala jsem jej Lumpík (podle pejska, kterého kdysi jsme měli u rodičů). Pejsek je velmi temperamentní, ale rychle se učí (již ví, kde nemůže a taky nás již poslechne na některé povely - to jej učí dceřin přítel).
Včera jsme s dcerou dodělaly cukroví (máme 16 druhů , většinou jsem dělala z polovičních dávek), nyní již jen převléknu postele a vyperu přehozy ze sedačky.
Báro - to je dobře, že si to syn s tou školou rozmyslel
Zdeničko - přeji ti, aby ti ten nový lék zabral a ty se konečně dobře vyspala, taky by mohla mít tchýně rozum a trochu ti pomoci s tím cukrovím, vždyť ví, že nejsi zcela zdráva. Ale když ji to nenapadne, tak s tím nic nenaděláš, zase jiale nemusíš být za nic vděčná.
Ameli - jsem ráda, že se to s tou školou vyřešilo a v únoru ti budu držet pěsti, ale, jak jsem tě poznala, ty to zvládneš, jsi šikovná.
Raduško - velmi mě mrzí, že tě zase pro změnu chytl kašel, dávej na sebe pozor, ať ještě více neonemocníš. Moc ti děkuji, že na mě myslíš, děkuji za zprávičku.
Jarmulko - již se na tvé stránečky moc těším
Regíno - tobě přejiu, aby ti chodítko pomáhalo a byla jsi s ním spokojena, hlvně buď zpočátku opatrná, aby jsi nespadla a ještě se před svátky nepolámala.
Jitulíku - dnes na tebe myslím a přeji ti, aby ten dnešní test dobře dopadl. Taky ti přeji, aby jsi úspěšně ukončila autoškolu. Pokud budeš chtít, tak se nám klidně svěř, jsme tady od toho. taky mi svěření se děvčatům, když mi odešla Dorka, hodně pomohlo. Tobě přeji, aby se vztahy ve vaší rodině urovnaly a vše dobře dopadlo - to by jistě byl pro tebe ten nejhezčí dárek.
rezamu taky zdravím, obdivuji tě, jak vše zvládáš.
Dous - tobě opožděně přeji k narozenínám vše nejlepší, hlavně co nejvíce zdraví.
Všem přeji hezky prožitý poslední předvánoční týden, moc se nehońte, ať pak svátky nepromarodíte.
Promiňte, jestli jsem na některou zapoměla.
A tady vám posílám fotku nového člena rodiny.
já mám
anonym
| 14. 12. 2008 23:08
ráda,pampelišky,kopretiny,slunečnice,gerbery a samozdřejmě růže,ale i fialky.
Taky
anonym
| 14. 12. 2008 22:27
mám ráda růže a pampeldy já tu mám Raduš nainstalovaný program je zcela zdarma, legální a stáhlý z netu mám dojem že se jmenuje Ubunt ale na 100%to tvrdit nemohu akorát mě mrzí že mě nejdou přehrávat všechny PPS musí se tomu ještě vychyta mouchy ale až bude víc času přes vánoce
Baruško
anonym
| 14. 12. 2008 22:11
,taková krásná kytička a ještě růžičky,moje oblíbené,dous,jakpak jsi oslavila??
klidně
anonym
| 14. 12. 2008 22:09
Jitulko napiš,já mám moc pěkný mailík Vlak života,nebo jsem napsala do deníčku příběh,který mě doslova dostal,taky máš nás,takže kdykoliv se ozvi,držím pěsti,abys vše zvládla
krásný večer všem
anonym
| 14. 12. 2008 22:04
ahoj Jitulko,zdravím Tě po dlouhé době ,je mi líto čím vším musíš projít,ale nejsi na to sama,když budeš chtít vypovídej se,u mě zase spad počítač tak zkusíme jinou verzi na Visty,jinak už fakt nevím,moc Ti rozumím,já to mám doma podobné.
Zdravím
anonym
| 14. 12. 2008 21:45
i všechny ostatní přeji krásný ničím nerušený večer a posílám v tomto nevlídném počasi
Jituško
anonym
| 14. 12. 2008 21:37
jsem ráda že jsi se ozvala.Je mě moc líto že při všech starostech ze školou a řidičákem máš ještě problémy v rodině ale věř nejsi jediná , klidně se vypovídej ,teda pokud chceš .Od toho tu jsme ,náladu nám kazit určitě nebudeš
Drž se Jituško držím pěsti aby Ti všechno, úplně všecičko dobře dopadlo Zasloužíš si to
Jitulíku,
anonym
| 14. 12. 2008 20:03
děkuji za gratulaci.
Koukám, že toho máš až nad hlavu, ale jestli tomu dobře rozumím, tak všechny zkoušky (test, autoškola...) budeš mít do vánoc z krku, takže pak už budeš užívat klidu .

Co se týče rozpadající se rodiny, klidně se rozpovídej (až budeš mít čas). Věř, že mnohé z nás si obdobnými problémy také prošly, takže pochopíme tvé pocity a starosti. Jen je škoda, že takto na dálku ti asi nebudeme moci podat pomocnou ruku, hlavně v těchto situacích to ani moc nejde Ale jak se říká: "sdělená starost..."
Pozdrav
jituliiik
| 14. 12. 2008 19:12
Ahoj Dorinko, Ty jsi milá, že sis vzpomněla i na mě Já jsem teď moc často nechodím, příspěvky si ale čtu Nějak se na mě všechno valí, tak tady nechci kazit náladu, tak nějak se mi rozpadá domovale to je vyprávění na hrozně dlouho. Navíc toho mám hodně ve škole, zítra píšu docela těžký test a pak mě příští týden čeká ještě ten řidičák..to bude hrůza, ani nemám náladu se pořádně něco učit. Dárky ještě nemám, to nechávám až na poslední chvíli a taky ještě teď ve středu jdu na brigádu, takže až po výpaltě, jestli mi ji vůbec do Vánoc dají
Jinak zdravím taky všechny ostatní, Vypravěčku, ať jí není smutno, s tím pejskem je mi to hrozně líto Baro, jsem ráda, že to syn nevzdal
Ameli, teěší mě, že Ti dobře dopadlo s tou školou, jsou to nervy, doufám, že to v únoru všechno zvládneš
Raduško, chválím Ti deníček, máš tam moc pěkné věci
Pak taky zdravím Rezamku, Dous-taky přeju vše nej k narozeninám, Majku, Jarmulku a úplně všechny, co sem chodí, omlouvám se, jestli jsem na někoho zapomněla
Mějte se moc krásně!!!
tak
anonym
| 14. 12. 2008 17:24
jsme trošku deborelizovali kuchyň a obývák,nejvíc dala práce ta špajzka ,nejlíp měl kočičák,,chrněl v krabici a vůbec mu to nevailo
krásnou neděli všem
anonym
| 14. 12. 2008 11:55
tak jsme po obědě,kocour dostal na křesle,taky svojí porci,ten si akorát mňoukne a už má,co chce ,,jednou je mu horko,tak křeslo od krbovek,teď měl zase hlad obýdek mu zavoněl,měli jsme rizoto a kuřecí polévku, To by Ti Dorinko taky chutnalo,to rizoto,já uvařím maso,zeleninu a rýži,pak vše smíchám,ještě tam mohou být houby.Jé Baruško,takový krásný obrázky.....Já až tuhle při psaní deníčku přišla na to,jak se udělá tučnější písmo ,já to furt mazala a přepisovala.
Ahoj
anonym
| 14. 12. 2008 08:55
holky přeji všem krásný den U nás je pěkně zamračíno ,třeba nám trochu sněhu napadne bylo by to super hned krajina vypadá jinak

Dorinko
anonym
| 13. 12. 2008 22:26
moje večery vypadají zajímavě,jsem totálně vyřízená ,snažím se přes den něco dělat,jenže to nastydnutí je nějak silnější, ,uvařila jsem si kuřecí polívku,tak to snad přežiju .Dárečky my to nějak nepřeháníme,takže to snad ten můj zabalí,já jsem na to antitalent,jé chodit spolu po obchodech to budeš mít super,výzdoba a světýlka
Dorka
| 13. 12. 2008 21:20
hlava děravá Jitulíku promiň, málem bych zapoměla vždyť Ty jsi taky naše . Dlouho jsi tu nebyla, jakpak se máš? Doufám, že zvládáš dobře skloubit školu, autoškolu a ještě brigádu? Už máš nakoupené dárky na Vánoce? Já ještě nemám všechny . Nemohla jsem teď pořádně chodit jen co se dám trochu dohromady tak vyrazíme s moji drahou polovičkou na nákupy . Už se těším .

pa
ahoj holky
Dorka
| 13. 12. 2008 20:43
přeji vám všem krásný večer
Majko, doufám, že už hlavička přestala boletmě taky co chvíla bolí, někdy mám pocit, že mi praskne.
Zdeničko, ty léky co jsi dostala od neurologa neznám vůbec nic mě ten název neříká. Mě když je hodně zle a nemůžu to vydržet tak si vezmu Ibuprofen jinak už jsem toho vyzkoušela opravdu hodně a nic mě nepomáhá jen dostatek spánku. Taky se několikrát za noc vzbudím a jsem pak ráno jak pytlem praštěná . Zajímalo by mě, jestli jsi po tom novým prášku dobře spala? Přeju Ti ať Tě zádička v noci nebolí a ať se dobře vyhajáš.
Zdravím moc a moc Vypravěčku, dlouho tu nebyla doufám, že se moc netrápívím, že to musí hodně bolet zvlášť když Ti pejsek přirostl k srdíčku. Jak píše Baruška, čas je nejlepší lék. Máš ještě doma kočičku Myšku tak doufám, že Ti není moc smutno a máš tady nás .
Raduš, jak je? Už je líp?nebo ještě kašleš? Přeju brzké uzdravení a posílám Ti kytičku.
Baruško, jsem také ráda, že dostal synek rozumbyla by to opravdu škoda té školy nechat když už se tam dostal. Třeba zabere a dodělá si ty zkoušky co mu chybí.
Ameli, jsem ráda, že ti ve škole nakonec vyhověli . Celou dobu jsem držela palečky. Neboj, určitě to všechno zvládneš jsi šikulka budu držet palečky dál .

Jdu ještě za holkama na diskuzi 40 popřát Dous vše nejlepší k narozeninám. Nevím, jestli se sem staví tak ať si to pojistím . Dous, vše nejlepší a ať se Ti dařímáme Tě rádi .
Rezamko, odpočíváš?
Reginko, doufám, že Ti chodítko dobře slouží? Posílám kytičku
Jarmulko, co ty Tvoje stránečky tvoříš? Jsem na ně taky zvědavá .
Doufám, že jsem na nikoho nezapomělajestli ano tak se omlouvám.

Všem přeji krásný ničím nerušený víkendík, užijte si ho v klidu a pohodě, dobrou noc, pa
pohodička s kávičkou
anonym
| 13. 12. 2008 19:13
krásnou sobotu všem
anonym
| 13. 12. 2008 15:40
tak jsem po zdárném uvaření oběda,v deníčku upravila trošku článečky,aby se to líp četlo ,ještě něco přidám,z bylinek.Jinak Baruško,jsem ráda,že syn školu neopustil,zase bude mít lepší vyhlídky na práci ,vypravecko,doufám,že už je líp,moc na Tebe myslím,a souhlasím,s Baruškou,že pejsek je nejlepší přítel člověka,když pak odejde,je to,jako by odešel člen rodinny.Amálko,doufám,že vše stíháš a jsi v pohodě, ,Majulíku doufám,že už ty nemoci,že už se u Vás stěhují jinam,všem ostatním krásný předvánoční víkendík.
holky přejí
Majka33
| 13. 12. 2008 11:43
všem hezkou sobotu a AMALKO držím pěstičky at´ti to v pondělí dobře dopadne .My jdeme zase kupovat nový pokojíček dětem.V pondělí se jdem mrknout,chcou poschodové postele a větší skříně potřebujou.Čím jsou starší tím víc a víc věci mají,nevím kdo jim to tolik kupuje.... .Tak holky zatím papánek
Ahoj
anonym
| 13. 12. 2008 10:42
holky přeji pěkný de.
Majulíku:doufám že už je líp a hlava nebolí
Amálko:smekám před Tebou klobouk a dost hluboko obdivuji Tě jak všechno zvládáš a držím pěstičky aby všechno dobře dopadlo.Taky děkuji za přání pro syna vypadá to že se vzpamatoval a bude bojovat dál.Asi měl nějakou slabou chvilku to taak někdy bývá určitě to známe všechny že jo
Vypravěčko:i Tobě děkuji i já stejně jako Amálka nemyslím že by jsi pro pejska dělala nějaké caviky pes je přítel nejlepší a když odejde je to jako by odešel člověk ale i v tomto případě nejlepší lékař je čas.Až se rány trochu zahojí pořídíš si nového pejska a na svoji Dorinku budeš s láskou vzpomínat
Zdeničko
anonym
| 12. 12. 2008 22:12
jsou takový lidé s kterýma se nedomluvíš,i kdyby ses rozkrájela,na takhle malý kousíčky,za každou cenu chtějí mít pravdu ,případ mojí budoucí tchýně,hádku vyvolá,pak si jde stěžovat,jaká je chudinka ,ale já jí neřeším,spíš ona mě ,prostě jsem na tom líp jak ona,která je naštvaná,snad skoro pořád.
Amálko
anonym
| 12. 12. 2008 22:04
,koukám Ty toho máš holka,hlavně aby to dobře dopadlo s tím důchodem,držím pěsti
Ahoj holky
Ameli
| 12. 12. 2008 20:31
Vypravěčko, myslím, že si tady nikdo nemyslí, že děláš kvůli psovi cavyky. Já toho našeho beru jako člena rodiny a kdyby se mu něco stalo, hodně těžce bych to nesla.
Báro, jsem ráda, že to syn nevzdá a přeju mu, aby všechny zápočty i zkoušky úspěšně zvládnul.
Díky, že na mě myslíte kvůli té mé škole. Dnes se na to byl přítel zeptat na studijním. Já jsem tam totiž kvůli práci nemohla. Naštěstí jim to nevadí a vedoucí mi může zapsat odevzdání diplomky do toho starého předmětu. Teď nevím, jestli je to srozumitelný, ale nejdůležitější je, že mi to projde. Docela se mi ulevilo. Jen teď ještě musím urgovat vedoucí, aby mi to zapsala.
V pondělí jdu na sociálku na přezkoumání zdravotního stavu. Jsem zvědavá, jestli mi nechají částečný nebo mi důchod seberou úplně. V podstatě je mi to fuk, když už mám práci. Hlavně, abych byla zdravá.
Tak mějte krásný víkend.
Ahojky!
Zdenicka
| 12. 12. 2008 19:47
Jarmulko,já ji nepomlouvám,já pouze říkám fakta!!!!!Ale nejhorší na tom je,že její syn je raději s mýma rodiči a to už je na zamyšlení!A její vlastní vnučka jí říká dobrý den,podotýkám že jen má dcera,děti od její dcery babičce tykají!Takže to není starou školou,vím že někde to tak je,že se vyká babičce i dědovi!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18