Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

jsem tu jen na skok
Dorka
| 17. 12. 2008 22:40
Majko, já se Ti nedivím, že nemáš moc náladu když jsou dětičky pořád nemocné asi si ty bacily pořád předáváte. Jsem ráda, že Ti výsledky na gyndě dopadly dobře. Vidíš, aspoň jedna dobrá zprávato je paráda mám radost i za Tebe. Tak máš zas na chvíli pokoj .
Rezamko, ať se dcerka brzo uzdraví a Ty taky. Držím palce, aby jsi to všechno zvládla. Určitě je toho na Tebe taky hodně . Já se naštěstí zatím držím, ale potichounku, abych to nezakřikla. Stačí, aby na mě někdo prskl a jsem hned marod.
Baruško, ten vtípek na rumové pralinky byl suprový pěkně jsem se tady doma nasmála děkuji. Přeji Ti, aby se to u vás uklidnilo a bylo líp. Posílám kytičku
Raduš, Ty se taky dej co nevidět do pořádku ať jsi zdravá jako rybička. To máš asi od těch oken jak jsi je pořád drhla nic se nemá přehánět

Já jsem to dneska nevydržela a upekla jsem vločkové cookies podle nového receptu (sice jsem jeden plech spálila, ale druhý mi zůstal )...špatně jsem odhadla dobu pečení než jsem doběhla byly připečené .
Ráda peču takové zdravé sušenky místo těch kupovaných, které mi připadají strašně přeslazené a moc tučné. Málem bych zapoměla ještě jsem pekla tvarohovou bábovku podle Apetitu, zkusila jsem ubrat tuk a cukr a je to mňamka

Musím jít umývat nádobí, mějte se pěkně a hlavně žádné spálené cukroví.

pa
Ještě
anonym
| 17. 12. 2008 22:34
Ahoj
anonym
| 17. 12. 2008 22:05
holky přeji pěkný večer.
Vypravěčko:je moc dobře že máš nového pejska ,i to jméno mu sedí zažijete spolu určitě hodně radosti
Majulíku: vánoční atmosféra přijde až postavíte stromeček..........děti budou natěšené
Majulíku
anonym
| 17. 12. 2008 17:22
mrkni na stránky babyonline.cz třeba se Ti bude pro děcko na kašel hodit
:o)
Majka33
| 17. 12. 2008 16:38
:o))
Majka33
| 17. 12. 2008 16:37
:o)
Majka33
| 17. 12. 2008 16:36
když si jen vzpomenu
anonym
| 17. 12. 2008 16:11
kolikrát jsem šla na úřad,kvůli péči,o dědu ,důchodový,obvodní doktor,sociálka tuším taky,kolikrát mi bylo zle k doktorovi jsem nemohla,protože máma by to sama nezvládla.......,nikdo jiný v postatě nebyl
u nás
Majka33
| 17. 12. 2008 16:05
je stejně,prší a nezasněží a nezasněží... to budou zas vánoce na blátě
Rezamko
Majka33
| 17. 12. 2008 16:02
Marti já si to chci užít tu atmosféru ale nějak to nejde.Pořád jen jsem s dětma u DR.Já nakonec ještě nestihnu ani dokoupit dárky. A co ty jak ti je po kapačce?A dcerce je už líp?At´ se brzy uzdraví.
Majulíku
anonym
| 17. 12. 2008 16:01

se mnou musí mít velkou trpělivost ,ty úřednice,protože absolutně nevím,která bije,ale ten můj toho hodně zná,tak mi naštěstí poradí ,i s mojí mámou vše vyřizoval i vyplňoval složenky,protože dělal ve spořce......,tam mi prostě ta úřednice něco cpe,já nevím,koukám,přemýšlím a toho papírování děs...... ,tady je tma,prší,takže mám bezva vánoční náladu
Dorinko
Majka33
| 17. 12. 2008 15:52
tak co jak je po masáží?Hlavně se moc neunav a nehoń.Odpočiń si holka zlatá
Radko
Majka33
| 17. 12. 2008 15:50
tak se pěkně vykuryruj at´je ti líp.U nás to taky spolehlivě působí. I já už jsem nachlazená a bolí mě hlava... .Uvař si horký čajíček s citronem a šupky hupky zpátky do pelíšku...No to mi povídej.Na těch úřadech to je děs.Člověk běhá sem a tam a přesně neví co vše vzít a nevzít .A úředníce se tváří jak by to měli dávat ze svého.............
rezamko
anonym
| 17. 12. 2008 15:30
já jsem nastydlá také,říkám si to je fajn před Vánoci,teď jsem usnula a zbudila se celá spocená,ještě mě škrábe v krku,tchýně už je nastydlá,tak čekám kdy to chytneme tady,tohle působí spolehlivě,jakmile,jsme nastydlí,tak si to předáváme,z patra ,Dorinko,já také spíš odpočívám,odpočiň si když to potřebuješ ono se to nepo..............
Majulko
anonym
| 17. 12. 2008 15:25

,to jsem ráda,že jsi mezi námi,držím pěsti,aby vyšel invalidní,já sama,když jsem vyběhávala důchod,nebo péči o dědu,to bylo děsný,i ten Tvůj klučina se uzdraví,neboj,aspoň ty výsledky jsou dobré
ahoj holky
Dorka
| 17. 12. 2008 13:26
přeji krásný den

Za chvíli letím na poslední masáž na rehábko, příští rok si vyberu cvičení a budu mít na chvíli pokoj

Rezamko, uhodla jsi to, pořád se necítím ve svý kůži . Musím hodně polehávat....

Všem přeji brzké uzdravení

pa
ahojík
rezama
| 17. 12. 2008 12:42
holky moje.Tak dcerka je doma,není to angína,ale nachlazení,kašle jak tentuberák a paní doktorka jí dala zatím jen Pamykon,nemá zatím ani horečku,fakt je to vše asi tím počasím.
Taky vám všem moc děkuji za starost,asi jsem taky trochu nachlazená,ale nebojte ono to zase brzo přejde.
Vypravěčko pejsek je moc pěkněj a pokud bude opravdu lumpík,tak se s ním aspoň nebudeš nudit a přinese ti hodně radosti.
Ameli ono je toho na tebe taky hodně a tak ta nálada tak nějak nechce přijít,neboj ona dorazí a o to to bude hezčí.
Jituliiku na tebe myslím,aby ti vše dobře dopadlo.
Raduško na tebe taky myslím,to aby jsi měla hodně klidné svátky a nikdo tě moc nezlobil.
Majko neboj ona ta nálda taky přijde,teď máš hodně starostí s dětma,jak jsou nemocné a tak to nějak zatím moc taky neprožíváš,ale pak to taky bude hezké,dětičky jsou ještě malé a to to nejkrásnější,ony ještě mají takovou tu nefalešnou radost a to je fakt to nejhezčí,tak si to užívej než ti odrostou.
Copak Dorinka,taky tu nebyla,ale holka zlatá asi jí to taky vše zmáhá,ono i to počasí si s náma hraje,tak hlavně aby bylo dobře.
Ostatní všechny moc a moc zdravím,jdu ještě dodělávat nepečené a krémové,nebojte už opravdu jen trošičku, a tak jsem vás šla jen pozdracit.
Tak zatím papapa
vždycky jak si
Majka33
| 17. 12. 2008 11:04
na vás vzpomenu,tak mi je hned líp u srdíčka
Ameli
Majka33
| 17. 12. 2008 11:03
neboj i částečný je dobrýje lepší něco mít než nic.Já taky lítám po sociálce a vyřizují si ČID.Už toho mám plné zuby.Tak at´se ti daří v práci. A holky já jsem natom úplně stejně.Vůbec nemám takovou předvánoční náladu.Sice mám už napečeno,uklízeno,dárky nakupují ale jsem taková bez nálady.Nevím proč.Asi že jsou pořád dětí nemocné,pořád se to nějak střídá.A ty přecpané obchody lidma,taky nemusím ach jo.Já jsem protivná co?Tak zatím pa pa a zítra dám vědět jak jsme dopadli .Ještě že vás mám
ahoj holčičky
Majka33
| 17. 12. 2008 10:57

jdu vás po delší době pozdravit.Mám nemocného Honzíka tak jen po dochtorech.Má velký kašel,bere tři sirupy a zítra mám sním ještě ráno přijít na kontrolu.Moc se mu to nelepší.Výtěr z krku má dobrý.Jen si ho poslechnou,pořád chraptí.Já ted´volala na gyndu kvůli výsedkům z onkomarker,mám to dobré ,tak má do května klid,hurááá.Jen aby Honzík se ještě uzdravil.Mám z toho strach.V pondělí před náma byla jedna maminka s malým klučinou,ve věku Honzíka a ten tak hodně kuckal.A DR.je poslal do nemocnice s podezřením na zápal plíc.Já mám z toho strach.Holky myslete zítra na nás.At´příjdem domů v pořádku.
krásný den všem
anonym
| 17. 12. 2008 07:56
vypravecko,ta vánoční výstava v hlučínském zámku musela být moc pěkná,copak Lumpík,jak se sžívá s novým prostředím,copak mu chutná,k papání???Máš to dobré,že můžeš s někým vyrazit ven,to koukám,jak jsi šikovná,s počítačem,že i instaluješ sama programy,já to spíš nechávám na odborníkovi,protože i když mi tam vyleze tabulka česky,tak kolikrát nevím,co to po mě chce
Hezký den
anonym
| 17. 12. 2008 07:01
přeji vám všem. včera dopoledne jsme se byly s kamarádkou podívat v hlučínském zámku na vánoční výstavu a potom jsme se zastavily v několika obchodech. odpoledne po procházce s Lumpíkem jsem si do notebooku instalovala některé programy a ovladače. A hned byl večer, nyní jsou ty dny opravdu nějaké krátké.
Stejně jako některé z vás, ani já ještě nemám vánoční náladu, asi je to taky tím počasím, přes den to vypadá jako na jaře, cvhtělo by to alespoň trošku sněhu.
Ameli - hlavně, že ti nechali alespoň ten částečný i když by bylo nejlepší kdybychom byly zdravé a důchody nepotřebovaly.
Marti - dávej na sebe pozor, ať ještě neonemocníš.
Radko - do těch solných jeskyní budu chodit až po novém roce, pak ti dám vědět, jak na mě působily.
Dorko - mockrát děkuji za radu, určitě se jí budu řídit.

Všechna oostatní děvčata zdravím, moc to s těmi přípravami nepřehánějte.
tak koukám,že
anonym
| 16. 12. 2008 22:28
jsem zase tady sama ,kdepak všecky holky lítáte???Já jsem dneska odpočívala,kocour si mě žádal ,ale teď je zase nezvěstnej kocour .
Ameli
anonym
| 16. 12. 2008 19:49

,já také moc vánoční náladu nemám,všude v oknech výzdoba,i ve městech,ráda se podívám akorát na pohádky,rezamko,dávej na sebe pozor,nějak ty chřipky řádí,abys nebyla na svátky nemocná
Zdravím
Ameli
| 16. 12. 2008 19:06
všechny holky.
Koukám, že od včerejška tady byla jen Radka a Rezama.
Marti, dávej na sebe pozor a ať je ti brzy líp.
Já pořád nemám tu správnou vánoční náladu. Nevím čím to je. V práci máme vánoční výzdobu, stromeček, dnes někdo donesl i cukroví, ale to těšení se a nálada nikde. V neděli jdu na adventní koncert Valášku, tak snad potom.
No nic, jdu žehlit.
Mějte se krásně.
ahojík
rezama
| 16. 12. 2008 14:39
Holky jdu vás pozdravit.Včera jsem byla na další kapačce,ještě holka na rovnátkách,pak jsme ještě něco pokoupili,no je ale v tom městě pěknej mumraj,to vám povím,pak si holka vyzvedla řidičák a taky pak už řídila,no a bylo odpoledne a já bala utahaná jako kotě.Tak jsem po delší době dostala svoje dny,tak mě moc dobře od soboty nebylo,ale naštěstí snad odejdou sami a ne jak minule,dnes už je jakž takž dobře.No zase mě pro změnu začíná pobolívat v krku,ale to mám od dětiček,jsou nachlazený už dýl a tak to abych nebyla pozadu.
Tak vás jdu jen pozdravit,jsu ještě nějaká utahaná a tak se zastavím zasejc zítra.
Tak se mějte co nejlépe to jde a zatím páček shledáček.
krásné úterní ráno
anonym
| 16. 12. 2008 11:40

,tak kdepak jste všecky???Koukám předvánoční přípravy v plném proudu,tak se mě holky neužeňte
Ameli
anonym
| 15. 12. 2008 20:53
myslím,že i částečnej je dobrej,je to zas lepší,než nic ,hlavně abys zvládala školu i práci
Ahoj holky
Ameli
| 15. 12. 2008 20:39
Dnes jsem byla na té posudkové a už nejsem plně invalidní, ale jen částečně. Paní doktorka říkala, že je to u onkologických onemocnění běžný postup. Mám si prý v práci domluvit nějaké úlevy, ale to nehrozí, to by mě asi vyrazili...
Vypravěčko, ať ti Lumpík přináší jen radost. Se štěňátkem je hodně práce, ale snad to všechno zvládneš. Je moc roztomilý.
Jitulko, doufám, že zkouška dopadla dobře a autoškolu taky zvládneš, neboj.
Samozřejmě moc zdravím i ostatní holky. Mrzí mě, že už na vás nemám tolik času.
Tak pa a pěkný zítřejší den.
vypravecko
anonym
| 15. 12. 2008 15:56
pak napiš,jak bylo v solné jeskyni ,pejsek co máš teď je asi mladý,chce si hrát,blbnout,včera v telce ukazovali pěkný šťěnátka,Dorko,přeji Ti aby rehabko zabralo a bylas fit,a všem ostatním,aby bylo vše o.k.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18