Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

ahoj holky
Majka33
| 12. 12. 2008 18:28
tak jak je při večeru?Mě nějak bere spaní a ta mrška hlava si usmyslela že mě začne bolet.Jdu si vzít prášek.
Jarmulko
anonym
| 12. 12. 2008 18:18
ahoj to nejsou pomluvy ale holá skutečnot kde jinde si můžeme postěžovat?
Ahooj děvčata
Jarmulka
| 12. 12. 2008 18:03
Sakra není vám trapno pomlouvat tady vaše tchýně co vaše svědomí??
Zdeničko
anonym
| 12. 12. 2008 17:51
to moc dobře znám,když mě něco v noci chytne,tak je to teda síla,ale taky mi to šrotí v hlavě,to je tady dobrej tlumič spánku .
ještě
anonym
| 12. 12. 2008 17:23
Zdeni:ať se dobře vyspíš zdravý spánek znamená hodně já teď spím až na výjimky jak kotě
Holky:kluk se vzpamatoval asi měl nějakou blbou chvilku dělá mu problém jeden předmět který ve druhém ročníku stejně nebudou mít teď hlavně aby měl všechny zápočty a přežil zkouškový období
Zdeni
anonym
| 12. 12. 2008 17:19
to už je dávno jen jsem si tak vzpoměla mám ji před očima jak dnes zrovna jsem pekla těsto se mě drobilo neřekla přidej tam trochu tuku dobře to musela vědět je dobrá kuchařka ale nač by radila snaše ať se potrápí že jo
Raduško!
Zdenicka
| 12. 12. 2008 16:32
jsem zvědavá jak mi ty prášky pomůžou,už jsem se pořádně nevyspala 4 roky! Což o to já usínám rychle ,ale taky se rychle probouzím bolestí a pak se převaluji a nebo chodím po baráku jako hlídač!pa,pa
Ahojky,
Zdenicka
| 12. 12. 2008 16:29
no jo, Baruško - taková je teď moje tchýně,jen čeká co jí doneseme,ale letos malé donesla mikuláše,což mě teda překvapila!Po 4 letech si vzpoměla že má malou vnučku! Holky jdu udělat marokánky,tak se mějte krásně ahojky Zdenka
Majko
anonym
| 12. 12. 2008 15:12
to bych si hned dala,tyhle mám nejradši
krásný den všem
anonym
| 12. 12. 2008 15:09
vypravecko,doufám,že už je Ti líp,pro někoho jak říkám,znamená pejsek v bytě moc,to samý já s kocourkem,vodím ho po dvoře,jako pejska ,prostě mi není pro něj nic za těžko.Baruško držím palce,aby syn pokračoval ve škole a všecko bylo o.k.,Zdeničko aby prášky zabrali,konečně ses vyspala,já také nemohu večer zabrat.Dorinko,aby se Ti cukroví povedlo a všecko bylo o.k.
Ahoj
anonym
| 12. 12. 2008 13:26
holky přeji pěkné odpoledne.
Já mám napečýno pět druhů plnit je budu až příští víkend a na nepečené je taky času dost
Zdeni:já měla tři děti malé 4,3 a půl roku tchýně ač v důchodu mě donesla cukr abych měla s čeho péct ale že by pohlídala alespoď dětičky ani náhodou
Vypravěčko:bojovnice nejsem pro syna udělám co budu moct aby ve škole pokračovala ale to nejdůležitější je na něm
Vánoce
Majka33
| 12. 12. 2008 10:18
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Majka33
| 12. 12. 2008 10:00
:o)
Majka33
| 12. 12. 2008 09:59
ahoj holky
Majka33
| 12. 12. 2008 09:57

Ahojte holky!
Zdenicka
| 12. 12. 2008 09:36
Všechny Vás moc zdravím!!!Vypravěčko- je mi moc líto pejska,ale už ho nic netrápí a už honí pejsky někde tam nahoře!Přeji Ti ať to brzy přebolí a nejlepší je si koupit nového pejska! Tak jsem byla u doktorů,dostala jsem další léky proti bolesti a aby se mi lépe spalo,tak uvidím!Jmenují se gabapentin-teva,neberete je některá?Uvidíme jestli bude spánek lepší a trošku delší!Já bych tak ráda spala celou noc,bez jediného probuzení! Už mám napečeno 8 druhů cukrový,ale né úplně hotovo,krémy budu dělat až příští týden v sobotu,neděli!Dneska jsem volala svojí mamce a říkala jsem jí,že je v důchodě a mohla by mi napéct.Ozva byla taková ,říkala mi že ona a táta to nejí a na co by to pekla,že pár kousků dostane odemně a od ségry!Tak jsem dopadla,já se tak těším až nebudu muset na vánoce péci a moje dětičky mi napečou,ale aby to nedopadlo tak,že přijedou nabalijou a odjedou,ale co by maminka neudělala pro svoje děti,že? Holky já jdu na chvíli k sousedce na kafčo.mějte se moc hezky ahojky Zdenka
Jarmulko
rezama
| 12. 12. 2008 09:05
pomohlo ti to s těma ikonkama?
Ono poked to nevkládáš přímo do článku,tak vše musí být přes ten HTML kód,v těch panelech určitě.
Ale na to taky časem přijdeš.
Počasí,to musíš být zaregistrovaná někde kde tuhle službu poskytují,třebas na www.blueboard.cz tam jsou i vzkazovníčky,ankety a tak dál a tam si to vytvoříš a kód už pak jen přeneseš do panelu na své stránky.
Jen návštěvní kniha,pokud chceš obrázek tak ten si do toho kódu musíš sam vložit,taky zrovínka tam u nich si můžeš upravit pozadí návštěvní knihy,dát si tam třebas obrázek,já tam teď mám vánoce,a to buď celé pozadí a nebo třebas jen nahoře,ale to tam v nastavení přímo u nich najdeš.
Kalendáře kódy na jdeš jak jsem ti už psala na některých těch odkazech a oni tam taky mají odkazy a tam jsou zase další,taktéž hodiny,zkrátka různé takovéhle doplňky najdeš na netu,jen do stránek si je musíš už vložit sama.
Hodně toho má lady rose,má tam i rady ohledně toho HTML a taky hodně věcí i s rovnou s kódama.
Tak hodně úspěchů při tvorbě a někdy nám svoje stránečky ukaž.Určitě budou moc krásné.
ahojík
rezama
| 12. 12. 2008 08:26
Zdravím
anonym
| 12. 12. 2008 06:49
všechna děvčata a moc vám všem děkuji za vaši podporu. Včera jsem na tom byla psychicky opravdu špatně, dnes už je mi lépe. Vím, že si někdo řekne, ta nadělá cavyku pro jednoho pejska, ale pro mě opravdu hodně znamenala. Ale hodně z vás má daleko větší problémy a zvládá je mnohem lépe. Jsem totiž na takové věci hodně citlivá a taky mě velmi mrzí, když má někdo známý nějaké těžkosti. Chce to jen čas, abych si zvykla na to, že ji již nemám, vše přebolí a zůstanou jen pěkné vzpomínky.
Majko - hlavně, že jsi na té kontrole dopadla dobře a malý bude jistě brzy zase fit, děti rychle onemocní, ale aky jsou rychle zdrávy. Držím ti pěsti, aby jsi také dobře pochodila s tím důchodem.
Baruško - také tobě přeji, aby jsi ten důchod dostala, rozhodně se nedej. ale ty jsi bojovnice. Rovněž ti přeji, aby si to syn rozmyslel a ve studiu pokračoval, ty první ročníky (na všech typech škol) jsou nejhorší. Ale kdyby to opravdu nezvládal, tak se taky svět nezboří. Vždyť přece každý mít titul nemusí. ale rozhpodně by se měl ještě pokusit a boj nevzdát. Jistě je velký bojovník po tobě.
Dorko - ještě k těm rohlíčkům a taky je to důležité u lineckého těsta, a sice dlouho těsta v ruce nezpracovávat, mohlo by se zapařit a pak by se drolilo. důležité je rychlé zpracování.
Ty jsi šikovná pekařka a nic si nedělej z toho, že ti vše nejde tak, jak by sis přála. Dělej to co zvládneš a ty toho zvladaš hodně. Hlavní je především zdraví.
Ameli - držím pěsti, aby ti ve škole vyhověli.
Marti - tvé cukroví je skvělé
Všem vám přeji hezký den, jsem ráda, že vás mám. Jestli jsem na některou zapomněla, tak mi to promiňte, taky doufám, že jsem nepopletla jména, ale vy jste holky šikovné a poznáte, co patří které.
ahoj
Dorka
| 11. 12. 2008 23:34
jdu vám popřát dobrou noc

Ameli, zdravím netrap se kvůli cukroví do Vánoc času dost nač ten shon ....hlavně se nestresuj. Je něco novýho ohledně školy? Jak jsi dopadla? Doufám, že Ti vyhověli, držím palce .

Raduš, ty toho svýho čtyřnohýho kocourka pěkně rozmazluješ ten se má jako v bavlnce a toho svýho dvounohýho taky tak rozmazluješ?

Já jsem dneska dělala s mamkou další cukroví, mě to moc bavilo, ale mamka už toho má plné zuby. Příští rok už asi péct nebudu, nemám na to. Mrzí mě, že to nemůžu všechno udělat sama jenom pomáhám a stejně si připadám úplně neschopná .

pa
Ahoj holky
Ameli
| 11. 12. 2008 17:49
Vypravěčko, taky je mi moc líto tvého pejska. Přeju, aby to přebolelo, co nejdřív.
Majko, jsem ráda, že je na gynekologii vše Ok. Mně brali krev minulý týden na vstupní prohlídce do práce a krev mi pak tekla až do večera. Zašpinila jsem si i tričko. No a ta bolest, tak nevím, jak to sestřička dělala...
Marti, máte moc pěkné cukroví. Já ještě nemám nic. Nestíhám
Mějte všechny moc krásně.
pro zasmání
anonym
| 11. 12. 2008 16:13
anonym
| 11. 12. 2008 12:53
to nějak popletla omlouvám se Prostě ať jsou děti zdravé všechny kolik jich je?
Zdravím
anonym
| 11. 12. 2008 12:50
pěkné odpoledne přeji
Vypravěčko je mě moc líto co se přihodilo pejskovi už jsem Ti psala na 4O stejně tak Rezamě a jejímu pekařskému umění
Majilíku to je super že jsi v pořádku to by bylo aby jsi nebyla držím pěstičky aby se brzy uzdravila i dcerka
ahoj holky
Dorka
| 11. 12. 2008 11:11
jdu vás pozdravit a popřát vám co nejlepší den

Vypravěčko Jaruško, je mi to moc líto co se stalojá tady bulím s Tebouach jo je to moc smutný. Taky jsem doufala, že to nic nebude. Byla asi hodně nemocná a bohužel pejsci nám neřeknou co je bolíkaždopádně byla hodně statečná když se snažila to nedávat moc najevo. Vypravěčko, nic si nevyčítej, nemohla jsi vědět, že stane to co se staloje dobře, že jsi s ní byla až do konce.....Přeji Ti hodně sil. Vím, že je to pro Tebe těžký, ale ona už se teď aspoň netrápí a hezky odpočívá v pokoji

Majulíčku, jsem ráda, že výsledky dopadly super
Tvýmu synkovi přeji brzké uzdravení. Majko, na to raděj nemysly, že by to mohl být černý kašel jinak se z toho zblázníš. Neboj, bude to dobrýje určitě jen nachlazený . A co dcerka? Doufám, že je zdravá

Rezamko, ty jsi pilná jako včelička cukroví je parádníjsi šikulka kolik toho zvládnešjá jsem o proti Tobě úplně neschopná. Potřebovala bych tolik síly co máš ty . Moc děkuji za užitečné rady k tomu cukroví, budu se jich držet

pa
Ostatní
rezama
| 11. 12. 2008 10:48
holky moc se omlouvám,ale nějak jsem vás zanedbávala,no dělal jsem cukroví a včera dozdobovala a tak jsem se málo sem za váma dostala.No už je snad pokoj,jen ještě příští týden a nebo v sobotu dodělám nepečené,ale to už je jen trocha,tak už tu budu častěji.Taky nejde synáčkovi PC,ale má byt do konce týdne opravenej,tak je u nás odpoledne boj o počítač,jak je jen jeden tak je to fakt hrůza.
Ameli nezoufej,ono to nějak dopadne a hlavně svět se nezboří,držím ti moc pěstičky.
Koukám že ostatní taky pečou a nebo uklízí.Já teda upečeno mám,ale uklizeno nic moc,ale je ještě čas.Taky ještě nemám žádnou vánoční výzdobu,tak to musím napravit,asi o víkendu a bude to.
Dorinko myslím že jsi se tady ptala co s tím když se drobí těsto na vanilkové rohlíčky,mě se teda zatím nedrobilo,ale když tak se neboj a přidej trošičku tuku,někdy je jiná mouka a pak už i to těsto je jiné,taky je když tak nedávej odpočinout do ledničky,ono pak hodně ztuhne a pak se taky dost drobí.
Ostatní holky moc zdravím a posílám vám malou ukázku svých výtvorů,papapapa
Dorko
Majka33
| 11. 12. 2008 10:42
jsem ráda že jsi taky v pořádku...
Vypravěčko
rezama
| 11. 12. 2008 10:42
je mě líto co tě potkalo,někdy je to horší jak když umře člověk,tak ti přeju upřímnou soustrast,holka a hlavně ať to zase brzo přebolí.Pamatuj myslíme tady na tebe.
Vypravěčko
Majka33
| 11. 12. 2008 10:41
to je mi hrozně líto co se ti stalo.Vím jak ti je.Moje teta měla taky pejska ale oni ho museli dát utratit,byl nemocný a já brečela a brečela.Je to smutne..... drž se,tady máš kytičku
Majko
anonym
| 11. 12. 2008 09:34
tak bude zase všecko o.k.,snad se děcko brzo vystoná

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov