Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdeničko
Dorka
| 10. 12. 2008 13:29
to chce klidpřece se kvůli Vánocům nestrháš? Jsi šikulka, že už máš napečeno 4 druhy je hodně . Ať ti ten zítřek u doktorů dobře dopadnea co kapačky? Pomohly Ti?? Chudinka dceruška pořád nemocnápřeji, aby se co nejdřív uzdravila a užila si vánoční besídku

pa
Ahoj
anonym
| 10. 12. 2008 13:15
holky já to nemyslela zleale Hančin recept se mě opravdu nejvíce líbil
Reginko je supr že jsi dostala takového pomocníka ať Ti slouží ke Tvé spokojenosti a hlavně jak píšeš můžeš vyrazit i jinam do světa
Raduš:u nás taky sníh není i když já myslím že v zimě má být alespoň poprašek je pak všechno hned hezčí.
Já čekám na kluka pojedeme na nákup sice jsem za ním mohla jet autobusem ale namísto 10km ujedu třicet a na to nemám náladu dělat si vyhlídkovou jízdu.
Já jdu na magnetickou 22ledna .Nebojím se už jsem byla několikrát ale z výsledků mám stach
Taky kluk asi skončí na škole nejde mu to není první ani poslední horší je že nemá nárok ani na podporu a práci ze dne na den těžko sežene
Dorinko
anonym
| 10. 12. 2008 13:13
našla jsem náhodou zajímavý článek,o ubírání cukru ve vánočním cukroví,třeba Ti to helfne.www.nazeleno.cz
Zdeničko
anonym
| 10. 12. 2008 12:58
tak už budeš mít od doktorů pokoj ,Jarmulko já jsem někdy tak ujetá,prostě začnu uklízet a nevím,kdy skončit,pak podle toho druhej den vypadám Dorinko je pravda,že ty okna se v tomdle počasí mejou na nic,zase dneska -2,tady moc sněhu není skoro žádný ,já teda sníh nemusím.
ahoj holky šikulky
Dorka
| 10. 12. 2008 12:54
všechny vás moc zdravím a přeji krásný den

Reginko, to je supr, že ti Ježíšek nadělil takové skvělé chodítkourčitě bude pro Tebe dobrým pomocníkem , zasloužíš si to po těch hrozných pádech co sis prožila. Ať dobře slouží a můžeš konečně vyrazit na delší procházky.
Vypravěčko, děkuji za recept . Můžu se zeptat když do těch vanilkových rohlíčků dám méně cukru nebudou se drolit? Já totiž moc sladké nemůžu tak kde se dá ubírám a když se ty rohlíčky na konec ještě obalují v cukru bylo by to pro mě příliš.
Láká mě vyzkoušet nějaký nový recept buď bez cukru nebo s fruktózou .
Baruško, tak jsi mě dostala, já pořád hledala recept od Hanky a ty sis dělala srandu směju se tady od ucha k uchu .

pa
krásný den všem
anonym
| 10. 12. 2008 12:40
jé Baruško,s tím cukrovím jsi mě dostala ,to cukroví fakt vypadá skvěle ,Reginko to je dobře,že jsi to dostala,to cos potřebovala. Přeji Ti aby ses uzdravila a byla o.k.,vypravecko copak je Tvému pejskovi???Radši s ním zajdi,když by se Ti nezdál,ale třeba je to jen tím počasím.
Zdravím
anonym
| 10. 12. 2008 10:42
vás všechny. Včera jsme byly s dcerou s vánočními kytičkami na hřbitovech a při té příležitosti jsme se stavily v Tescu a odpoledne jsme upekly asi 4 druhy, zatím je nám jen upečené, dodělávat budu pozdději, a dnes chceme péci další. ráno jsem byla s dceřiným přítelem pro maso, tak ho musím honem zpracovat a dát do mrazáku. Po návratu jsem se šla na chvíli projít s Dorkou, všimla jsem si, že namá náladu, tak jsme se po chvíli vrátily domů. Nevím, co s ní je, doufám, že to nic vážného nebude, jen leží v boudě a je trochu ke všemu apatická, počkám do zítřka a když se to nezlepší, tak s ní zajedu na veterínu.
Regíno - blahopřeji k chodítku, dostala jsi pěkný dárek k vánocům. Hodně si to užij a hlavně, že ti to umožní lepší pohyb- zdraví to ovšem nevrátí,
Radko - okna myjí parním čističem, a pak jen přeleštím, nepopužívám žádné saponáty a okna se lesknou, jedna radost.
Dorko - žádná velká pekařka nejsem, ppeču jen to, co mám vyzkoušené a co nám chutná. Vanil. rohlíčky peču dle svého receptu, mám jej v deníčku, a vůbec se mi nelámou.
Všechny ostatní děvčata zdravím a přeji všem příjemný zbytek dnešního dne., ,
Posílám slunečný pozdrav z Hlučína -
Regina
| 10. 12. 2008 10:04
- tak jsem zde opět -díky všem za pozdravy a přání zdravíčka - i když mi nemí ještě úplně dobře musím se vám svěřit ještě za tepla -

včera při návratu z nákupu mi vnučky přinesly poštu a svěrw div se já jsem dostala od revizního schválené chodítko - již nebudu muset tahat baťohy na zádech či se hrbit jak Qvasimodo nad jezdící taškou, ale potlačím před sebou 4 kolový vozík - s nákupním košíkem či taškou - s brzdami pro jištění a hlavně sedátkem pro případný odpočinek -
Dnes ráno jsem se domluvila u nás v Hlučíně a bude-li na skladě zítra si pro něj pojedu - -
nic jsem nepsala, protože jsem to nechtěla zakřiknout - znáte dnešní revizáky - ale nervy jsem měla na pochodu .
jednak mi to zlepší kvalitu života a také konečně budu moci vyjet do světa - bez starosti, že se někde složím - složím chodítko a po 5 letech se vydám dále než do Ostravy. - tak a teď - na zdraví naše i našich blízkých -
Pěkný den!!!
Zdenicka
| 10. 12. 2008 09:29
Ahojte zlatíčka!
Zdenicka
| 10. 12. 2008 09:27
Móóc Vás všechny pozdravuji,ale nějak nestíhám! Doma úklid i když já to tak zase nepřeháním,okna mám umytý a začínám péci .Mám zatím4 druhy,tak jsem zvědavá kolik toho stihnu udělat,zítra jdu k neurologovi a k obvoďákovi a do nového roku nechci doktory ani vidět.Malé musím ještě dnes k doktorce pro kapky do nosa(antibiotický),má opětovně rýmu jak šráky a úplně zelenou(fujky)!Chodí do školky,mají mít vánoční besídku,tak snad to vydrží.Bobek malej ona má takovou smůlu vždycky když je ve školce nějaká akce,tak onemocní!Už mě ta zima nebaví buď ať mrzne a nebo je 20 stupňů!Ty bacily se jenom množí!
Tak jsem si zase trošičku postěžovala,já jsem teda !!!!!!Přijdu jsem za tak dlouho a ještě to tak na Vás chrlím,že?Začíná vylézat sluníčko,hned je veselej!Holky moje zlatý,musím jít něco dělat,nebo to do Vánoc všechno nestihnu!Mějte se moc hezky pa,pa Zdenka
Ahoj
anonym
| 10. 12. 2008 07:49
holky přeji pěkný den.
Doruško: na to Hančino cukroví se dost lidiček ptá no je zdravý jak na tělo tak na dušičku já si je tedy trochu upravila podle svého.
Recept od Hanky:jdu si místo pečení číst. Mějte se tu zatím moc hezky ahóój

V příloze moje úprava
ty už nesvítíš?
Dorka
| 9. 12. 2008 23:56
před chvílí jsi svítila zeleně a teď červeně tak to jsme se těsně minuli nevadí, zítra je taky den.

pa
ahoj Jarmulko
Dorka
| 9. 12. 2008 23:52
copak? Jak to, že nespíš??
Snad nepečeš ještě cukroví??
Já už musím utíkat do hajan, ráno mažu na rehabilitaci...
ahoj
Dorka
| 9. 12. 2008 23:49
koukám, že se tady myjou pořád okna . Raduš, v tom mrazu to jde opravdu špatně...buď opatrná ať nenastydneš!
Vítám Jájinku a po delší době Reginku, vůbec ti to nachlazení nezávidím, přeji brzké uzdravení . Konečně se vyspíš to musí být hrozné poslouchat takový rambajs před domem, mě by z toho taky hrozně bolela hlava .
Doufám, že Ameli se má dobře a není z té nové práce moc unavená...nějak se delší dobu neozvala.

Zdeničko, kde jsi? Už máš napečeno?

Já jsem dnes s mamkou pekla trochu lineckýho cukroví a odnesla to nejvíc moje noha ještě, že mám druhou . Byla jsem odpoledne u doktora na gynekologii a jedna cysta zmizla je pryč, já mám takovou radost, ale nechci to zakřiknout. Po cestě jsem mrkla na naše náměstí a úplně jsem byla zděšená, vůbec se mi nelíbí vánoční stromje nakřivo raděj jsem se držela od něj dál.
Baruško, prosím tě jaké cukroví jsi měla na mysli? Psala jsi, že pečeš nějaké zdravé od Hanky...málo tuku, málo cukru. Prosím, prosím, že nám ho sem písneš .

Všechny moc a moc zdravím a přeji krásnou, dobrou nocpa
Radko
Jarmulka
| 9. 12. 2008 23:37
Copak čekáš ministra nějakýho ? že musíš mít okna nablejskané? Vždyť to máš jedno prosímtě za chvíli začne pršet a zase je budeš mít špinavé.Udělej to tak jak Ti to jde.
ani se
anonym
| 9. 12. 2008 23:06
neptej ,dělám okna a nějak mi to nejde,jak bych si představovala,asi jsem ujetá na úklid,když něco dělám,tak to vezmu z gruntu,takový ty nablejskaný okna asi mít nebudu
Zdravím Vá děvčata
Jarmulka
| 9. 12. 2008 22:47
Ahoj Radko a Báro.Doufám že tady ještě jste. Jak jdou práce před vánocema?
díky holky
anonym
| 9. 12. 2008 22:26
tady je asi největší problém,že mimo prachu z ulice,jsem jde ještě ten mastnej popílek z komínů,kolikrát se mi to stalo,že jsem to měla skoro na všech oknech ,ale já to zmáknu,kouknu na net a uvidím
Raduš
anonym
| 9. 12. 2008 22:10
klin jak píše JÁJINA taky používám dá se koupit i přímo do vody aby se pak okna nemusela leštit .I kdž já je stejně ještě přeleším.
Jájino
anonym
| 9. 12. 2008 21:35
já už zkoušela kde co,ocet,do vody,dvě vody ve dvou kyblících,ještě mě napadlo spešl hadr,takový ty co se nemusí prý používat čistící prostředky
Raduš
anonym
| 9. 12. 2008 20:06
já čistím Clinem a jsem spokojená
aha
anonym
| 9. 12. 2008 19:32
je blbý,že oči mám v pohodě ,třeba bych pak ty kocoury neviděla ,ale jsou nejvic vidět,když svítí slunce.Já to beru saponem,pak Ironem,smrdí to tady jak v doupěti opiovým,ale výsledek nic moc ,napiš mi sválně postup,zkusím změnit..
anonym
| 9. 12. 2008 19:23
leštím Mr Musle a v pohodě leštím si jím i brejle
Reginko
anonym
| 9. 12. 2008 19:20
já se z rýnou a kašlem peru pořád,vždycky mě to na chvilku přejde,tak začnu něco dělat a je to zas v háji. ,tak se nám uzdrav,abys byla na Vánoce v pohodě
Majulíku
anonym
| 9. 12. 2008 19:17
to se rozumí,že Ti budeme držet pěstičky,aby vše bylo ok.,Baruš já je nemám ještě hotový,uvidím,jak bude zítra,v mrazu to fakt nemeju. ,zase musím si odpočinnout,přece se nestrhnu,pak abych akorát ležela .Ale nezjistila jsem trik,jak umýt okna,bez kocourů ,to meju dvěma vodama a stejně .
Majulíku
anonym
| 9. 12. 2008 18:19
budu zítra držet pěstičky aby jsi dobře dopadla a taky to dobrý bude malá je taky zdravá jste šikulky obě

Reginko:brzy se nám uzdrav
Raduš :já si dnes říkala co se leskne na obzoru to byli Tvoje okna jsi šikulka mě okna teprve čekají
Ahojky -
Regina
| 9. 12. 2008 17:23
zdravím vás všechny - jste pilné jako včeličky- zato já jsem jak "sciplý" pes - bolí mě ruce i nohy a pokašlávám a polehávám, Teče mi z nosu i očí a neotevřít si PC vnučky, tak se k tomu nedokopu - doufám, že se dám dohromady, jsem chronicky nedospalá - ale terénní úpravy na stavbě pomalu končí a tak to snad do Vánoc dospím.Zatím .
Ahoj holky
Majka33
| 9. 12. 2008 16:56
přejí hezký večer.Já ted´předchvilkou domyla okna a pověsila čisté záclony, uf už nemůžu.Ještě zítra odpoledne umyju v ložnici a je to hotovo .Včera jsem dopekla cukroví a Ježíšek může přijít.... .zítra jdu na kontrolu na gynekologií.Jem objednaná na 10.45hod.Tak na mě myslete,hlavně jakou budu mít krev a tlak zas bude vysoký nebo nízky z toho stresu sestřička bude zas ze mě na nervy.Vždycky se směje že se jich bojím.A přitom je to tak hodná starší paní a dochtor je též milý a hodný,tak nevím co stresují že? no to z těch výsledků.Dětem je už líp .Dcerka byla dnes i ve škole,tak jsem ráda .Jsou trošku nachlazené ale to doufám brzo přejde
tak už
anonym
| 9. 12. 2008 13:40
umývám okna,nějak jste mě na to holky naladili ,aspoň se u toho zabavím ,umyla jsem s tím všecka skla,i jsem vzala telku.Jenže se pořád peru s tím prachem ,přijde mi,že čím víc uklízím,tím je ho tam víc.Ale že by úklid byl moje hoby,to zrovna ne.
Ahoj
anonym
| 9. 12. 2008 09:59
holky pěkný den přeji.
My máme asi blbý teploměr venku zima jak blázen , námraza a teploměr na nule. Holka šla do školy v botaskách no nebacili by jste ji prý není sníh
Mě se včera líbil moc receptík na cukroví od Hanky udělala jsem si těsto a jdu ho za chvíli provést.Je zdraví,dietní,levny prostě má všechny plus

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18