Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdeničko
jituliiik
| 7. 5. 2009 19:23
podívej se na tento odkaz, máš tam informace o haemofilových infekcích
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/Hib.htm
ahojík
anonym
| 7. 5. 2009 18:59
holky,tak se Vám předem omlouvám, za co,že jsem smazala příspěvky,na mých webovkách,od Vás,myslela,jsem že to zvládnuposlat Vám tam obrázek,ale ouha,zvládla jsem akorát vymazat všecky příspěvky v návštěvní knize ,rezamka mě sice vedla,ale jsem antitalent
posílám vám obrázky
rezama
| 7. 5. 2009 15:06
Ahojky
Zdenicka
| 7. 5. 2009 14:45
děvčátka! Moc Vás zdravím,dnes v noci jsem naspala pouhopouhé 3 hod.!Přijela za mnou kamarádka,tak tu přespala! Povídaly jsme si do 1.30 a pak jsme vztávaly v 4.30,protože musela odjet.Ale byl to pěkný večer!
Včera jsem byla u holičky,tak jsem zase kočka Dneska jdu na nehtíky a mám zase měsíc klid a taky se ještě musím pochlubit,že jsem si koupila podprsenku a kalhotky! Dnes jsem si udělala radost! Ani nemůžu manžílkovi říct kolik ta podprsenka stála,by to s ním asi praštilo!(ale málem i semnou když jsem slyšela cenu,ale je suprová)!
také jsem dneska byla s malou znovu u p.doktorky se zeptat na výtěr který ji dělala v úterý!Tak tam máme jakýho si hemofila..... !P.doktorka volala na krční k lékaři u kterého jsme byli a ptala se na radu a on řekl,dát nová antibiotika,tak bereme další antibiotika!tak jsem z toho tak nějaká špatná,vadí mi to! kde se ty bacily berou!
To jsem si nějak postěžovala....omlouvám se!
Jdu zkoušet na pc obrázek s textem,mamka má 60 a tak ji chci dát se sestrou pobyt v Krkonoších!tak musím na papír udělat nějaké darovací povídání a dám to do obálky s penězama na ten pobyt(ten se platí až na místě,mají to špatně udělané)!Marti-bych Tě tady potřebovala ,ty to tak s těma obrázkama umíš!
tak jdu nervačit,snad se mi to povede ahojky
Všechny
anonym
| 7. 5. 2009 14:25
vás moc zdravím a přeji hezký zbytek dnešního dne. Dopoledne jsme byly s dcerou nakoupit a nyní mě čeká procházka s Lumpíkem a taky ještě musím přesadit několik květin. tady včera nakonec přece jen trochu popršelo, ale nic moc. Ten přípravek o kterém jsem včera psala má být proti vypadáváíní vlasů. To jsem tam, hlava dubová, zapoměla napsat.

Přikládám jeden vtip, aby vám dnes bylo trochu líp:
Profesor blbec

Ve školní jídelně si přisedne student k nerudnému profesorovi a ten říká: „Prase si nezaslouží, aby sedělo s labutí.“
Student se zvedl s odpovědí: „Tak já letím.“ Čímž samozřejmě profesora namíchl a ten se rozhodl, že mu dá zabrat u zkoušek.

Bohužel pro něj, student na vše odpověděl bezchybně. Proto mu dává poslední otázku: „Kdyby jste si mohl vybrat ze dvou pytlů, v jednom by bylo zlato, ve druhém rozum, který by jste si vybral?“ Student po chvíli řekne, že by si vybral ten se zlatem. Profesor vítězoslavně: „No vidíte, a já bych si vybral ten s rozumem.“ Student neváhá: „Vždyť jo, každý si vybere to, co mu chybí.“

Profesor už je tak vytočený, že na studentův test napíše BLBEC a pošle ho pryč. Student odchází, aniž by se podíval na hodnocení a za chvíli se vrátí s připomínkou: „Pane profesore, vy jste se mi tu sice podepsal, ale nenapsal jste žádnou známku…
Ahojky
Bara
| 7. 5. 2009 13:32
zlatíčka
hezký den
rezama
| 7. 5. 2009 11:59
přeji vám tady všem.
Jarmulko jsem moc moc ráda že jsi se zase ukázala a neboj snad už bude jednou líp,přeci musí
obrázek moc pěknej,už ti to jde že jo?
Holky všechny moc a moc zdravím a přeju klidnej konec pracovního týdne a začátek prodlouženého víkendíku
Ahojda
Jarmulka
| 7. 5. 2009 11:48

Ahojky Radko mám se dost mizerně. Nestojí to ani za psí štěk.
Už mě to vůbec nebaví je to stále dokola jedno a to samé.
Děvčata
anonym
| 6. 5. 2009 16:55
dost často čtu v novinách o výborných účincích přípravků Thermal firmy Sens Kyjov, www.thermal-sens.cz . Hodně lidí píše, že má s těmito přípravky velmi dobré zkušenosti.
Dorinko
anonym
| 6. 5. 2009 15:29
my máme tu sušičku úplně obyč,nandají se tam ty kola ,podle potřeby a přikrejou,funguje normálně,ale prakticky nám na nic není,já tvrdý a houby nemůžu
Majko
anonym
| 6. 5. 2009 15:24
o páteři mi povídej ,ale mám masážní olej,ten pomáhá daleko víc,než ty jejich mastičky .Pak mám masážního ježka a gymnastický míč,jenže to jaksi v poslední době zanedbávám .Přeju Ti aby se malému mezi dětma líbilo
Jarmulko
anonym
| 6. 5. 2009 14:08
moc Tě zdravím,jakpak se máš???
Jarmulko
anonym
| 6. 5. 2009 14:08
moc Tě zdravím,jakpak se máš???
vypravecko
anonym
| 6. 5. 2009 14:05
jsem moc ráda,že máš úlevu od bolesti,že léčbu dobře snášíš,Zdeničko,když se daří,tak se daří,že ,držím,palečky,aby vše dopadlo dobře..Dorinko,musíme se radovat,když je líp,že.
vtípek
anonym
| 6. 5. 2009 13:57
Tati,“ osloví ho synek: „komu mám věřit, rádiu nebo mamince?“
- „Přijde na to, oč jde.“
- „No, v rozhlase upozorňují, že je venku hodně smogu, ale maminku jsem včera slyšel, jak říká do telefonu: „Přijď, vzduch je čistý!“
Ahojky Dorko
Jarmulka
| 6. 5. 2009 13:55
Ahojky Dorko a všechny děvčata. Já co tady příjdu tak už jste všichni pryč mám velikou smůlu někoho potkat. Tak možná že k večeru někdo příjde podívám se a ozvu se když ně
kdo tady bude. Pa,pa.
Ahojky Dorko
Jarmulka
| 6. 5. 2009 13:55
Ahojky Dorko a všechny děvčata. Já co tady příjdu tak už jste všichni pryč mám velikou smůlu někoho potkat. Tak možná že k večeru někdo příjde podívám se a ozvu se když ně
kdo tady bude. Pa,pa.
krásný zamračený den
anonym
| 6. 5. 2009 13:53
teda u nás.Tady fouká vítr,asi bude i pršet .Jak se tady psalo o těch nemocech,tak tady v baráku je to to samé ,jeden prskne a už to postupně mají všici .Hlavně se holky držte fizicky a psychycky,já vždycky říkám,děti v Africe jsou na tom hůř ,když je mi mizerně.
přeji krásný den
Dorka
| 6. 5. 2009 12:25
ahoj, přeji všem krásný den i když je venku pod mrakem
Vypravěčko, já tady byla asi sis nevšimlaa psala jsem i tobě, ale děkuji za starost. Je mi lépe v rámci možností u mě je to jako na houpačcezvykám si . Jsem ráda, že ti léčba pomáhá to je moc dobře musí to být opravdu hrozné mít tak velké bolesti, ale ty jsi i s Reginkou statečná, zvládáte to skvěle a jste mým velkým vzorem . Tady napršelo docela dost, třeba u vás taky konečně sprchne .
Zdeničko, jak to tady čtu tak u vás je pořád něcotěm bacilům se asi u vás líbí či co musíš je vyhnat pryčať už nezlobí potvůrky jedny. Tomu mému také pořád padají vlasy, hrozně se tím trápí, ale asi s tím nic nenaděláme už nám není dvacet...třeba tomu tvému manžílkovi pomůžou nějaké vitamínyprý to může být i ze stresu.
Rezamko, moc ti děkuji za info ohledně sušičky budou se určitě hodit, jsi moc hodná . Ještě vyřešit místo kam ji dát. Pak dám vědět jak jsme se doma rozhodli.

pa
Ahojky
Zdenicka
| 6. 5. 2009 09:21
moc se omlouvám ,jsen tu nějakou dobu nebyla,ale malá je stále nemocná,včera jsem byla u ORL tak máme dutiny ucpané a bolavé,ach jo.......kde se ty bacily berou!!!!!
Majiku- tak už i malej bude chodit do školky!to je dobře ,bude se mu tam líbit!!!!malá by taky chtěla do školky,ale půjde tam až v září,žádný doktor nám to nedoporučuje !Ještě že jsem doma,nevím,nevím kdybych chodila do práce jak by se to dělalo! Asi bych si musela vyřídit péči o dítě do 7 let,sice žádný peníze za to nejsou,ale stát platí soc. a zdravotní!
Manžílek je taky nemocnej,tak mám doma plnej barák bacilů.... ,a já mezi něma bojuji abych něco nechytla! a to máme jet do Šternberka k rodičům,mamka má 60! a ještě mám sraz ze základky!!!!!!!! ach jo,já si opravdu nemůžu nic neplánovat!
Dneska jel manžílek do Olomouce na vyšetření na kožní,protože mu vypadávají vlasy,ale kolečka,vždycky to doroste,ale zase se to kolečko udělá někde jinde,tak ho doktor poslal do Olmika...jsem zvědavá co zjistí!Snad budou chybět jen nějaké vitamíny....doufám!
Já se s Váma musím loučit,dom,práce na mě volá a já musím jít něco dělat! Tak se mějte moc a moc krásně ahojky
Hezký
anonym
| 6. 5. 2009 09:09
dnešní den. Tak tady ne a ne zapršet a že to včera již k večeru vypadalo, že se každou chvílí spustí pořádný liják. nakonec nás to opět minulo. Takže večer jsem nezalévala, tak to musím jít udělat za chvílí. Odpoledne se chci zajet podívat do Vítkovic do esp. kroužku, již se tam chystám od února, ale zatím mi do toho vždy něco vlezlo. Takže doufám, že to nyní vyjde. Truhlíky jsem předevčírem opět vzala dovnitř, hlásili přízemní mrazíky, tak ještě několik dní počkám, bylo by škoda, kdyby mi převislé muškáty pomrzly.
Járinko, to je dobře, že máš tlak v pořádku.
Kdepak se nám toulá Dorinka, již tady několik dnů nebyla.
holky
Majka33
| 5. 5. 2009 18:26
ahoj a přejí hezký den.Dva dny jsem měla závratě,tak jsem tady nebyla.Asi jsem to zakřikla když jsem psala že jsem zdravá .Tak jsem si zašla k dochtorce na přeměření tlaku a mám ho dobrý,jak řekla dochtorka že ideální.Jsem ráda.Jen mám víc zablokovanou krční páteř a ve čtvrtek si mám ještě pro jistotu přijít ráno na odběry.Kdyby náhodou tam byl nějaký problém.Budu chodit na bazén i s dětma tak se mi ta páteř trošku uvolní.

Předchvílkou jsem se vrátila ze školky.Malý bude chodit od září a byla dnes schůzka pro rodiče nových dětí.Vlastně se mluvilo to stejné co u dcerky,znám to na spamět´.Ale radši jsem šla kdyby náhodou se něco změnilo ale zůstalo vše při starém.
Jitulko
Majka33
| 5. 5. 2009 18:12
ahooooooooooooooj ta žabka nemá chybu
Hezký
anonym
| 5. 5. 2009 13:29
dnešní den všem děvčatům. Tady je polojano, ráno bylo docela dost zima, ale nyní se již trochu oteplilo a je poměrně dusno. Ráno jsem byla opět na bolesťovce na převaz a pro, jak já říkám, fasunk na tento týden. Přede mnou byli tři pacienti, rovněž se stejným katetrem, ale jim jej musela sestřička vytáíhnout, dva jej měli týden a po celý ten týden měli silné bolesti hlavy a dost vysoké teploty a ten třetí jej měl dokonce od včerejška a měl stejné potíže, navíc zvracel a točila se mu hlava. u všech tří tyto nepříjemnosti zmizely, jakoby mávnutím kouzelného proutku, ihned po vytažení tohoto katetru. Od doby kdy mi jej zavedli, jej zaváděli ještě dalším osmi pacientům, ale dodnes jej nám jen já. Jsem proto velmi ráda, že jsem žádné takové vedlejší příznaky neměla, naopak mě zatím zcela zbavuje veškerých bolestí. Sestřička mi říkala, že již dlouho se jim nestalo, aby tolik pacientů jej během měsíce, tak špatně snášelo.
Za chvílí se chci jít trochu projít s tím našim nezbedou Lumpíkem.
rezamko
anonym
| 5. 5. 2009 12:45
já mám zase úplně jinou,já jí najdu na netu a vložím.
Dorinko
rezama
| 5. 5. 2009 11:43
ták tohle je ta moje sušička,teď jsem vyčetla,že jí mají do dneška v elektrowordu za 1.199,-,jinak stojí okolo 1500,-,já jsem s ní moc spokojená,tak jen pro příklad,vybrat už si musíš sama,není to taky jedna z těch nej...ale je dobrá

Sušička ovoce Bielmeier BHG 400, příkon: 700 W, nastavitelný termostat se třemi stupni výkonu, časový spínač s automatickým vypnutím, nastavitelný až na 12 hod., 4 sušící plata, o 30 cm
Parametry Sušička ovoce Bielmeier BHG 400 - Sušičky potravin:Sušička ovoce Bielmeier BHG 400 příkon: 700 W průhledné víko s ventilátorem vzduchu nastavitelný termostat se třemi stupni výkonu poloha 1 cca. 20°C přes teplotu okolí, vhodná pro bylinky a houby poloha 2 cca. 40°C přes teplotu okolí, vhodná pro veškerou zeleninu a choulostivé druhy ovoce poloha 3 cca. 60°C přes teplotu okolí, vhodná pro ostatní druhy ovoce časový spínač s automatickým vypnutím, nastavitelný až na 12 hod. 4 sušící plata, o 30 cm - každé sušící plato má vlastní odvětrávání pro zachování charakteristické chuti a vůně podstavec návod na obsluhu obsahující rady pro sušení – příprava, doba sušení délka síťového kabelu: 1,8 m doporučení: přístroj používat max. se 6-ti sušícími platy najednou hmotnost: 2,5 kg rozměry (Š x H x V) 300 x 300 x 330 mm
hezký den
rezama
| 4. 5. 2009 15:51
i když upršený
Jituliku žabka pekná ,hlavně že jsi OK
ostatní posílám pozdraveníčko
komáři
anonym
| 4. 5. 2009 12:57
ještě jsou horší jsou pavouci,zase tady byli dva,jeden takovej,zelennej,hnusnej
:-)
jituliiik