Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

vtípek
anonym
| 4. 5. 2009 12:45
Babička a vnučka:
- "Ty Terezko moc zlobíš! Vzpomeň si na Karkulku, co se jí stalo, když neposlouchala?"
- "A ty si vzpomeň, koho sežral vlk jako první!"
A
jituliiik
| 4. 5. 2009 12:42
jakpak se máš Ty?
Ahoj
jituliiik
| 4. 5. 2009 12:41
Radko, docela dobře, te´d jsem doma a učím se a hrozně mě žerou komáři A asi jsem odvařila rychlovarnou konvici To bude mít mamka radost
Jitulko
anonym
| 4. 5. 2009 12:38
ahoj,jakpak se máš???
Raduško
jituliiik
| 4. 5. 2009 12:35
ahoj
Dorinko
jituliiik
| 4. 5. 2009 12:34
měla jsem toho nějak moc , tak jsem vás jen četla, ale nepsala jsem nic.
Třeba je v té žabce zakletý nějaký princ
krásný upršený den
anonym
| 4. 5. 2009 12:28
tady už leje od rána ,ale mě nenas...... ,člověk si musí zaćhovat optimismus.že .Jitulko žába je suprová,Dorinko jsem ráda,že je líp,na tu poipáleninu,chce chladit,pak aloe vera gel,máma taky že nechce rukavice a pak jak se spálila .Jsem ráda,že jste si holky užili srazík .Ještě že jsis neudělala něco víc,já mám s popáleninama taky svoje zkušennosti. .
Vypravěčko
Dorka
| 4. 5. 2009 10:32
jezírko je suprový mooc se mi líbí snad ho nechá Lumpík napokoji.
Již přemýšlím kam pověsím Tvoji vyšívku na zeď, moc se mi líbí udělala mi velkou radost. Jsi opravdu šikulka. Tolik vyšívek co jsi pro nás udělala to muselo dát opravdu hodně práce.

pa
jakpak
Dorka
| 4. 5. 2009 10:26
se má asi Ameli? Doufám, že dobře a že se nám vrátí z cest odpočatá a spokojená .
ahoojky
Dorka
| 4. 5. 2009 10:25
přeji všem krásný májový týdenať se vám daří a máte stále dobrou náladu .
Mě nebylo zase dobře, ale už je to trochu lepší musím si zvykat doktoři mi říkají, že bude hůř jak optimistické ,že?
Jitulíííku, vítej tebe jsem tu dlouho neviděla. Doufám, že se máš skvěle. Zelená žabka je suprováa že se ti trochu nafoukla to nevadí třeba je kouzelná.
Zdeničko, snad se ti nic vážného s nohou nestalo? Já jsem si zas blbec popálila prsty horkou pároubolelo to jako čert, ale už je to lepší . Ještě jsem ti nestihla pochválit óbr vánočku ta je tedaopravdu neměla chybu to jsi dělala určitě z dvojté nebo i více dávky, že? . Mě jak na potvoru přestala péct trouba teda spíš spodní pečenípřišli jsme na to až po delší době no když se něco s.........tak pořádně . Ještě, že to má aspoň horký vzduch, ale to není onoklasika je klasika.
Majko, to je supr, že je ti lépe i dětičkám očkování určitě není k zahození.
Baruško, co dcerka? Už je ji líp? Nemá nohu moc oteklou?
Všem bolavinkám přeji brzké uzdravení, pa
Taky
anonym
| 4. 5. 2009 07:44
vám všem přeji pohodový den. Tady to vypadá, že bude opět hezky, jen asi trochu chladněji. zapršet pořád nechce, ale již by to opravdu bylo třeba. Co budete dnes vařit? já udělám asi pečenou krkovičku, zelí a br. knedlík, polévku mám od včerejška, drůbeží. Ještě musím něco přepsat do texťáku, tak se zatím mějte hezky.
Ahoj
Bara
| 4. 5. 2009 07:22
holky přeji hezký pohodový den.Dcera všem děkuje za přání brzkého uzdravení
Zdeničko:pozdravuj berušku malou ať je brzy zdravá a může si v pohodě hrát s ostatními dětmi
Ta
jituliiik
| 3. 5. 2009 20:35
žabka je nějaká velká
Ahoj
jituliiik
| 3. 5. 2009 20:35
holky
Kde všechny jste? asi se někde touláte venku, když bylo dneska tak krásně
Já jsem bohužel celý den strávila u počítače a jsem z toho celá rozlámaná
Mějte se
Hezký
anonym
| 3. 5. 2009 07:57
dnešní den všem děvčatům. Tady zatím svítí sluníčko. Včera jsem již dala truhlíky za okno, tak doufám, že se těm převislým muškátům nic nestane. Přemluvila mě k tomu sousedka, že je má venku již téměř 3 týdny. Od zítřka se má dost hodně ochladit a taky již má konečně zapršet, ten déšť je již opravdu potřebný.
Abych nezapoměla, mám vás všechny pozdravit od Reginy, opět má nějaké menší zdr. potíže, ale snad to bude brzy dobré.
Včera se mi přiznala, že když uviděla v soboru na srazíku ty schody, tak že jí zabylo opravdu zle, ale nechtěla to před Rezamkou a Zdeničkou přiznat. Ale statečně je zvládla a to je to nejdůležitější.
Majko,jsem ráda, že jste všichni O.K. a že jsi se ukázala. S tím očkováním dětí jsi udělala velmi dobře, včera jsem jedno klíště vytahovala Lumpíkovi, nechtěl držet, ale nakonec se nám to podařilo, já jsem ho držela a dcera to klíště vytáhla.
Zdeničko, malé je mi velmi líto, snad jí opravdu ta antibiotika nesedla nebo jich už měla hodně a její tělíčko si na ně již zvyká. Jsem velmi zvědavá, popúiš nám vznik tvého úrazu, jistě to bude zajímat i ostatní děvčata. Nedávat dcerku již do prázdnin do školky je velmi moudré rozhodnutí, aspoň načerpá sílu a snad pak bude i odolnější.
Baruško, tvé dceři přeji, aby to s tou nožkou nebylo nic vážného, ale vím, že i vyvrtnutý kotník pěkně bolí. Taky jsem ráda, že to je s tou tvoji pacinkou již lepší.

Všechny se mějte moc hezky a hlavn žádná neomaroďte, já jdu dodělat úkoly z esperanta, ať je mohu odeslat lektorce ke kontrole. Moc se mi do toho nechce, ale samy se, potůvrky jedny, neudělají.
Majiku
Zdenicka
| 2. 5. 2009 20:12
děkuji a snad to bude lepší,ale zatím teda nic moc! Jsem zvědavá jaká bude dnešní noc!
To je dobře ,že děti jsou zdravé a ty jsi také Ok!!!
Jdu dát malou spát,jěště zábal na krk a jdu číst pohádku pa,pa a dobrou noc všem!!!
Raduš
Bara
| 2. 5. 2009 19:17
dcera leží .Ona hodně čte tak se nenudí .Noha zatím bolí ,to víš za jeden den se nezahojí ale snad to bude dobré.Uvidíme ve středu ,co nám páni doktoři řeknou

Majulíku
Bara
| 2. 5. 2009 19:09
to je dobré že jste zdraví hlavně vydržat My naočkovaní nejsme ale přemýšlím o tom.Ruka je skoro dobrá .Už s ní můžu normálně dělat jen když ji hodně namůžu cítím brněníZáda a závratě to je pořád stejný,chvilku lepší ,chvilku horší taky to znáš.
Zdeničko
anonym
| 2. 5. 2009 18:52
je mi líto,že je malá nemocná,ono prý jsou nějaký hnusný chřipky .Majko,očkování je dobrá věc,přišla jsem na to,že když se snad nenastříkám,tak na mě nelezou ,ale moc jsem jich neměla .Baruš co packa a jak je na tom dcerka z nožkou???
Majko
rezama
| 2. 5. 2009 16:39
to jsem ráda že jsi se ukázala a že jste všichni OK,to je to hlavní,tak se měj co nejlíp
jinač
Majka33
| 2. 5. 2009 16:38
zdravím všechny holky a přejí hezký víkend
Zdeničko
Majka33
| 2. 5. 2009 16:37
to je mi líto že máš malou nemocnou bobek.At´se ti brzo uzdraví
Baruško
Majka33
| 2. 5. 2009 16:35

jsem zdravá a i děti ( t´uk t´uk t´uk) abych něco nezakřikla.Dala jsem je ve čtvrtek naočkovat proti klíšt´ové encefalitidě.Máme první očkování za sebou.Do ramene dostali děti injekci.Na druhou jdeme za 14 dnů a třetí vakcínu dostanou v únoru 2010.Něco mi proplatí pojišt´ovna.Klíšt´ata se ted´nějak romnožily víc.Moje neteř měla na krku a mě jedno lezlo po noze.Dost jsem se lekla a honem to ze sebe střepala brrrrrrrrrrrr.Až po druhé vakcíně budou děti odolné proti těm potvorám.Ted´ještě musíme dávat pozor.U nás dost fouká a takový je ten vítr studený.

A co ty Baruš jak se máš?Co záda a ruka dobrý?
Baru
Zdenicka
| 2. 5. 2009 12:46
já ji po nemoci nechávám vždycky dýl doma,ale teď už do školky nepůjde!nastoupí až v září!
Zdeni
Bara
| 2. 5. 2009 12:41
já se Ti vůbec nedivím vím jaké to je když začali chodit do školky bylo to to samé až jsem čekala holku a byla doma nechávala jsem je na radu doktorky přes zimu doma nebo po nemoci delší dobu a byl klid .Asi si to každý musí někdy vybrat a až bude chodit do školy bude odolnější
Baruško!
Zdenicka
| 2. 5. 2009 12:36
uvidím jak bude zítra,jinak jdu hned v pondělí k doktorce,teploty naštěstí už nejsou!!!!!Možná to jen bude trvat déle než se to dá dopořádku,ale už mě to fakt nebaví,v noci jsem víc zhůru než spím,protože ji stále hlídám!
Rezamko
Zdenicka
| 2. 5. 2009 12:33
dort je moc pěknej!!!!Šikulka!!!
Baruško- a co dcerka?už to tak moc nebolí!Když jsem si tak pročítala a dočetla jsem si o tvé dceři,tak jsem si vzpoměla že jsem Vám zapoměla napsat že mám taky úraz,ale já naštěstí lítala jen po baráku a křičela bolestí (to bylo u nás panenek...)naštěstí jsem nemusela na chiru,ale mám pěkně modrou patu!Kdyby jste viděly jak se mi to stalo,by jste neuvěřily,ještěže jsem nemusela na chiru,bo nevím jak bych to vysvětlovala!Ani Vám nedokážu popsat co se mi přihodilo!
Musím jít něco dělat ,tak se mějte pa,pa
Zdeni
Bara
| 2. 5. 2009 12:30
ahoj možná malé antibiotika nesedla taky jsem asi před dvěma rokama měla a dost silný ale bacily byli odolný .Horečky skoro 40.Pak mě dok.napsala jiný a Ty zabrali.Pokud je jí hůř a nebo stejně měla by asi jít zavčas k doktorovi
Ahojky
Zdenicka
| 2. 5. 2009 12:22
moc Vás zdravím!!! Jak jsem si přečetla pár posledních příspěvků,tak jste zavzpomínaly na masky!!!To teda bylo!!!!
Holky,malá bere od středy antibiotika a připadá mi to stále horší a horší! Ze čtvrtka na pátek začala v noci kašlat,ale takovej ten štěkot,což znamená zánět hrtanu a včera jí začalo bolet ucho!Tak to teda nevím co máme za bacila!!!!Rýmu má velkou,chuděra nos odřenej!Fakt teda nevím .....!
Dnes je venku škaredě!Včera bylo jak v létě a teď?!Mějte se moc hezky a já se tu možná večer zase zastavím! tak pa,pa
masky
anonym
| 2. 5. 2009 11:53
to bylo teda fuj ,mě se taky z toho dělalo ble,nebo byli dobrý dílny

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 10:55
14869
Markta Zahlkov