Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdravím
anonym
| 28. 8. 2008 23:08
děvčata, která ještě nešla spát. Dopoledne jsme se s Dorkou byly projít a odpoledne jsem posekala trávu jako bych četla dceři myšlenky. Měla to v plánu dnes udělat. Kvečeru jsem téměř hodinu klábosila s kamarádkou přes telefon, ještě, že volám přes net, jinak by to bylo mastné.
Zdeničko - přeji Ti, aby Tě ta záda přestala co nejdříve bolet. To přáníčko ke spánku je velmi pěkné a taky rohlíčky jen lákají k zakousnutí.
Dobrou noc!
Zdenicka
| 28. 8. 2008 20:35
Ahojík!
Zdenicka
| 28. 8. 2008 20:17
Tak jsem tu a tady nikdo!Holky kdepak jste?Baruško - ty rohlíky jsou péřové!Jak nejím bílé pečivo,tak jsem ochutnala a jsou moc dobré!Vyzkoušej! Doruško - doufám,že Tě nic nezlobí,ale ty teď chodíš pomáhat s miminkama,že?To musí být nádhera!Našim známým se narodila holčička Julinka,tak se těším až pojedu na návštěvu.Už jsem i pro ni koupila dupačky a hračku!Jsem blázen,ale hodnej a neškodnej!Copak asi dělala dneska Vypravecka,já udělat za den práce co ona tak ležím 10 dní a dávám se dohromady!Doufám,že jsi dneska odpočívala!!!! Tak já se jdu koukat na telku,mějte se hezky ahojky Zdenka
Zdeníí
anonym
| 28. 8. 2008 18:22
Tobě tu pekárnu neměli dávat do ruky jak tak budeš pokračovat za chvíli budu olizovat monitor. Rohlíky jsem ještě nezkoušela akorát plněné a ty teda neměli chybu To máš sádlové?Prý jsou moc dobré.
Vypravěčka:mě pro změnu dělá chutě s marmeládkou kdybych neměla tolik krámování tak bych asi neodolala a taky se do ní pustila
No a Rezamky deníček to je samá dobrota a ještě krásný básničky
Ještě jsem zapomněla pozdravit Dorku, Majku,Hanku.............
Tak ,
Zdenicka
| 28. 8. 2008 16:01
už je upečeno!Posílám fotečku mojich rohlíčků!
Ahojte holky!
Zdenicka
| 28. 8. 2008 15:30
Dneska je opětovně hezky a můj manžílek si vzal dovolenou aby udělal tu stříšku nad vchodem! Já jsem dala teď do trouby péct rohlíky,tak jsem zvědavá jak to dopadne!Vypravěčko - teda ty máš marmelád!!!!!!!To budete pěkně v zimě mlsat.Já jsem po včerejšku vyřízená,ta kamarádka měla pohřeb a já jsem její sestře pomáhala nachystat chlebíčky atd. ale jak jsem byla na nohách celé dopoledne ,tak mě teda bolí záda!!!Ale bylo to poslední co jsem mohla pro Martinu udělat a dělala jsem to ráda! Musím se ještě podívat na 40 na ten srázek,ráda bych jela,ale uvidíme co moje zdraví!Tak se zatím mějte a já se večer ještě ukážu!
holky
rezama
| 28. 8. 2008 15:16
pro všechny hlavně klídek a pohodu a sluníčko v dušičce
ahojík
rezama
| 28. 8. 2008 15:14
Vypravěčko to chápu,že nemůžeš,pokud jde o zdraví tak to je vždy na prvním místě,já vás chtěla jen pozvat a záleží na vás,ale vím že za to němůžeš.
Ono to určitě nevyjde víc holkám.
Jinak vy naše pekařky já se až stydím,tento týden jsem moc nepracovala,nebalo mě zrovna nejlíp,Dorinko asi opravdu nás to počasí takhle zlobí,tobe taky že jo?
No včera jsem ale udělal ze zeleninky něco mezi zeleninovou hořčicí a lutěnicí a je to výborné.No buchetky jsem včera taky pekla,cuketovou a jablkový štrůdl z lístkového těsta.Dneska jsem dělala rizoto a ještě rýžový nákyp a pevně doufám že mě zbyde na zítra,jedu na další kapačku,tak to se mě nebude chtít vařit.Taky jsem vyplela mojí květinouvou zahrádku a ostříhala odkvetlé růže,natrhala další švestečky a teď je suším,pár jsem jich tam dala usušit s mandličkou,už jsem je jedla a byly výborné,tak jsem sama zvědavá co mě z toho vyleze.
Tak holky papapa a mějte se moc krásně a hlavně bez bolístek.
ještě obrázek
Dorka
| 28. 8. 2008 11:29
Převtělený budha
přeji
Dorka
| 28. 8. 2008 11:27
pěkný denjen nakukuji, moc se rozepisovat nebudu bolí mě v rukách revma asi bude pršet či co...

Vypravěčko, ty jsi šikula tolik marmeládek no aspoň máte na delší dobu vystaráno . Můžu se zeptat jakou řeč se učíš? Angličtinu, Japonštinu nebo jakou?

Baruško, s tím chválením to moc nepřeháněj. Mě sice baví péct, ale moc mi to nejdeobčas se zadaří o to mám pak větší radost . Já toho sladkýho moc nejím jak kdyobčas mě to chytne a pořádně se nacpu a z toho si někdy na sladký ani nevzpomenu .

Holky, já zas nakouknu. Jdu se teď natáhnout, pa
Pěkný den
anonym
| 28. 8. 2008 08:22
přeji
Myslela jsem že budu raníček a ejhle Vypravěčka mě předběhla
Teda holky vy s tou marmeládou válíte
Doruško, Zdeničko:vy jste se obě minuli povoláním jste cukrářky jedna báseň a obě štíhlé no je to spravedlnost není
Již
anonym
| 28. 8. 2008 08:12
jsem od šesti vzhůru, ale k pc jsem se dostala až nyní. A jak se sdívám, tak asi ještě využíváte pelíšku. Nechcete již vstát a přijít? Všem přiji příjemný slunečný den. Již jsem O.K. Nyní si ještě musím vytisknout štíky na marmeládu a jít je nalepit, plné sklinky mi včera dcera odnesla do sklepa, té bezinkové má 40 ks, a i s ostatními, jsem zjistila, že jich letos mám kolem 70. Trochu jsem to přehnala, ale nevadí.
Odpoledne mladí již konečně dodělali tu zatravńovací dlažbu. Nyní jen rozhrnout hlínu do mezer a zasít trávu, ta již roste na té dříve položené. Dnes se chystám trávu před i za domem. Taky již musím poslat své lektorce ke kontrole poslední vypracované cvičení, minulý a tento týden to nějak lajdám, ještě jsem se nestačila naučit nová slovíčka, ale mám na to týden, než dostanu další lekci, takže bych to měla stihnout.
Zatím se děvčátka mějte a přeji všem bezbolestný den.
...
Dorka
| 27. 8. 2008 23:43
Vypravěčko, ten Mrkvový závin známurčitě někdy vyzkouším tvůj recept. Akorát, že matlat těsto jednou rukou neumím. Hned jak někoho přemluvím tak se do toho pustím .

Srazíku se ráda zúčastním jen nevím, jestli mi to zdraví dovolí. Bývám v zimě často marod, proto nemůžu slibovat.

přeji dobrou noc a žádné bolístky
poděkování
Dorka
| 27. 8. 2008 23:19
pro Vypravěčku tady je ukázka toho výbornýho Mrkvovýho koláče, byl v cukuletu pryč .
Zdravím
anonym
| 27. 8. 2008 22:42
všechna děvčata, která zde ještě jsou nebo ještě příjdou. Já jsem ráno byla ve městě v lékárně a taky jsem si ještě koupila ten gelfix. Pak jsem se byla na chvíli projít s Dorkou a odpoledne jsem dodělala tu marmeládu.
Včera jsem nakonec ještě večer dělala ty nudle, ale jen z 5 vajec, za hodinu jsem byla hotova.
nyní jsem malátná, asi si již půjdu za chvíli lehnout.
Zdeničce přeji, aby ji ta záda přestala bolet co nejdříve. Buchtičky byly jak malované, máš jich jak pro regiment vojáků.
Ježečci v trávě jsou velmi roztomilí.
Dorko jsem ráda, že jsem Ti mohla pomoci najít ztracený recept. Ještě Ti mohu doporučit ten mrkvový závin, nemá chybu. Marmeládu nelisuji, jen ovoce povařím a měkké přímo v hrnci rozmixuji ponorným mixérem, na marmelády používám gelfix 3 : 1.
Rezamo - přeji vám všem, aby vám ten sraz vyšel. Ráda bych se taky účastnila, ale bohužel je to pro mě daleko, tu cestu bych nevydržela. Tak si to děvčata užijte.
Všem přeji dobrou noc, již také zalezám do pelíšku.
dobrou noc
Dorka
| 27. 8. 2008 22:31
Ahoj děvčata moc vás všechny zdravím. Já jsem unavená z toho hlídání tak teď odpočívám a nabírám síly. Nějak mě to zmohlo . Nemohla bych mít tolik dětí naráz. Nevím jak bych zvládla jedno natož dvě .
Baruš, s tou moukou jsi mě moc nepotěšila. Jsou to šmejdi když to zdražili. Asi proto, že skoro všichni mají doma pekárnu...

Majko, Majulko jsem ráda, že ses nám vrátila v pořádku a že ses měla fajn.

Raduška se tady objevila a hned zmizla tak uvidíme, jestli si to nerozmyslela a ještě za námi příjde a hodí řeč

Vypravěčko, tak jakpak dopadla marmeládka? A co zádička nezlobí moc?

Já jsem dnes pekla bonbóny v lístkovém těstě a byly dobré. Dostali jsme dvě bonboniéry tak jsem je zužitkovala . Posílám foto na ukázku, aby jste viděly, že si nevymýšlím .
Ahojte holky!
Zdenicka
| 27. 8. 2008 20:01
Tak jsem tu,dneska byl náročnej den! Všechny Vás moc pozdravuji a dnes jdu brzy spát,jsem jaksi utahaná a bolí mě záda jako čert !Mám to zase dostat,tak to jsem vždycky bolavá celá!Mějte se pěkně ,přeji krásnou a bezbolestnou noc!pa,pa Zdenka
málem jsem zapoměla
Majka33
| 27. 8. 2008 19:16
vítám mezi námi Radušku ahojky
ach jo
Majka33
| 27. 8. 2008 19:13
zase nikdo holčičky moje kde jste?Doufám že vás moc bolístky netrápí
holky
Majka33
| 27. 8. 2008 17:11
kde jste,koukáma nikdo nikde,tak zatím pa.Přijdu později...
ahojík moje zlatíčka
Majka33
| 27. 8. 2008 15:41
...tak jsem zpět mezi váma.Přijela jsem včera a byla pěkně unavená.Cesta byla tam v pohodě ale když jsem jela zpět tak už to bylo o něco horší.Všude opravujou cesty a ještě k tomu mladý kluk v autobuse dostal epileptický záchvat a čekali jsme 20 minut na záchranku.U sestry bylo super a ted´je mi smutno.Holky půjdete na srazík?Já jo a moc se už těším.DORKO AMELI ZDENI doufám že budete moct a příjdete.Chtěla bych vás osobně poznat.....ZDENI ježečci jsou zlatí...zatím pa Majka.
Ahoj
anonym
| 27. 8. 2008 14:12
Holky přeji všem krásné odpoledne
Zdeni:ježečci jsou nádherní
Doruško:byla jsem dnes v Blansku a zase tam měli tu mouku ale tentokrát za 14korun asi se poprvé spletli a nebo testovali ale i tak je poměrně levná když z ní jsou dva chlebíky a nemusí se nic kromě droždí přidávat že jo
Sraz
rezama
| 27. 8. 2008 08:52
Holky moje zdravím všechny.
Tak my na 40 plánujeme sraz,myslím že Bára už vám to tu psala.
Chci jen napsat že jste všechny zvány,tak tam na diskuzi jukněte a zkuste to promyslet,všechny vás rády uvidíme.
Plánuje se to asi na 15.a16.11. a místo asi Havlíčkův Brod,penzion Kotlina,ale ještě to není odklepnuté.
Tak vás prosím se k tomu taky vyjádřete.
Jinak přeju všem krásný den bez bolístek.
Krásné ráno!
Zdenicka
| 27. 8. 2008 07:36
Jdu Vás honem pozdravit,potom nebude čas!Přeji Vám krásný sluníčkový den! Tak a já pádím mějte se hezky pa,pa Zdenka
Baruško
Dorka
| 26. 8. 2008 22:33
já hlava děravá zapoměla, že jsi ráno zmiňovala nezdravé jídlo-Šunkové závitky. Jdu spát jsem strášně unavená.
pa
Vypravěčko
Dorka
| 26. 8. 2008 21:43
moc ti děkuji za recept na Mrkvový koláč. Je to přesně ono co jsem hledala byl strášně moc dobrý všem chutnal. Budu ho muset zas někdy upéct prostě neměl chybu
ježečci
Dorka
| 26. 8. 2008 21:39
jsou moc roztomilí
Zdravím
Dorka
| 26. 8. 2008 21:37
jsem utahaná jako kotě opět jsem hlídala u švagrové miminka .
Zdeničko, dukátový buchtičky se ti povedlyto muselo dát práce udělat tolik malinkatých kostiček .
Baruško, obídek vypadá dobře. Hádám, že je to smažené rybí filé.
Vypravěčko, já dělala bezovou marmeládku letos taky z Gelfixu nejlepší je asi ten Gelfix extra nejlíp želíruje . Bylo s tím tolik práce: natrhat, přebrat, vylisovat, uvařit atd. atd. už bych si na to podruhý netroufla.
Ahojky!
Zdenicka
| 26. 8. 2008 21:21
Tak jsem tu zase a jak tak vidím nikdo tady.Před malou chvilkou jsme přijeli z Olomouce a jak jsme šli domů,tak nás před našim domečkem čekalo malé překvapení.Malinkatí ježečci! Pošlu Vám fotečku,Ti jsou tak krásní!!!!Holky já jdu vařit na zítra,bo zítra nebude čas, kamarádka má zítra pohřeb.Tak se mějte moc hezky a dobrou noc pa,pa Zdenka
tedá
anonym
| 26. 8. 2008 18:06
Zdeni Ty válíš buchtičky nemají chybu Já si říkala proč dnes škytám a ona Zdenička
Vapravěčko:moc zdravím a přála bych Ti abys byla bez bolestí jsi šikulka máš podělané práce
Holky mrkněte na 40 chystá se srazík
A v příloze vám posílám ochutnávku oběda

Kdyby nějaká pekařka chtěla přišlo mě meilem spoustu receptů .Pošlu jen mě dejte do vzkazíků adresu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18