Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojte,
Zdenicka
| 26. 8. 2008 16:10
tak jsem přijela z Brna!Na všechny jsem myslela,doufám,že jste dostaly škytavku! Manžílek ještě jel do práce a až přijede tak pojedeme do Olomouce,potřebujeme něco na tu střechu tak zase budeme utrácet!Baruško - děkuji za recept! Hned to vyzkouším!!!!Posílám Vám fotečku dukátových buchtiček - výborné!!!!!
Děvčata,
anonym
| 26. 8. 2008 15:29
zdravím vás všechny. Včera odpoledne jsem byla na kontrole na neurologii a od paní asistentky jsem so dověděla, že má několik pacientů, kteří po vytažení toho epidurálního katetru zůstali zcela bez bolesti. Říkala mi, že doufám, že se zařadím mezi ně. Já v to ale nevěřím, poněvadž, když se s aplikací dávky zpozdím o hodinu, tak se mi již začínají ozývat bolesti. Ale nechám se překvapit, zatím ten katetr mám a jsem bez bolesti, zak se nechci zatěžovat co bude až...
Dopoledne jsem byla s Dorkou na bezinky, chci udělat ještě jednou tu marmeládu, a pak jsem ty bezinky otrhávala a potom jsem chystala něco k obědu. Odpoledne si chci ty bezinky povařit, nemohu tu marmeládu dodělat, schází mi gelfix a zítra jedu do města, tak si ho koupím. Ještě se chystám něco pozašívat a chci tady ještě udělat dom. nudle.
Zatím, co jsem u pc, tak se venku pěkně vyjasnilo, takže jdu ven a nudle udělám jindy.
mějte se hezky. papa
Zdeni
anonym
| 26. 8. 2008 10:30
buchta je jednoduchá, rychlá a pro toho kdo má rád *** mńamka
Receptík:
Pečené rafaelo
2vejce +hrnek cukru +1vanil.cukr spolu ušlehat
přimíchat 2hrnky hl.mouky, prášek do pečiva , hrnek mléka , nalít na vymazaný a vysypaný plech
Posypat směsí:1hrnek ***u,1/4hrnku moučkového cukru,1vanil.cukr
upéct a ještě horké polít kelímkem šlehačky
Dobrou chuť
Krásný den
Zdenicka
| 26. 8. 2008 09:22
přeji všem! Doruško - asi to mám v krvi,mamka je kuchařka a teta je cukrářka tak se do mě ty geny namýchaly. Jinak pekárna už zase jede,malá chce buchtičky s krémem!Jsem zvědavá jaké to bude!Venku je dneska zataženo,tak snad se to sluníčko ukáže.Možná dneska pojedu s manžílkem do Brna,tak na Vás všechny z i okolí budu myslet! Baruško - ta buchetka vypadá moc pěkně,tam je jistě mnoho ***u,mohla by jsi mi poslat recept?Děkuji,manžílek miluje kromě mě i ***! Tak holky já jdu pracovat pa,pa Zdenka
Ahoj
anonym
| 26. 8. 2008 07:56
holčiny přeji pěkný den.Tedá vy jste pekařky jedna šikovnější než druhá kdepak já se na vás hrabu
Já jen obyč.rafaelo pekla Dneska budu vařit nezdravé ale strašně dobré šunkové závitky
Zdeničko
Dorka
| 26. 8. 2008 00:15
ještě musím pochválit buchtičky jsou krásný. Ty ses nám holka minula povoláním, měla jsi být cukrářka nebo pekařka. Koláčky nemají chybu a určitě byly móc dobré. Já jsem taky blázen do pečení tak to jsme dvě .

pa
kuk
Dorka
| 26. 8. 2008 00:08
ahoj holky, zdravím . Stále jsem v poklusu, pomáhám švagrové s hlídáním dvojčátek a před chvíli jsem dodělávala povidlý a šupky hupky do pelíškumám toho až po krk . Jsem šíleně unavená, sotva lezu . dobrou noc, pa
Ahojte!
Zdenicka
| 25. 8. 2008 19:57
moje zlatíčka!Jsem tu teprve teď ,nebyl čas!Dopoledne jsem lítala po živnostňáku a potom jsem šla do spořitelny a na poštu a pak už jsem jela domů úplně hotová!přijela jsem uvařila kafe ,lehla a odpočívala!Nevím, jak bych mohla chodit do práce a být tam 8 hodin na nohách.Záda mě bolí až ....někde!Holky kdepak jste????Já se tady podívám ještě pozděj,teda jestli neusnu! Tak zatím pa,pa
ještě pro všechny
rezama
| 25. 8. 2008 13:35
tady máte pohlazení od kočičky
pro novou Radku
rezama
| 25. 8. 2008 13:32
tak
rezama
| 25. 8. 2008 10:57
ten snad bude vidět
Omluva
rezama
| 25. 8. 2008 10:46
Holky ty fotky byly a nejsou,nevím jak to že zmizely a tak se omlouvám ,no stane se.
ještě
rezama
| 25. 8. 2008 10:29
Zásady dobré hospodyňky
# # # # 1) Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si
zbytečně rozbíjeli hubu.
# # # # 2) Podlahy nevoskuji, protože myslím na bezpečnost svých hostů.
# # # # 3) Hmyz mi nevadí. Každý brouk má jméno a souhlasí se vším, co řeknu.
# # # # 4) Jarní úklid nedělám. Mám ráda všechny roční sezony a nechci, aby ty
zbylé žárlily.
# # # # 5) Nepleju zahradu, protože nechci mařit Boží úsilí.
# # # # 6) Nevařím moc chutná jídla, protože nechci vystresovat své hosty,
cože mají uvařit oni, až přijdu já k nim.
# # # # 7) Nevyhazuji staré věci. Manžel nemůže nic najít i tak, nač ho plést ještě víc.
# # # # 8) Nežehlím. Rozhodla jsem se věřit cedulkám "nemačkavé".
# # # # 9) Nestresuji se ničím. Kdo to dělá - umře mladý. A já chci vydržet co nejdéle!
# # # # A pamatuj! Uklizený dům je znakem, že máš příliš volného času !!!
# # # # Tvá dobrá hospodyňka.
PS: Která z vás se tím nebude řídit a nepošle to jako inspiraci dalším přítelkyním, riskuje, že bude vyřazena z klubu moderních žen!
# # #
Tak neriskuju a posílám to vám všem
fotečky z emailu
rezama
| 25. 8. 2008 10:15
Taky
anonym
| 25. 8. 2008 09:36
jsem si jen odskočia vás pozdravit. Ještě chci využít pěkného počasí, to má vydržet do čtvrtka (teploty do 27 stupňů) a pak se již má ochladit. Takže všem přeji, aby si tyto teplé dny ještě, pokud možno ve zdraví a bez bolestí, užily.
krásný nový týden přeji
rezama
| 25. 8. 2008 09:26
Holky zdravím všechny tady.Přeju vám všem pohodový a klidný start do nového týdne.
Taky vítám novou Radku určitě ti tu bude s náma fajn.
Tak holky mažu zase něco dělat.
Papapapa
Ahoj
anonym
| 25. 8. 2008 08:51
holky přeji pěkný začátek nového týdne jen nakukuji musím k doktorce s papíry kvůli důchodu byla jsem tam v pátek a ona ne
Prádlo se pere, sluníčko svítí snad i vydrží
Tak
anonym
| 24. 8. 2008 22:49
jsem opět zde. Odpoledne jsme se šly s dcerou a Dorkou projít do lesa a když jsme k němu došly, tak se hozně setmělo, proto jsme se otočily a já si začala sbírat ostružiny. Za chvíli opět vysvitlo sluníčko, takže jsme se opět otočily a do toho lesa jsme šly. Dcera našla jednoho hnědého kozáka. Prošly jsme se lesem a po 2 hodinách jsme se vrátily. Dorce se z lesa nechtělo, ráda tam s námi chodí. Celé odpoledne si pak sluníčko hrálo s mraky na schovávanou. Kvečeru jsem na Spektru sledovaly pořad Maminka stávkuje - je zajímavé sledovat, jak muži "zvládají" starost a děti a domácnost a jak pak hodnotí každodenní práci ženy v domácnosti - s malými dětmi.
Včerejší návštěva u tety se vydařila, dort se jí líbil. Když jsme tam s Dcerou přijely, tak nás přivítala sestřenka a se slovy :".Běžte na zahradu se podívat, co maminka dělá" nás poslala za tetou. A co si myslíte, že teta (oslavuje 97. narozeniny) dělala? Vykopávala brambory. A to si stěžuje, že nemůže chodit! Když jsem jí říkala, ať to již nedělá, tak mi řekla, ať ji Tu radost pomoci dokud může nekazíme. Ale nechala se přesvědčit a šla s námi dovnitř.
Dopoledne jsem měla napsaný pro vás pozdrav, ale zavolala mi kamarádka, chvíli jsme klábosily a já jsem pak vypla pc, aniž bych vám svůj pozdrav poslala.
Tak tedy znovu:
Baruško, jsem ráda, že si už konečně budeš moci po stěhování odpočinot a nyní se budeš pomalu zabydlovat v novém a na vše škaredé snad brzy zapomeneš.
Zdeničko - na všechny Tvé výrobky se sbíhají sliny, jsi šikulka. Velmi rychle jsi se naučila pekárnu používat.
Dorko - té marmelády máš taky dost, v zimě se bude hodit
Raduško - vítám Tě mezi námi a přeji Ti, ať se Ti zde líbí alespoň tak, jako se zde líbí mi, jsem zde totiž velmi krátce a děvčata mě mezi sebe přijala velmi hezky
Všem, které se chystáte hajat, přeji dobrou noc
to
Zdenicka
| 24. 8. 2008 18:08
teda chutná i mě! jak já říkám důležité je zdraví !
mě taky baví pečení,
anonym
| 24. 8. 2008 17:43
ale kdybych pekla obden neprošla bych dveřmi , mě to chutná i baštit
Ahoj,
Zdenicka
| 24. 8. 2008 17:13
mnoho žroutů nemám,ale můj manžílek je na sladké!A taky peču sousedce,zrovna teď jí peču ten mazanec a nám chleba peču obden! já miluji pečení a teď když mám pekárnu je to ještě lepší!Úplně perfektně vypracuje těsto a já to mám bez práce! Ale i sousedka mi dneska říkala, že stále jenom peču,když mě to baví!!!
Zdeničko,
anonym
| 24. 8. 2008 16:01
kolik máš "žroutů" , ty stále pečeš a stále mi děláš chutě . Já teď šoupla do pekárny mazanec co jsi doporučovala, tak jsem zvědavá jak mne moji hoši pochválí nebo spíš jak rychle se po něm slehne zem
Ahojte!
Zdenicka
| 24. 8. 2008 15:20
Moc Vás zdravím!Dneska je venku škaredě už mi to připomíná podzim!Holky,mě se začíná dělat na rtu opar!Zase,já na to tak trpím to je hrozný!Zase budu mít ret ja malajskej domorodec!! Dneska jsem upekla koláčky,pošlu fotečku,ale myslím že dlouho navydrží!tak jsem včera vyžehlila,to jsem si mákla!Ale už to mám zase na chvíli hotový(než posbírám prádlo ze sušáku)! Doruško a co migréna! už je to dobrý ?Tak se holky mějte pěkně a já se večer ukážu ahojky
Pěknou neděli
Dorka
| 24. 8. 2008 12:52
přeji všem
Zdeni, ty sis včera s tím žehlením mákla! Ještě, že mám tak hodnou maminku a vyžehlí mi.

Baruško, včera jsem měla ještě k tomu šíílenou migrénu. Dnes je mi o trochu lépe.
Včera večer jsem se chystala udělat rychlovku-Makovou buchtu v mikrovlnce. Nakonec tak rychle nebyla, protože nám zrovna vyply proud a čekali jsme (asi 10 minut) až to nahodí. Bylo to jak na schvál, měla jsem zrovna nachystaný těsto, ale naštěstí se buchta povedla. Byla za 7minut hotová a ještě rychleji snězená .
Ahoj
anonym
| 24. 8. 2008 08:27
kočenky přeji pěkný den
Doruško :jsem ráda že jsi se ozvala už jsem včera měla starost jsem ráda že se sklinky hodí a nemusela jsem je vyhodit a té marmeládky bodejť by jsi nebyla holka unavená taky mě stěhování zmáhá nějak se sem nemůžeme vměstnat ale to se časem poddá .
Vítám mezi námi Radulku všem přeji krásný pohodový den
Hotovo!
Zdenicka
| 24. 8. 2008 00:08
a už mám vyžehleno! Dělala jsem si při tom přestávky,nevydržím tak dlouho stát,ale už je hotovo a jdu do hajan!Dobrou noc a sladké sny!
také
Dorka
| 23. 8. 2008 23:03
vítám novou Radušku klidně za námi přijď budeme rádi. Uvítáme každou hodnou dušičkutak ať se ti s námi líbí.
dobrou noc
Dorka
| 23. 8. 2008 22:55
Jdu vám popřát krásnou noc bez bolístek
Ahojte!
Zdenicka
| 23. 8. 2008 20:23
Doruško - teda ty máš marmelád,šikulka!!!!!Já jsem ten recept na mazanec našla na dámy.cz č.004! Tam je dobrých receptů spousta!Vítám novou Radušku jen se k nám přidej! Já jsem dneska už úplně hotová,manžílek taky dělá nové vchodové dveře!Koupili jsme si plastové a tak musí zbourat střechu aby tam vlezly a uděláme novou střechu!Tak má o zábavu postaráno!Ale je to jen taková malá předchodbička aby jste si nemyslely ,že bouráme barák Ale zase ten baráček bude hezčí!Doruško - však to znáš,ty stavební úpravy!ach jo! Tak já jdu žehlit,mám tu plnou kopu prádla,je to sice takovej pokoj, kde já mám PC,rotoped a na takový věci kam nevím je dát,tak šup do mého takzvaného bordelpokojíku!(Sem nikoho z návčtěv nepouštím)Ale zítra příjde známý něco dělat na PC tak tu musím trošku uklidit! To je moje 13 komnata! Tak jdu makat,ale zítra se určitě nepostavím!Ahojky a všem přeji krásnou a bezbolestnou noc Zdenka
holky
Dorka
| 23. 8. 2008 18:50
jdu se vám ohlásit, ale do řečí mi moc není. Včera jsme s mamkou dělali bezovou marmeládku a jsem úplně vyřízená. Já už na to nemám síly mě nestačí a to jsem jen přebírala bobulky. Jsem dneska jak zpomalený film, možná je to i tím počasím, že mě bolí doslova celý člověk. Tady je zataženo a chvíli poprchává.
Zdeničko, zase mi děláš chutě tééda takový pěkný mazanec a určitě móóc dobrý. To je ten recept od Amálky? Jsem zvědavá.
Vypravěčko, dortík je moc pěkný. Určitě se tetičce líbil. Přemýšlela jsem jak dělali tu čokoládovou polevu .

Baruško, to je fajn, že už jsi zase mezi námi. Doufám, že už je líp a nejsi moc zničená z toho stěhování. Já mám takovou radostmusím ti moc poděkovat za sklinky jsou super všechny chytly, mám v nich bezovou marmeládku podívej. Posílám fotečku

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18