Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojky!
Zdenicka
| 20. 8. 2008 14:17
Doruško - chci recept na tu jablíčkovou s piškotama,mňamka hned bych si dala! Tak holky, teď jsem se dozvěděla že ta moje kamarádka sestra od sousedky teď umřela,je mi smutno,ale aspoň se netrápí! Přes slzy nevidím ani na klávesnici,tak já večer zabrousím pa,pa
holky čert nikdy nespí
rezama
| 20. 8. 2008 13:56
ještě
Dorka
| 20. 8. 2008 12:52
vám chci ukázat moji Tvarohovou se švestkama, která chutná jak rýžový nákyp . A už mizím, pa
pro ty
Dorka
| 20. 8. 2008 12:49
co to nikdy nejedli...takhle vypadá po rozkrojení
moje dílo
Dorka
| 20. 8. 2008 12:39
vy asi teď všichni papáte nebo už máte po obědě tak vám posílám jeden zákuseček . Dobrou chuť
ahoj holky
Dorka
| 20. 8. 2008 12:14
všechny moc zdravím a přeji pěkný den . Ráno v 7hod. mi bylo pod psa, ale už je mi líp. Jdu se vám ukázat, aby jste neměli o mě starosti. Já když v noci nespím tak je mi pak celý den ouvej a na nic nemám náladu. Ameli, ty se máš, že jedeš na dovolenoupěkně si ji užij ať se vrátíš odpočinutá. Moc ti to přeju. Jak ses rozhodla s těma práškama? Budeš si je brát? Hlavně nezapomeň léky, peníze, doklady a taky nějaké ***ší oblečení kdyby bylo chladno. Já když mám jet někam daleko tak se balím dlouho dopředu a taky se nemůžu pořád nachystat . To znám. Už se těším na fokty až se nám pochlubíš.

Zdeni, tééda bábovka je parádníty jsi kouzelnice. Pěkně jsi ji nakrojila úplně se na nás směje . Ta náplň je čokoládová?

Já jsem dělala jen jablečnou bábovku už podruhý, protože byla hned pryč . Pošlu fotku...

Rezam, nevěsta je na fotce jak princezna a malá Deniska taky moc to holkám slušelo. Přeji nové rodince všechno nejlepší. Nechápu, co proti jejímu manželovi mají její rodiče? Mě připadá sympatickej. Chudák holka, snad se s mámou udobří a bude klid.

Vypravěčku taky zdravím a přeji pěknou zábavu s kamarádkou. Umývání oken museli dát včera zabrat . Taky bych se do toho měla pustit, ale musím nejprv někoho ukecat, aby mi pomohl sama bych to nezvládla. Máme velký barák.

Baruško, až budeš na drátě tak za náma určitě přijď. Já jdu dneska na kontrolu za obvoďákem. Včera tam bylo úplně narváno tak jsem utekla. Snad tam bude dnes míň lidí. Jak já nesnáším chodit po doktorech ach jo.

Myslela jsem, že už se nám vrátí Majulka je tam nějak dlouho. Neměla se za týden vrátit?? Doufám, že si tu dovolenou užívá a svítí jim sluníčko.

papa
Ahojík všem
rezama
| 20. 8. 2008 11:42
Téda holky vy vtěch pekárnách jedete a pečete o sto šest.To já teda zase suším o sto šest,chystám se natrhat nějaké švestečky a usušit.Zatím mám jen hruštičky a pak ještě budou jablíčka.
Amelí pěknou dovču přeju.
Zatím papapa
a taková je rozkrojená
Zdenicka
| 20. 8. 2008 11:10
je moc dobrá!
Ahoj děvčátka!
Zdenicka
| 20. 8. 2008 11:08
Přeji Vám krásný den!Já mám dneska jakousi běhavku,teď jsem si vzala endiaron ,tak jsem zvědavá co se to děje.Bolí mě břicho,mám křeče jako blázen! Musím se pochlubit včera jsem upekla bábovku v pekárně,pošlu fotečku,podařila se! Teď už běží pekárna zase ,peču ten chlebík co jsem včera nestihla.Peču to jen z poloviční dávky,tak uvidím jestli se povede!Zítra přijede moje mamka tak vyrazíme do města na čumendu,já jsem tam jen tak nechodila už hodně dlouho.Ameli - to znám to chystání na dovolenou,ale vždycky si říkám nejdůležitější jsou léky,doklady,peníze a ostatní co zapomenu,tak nebudu potřebovat! Měj se tam moc krásně!Užij si to!A hodně foť a potom nám nějakou fotečku ukážeš,jo? Vypravěcko- tak si to ve městě uzžij! Rezamko - Dáši to moc sluší,moc pěkná nevěsta! Baruško - pošlu Ti soukromou zprávičku.Ten hrad nepoznávám,to jsi fotila kde?Doruško - doufám,že Tě nic nebolí a jsi OK.Holky mějte se moc hezky a odpočívejte!
Ahoj holky,
Ameli
| 20. 8. 2008 09:18
jdu vás aspoň pozdravit. Jedeme do Lanžhota k přítelovým rodičům. Budou nám hlídat psa, zatímco budem na dovči. Zítra odpoledne se vracíme a vypukne balení a chystání.
Ještě se ozvu, než vyrazíme.
Zatím pa a mějte se krásně.
Jen
anonym
| 20. 8. 2008 06:56
jsem vás přišla pozdravit a popřát vám příjemný dnešní den. Ještě musím ajet do města, tak se ozvu až po návratu.
Děvčata,
anonym
| 19. 8. 2008 22:49
tak těch oken zase nebylo tak moc, jen 3 tro a 3 dvojdílná kastlíková. Je to už zvyk, dělám to tak vždy. Ale je pravdou, že nyní, kdybych neměla ten katetr, tak bych to nezvládla. S parním čističem to je hračka a záclony a závěsy prala pračka, takže zas tak velká námaha to nebyla.
Asi jste již všechny v hajanech, tak vám přeji dobrou bezbolestnou noc.
Všechny vaše fotky jsou velmi pěkné.
Svatba
Kam
| 19. 8. 2008 21:26
Ahoj, hledala jsem az jsem nasla tyhle stranky.POtrebuju neci nazor, radu atd. Nemam se na koho totiz jinak obratit. S pritelem ted budu dva roky, a moc ho miluju a je mi 25 a s nim mam tu touhu si ho i vzit. Samo ze jsem zena, ktera chce, aby se vyjadril chlap, ale jde o to...nechci s nim zacinat o tom muvit jen tak sama, aby se nelekl, nezalekl uplne....nic nerikam.... musim pockat dulezity je ted cas....ale stejne...jak fakt inteligentne s chlapem zacit rozhovor na tema svatba...nebo jak to s nama bude dal?Diky
rezama
anonym
| 19. 8. 2008 18:48
Fotky nádherný Dáše to moc sluší už jsem koukla i do deníčku a na 40
Něco na zasmání
anonym
| 19. 8. 2008 18:46
V Brdech se začne stavět radar mezikontinentálního významu.

Protože se ovšem bohužel nachází uprostřed lesů, povedou k němu dlouhé kabely.

Mějte se na pozoru, Američané! Ten, kdo vás může položit na lopatky, nevolá: Alláh Akbar!

Křičí: Fero, ***, tady je mědi jak sviňa!
Zdeni
anonym
| 19. 8. 2008 18:42
my jen profrčeli ani nevím kde přesně bydlíš a se synátorem na návštěvu?Ani na hrad se mnou nechtěl jít a tohle byl můj jediný letošní výlet jinak se nervuji a stěhuji .Akorát jsem hrad vyfotila z dáli hlava dubová si nemůže vzpomenout jak se jmenuje
ještě
rezama
| 19. 8. 2008 17:57
holky koukněte
rezama
| 19. 8. 2008 17:56
ahoj holky
Dorka
| 19. 8. 2008 16:49
jdu vás jen na skok pozdravit , máme v pokoji zimu tak já zase letím na sluníčko se nahřívat. Ameli, gratuluji k té práci. Nevadí, že byla na posledním místě hlavně, že nějaká ne? Snad tě to bude bavit a budou penízky . Baruš, tak to jsem ráda, že ses nám dnes na cestě neztratila.
pa
Ahojík
Zdenicka
| 19. 8. 2008 16:26
Ameli - aspoň se tak neutaháš, a budeš hledat dál,jakmile se naskytne jiná šance,tak s tím praštíš!Jen aby ty děti nebyly rozmazlené,no však to poznáš.Jak já říkám, odejít můžeš vždycky! Doufám,že se ti podaří přítele vytáhnout na tu zmrzku!Baruško - to jsi se měla zastavit!Ráda bych Tě viděla!Dneska chci vyzkoušet tu bábovku v pekárně a chci upéct chlebíček se semínky!Tak jsem zvědavá jak se podaří!Potom pošlu fotku,teda jestli to neskončí v koši!Zatím pa,pa
Ameli
anonym
| 19. 8. 2008 15:51
Amálko blahopřeji k zaměstnání šak co ono v dnešní době si člověk moc vybírat nemůže a časem se třeba naskytne něco lepšího .Moc Ti to přeji
Ahoj
anonym
| 19. 8. 2008 15:48
holky pěkné odpoledne přeji
Zdeni:já dnes byla cestách mávala jsem Ti
u mě je to to samé já kdybych podělala za jeden den tolik práce co Vypravěčka no.............klobouk dolů
Pěkný slunečný den!
Ameli
| 19. 8. 2008 14:49
Ahoj holky, dnes se udělalo tak krásně. Přemlouvala jsem přítele, ať jdeme na zmrzlinu, ale nechce se mu. No, možná ho ještě přemluvím.
Rezamko, chtěla jsem ti pochválit novou ikonku. Vypadáš tam moc hezky.
Dopoledne jsem ještě lítala po městě a dokupovala poslední věci na dovolenou. Mimo jiné jsme sháněla pokrývku hlavy. Ve všech čepicích i kloboucích jsem vypadala příšerně, tak jsem si nakonec koupila takový pološátek. Není to nic extra, ale ze všech variant to bylo nejlepší.
Ta práce co mi nabídli, je hlídání, doučování a vyzvedávání dětí ze školy. Jsou to dvojjazyčná děcka. Většinou mluví česky a anglicky. Měla jsem tuto práci na posledním místě, ani jsem o to neměla moc zájem a nakonec jsou jediní, kdo se ozvali. No, uvidím jak to dopadne.
Tak se mějte, jdu se na chvilku natáhnout a pak se pustím do přemlouvání kvůli te zmrzlině . Tak pa
Kde jste????
Zdenicka
| 19. 8. 2008 14:30
Haló,haló,haló kdepak jste?Tady nikdo není! Je pěkně a všichni toho
využíváte a relaxujete!Tak naberte sílu a pozitivní energii ze sluníčka!!!Ještě večer na Vás mrknu ahojky Zdenka
Ahojte!
Zdenicka
| 19. 8. 2008 10:53
Zdravím,krásný sluneční den,tak doufám,že máte úsměv na tváři a žádné bolístky! Holky,kde jste všechny?Doruško,Baruško,Ameli!!!!!!!!!!Vypravecko - ty jsi teda včera dřela,tohle já udělat všechno zaráz,tak dneska nevztanu z postele a beru jeden prášek za druhým!Holka šetři se!!!! Rezamko - jo,to znám s tím PC,malá už mě taky otravuje že si chce zahrát hru.Koupili jsme ji mořské příhody a je to fakt moc hezké,opravdu pro ty nejmenší a hlavně bez násilí!Tak já ji uvolním místo a jdu si dát kafčo,byla jsem ve městě ,šla jsem si pro výpis trestního rejstříku a jsem čistá !Tak se mějte pěkně ahojky Zdenka
Ahojík
rezama
| 19. 8. 2008 10:34
Holky jdu vás jen pozdravit.Dnes mě nějak dětičky obsadili PC,tak sem nemůžu.Už i teď už čekaj až vypadnu,tak vám chci jen popřát krásný slunečný,zase,den a snad se po O za váma zase dostanu.Tak zatím papapapa
Pěkné
anonym
| 19. 8. 2008 07:16
dnešní ráno přeji všem děvčatům. Tak jsem se včera nakonec přece jen tay pustila do těch oken a taky jsem vyprala záclony a závěsy a večer jsem po Rexovi usnula.
u těch oen se mi opravdu "dařilo". Dnes se chceme s kamarádkou jít podívat do Hlučína na nějakou výstavu, tak se budu snažit odpoledne podat hlášení, ale neslibuji.
dcera donesla od kolegyně z práce její nabídku dortů, které dělá, jeden jsme si u ní objednaly pro tetu, chceme tam jet v sobotu. Já bych jej totiž tak pěkně nenazdobila. Až ho budeme mít doma, tak přidám jeho fotku.
Už se musím chystat k odchodu, tak se zatím mějte a užijte si pěkného dne
Ahojte!
Zdenicka
| 18. 8. 2008 19:01
Holky tak Vás zdravím,teda tady je příspěvků,tak jsem se teď rozčílila,až běda!Ten můj švagr,to je pako!Přijeli si pro malou a ona tu chtěla spát,tak jsem říkala ať ji tu nechají do středy a on si začal trvat na svým ,né pojede domů,a hotovo!Nevím o co mu jde, když je stejně celý den v práci a bydlí v paneláku!Tak tady mohla lítat po zahrádce!Prostě ho nechápu!Je to .......! Holky vy jste se tu teda rozepsaly,samej lepší recept! Musím vyzkoušet tu bábovku,perník nějak nemusím i když můj milovanej manžílek by si pochutnal.Možná i naněj dojde!Ameli - držím pěstičky ať práce vyjde!!!!! Tak já zase pádím něco dělat!Zatím ahojík
Pěkné
Ameli
| 18. 8. 2008 17:28
odpoledne přeji. Před chvíli mi volali z jedné personální agentury, tak jsem uplně vyklepaná a ani nemůžu pořádně psát. Prý se ještě ozvou. Doufám, že zavolají až budem na dovči...
Dorko, ta vánočka vyjde tak jak je, nic nepřisypávám. Na dovolenou jedeme do Francie.
Rezamko, krásný cukroví, jen se sliny sbíhají.
Nepamatuju si, na co jsem chtěla odpovědět, jsem úplně vedle. Tak písnu, až se večer vzpamatuju.
PS: Baruš, děkuju za recept. A Dorko, jak ses ptala na Majku, tak ona je u sestry na Slovensku a určitě si to tam užívá.
Tak zatím
Dorka
anonym
| 18. 8. 2008 16:52
jo jo Doruško půl hrnku mouky doplníš mákem a lžičkou mleté skořice.Jak by to dopadlo s poloviční dávky nevím zkus to .
Receptíky nejsou moje všechny je mám stažené z netu jen když vyzkouším dělám si u nich poznámku abych viděla napříště páč jináč už má v hlavě

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18