Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Baruš
Dorka
| 17. 8. 2008 20:43
buchta supera těch ananasových kousků co tam je mňám. Kde jsi vzala recept? Nebo to je tvůj vlastní výmysl?
A
anonym
| 17. 8. 2008 17:45
tahle po rozkrojení
Holky
anonym
| 17. 8. 2008 17:43
pěkné odpoledne my jsme tady asi všechny sůvičky tedy já i brzo vstávám no snad se to moje chrupání časem spraví jak bude klid
Já dnes pekla v pekárně ananasovou buchtu musela jsem honem tatínkovi ukrojit a vyfotit dokud byla
pěkný den
Dorka
| 17. 8. 2008 16:00
Ameli, vidím, že jsi šla taky pozdě spinkat. Já to nikdy dřív jak ve dvanáct nestihnu. Potřebovala bych, aby den byl delší. Včera teda byla pěkná zimamyslela jsem, že bude večer sněžit. Právě se mi doprala pračka, pověsila jsem prádlo a ještě zkouším upéct chlebíček v pekárně, ale jestli se zas nepovedetak do toho.

Ameli, prosím tě, jestli ti
můžu poradit vykašli se na nějaký oddalování menstruace ať tě to ani
nenapadne. Holka zlatá, chceš si nabourat cyklus?! Já bych do toho
nešla ani za nic...jo a můžu ti říct, že vždycky když jedu na dovolenou
k moři tak to zrovna dostanu. První tři dny se opaluji a koupu jen nohy
a pak ty další dny si vezmu tampón a je to.

Jedna naše známá si taky vzala prášek na oddálení mens.a teď má problémy. Tak doufám, že jsem ti aspoň trochu poradila.

Baruš, tak já to s tím chlebem jak to děláš ty taky zkusím. Já dávám do útěrky studený chleba a pak do sáčku a šup do ledničky. To bude asi chyba .

Zdeni, já v obchodě pošilhávala po té pekárně na bagety, ale odrazuje mě cena. Máš pravdu, že je to dost peněz. Třeba než se rozhodnu tak udělají nějakou akci . Zatím mám půjčenou Vegu tak mě to musí stačit.
Přeji
anonym
| 17. 8. 2008 11:22
příjemnou neděli za polojasného Ostravska všem děvčatům. K nedělnímu obědu dobrou chuť.
K pc jsem se dostala až nyní, dopoledne si zde něco dělala dcera do práce.
Musím již končit, je třeba dodělat oběd, bude slepičí polévka s masem a domácími nudlemi a čína z vepřového s rýží.
Odpoledne, pokud nebude pršet, tak musím vzít na chvíli Dorku na procházku.
Zatím se mějte hezky, ozvu se večer.
Ahoj holky!
Zdenicka
| 17. 8. 2008 10:19
Přeji Vám krásnou neděli! Tu pekárnu jsem si koupila jen na kilo!Nemám XXL,stojí moc pěněz a já si myslím ,že nám tato bohatě stačí! Dneska ráno jsem ochutnala chlebík a je výbornej,akorát nebudu péct kilovku,menší množství nám postačí,raději častěj ,ale čerstvej.Ameli - s těma práškama to máš těžký,je to humus,ale splní svůj účel,ale počítej s tím ,že potom v tom cyklu budeš mít zmatek!Já jsem si je nechala taky jednou napsat,a pak jsem to zvládla bez nich.Záleží na Tobě,ale zase tam budeš mít klid. Tak zlatíčka já pádím vařit mějte se moc hezky ahojky Zdenka
Ahoj
anonym
| 17. 8. 2008 07:50
zlatíčka přeji pěkný den
S těch mouk jsem celá tumpachová já dávám jako základ obyčejnou hl.a pak doplňuji
Doruško:pro mouku do Blanska vůbec nejezdi já ji tam viděla jednou jedinkrát
Nevím kdo psal že se chleba drobí druhý den ale já když jela do bytečku a chtěla upéct na dýl dala jsem ho ještě teplý do útěrky a pak mikrotenového sáčku neměl chybu i třetí den
Ahoj holky,
Ameli
| 16. 8. 2008 23:53
Vidím, že jste si tady pěkně popovídaly. Přítel dnes okupoval počítač, takže jsem se sem nedostala.
Dorko, diplomku hotovou nemám a ještě to nějakou chvilku zabere. Jo a v noci tady byla šílená bouřka a dnes celý den je 13 stupňů.
Vypravěčko, téda tolik operací, to je hrůza. No, aspoň, že ti pomáhá ten katetr. Já si to vůbec nedokážu představit...
Zdeničko, s tou pekárnou to byla teda rychlost. A chleba je pěkný.
Jo Dorko, já když peču chleba vlastní, tak se taky drolí, ale když peču tu Labetu, tak vydrží i tři dny měkký a vláčný, ale to bude těma éčkama...
Baruš, moc se nepřepínej a zapoj dětičky. Já jsem ale taky taková, že když vidím, že bych musela někoho přemlouvat, radši to udělám sama.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte zkušenosti s práškem Norethisteron, používá se mimo jiné na oddálení menstruace. Mám to dostat na tu dovolenou, budem u moře a ještě ve stanu, což by bylo dost nepohodlné. Nechala jsem si ho předepsat, ale po přečtení nežádoucích účinků si nejsem jistá, jestli ho mám brát...?
Tak to je snad vše, co jsem chtěla.
Dobrou a zítra ahoj.
ještě
Dorka
| 16. 8. 2008 23:31
pro Vypravěčku...my máme pro změnu troubu Amicu a jsme s ní spokojení . Až nám doslouží Boschka tak si pořídíme pračku, která má plnění zhora, abych se nemusela pořád ohýbat a aby mě nepadalo prádlo na zem .

Zdeni, tu pekárnu od Moulinex máš kterou? Tu XXL na bagety??
Tak teď jsem se pěkně nasmála. Jdu vám říct čemu . Minule jsem upekla Cuketovou buchtu s mákem, chutnala jak šulánky a dnes jsem upekla Tvarohovou a chutná jak rýžový nákyp . Ten můj je spokojenej a to je hlavní...
Baruš
Dorka
| 16. 8. 2008 23:16
grahamovou mouku mají u nás ve městě ve zdravé výživě já zas nemůžu sehnat tu dobrou chlebovou bez éček. Asi si pro ní zajedu do Blanska .
Děvčátka
anonym
| 16. 8. 2008 23:13
musím se zatím s Vámi rozloučit poněvadž dceřinému příteli volá na skype jeho sestra z USA. Musím jej jít vzbudit.
Takže se děvčátka pěkně do růžova vyspěte a a´t se od vás všechny vaše bolesti odstěhují.
Dobrou noc a sladké sny.
málem
Dorka
| 16. 8. 2008 23:11
jsem zapoměla na antibiotika jak je mi líp tak na to zapomínám. Už si taky potřebuju natáhnout záda a vyhodit kopyta . Já když dlouho stojím tak mě bodá v nohách a když dlouho sedím tak zas v zádech.
Ameli, kdepak jsi? Už máš diplomku hotovou?
Mějte se krásně a zítra naviděnou, dobrou noc, pa

P.S. holky taky u vás tak strašně v noci hřmělo a lítaly blesky? To bylo něco . Myslím, že Bára to taky zmiňovala.
Ale už doopravdy
Zdenicka
| 16. 8. 2008 23:06
dobrou noc!!!!!Pěkně se vyspinkejte!
Zdeni
Dorka
| 16. 8. 2008 23:04
taky přeji dobrou noca o té mastičce jsem slyšela, Jednou jsem si objednávala od firmy Naděje bylinky a nabízeli mi tu mast s hadím jedem. Taky jsem slyšela, že prý pomáhá. Tenkrát mě odradil název a cena . Já když mám velké bolesti tak si dávám Fastum gel je osvědčený, ale je to spíš asi placebo efekt nevím. Někomu nemusí pomoct.
Baruško!
Zdenicka
| 16. 8. 2008 23:03
Dobrou noc!!!!!!!!
Vypravecka
Zdenicka
| 16. 8. 2008 23:02
ano mám tam 3 stupně propečenosti a tento byl střední!
Já,jsem hned automaticky koupila mouku na chleba,ale hmatově mi připadala jemnější než normální hladká mouka!
Baruš
Dorka
| 16. 8. 2008 23:00
šup do pelíšku. Vypravěčka má pravdu, nechceme tě vyhánět, ale zdraví je přednější a navíc máte v baráku dost zimu tak papa
Holky moje zlaté!
Zdenicka
| 16. 8. 2008 22:59
já jdu hajuškat,bo jsem utahaná jako čert a už si potřebuji ty moje záda natáhnout!Mějte se moc hezky,jé já ještě zapoměla!Chtěla jsem Vám napsat,že jsem našla skvělou mast na bolavá záda a klouby,aspoň teda mě pomáhá!Což je co říct,mě jen tak žádná mastička nepomáhá. Nedá se koupit v lékárně, já si ji kupuji v obchůdku Naděje i ta firma se tak jmenuje,která tu mastičku sem dováží!Je to mastička s hadím jedem a já jsem s ní moc,moc spokojená.Stojí teda 150 korun,ale je hned líp! Tak ale teď už opravdu dobrou noc a pěkné sny pa,pa Zdenka ŽÁDNÉ BOLESTI
děkuji
Dorka
| 16. 8. 2008 22:56
za milé přivítání . Barušce přejí dobrou noc a ještě jsem zapoměla poděkovat za recept na Baylies hned si ho uložím do svých receptů.

Zdeni, s tou prací uvidíš jak to půjde. Držím moc pěstičky . Chlebík máš pěkný, já už upekla 4 a ten první byl nejlepší (grahamový). To bude asi tím, že mi pomáhal ten můj a ten má zlatý ručičky . Já tam té mouky dám buď míň nebo víc zkrátka to nikdy pořádně neodhadnu. Snad se to brzy naučím.
Nevím čím to, že mám chleba dobrý jen ten den a druhý den se už drolí a není to ono. Tak mě napadlo, jestli to není tou moukou. Příště zkusím upéct z chlebové...Holky, co už máte zkušenosti s pečením. Jaký je rozdíl mezi normální obyčejnou hladkou a hladkou chlebovou?? Není to nějaký reklamní trik?
vypravecka
anonym
| 16. 8. 2008 22:56
už mažu já jak se zapovídám nemůžu se odlepit ale sedím tu osprchovaná a ještě jen v noční košili no hrůza se mnou Tak pa holky a sladké sny
Zdeničko,
anonym
| 16. 8. 2008 22:54
Ty nemáš možnost zvolit si barvu kůrky (světlý, střední nebo tmavý)?
Baruško,
anonym
| 16. 8. 2008 22:52
nechci Tě vyhánět, ale už si běž lehnout, ještě si toho navykládáme, není to přece náš poslední den, a ty si potřebuješ pořádně odpočinout a nabrat do další práce hodně síly. Dobrou noc.
Doruško
Zdenicka
| 16. 8. 2008 22:51
máš pravdu vypadá jako veka,ale uklidňuji se tím,že je to ze světlé mouky!A že až upeču z tmavé,tak to bude lepší!Možná budu chtnat jako slovenskej chleba,Ti tam mají takový světlý a ty mi strašně chutnají!
vypravecka
anonym
| 16. 8. 2008 22:48
S chlebovou moukou mám taky dobré zkušenosti jen poslední dobou nemůžu sehnat grahamovou ták dávám pšeničnou celozrnou a trochu otrub. Podle toho jak jsem četla na netu to vyjde asi nastejno
Určitě
anonym
| 16. 8. 2008 22:48
bude dobrý.
Moc vás zdravím
Dorka
| 16. 8. 2008 22:47
Zdeničko, tak to jsi mě překvapila s tou pekárnou já myslela, že budeš ještě vybírat a ty už máš dokonce upečený chlebík je moc pěkný. Vypadá spíš jako veka, ale určitě bude dobrá.
Vypravěčko, ty máš za sebou tolik operací to je hrůza. Kdyby to aspoň pomohlo viď?

Baruško, já jdu na kontrolu v úterý. Doufám, že už budu zdravá jinak se asi zblázním . Ještě to trochu bolí .
Barušce
anonym
| 16. 8. 2008 22:46
jsem zapoměla popřát dobrou noc a ať si před další práci pěkně odpočine.
Vypravecka
Zdenicka
| 16. 8. 2008 22:45
já jsem ten chlebík pekla z chlebové světlé mouky,koupila jsem si ho v Hypernově.Fakt jsem zvědavá jakej bude až ho rozkrojím!
Doruško!
Zdenicka
| 16. 8. 2008 22:43
zdravím!!!!Jen se k nám přidej! Už jsme na Tebe čekaly!
holky
anonym
| 16. 8. 2008 22:43

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10