Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahoj holky,
Ameli
| 12. 8. 2008 15:48
já se strašně nudím a je mi vedro. Na ten koupák jsme zase nešli, malá od ségry měla ráno teplotu, tak s ní je doma. Je to záhada, už se jí to stalo po několikáté. Večer ju dá spat, nic jí není, ráno má teplotu, ta ju do večera přejde a další den je zas v pořádku.
Taky se vám někd stává, že se vám nich nechce. Ach jo.
Dorko, snad ti ty prášky brzo zaberou a jak psala Zdenička, kdyby se to nelepšilo, běž radši na pohotovost.
Dnes jsem zase odpovídala na jeden inzerát, tak jsem zvědavá, jestli se někdo ozve.
Zatím pa, možná sem ještě večer nakouknu, jestli mě pustí přítel k počítači...
Zdravím
anonym
| 12. 8. 2008 13:21
všechna děvčata v ID a jestli vám to nebude vadit, ráda bych se mezi vás přidala. Občas si vaše příspěvky přečtu a zjišťuji, že snad všechny, které v ID jsme a kterým to momentální zdravotní stav dovolí se nenudí. Taky bych potřebovala ady den měl alespoň 50 hodin, abych stihla vše, co mám v plánu. S některými v vás se trochu známe z 55+. I když mi mnozí ID závidí, tak jim říkám, že bych dala nevím co za to, kdybych byla zdráva a mohla pracovat. Jenže, jak nyní vidím u dcery, tak mohu být ráda, že ten ID mám a nemusím dělat "pánům podnikatelům" málem otroka za ani ne minimální mzdu, jak toho mnoho z nich využívá.nevím jak vy, ale mi když není dobře, tak jsem na vše naštvaná.
Hlavně, že nám svítí sluníčko, to je hned veseleji.
Ahoj Doruško!
Zdenicka
| 12. 8. 2008 12:12
Úplně cítím s Tebou a vím jaké to je,když doktor má dovolenou.Já to tak mám pravidelně celý rok ho nepotřebuji(myslím obvoďáka) a vždycky mě něco chytne když má dovču.To je na ....Přeji Ti ať Tě to brzy opustí a doufám,že zabere urinal a brusinky! Když tak se netrap a jdi na pohotovost,tam dají antibiotika a brzy to přejde! Měj se pěkně pa,pa Zdenka
ahojík
Dorka
| 12. 8. 2008 12:03
jsem tu, ale nějak mi není do řečí. Dnešní noc to byly muka. V noci jsem hledala nějaký prášek od bolesti a nemohla jsem nic najít. Nakonec jsem našla MODAFEN-ve složení bylo napsaný 200mg Ibuprofenu tak jsem si to dala a na chvíli jsem usnula. Myslela jsem, že mi doktor napíše antibiotika a on má jak naschvál dovolenou . Ten můj mi teď donesl z lékárny Urinal a ještě Max Brusinky od Swissu tak snad to pomůže.

Zdeni, ty žádnou plastiku obličeje nepotřebuješ jsi kočka od přírody. Děkuji za kafíčko bylo moc dobrý .

Tak já pádím do postele se kurýrovat papa
Holky!
Zdenicka
| 12. 8. 2008 10:31
haló,haló ,haló kde jste ?Uvařila jsem pro nás všechny kafíčko!!!
a teď text
Zdenicka
| 12. 8. 2008 10:23
přeji Vám všem!Nikdo tady není,dnes jsem první ,to se mi ještě nestalo! Moc Vás zdravím,teprve teď jsem vztávala,to se aspoň vyspím!!! Dneska jedu k holičce,už se těším budu zase kočka,teda skoro,ještě by to chtělo plastiku obličeje a pak by to možná bylo dobrý! Né,dělám si srandu na to bych nikdy nešla,teda pokud by se nestal nějaký úraz!Já jsem sama se sebou spokojená,co už,že? Doruško - tak co,už je Ti lépe?Papej brusinky,ty jsou na močák dost dobré! Ameli - to muselo být fajn ta divadelní hra,docela i koukám ,že dnešní mládež toto zajímá!Podle toho co potkávám venku a slyším,mě to překvapilo!Asi ještě nejsou tak zkažení.Barunko - ty jsi tady nebyla?Přenášíš věci do bytečku,že?Tak nemáš čas!Tak se brzy ozvy!Holky mějte se moc pěkně a já pádím si dát kyfčo ahojky Zdenka
Krásné ráno!
Zdenicka
| 12. 8. 2008 10:14
Pěkný
Ameli
| 11. 8. 2008 22:51
večer nebo spíš už noc...
Dorko, to je mi líto, že máš zas takový trápení. Snad to brzy přejde. Myslím na tebe.
Zdeničko, téma diplomky je Dramatické projekty ve výuce anglického jazyka. Učila jsem na střední škole, kde jsme měli takový volitelný divadelní kurz v Aj, děcka půl roku nacvičovaly hru a pak ju předvedly zbytku školy. No a to mě inspirovalo. A jinak zvědavá klidně buď, mně to neva. Já jsem taky zvědavá.... :)
Na tom koupáku jsem nakonec nebyla. Jeli až do aquaparku do Blanska a nevešla jsem se jim do auta. Tak snad zítra, jestli se už nepokazí počasí.
Tak se mějte, jdu
ahoj
Dorka
| 11. 8. 2008 22:41
kamarádky moje nevím co to se mnou je hrozně mě bolí dole v podbřišku asi mám nějaký ošklivý zánět ach jo.... Ani nemůžu čurat jak mě to hrozně bolí... Ten můj má tento týden dovolenou tak jsme si plánovali kam všude se pojedem podívat. Místo výletu si budu muset zajít za doktorem pro léky...Nemám z toho radosthrozně mě to štve, mám z toho depku. Hned jsem si uvařila urologický čaj je fuj, ale snad mi pomůže. Myslete na mě ať jsem brzo zdravá...děkuji .

Dnes jsem umývala lustry tak mě hrozně bolí pacinky...zítra budu odpočívat.

Terry, aspoň, že jsi měla suprovou dovolenou. Prstíček se brzy zahojí a budeš zas zdravá jako rybička .

Holky, už budu končit není mi dobře. Přeji vám dobrou noc bez bolístek.

pa
Zdeničko
rezama
| 11. 8. 2008 21:11
Ono už teď ty značky jsou docela jedno,jen nekupuj nějakou moc neznámou.Jinak oni teď ty součástky dávaj do všeho stejně skoro stejný,takže jen obal je jinačí.Já teda od Ety měla,nebo i mám dost výrobku a zatím nemůžu nadávat.
Pěkný večer!
Zdenicka
| 11. 8. 2008 21:07
Teď jsem se vrátila ,byli jsme u známých!Využívám toho ,že malá není doma!Rezamko - neboj mi Tě omluvíme,ale když budeš mít chvilku ,tak za náma přijdi ať víme že je vše OK!Dortíčky vyfoť,jsem hrozně moc zvědavá! Doruš - na ty pekárny jsem se taky dívala,určitě to bude se dvěma háky,asi MOULINEX.Etu nechci! Ikdyž jsem četla článek,že jsou všechny dělaný stejně a u značek platíme značku a že třeba Eta má stejně srovnatelnou kvalitu jako jiné .Bylo tam napsána spousta značek,které vůbec neznám!Tery - to teda muselo pěkně bolet! Jak dlouho to budeš mít v sádře?Přeji Vám krásnou noc a pěkné sny ahojky Zdenka
Hezký večer
rezama
| 11. 8. 2008 21:03
přeju všem holkám tady.Ták mám chvilku volno a tak na vás jdu juknout.Dorinko moc děkuji za receptík.U nás už nějaké bezinky jsou.Já jsem jich včera pár natrhala a zatím jsem udělala trošku takovýho mišmaše,hahaha,no u mě je teda troška tak 30 skleniček,některá od výživy,ale většinou větší.Mám ten mišmaš dvojí,jeden je broskve,borůvky a jahody a ten druhý je právě bezinky(šťáva) broskve a pár hrušek.Oba chutnají skvěle.Já taky dávám Gelfix,osvědčil se a myslím že je ze všech přípravku nejlepší.Jinak jsem holky ještě začala sušit,už máme hrušky a tak jsem oprášila sušičku a už jedu.Sušičku tedy můžu vřele doporučit,loni jsem hrušek a jablek nasušila až až a jak byli v zimě dobré.Když někdo přišel tak jsem vždycky dala na stůl a zatím každý uzobával.
Tak jsem vás pozdravila a zase mažu.
Tak papapa a hlavně ať vás nikoho nic nebolí
Dorka
anonym
| 11. 8. 2008 17:03
naštěstí se mě to stalo až po dovče tu jsem si užila moc Nabrala jsem roh linky přesně mezi malíček a ten druhý prst.Bylo to něco!!!!!!! Jinak moc zdravím ostatní holčiny páááá
Přeji pěkný
Dorka
| 11. 8. 2008 16:46
celý týden

přidávám se k vám do klubu taky jsem byla dnes nakoupit a ještě na poště zaplatit T-mobile.

Ameli, diplomka se nějak zvládne ne? Jsi šikulka dej tam klidně i ty obrázky a pořádně velký ať to zabere hodně místa.

Zdeni, musíš si říkat, že je malé u babičky dobře. Uteče to jako voda a za chvíli budeš mít svou cácorku doma. Taky špekuluju na tou domácí pekárnouvůbec nevím kterou si mám vybratje jich tolik.
Asi se dvouma vrtulkama jedna se mi zdá málo...a už jsem viděla i
pekárnu s kulatou nádobou vypadá docela hezky tak nevím...a ještě mají
se zaklapovacíma vrtulkama takže se nezapeče do chlebu to by bylo super.

Ještě zdravím Terrinku, vítám tě mezi námi. To je mi líto, že sis zlomila malíček. Přeji ať se ti brzo zahojí. To sis tu dovolenou moc neužila viď? A jak se ti to stalo??.

Mějte se holky sluníčkově, papa
ještě jednou ahojík
rezama
| 11. 8. 2008 12:08
Tak holky ten obchod se nějak protáhl.No potkala jsem Dášu a tak zašla na kafčo.No já tento týden zajdu asi občas jen pozdravit.V sobotu budeme slavit dceřiny 18tiny a tak musím něco upéct a nachystat a taky chci upéct Dáši svatební dortík,chcve jen malej,ale už máme vymyšleno a tak se uvidí jak to dopadne.No tak kdybych to nějak nestíhala tak mě prosím omluvte,bude toho na mě dost.Taky mám jěště bednu broskví a tak je musím zpracovat a taky ještě chci na ty bezinky.Tak mě prosim omluvte kdybych nějak nestíhala moc psát.Papapa Marta
Ahoj holky!
Zdenicka
| 11. 8. 2008 10:44
Všechny jste se rozutekly do obchodu,já do obchodu přes týden nechodím,pečivo vždycky doveze moje drahá polovička a v sobotu jedeme na nákup(takovej ten větší)!Já vím,že si to ten můj drobek u babičky užije ani nebude chtít domů,ale je tu takovej klid ,až moc! Však to znáte ,když jsou doma tak si přejem ať někam vypadnou a pak když doma nejsou tak nám je smutno!Je to takovej kolotoč! Ameli- přeji ať diplomka je hodně bohatá, a jestli se můžu zeptat na jaké téma je?Jsem zvědavá,že?Už jsem taková! Tak se mějte, užívejte sluníčka, pa,pa Zdenka
holky
anonym
| 11. 8. 2008 09:18
moje to je dobře že jste v pořádku já mažu taky nakoupit , na poštu.......a do bytečku něco stěhovat až se vrátím (asi už zítra)ozvu se
Zdravím
Ameli
| 11. 8. 2008 08:39
a přeju krásný den.
Baro, zoubek už naštěstí nebolí, ale stejně se musím objednat k zuařce na preventivní prohlídku po půl roce. Diplomka docela ujde, za chvilku si půjdu pujčit nějaké knížky, tak snad mě zas něco napadne. Ale těch stránek budu mít stejnak málo. Asi tam budu muset naflákat obrázky.
Zdeničko, malá si to u babičky určitě užije. Já jsem jezdila k babičce strašně ráda a domů jsem si přivezla spoustu zážitků.
Přítel jel darovat krev, až se vrátí půjdem do té knihovny a pak někam na meníčko. Teď ještě musím do obchodu jako Rezamka. :) No a odpoledne jdu se ségrou a děckama na koupák. Už se těším.
Tak zatím papa.
ahojík
rezama
| 11. 8. 2008 08:14
Ahoj holky jsem v pořádku nebojte,jen zase byla sobota a neděla a tak nejak to sem nestihnu.Ještě jsem vás ani nedočetla,ale pak to doženu,zatím papapa ,jdu do obchodu.
Ahoj
anonym
| 11. 8. 2008 08:05
holky přeji krásný den.
Zdeni:uteče to jak voda a malá bude zpět plná zážitků a dojmů není nad prázdniny u babičky Pekárnu ať se Ti podaří vybrat ke spokojenosti on je teď takový výběr..............člověk neví co dřív hlavně prašule
Amálko:jak jde diplomka a zoubek už nebolí?
Rezamce:je doufám taky dobře sluníčku našemu
Doruška :taky v pohodě
Majulík:na cestách

Doruš
Zdenicka
| 10. 8. 2008 21:06
ty kopretiny jsou nádherné!Jen si tam lehnout a koukat do nebe to by byla nádhera!pa,pa
Krásný večer!
Zdenicka
| 10. 8. 2008 21:04
Ahojte,tak jsme malou odvezli k babičce,ale už mi tady chybí,je tu nějak prázdno! Doruško - budu ráda když přijedeš,ráda Tě uvidím a to nemusíš ani vozit chlebíček!Ale musíme se domluvit dopředu abych stihla něco upéct!Baruško - dnes jsme chodili po obchodě a tak jsem se dívala v jaké cenové relaci se ty pekárny pohybují,ale ještě mrknu na net,jak jsi mi poslala tu adresu! Tery - je mi moc líto malíčku,fú,fú foukám ať to moc nebolí a jak se Ti to podařilo?Přeji Vám krásnou noc ahojky zítra Zdenka
Ahojky holky
anonym
| 10. 8. 2008 19:31
moooooooooooooc vás všechny zdravím dlouho jsem tu nebyla.Byla dovča a taky nebyl komp.Mějte se moc krásně,užívejte léta a budte zdraví. Já si včera zlomila malíček na noze takže mam po hehe.Tak pa
Dorka
anonym
| 10. 8. 2008 12:20
to je krásný obrázek .........kopretinky, louka no není na tom světě nádherně?
Pěkné
anonym
| 10. 8. 2008 12:18
odpoledne holky moje
Zdeni:s pekárnou neváhej je to dobrý pomocník nejen na chleba
Majulíku:šťastnou cestu a v pořádku se nám vrať
Doruško:Tobě taky šťastné cestování hlavně nezapomeň krabice nebo nějaké přepravky
taky
Dorka
| 10. 8. 2008 11:45
jsem nevěřila, že může být chlebík z domácí pekárny tak dobrý až mě dala Baruška ochutnat tak jsem o ničem jiným nemluvila než o pekárně. Mám ji zatím jen půjčenou a brzy si koupím svou...Zdeni dnes už ti to nestihnu dovézt, ale někdy se domluvíme jo?
jéé
Dorka
| 10. 8. 2008 11:41
ahoj Zdeničko taky tě moc zdravím. Já ti dovezu ochutnat chlebík jo? Chceš? Jsem ráda, že se fotečka Marsu líbila..... Přeji dobrou chuť k obědu, co budete mít dobrého?
Pěknou neděli
Dorka
| 10. 8. 2008 11:38
vám všem

Majko, tak šťastnou cestua vrať se nám v pořádku, papa .
Ahoj Kočenky
Zdenicka
| 10. 8. 2008 11:36
přeji Vám krásnou neděli,za chvíli povezeme tu naši drndu k babičce.Jak tady stále mluvíte o chlebíčku,tak jsem dostala na něj strašnou chuť a myslím si,že si asi koupím pekárnu.Včera večer jste si tu pěkně vykládaly,měla jsem co číst!Fotečka marsu pěkná.Majiku - šťastnou cestu a užívej!!!!pa,pa Holky tak se mějte pěkně a já jdu poobědvat a vyrážíme ahojky Zdenka
klábosilky moje
Majka33
| 10. 8. 2008 07:56
já zas měla co číst ....přišla jsem se s váma rozloučit.Tak se tu mějte pěkně,žádné bolístky a trápení .Ještě jdu udělat jídlo na cestu a uvařím si ještě kávu.Musím si ji rychle dát,nebo bez kávy nefungují .DORKO ten mars je nádhera....Tak DORINKO,BARUNKO,ZDENIKU a AMELI papááááánek a za dva týdny se ozvu.Myslete na mě,z té cesty mám nějaký strach.Ještě nikdy jsem se tak nebála .Já nevím co mi je.At´už jsem u sestry.Ahoj moje zlatíčka,mám vás rááááááda... vaše Majka.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 20:19
14905
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18