Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Téda
Ameli
| 15. 8. 2008 11:59
to hradní maso zní lákavě. Já dělám zapečené brambory s rajčaty a sýrem. Byl na to recept v pondělní Ona Dnes. Měla jsem moc rajčat a potřebovala je spotřebovat. Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze. Doufám, že to bude poživatelný, protože už mám docela hlad.
Dorko, už je mi líp. Ale radši jsem si dala nějaké vitamíny. V noci jsem se pořád převalovala a budila se. Asi je to tím dusnem nebo úplňkem?
Dorka
anonym
| 15. 8. 2008 11:41
já dnes vařila Hradní maso je to vepřové zapečené s cibulí, sýrem........a brambory při tom balila ony teď budou čásek válečný podmínky ale musíme to přežít
pěkný den
Dorka
| 15. 8. 2008 11:29
Ahoj, všechny zdravím . Pořád se necítím ve svý kůži tak jdu zas zalézt do pelechu.
Ameli, už je líp?
Baruš, co dobrého dnes vaříš?
Dobré ráno
Ameli
| 15. 8. 2008 08:45
Tady nespadla ani kapička a už zas vylízá slunko. Byla bych docela ráda kdyby zapršelo, protože je dusno.
No nic, valím se nasnídat a pak do knihovny.
Tak pa.
Raníček
anonym
| 15. 8. 2008 07:36
pěkný den přeji u nás v noci pěkně sprchlo.Nějak jsem nemohla spát tož alespoň pozdravím a vařit se vypravím

Jo jo
anonym
| 14. 8. 2008 22:24
Amálko myslíš dobře a za přání moc děkuji hezky se uzdrav ať si dovolenou v klidu a pohodě užiješ.
Ahojky
Ameli
| 14. 8. 2008 21:55
Teď jsem se tady chvilku neukázala, měla jsem doma na dva dny synovce a ten mě k počítači nepustí.
Baruš, jestli oslavuješ to, co myslím, tak ti to moooc přeju. Snad už budeš mít klid.
Dorko, jsem ráda, že už je ti líp. Zato na mě asi něco leze. Bolí mě za krkem, záda, ruce, oči... Dnes jsem celé odpoledne prospala. Doufám, že neonemocním, protože za týden jedeme na dovolenou.
Tak se mějte a dobrou. Já jdu chrnět.
Jéééééé
anonym
| 14. 8. 2008 21:17
děkuji Doruško ten je krásnej a obrovskej kdyby tak bylo aspoň kousíček toho štěstí
Rezamko
Dorka
| 14. 8. 2008 21:10
Tak jsem dneska odpoledne chvíli hajala a zase si půjdu lehnout.

Rezamko, moc ti děkuji za krásnou básníčku potěšila mě .

Holky, kde jste všichni? Ameli, Zdeničko, Vypravěčko....jak se máte? Doufám, že líp jak já

Přeji dobrou noc

pa
posílám
Dorka
| 14. 8. 2008 20:58
Barušce sloníka pro štěstí
Zdeničko
rezama
| 14. 8. 2008 19:18
Tobě jsem ještě zapoměla pochválit fotečku,je fakt moc pěkná.
pozdraveníčko
rezama
| 14. 8. 2008 18:19
Tak na vás jdu nakouknout a všechny pozdravit.
Dorinko pěkně hajej ať jsi brzo fit.

Tak hajej holka zlatá
a nepomůže když se chvátá.
Raděj do postýlky se zavrtej,
čajíček si vychutnej,
do růžova se nám vyspinkej
a uvidíš že brzo zase bude hej.

ještě zdravím všechny kočky holky ostatní Ameli,Zdeničku,Vypravěčku,Báru,občas i Tery a Hanu.
Tak holky ať vás nic nebolí.
No z toho už bysme si mohli udělat pozdrav.
jéééé
Dorka
| 14. 8. 2008 16:50
mňam teda Baruš ty mě děláš chutě . Tak na zdraví, ať se daří a ať všechno jde tak jak chceš...
Milé
anonym
| 14. 8. 2008 14:37
dámy zvu vás na takovou malinkatou oslavu kdo mě zná ví co se slaví, kdo ne je vítán taky ale rozepisovat se nebudu Takže začnem :
Chystejte poháry :

Něco k zakousnutí
:
Je libo kávičku?

Samozřejmě nesmí chybět zákusek

Taky něco nealko že jo ?

A vínečko nebo něco tvrdšího no dám pro jistotu od všeho něco

A ještě:

Tak tohle byla jen malá virtuální oslava doufám že se někde sejdeme a...........
ještě
Dorka
| 14. 8. 2008 11:08
jsem zapoměla Zdeničce pochválit makovou buchtu, vypadá báječně a určitě byla moc dobrá. Ty jsi šikulka, pěkně sis s těstem vyhrála. Prosím tě, jak děláš makovou nádivku prozradíš....? Pekli jsme Cuketové řezy s makovou nádivkou a se švestkama (inspirovala jsem se tvojí jogurtovou buchetkou), ale nějak se to nepovedlo. Mák jsem vařila klasicky s mlékem. Asi jsem jí na to těsto dala moc (použila jsem celý sáček 200g na 1 plech) ještě byl problém ji na těsto rozetřít . Tak snad mi poradíš...děkuji, papa
ahoj
Dorka
| 14. 8. 2008 10:56
holky jsem tu jen na skok, jdu vás všechny pozdravit a popřát vám pěkný den. Byla jsem včera u doktorky a předepsala mi jak jinak než antibiotika. Není mi dobře tak mě prosím omluvte. Jdu zas zalézt do pelíšku...jak mě bude trochu líp, příjdu se za vámi povídat .
Vypravěčko, ten Urinal mě trošililinku pomohl, ale asi by mě ten zánět úplně nevyléčil.
Ty léky co si aplikuješ to je na ty cévy? Chuderko malá tak to tě lituji takový bolesti páteře. Jsi moc statečná Přeji ti brzké uzdravení.

Rezamko, dortík je moc pěkný a ten sloník je kouzelnejtééda to muselo dát práce . Taky rádi pečeme dorty a to je tak na dva dny. S přípravou i na dýl... to znám.

Zdeni, malá si musí zvyknout, že je v jiným prostředí a pak nebude chtít domů .

Ameli, tak co jak se vede? Už jsi zahnala nudu? A co ten výlet jeli jste nakonec do toho Blanska?

Baruško, holka zlatá přijď taky mezi nás.

Pere se nám prádlo v pračce tak doufám, že nebude pršet!
Všechny moc zdravím, papa
Zdravím
anonym
| 13. 8. 2008 23:08
všechna děvčata a děkuji za milé přivítání. Dnes jsem byla ny kontrole na cévním, na další kontrolu mám přijít za měsíc. poslední 2 měsíce bývám na pc (pokud nic není v televizi) v tuto dobu a čekám na půlnoc, kdy si mám aplikovat do epidurálního katetru dávku léku. Když totiž jdu spát dříve, tak pak zaspím budík a probudí mě ukrutná bolest páteře. Tak se snažím té bolesti předejít a do té půlnoci to vydržet. Ráno jsem vzhůru kolem šesti (aplikace další dávky) a někdy ještě usnu, ale většinou již ne.
Rezamo - ten dortík se mi velmi líbí, jsi šikulka.
Dorko - doufám, že již Ti je lépe, z vlastní zkušenosti vím, jak Ti musí být. Ten Urinal a ty brusinky by Ti měly pomoci a když ne, tak k tomu lékaři jdi, není to žádná legrace.
nevím jak u vás, ale tady ráno drobně mrholilo, pak se to vybralo a odpoledne už bylo pořádné horko.
Zdeničko- žádné vylepšení obličeje nepotřebuješ, buď svá
Jé ,já zapoměla
Zdenicka
| 13. 8. 2008 19:28
poslat tu fotku!
ahojte!
Zdenicka
| 13. 8. 2008 19:26
Rezamko- ten dortík je krásnej,jsi šikulka! Já jsem dnes taky pekla ,ale jen kyn.těsto s mak.nádivkou.Pošlu fotečku! Baruš - tak se Ti vyčasilo,bylo zatažený ale nepršelo,tak Ti to prádlo dobře schlo! Malá odpoledne volala a plakala,že chce jít domů,tak jsem zvědavá jak to babička zvládne,jestli tam zítra pojedu nebo né!Je to maminčin mazánek! Doruško - tak jak se cítíš?Mějte se hezky zatím pa,pa Zdenka
ahojda
rezama
| 13. 8. 2008 12:43
Holky moc všechny zdravím.
Dorinko tak doufám že už je líp,já taky foukala,teda alespoň jsem se snažila,tak snad už ti bude dobře.
Taky vítám novou Vypravěčku,ať je ti tu dobře.
Ostatní moc zdravím a doufám že máte dobrou náladu.
Já právě dodělal Dáši dortík ,svatební,teda trochu a tak vám ho dám posoudit.
Pěkný den
anonym
| 13. 8. 2008 10:10
přeji u nás je Zdeni taky pršavo to bude tím že já peru já ten déšť přitahuji či co
Doruško:to je dobře že je líp buď na sebe opatrná
Dobré ráno!
Zdenicka
| 13. 8. 2008 08:36
Všem přeji krásný den,i když u nás popršelo a teď je zataženo! Dneska jsem tu zase první,měla jsem jít na opravu nehtu(jsem si ho včera ulomila) a napsala mi teď SMS že mám přijít až 17.30.To mě docela naštvalo!Tak půjdu až na večer!Ale mohla jsem ještě hajuškat! Doruško - už je lépe? Zlatíčka moje mějte se moc hezky a já se v průběhu dne na Vás příjdu podívat!pa,pa Zdenka
Zdeni
Dorka
| 12. 8. 2008 23:06
trošku to přešlo tak to jsi byla ty kdo foukal? To je od tebe moc milýděkuji...Když jdu tak to koleno nesmím ohnout a je to lepší. No snad to za tři dny přejde.

Taky přeji dobrou noc bez bolavých zádíček, papa
Ahoj holky!
Zdenicka
| 12. 8. 2008 22:49
Jdu Vám popřát dobrou noc!Tak se pěkně vyspinkejte Doruško- ať ten močák je dobrej.To teda muselo bolet na ten roh au,au!!! Fú,fúfúfúfú tak,jsem to pofoukala je to lepší?Mějte se v noci uspinkaně a bez bolestí ahojík Zdenka
Jéééééééééé
anonym
| 12. 8. 2008 22:14
já zapomněla Vypravěčku přivítat omlouvám se

Doruško:šup do pelíšku ať jsi brzo zdravá já myslím že Tvoje problémy akutní jsou ten močák fakt není legrace já Ti to jednou povím co vím
Holky dobrou
vítám
Dorka
| 12. 8. 2008 22:02
novou Zdeničku . Moc ti to sluší .
Na doktory mám taky štěstí...no teď už mám aspoň zásobu léků kdyby náhodou se mi přitížilo, ale doufám, že je potřebovat nebudu.
Baruš, jo ten můj obvoďák má nějaký záskok, ale vůbec tam nenapsal do kdy tam je...a prý že berou jen akutní případy.
Aby toho nebylo málo tak jsem teď nabrala kolenem roh stolu no pěkně jsem zařvalamyslela jsem, že zešílím. Já už raději zalezu do postele. Hned jsem si vzpoměla na Terry a její ukopnutej malíček. To musela být hrozná bolest.

Vítám mezi nás nově příchozí Vypravěčku. Taky se v ID většinou nenudím a ještě kdybych měla nějakou dobrou práci dobře placenou to by nebylo k zahození .

Holky, přeji vám dobrou noc hlavně bez bolístek, pa
ahojík holky
anonym
| 12. 8. 2008 21:48
Zdeni sluší ti to a co že už jsi dlouho nebyla na čtyřicítkách?Dorko,držím palce at je brzo lípZdravím i Báru a Ameli a přeju dobrou noc
Baruško,
Zdenicka
| 12. 8. 2008 20:49
děkuji!A jsem tam čerstvě ostříhaná.No,jak už jsem psala,s obličejem už nic nenadělám Já jsem si to myslela,že jsi na bytečku.Tak zatím páček Zdenka
Jůůůůůůůůůůůů
anonym
| 12. 8. 2008 19:08
Zdenííííííííí Ty máš krásnou ikonku
Já hnízdím včera jsem byla v bytečku a tam zatím net nemáme
Doruško:to mě moc mrzí že Ti není dobře nemá ten Tvůj obvoďák nějaký záskok když má dovolenou?Já si ten močák taky chtěla vyléčit sama ale nakonec jsem ráda utíkala k doktorce a prášky baštila už mě bylo fakt hodně zle ještě musím na kontrolu snad bude vše v pořádku
Ahoj holky!
Zdenicka
| 12. 8. 2008 18:55
Všechny zdravím,právě jsem přijela od holičky,dneska mi to vzala na krátko,ale to doroste!Aspoň tam nepůjdu delší dobu! Zdravím mezi nás Vypravecku!!!!!! Jen se k nám přidej,bude nás víc nebudem se bát vlka nic!(asi tak nějak to je)Ameli - jak je možné že se nudíš?Tak přijeď na návštěvu pokecáme,dáme kafčo a hned žádná nuda nebude!Doruško - už je lépe?! Baruško - kdepak jsi?Mějte se zatím pěkně,večer ještě nakouknu!pa,pa Zdenka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
20. 8. 2025 11:22
14907
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18