Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Dobrou noc!
Zdenicka
| 24. 7. 2008 22:13
Pěkně se vyhajejte a ať Vás nic nebolí!!!!!! Pa,pa zítra Zdenka
Hurá
Zdenicka
| 24. 7. 2008 20:05
už jsem tu zase! Byla jsem na kávičce a měla jsem i bavoráka,tak to jsem zapíjela dvojčátka!!!!!DORUŠ - gratuluji,hlavně zdravíčko a ať rostou jako z vody!!!!! AMELI - tak snad se pejskovi už povede lépe,dávej mu pár dní rýži s vývarem a snad se to upraví! BARUŠ - s těma lékama máš pravdu,nemůžu tyhle brát dlouhodobě,protože co jsem četla tak mají hodně vedlejších účinků,ale aspoň chvilku to zkusím aby byla změna,už jsem si zkoušela brát jeden,ale žádná sláva,tak se asi vrátím zpátky k mému ibuprofenu:A co Tvůj močák?už je lépe? U nás holky prší a prší už mě to vůbec nebaví,to je léto tak na ........! Tak já zase na chvíli přestanu datlovat a jdu číst pohádku na dobrou noc!Zatím pa,pa Zdenka
děkuji holky
Dorka
| 24. 7. 2008 19:39
tak na zdraví
Ameli, já dala ráno prát prádlo a ono se pak rozpršelo . Na chodbě se strašně práší tak to nemám kam dát a věším to všude možně .
Třeba bude zítra hezky a nebudeš se na chatičce nudit pořád hlásí oteplení tak jsem zvědavá. Jsem ráda, že pejskovi je líp asi mu fakt nesedly ty psí granule. Kdoví co do toho dávají...,že ?

Baruško, jestli jsi měla v moči krev tak to honem bašti antibiotika ať jsi brzo fit. Buď hezky doma v teple a nikde nelítej.

pa
Dorka
anonym
| 24. 7. 2008 15:54

gratuluji to je dvojnásobná radost a musí se dvojnásobně zapít
U doktorky jsem vyfásla Gyrablok už jsem měla v moči i krev no tak to vypadá když se někomu nechce chodit po doktorech.Pěkně mě to bolí (šak to jistě znáte )sotva lezu
Jinak kupcům se domeček líbil moc ale jelikož jsou z Brna a to dojíždění tak asi ne
Zdeni:jak píšeš o práškách proti bolesti mě zase na záda Ibalkiv vůbec nepomůže jedině Tramal a tan zase nepomůže od bolení hlavy No je to děs .Ty prášky co máš jsem taky kdysi měla ale nevím holka podle letáku není ještě horší než Ibalgin?Mě se osvědčila Dolmina je šetrná dostala jsem jich kdysi pár od kámošky doktorky ale moje obv.mě je napsat nechtěla nevím proč Tak střídám Ibalgin s Tramalem
Majka33
Ameli
| 24. 7. 2008 15:00
Majko, zítra budu držet pěsti, ať ti to u doktora dobře dopadne!!!
miminka
Ameli
| 24. 7. 2008 14:55
Jééé Dorko, tak gratuluju!!! To je super novinka. Určitě máš velikou radost, že? Tak přeju hlavně hodně zdravíčka.
Ahoj holky.
Ameli
| 24. 7. 2008 14:52
Jdu vás pozdravit a popřát krásný den. U nás se teď rozpršelo, ale jinak je docela teplo. V sobotu mají prý být tropické teploty, tak jsem zvědavá jestli to bude pravda. Zítra jedu zase na chatu a kdyby měla být zima a pršet, unudila bych se tam k smrti... Taťka jede na dovolenou na Slovensko, tak chce, abych mu to tam trošku ohlídala. Jak si to tam teď začal spravovat, má strach, aby to nelákalo zloděje.
Baro, jak jsi dopadla u doktora?
Zdeničko, já jsem taky zvědavá, jestli už jsou dvojčátka na světě?
Fido (náš pes) to má pořád na řídko , ale jinak mu nic není, protože venku lítá jak šílenec a doma vlastně taky. A zlobí jak vždycky. Asi mu nesedí granule. Ale je divný, že je měl víc jak týden a dobrý, a pak najednou toto... Akorát je otrva, že s ním musím pořád chodit nahoru do lesa, protože to co z něho vyleze bych do sáčku neposbírala
jupí....
Dorka
| 24. 7. 2008 14:51
jdu vám oznámit radostnou novinu dětičky už jsou na světě a jsou v pořádku to mě spadl balvan ze srdce . Akorát malinkej je v inkubátoru, protože se mu hůř dýchalo.
Ještě jsme to nezapili, čekáme až se všichni sejdem a pak si ťuknem na zdraví.
Zdeni, to nevadí, že jsi zvědavá to je normální.

Holky, ostatní kde jste? Podávejte zprávy ať víme, že jste v pořádku. Jsme se Zdenkou hrozně zvědaví .
Škoda, že musíš brát takové drijáky. Ibalgin je svinstvo taky mě dělá zle na žaludek snad ti ten Diclofenac pomůže. Na rehabka se vykašli když ti to nepomáhá. Máš doma přece rotoped. Mě rehábka taky dělali zle raděj si cvičím doma sama podle toho co zvládnu.

Majulko, myslím na tebe ať tě nožka nebolí

pa
Ahojte zlatíčka!
Zdenicka
| 24. 7. 2008 13:45
tak jsem dnes byla u doktora,vyfysovala jsem léky a jkedeme spokojeně dál naším všedním životem! Na tu krční páteř mi chtěl dát rehabilitace,ale ty jsem odmítla,protože se bojím že by Ti studovaní lékaři tady u nás začali i rozhybávat celou páteř a to nesmím,tak mi dal prášky na uvolnění.Nechala jsem si napsat nové prášky od bolesti,nechci stále brát ibuprofen.Už ho beru nepřetržitě 3roky a začíná se mi ohlašovat žaludek,tak mi napsal Diclofenac AL 50,tak jsem zvědavá co to bude a jestli mi to pomůže,né všechna léky od bolesti na mě zabírají.Třeba takovej tramal je pro mě nic! Ale už dost o doktorech,každá toho máme až,až! BARUŠ - tak co paní doktorka ,dostala jsi antibiotika?Snad už to brzy přestane!!!! A taky doufám,že už se vyskytne ten správnej kupec! DORUŠKO - tak co dvojčátka? Je vše v pořádku?Už zapíjíte?! Jsem zvědavec,že? MAJIKU - klidně až budeš mít nožičku zdravou tak můžeš přijet! Odkud jsi,možná že jsi to už psala ,ale já jsem hlava děravá.Teda pokud se můžu zeptat? Tak já jdu k sousedce na kafe nebo doma usnu,venku je tma jako v pytli a prší,vůbec teda nepociťuji to oteplování co říkali!Žehlení zase odkládám na dobu neurčitou,včera jsem šla spát v 1 hod.kecala jsem se synovcem,je v USA. Tak jdu na kafčo,holky zatím pa,pa Zdenka
BARO
Majka33
| 24. 7. 2008 12:05
LENI u dochtorky at´ti to dopadne dobře a myslím moc na tebe a držím palečky na odpoledne
Ahoj holky
Majka33
| 24. 7. 2008 12:02
přejí hezký den.I když pořád u nás prší.Dnes jsem se líp vyspala.Asi si zvykám.Zítra jdu na kontrolu tak na mě myslete a pak dám vědět jak jsem dopadla.DORKO to je mi líto co vám zase ti zloději natropily.Nedají vám pokoj ach jo.Kdyby mohli,tak ukradnou i nos mezi očima jak se říká.Držím palečky tvojí švagrové,chudinka.At´už to má za sebou a netrápí se.Pak dej vědět jak to dopadlo ju?AMELI to jsi dostala pěkný dárek.Já bych potřebovala asi něco podobného.Pořádně to moje tělo protáhnout.ZDENI tebe at´už nic netrápí.Ta páteř je potvůrka.Jééé tak ráda bych přijela a pokecaly bychom.Zatím ahojík Majka.
Báro
Dorka
| 24. 7. 2008 11:15
já to napsala blbě to jsem ale popleta . Myslela jsem, že tě močák už nezlobí. Snad to nebude nic vážnýho, brzo se uzdrav. pa
ahojík všem
Dorka
| 24. 7. 2008 10:58
přeji pěkný den

Zdeni, to jsme se včera zase pěkně minuli. Pořád jsem čekala, že se někdo objeví a nikdo nikde nebyl tak jsem šla spát. Napsala jsi to moc hezky. I kdyby jsme ty parkety měli přivázaný tak by je ukradli. Možná by nestačil ani dvoumetrový plot ani žádný elektrický napětí... Máme nainstalované světlo, že když někdo večer vejde hned se rozsvítí a ani to je neodradilo.
U doktora dobře pochoď . S páteří mám také problémy takže asi vím jak ti je. Musíš být na sebe hodně opatrná. Za pozvání děkuji bylo to od tebe milé . Polívečku bych si dala mňam mňam.

Báro, to je fajn, že je ti líp a s tím domečkem se moc nestresuj ať se brzo uzdravíš

Mějte se moc hezky, venku pomalu vykukuje sluníčko . Já jdu držet palečky právě jde švagrová na sál. Jedno dítko je ohrožený tak snad to dobře dopadne. Pak dám vědět co nového, papa
Dobré jitro z Hlučína -
Regina
| 24. 7. 2008 08:27
je vás tak krátce zdravím -
Baro - ať se dáš brzy do pořádku - držím palce -
Stále bojiji s časem a to prý důchodci jsou na tom fajn - dřív mi šlo bše od ruky a dnes jak se říká - jako
psu pastva - vše dělán nejmín 3x déle
Ahoj
anonym
| 24. 7. 2008 08:15
Holky zdravím pěkný čtvrtek přeji
Jen nakukuji nějak se mě ten močák nepodařilo rozchodit musím ač nerada k doktorce a odpoledne přijde zase prohlídka takže blázinec Mějte se moc pěkně a děkuji že na mě myslíte.
ještě jsem zapoměla
Zdenicka
| 23. 7. 2008 23:09
AMELI - ta masáž musela být super!Hned bych na ni šla,ale se svojí páteří asi těžko! Tak už opravdu dobrou noc!
přáníčko
Zdenicka
| 23. 7. 2008 23:07
na dobrou noc Vám nese Zdenička! Pěkně se vyhajejte a krásné sny! MAJI - klidně přijeť,já Tě někde počkám a můžeš jít k nám a můžeš vzít i AMELI - ta taky klidně může přijet na polívku hříbkovou a aby Vám nebylo smutno,tak po cestě vemte DORKU a BARUŠKU. Snad jsem na nikoho nezapoměla! DORUŠ - vidím že svítíš,tak to je dobře ,že jsi všude skvěle pochodila a nebyla žádná srážka s blbcem!!!!Ty teda máš takový zážitky,zloději,ach jo,a nenechají to lidi a nenechají!!!!!!Dneska už si venku nemůžeš nechat vůbec nic,možná tak jen pod silným napětím!!!a i to by je neodradilo!Tak jsem opětovně nevyžehlila,sedla jsem na rotoped a ujela jsem 18km a spálila 504 kalorií,ale žehlení - to je budoucnost.Zítra jdu k neurologovi,tak si zase nechám napsat patáčky a magnézko a musí mi něco udělat s krční páteří bolí mě už 14dní jako čert,ale koho né,že?!Myslím si ,že až mu to řeknu,tak se začne smát a řeknemi ať tu páteř celou vyměním,jó to bych brala, kdyby to šlo,tělo na náhradní díly!Jejda zase jsem se nějak rozepsala!Už končím a pěkně spinkejte pa,pa Zdenka
dobrou noc
Dorka
| 23. 7. 2008 22:44
přeji všem

Ameli, to je dobře, že už je ti líp. A co pejsek? Ani jsi nenapsala jak mu je...

Baruš, taky se opatruj. Dneska tam nebylo nějaký teplo mohla jsem si vybrat jiný den na vyřizování kdyby to šlo. Teď o prázdninách se asi líp vyřizuje, plno lidí je na dovolených a úředníci aspoň nejsou tak nervózní nebo záleží na koho člověk zrovna narazí nevím.

Zdeničko, tak hříbky ty bych si dala taky mňam.
Zrovna přemýšlím, co zítra upéct za buchtu s meruňkama . Ještě likviduju zásoby z loňska. Budeme tady mít velkýho žrouta-mýho bráchu tak mu chci udělat něco dobrýho. Bude nám pomáhat s úklidem. Vždycky čeká, že něco dobrýho dostane tak ho chci potěšit. Uvidím jak mi zítra bude...
Majulko, už aby ti ty antibiotika zabraly a měla klid. Jak je v těle zánět tak to dělá paseku. Znám to, taky mám v těle zánět a jednou za čas když se nachladím nebo tak něco se to projeví. Včera mě začal trochu bolet zub tak jsem si na tebe hned vzpoměla. Dneska mě potrápil žaludek tak si říkám co bude pro změnu zítra . Já to mám tak na střídačku, to asi abych se nenudila.

Ještě jsem vám chtěla říct, že dneska v noci nám ukradli parkety. Zloději jedni, měli jsme rožlý a stejně měli tu drzost si je vzít . Bylo to asi o půl třetí ráno, ozvala se rána hrozně jsem se lekla a klepala jsem se jak ratlík. Možná mě z toho bylo pak blbě, nevím. Nebo jsem něco blbýho snědla .

Mějte poklidnou noc, papa
děkuji
Dorka
| 23. 7. 2008 22:10
že jste na mě myslely , už mám víc jak půlku vyřízenou a měla jsem kupodivu štěstí na úředníkyuf. Nohy mě sice bolí jako čert, ale jsem ráda, že to mám z větší části vyřízený. Ještě jsem rušila noviny a telefon u O2 a taky mi vyhověli.

Zítra se mají švagrové narodit dvoječky už se mooc těším .
xy
Ameli
| 23. 7. 2008 20:14
Ještě jsem chtěla něco napsat, ale už nevím co to bylo. Tak zas příště.
Zatím pa
žehlení
Ameli
| 23. 7. 2008 20:13
Žehlení mě taky nebaví. Musím se přiznat, že to někdy i flákám. Třeba nevyžehlím pyžama nebo ručníky. Ale to jen když mám opravdu velkou lenóru.
Zdeni, hříbkovou polévku bych si dala hned. Ještě jsem tuhle sezónu neměla. V sobotu mi taťka dovezl bedle, tak jsme si je usmažili, jinak nic. Mě ani sbírání hub moc nebaví a vlastně skoro žádné nepoznám, takže ani sbírat nemůžu...
Majko, ty máš pořád nějaké trápení. Ať tě noha moc nebolí a můžeš se v klidu vyspat!!!
Bara
Ameli
| 23. 7. 2008 20:08
Leni, s tím vaším domečkem je mi to líto, ale jak už ti psaly holky, určitě se ten správný kupec najde. Neboj.
Ať tě nezlobí ty ledviny!!! Já už jsem bolení v krku překonala, teď mám akorát rýmu.
Dorka
Ameli
| 23. 7. 2008 20:05
Dorko, doufám, že už ti není špatně a že jsi vyřídila vše, co jsi potřebovala. Pak dej vědět, jo?
Ahoj holky.
Ameli
| 23. 7. 2008 20:03
Téda tady je dneska příspěvků.
Já jsem byla dopoledne na thajské masáži. Dostala jsem poukázku k narozeninám, jinak bych tam nešla, protože je to dost drahé. Paní tam se mnou dělala psí kusy. Různě mě promačkávala (bolelo to jako čert), kroutila mě rukama a nohama, prokřupávala mně záda. Používala nejen ruce, ale i lokty a nohy. Musela se u toho strašně nadřít.
Tohle se mnou taky dělala, ale já jsem se u toho tvářila trošku útrpněji než ta paní: http://www.sabai.cz/pek/3.html
jééé
Majka33
| 23. 7. 2008 19:43
tak to ráda přijedu jen bys musela mi přijít na proti,nevím kde bydlíš papanek .
Majka33
| 23. 7. 2008 19:41
už taky končím.Jdu děti vykoupat,sebe osprchovat,udělat večeři a na kutě.Mě se už i špatně sedí.Tak všem vám přejí krásné sladké sny. pa Majka
holky
Zdenicka
| 23. 7. 2008 19:40
tak teda Vám povím, že jste mě moc nepotěšily s tím žehlením! No,co se dá dělat,budu muset sama!Baruš - jak jsi ukazovala tu paní,tak přesně já se pohybuji,nesmím se zohnout,takže pěkně na kolena.Úplně vidím sebe,ale já bych to v obchodě nedělala,to chodí můj manžílek semnou! Maji - zapoměla jsem Ti napsat ,že klidně můžeš přijet na knedlíky,dnes jsem jich dělala 30! Zdenka
Majka33
anonym
| 23. 7. 2008 19:35
Tobě se alespoň třepe žehlička mě ani ta ne ale mám teď náhodou vyžehlíno tak mě alespoň prádlo nestraší.A na Tebe počká není zajíc nožku měj pěkně v klidu
Dobrou noc holky jdu hodit spršku a nahřívat se.
Jo v tým obchodě bych správným pohybem vykopávající nohou nadělala škody
holky
Majka33
| 23. 7. 2008 19:24
a umýte si představit že by jsme tak nakupovali? .to bychom v těch obchodech byli do půl noci .ZDENI dobrou chut´k polívčičce.A to žehlení taky nemám v lásce.Mě se jen prádlo suší a žehlička se už netrpělivě třepe... Ale stou nohou no nevím nevím
Jééééééééé
anonym
| 23. 7. 2008 19:18
holky našla jsem obrázek jak správně nakupovat abychom si šetřili záda

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 19:26
14893
Markta Zahlkov