Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojky holky
Majka33
| 22. 7. 2008 14:56
tak už můžu za váma.sestra je ted´u rodičů a v sobotu už jedou domůbude mi smutno ale hned za 14dnů jedu k ní .Tak to vydržím.HOLKY dnes mi psala REZAMA-MARTA SMS z dovolené.Má se prima a všechny nás moc pozdravuje.Já dnes byla u dochtorky,nebo od pondělka od rána mě bolí koleno.Pod kolenem mám velkou hrču,mám to i zapálené.Tak mě poslala na chirurgií,dali mi na nohu ortézu a beru antibiotika co 12hod.mám jednu tabletu sněst.A v pátek na kontrolu.Stou ortézou mám i spát,tak už to vidím že z toho spánku nic nebude.Ach jo.A pořád mám problémy.Přestal zub,tak ted´koleno.Bála jsem se že mi z toho budou něco vytahovat ale ne.UF to jsem si oddechla.Mám tam zánět.Byla jsem i na alergologií,tak tam to dopadlo dobře.Dal mi ty stejné léky a při potižích za tři měsíce mám přijít a když nebudou žádné potíže tak až příští rok v březnu na kontrolu,kdy mi začne pylová sezona.Chtěl mi dát i vakcínu během zimy,ale řek mi že jsem prodělala těžkou nemoc a proto nebude riskovat,že ta vakcína nabouravá imunitní systém a může mi to i ublížit.Holky tak jsem dopadla a ted´tu sedím s ortézou na noze.ale pořád to bolí.Doufám že vy se máte o něco líp a jste všechny v pořádku.AMELI máš pěkného pejska i tobě to sluší.Holky zatím pa pa pa a přejí hezký den.Majka.
ZDENIČKO
Majka33
| 22. 7. 2008 14:43
moc ti to na fotce sluší.............
Hu
anonym
| 22. 7. 2008 12:25
jsem tu všecičky moc zdravím pěkné odpoledne přeji .
Ameli:s pejskem máš smůlu .Nemá průjem z nějakého krmení?Mě včera přišel vzorek od PEDIGRE(nevím jestli jsem to dobře napsala)4kapsičky s masem a půl kila granulí

ahoj
Dorka
| 22. 7. 2008 10:11
Hani tak jsi mě předběhla já myslela, že budu dneska první .

Holky, kde jste všechny? Vstávat a cvičit jde se do práce
krásný den
Hana
| 22. 7. 2008 09:58
Vám přeju i když u nás slejvák. Dneska jsem v tom psaním, tak Vás jdu alespoň pozdravit. Ameli jestli má pejsek průjem ,tak mu dej alespoň jeden den hladovku a pít třeba heřmánkový čaj a dát mu živočišný uhlí. My máme pejsky tři ale jen jednoho doma a taky na průjem dost trpí.
dobrou noc
Dorka
| 21. 7. 2008 22:54
Baruš, mám radost, že jsi s těma knihama nakonec dobře pochodila

Ameli, myslela jsem, že jste někde na výletě. S pejskem běž raděj k veterinářovi ať máš klid. Je to jak na schvál viď, ale on za to určitě nemůže něco ho zřejmě zlobí. Snad ne nic vážnýho. Držím pěstičky. Na fotky jsem moc zvědavá až najdeš tak určitě sem vlož ať se všichni pokocháme.

Já jsem se snažila hodně relaxovat a odpoledne jsem zas pomáhala zavařovat meruňky. Nejdřív se nám nedařilo, nechytla skoro ani jedná sklinka tak jsme je znovu zavíčkovali a nechali přejít varem a už to bylo lepší.
Mě už to zavařování nebaví, protože se nám nikdy nedaří. Asi bych měla chodit do kurzu zavařování .

Dobrou noc, pa
Dorka
Ameli
| 21. 7. 2008 20:09
Ještě jsem si vzpomněla, že ses ptala na tu fotku Brna. Je to panoramatická fotka. Co si přítel koupil digitální zrcadlovku, pořád něco zkouší...
Ahoj holky.
Ameli
| 21. 7. 2008 20:08
Chtěla jsem vám sem dát nějaké fotky z toho včerejšího výletu, ale nevím kam je přítel uložil. Tak až někdy jindy.
Zdeničko, tobě to na fotce moc sluší a malá je taková hezká princezna.
Dnes jsem měla jet na výlet s kolegama z práce a jejich pejskama a stalo se to stejné, jak když jsem s nima měla jít minule. Ráno otevřu dveře do kuchyně a celá kuchyň s prominutím posraná. Uklízela jsem to hodinu a na vlak už bych to nestihla. Teď mám strach, že už mě nikdy nikam nepozvou, když mi to pokaždé nevyjde... :( Jinak chodím se psem každé dvě hodiny ven a pokaždé průjem. Vařím mu suchou rýži a jestli se to zítra nespraví, půjdu s ním k veterinářovi. Je to děs.
Tak snad jste měly úspěšnější den než já.
Zatím pa
Dorko
anonym
| 21. 7. 2008 18:33
Děkuji moc na téhle adrese : http://www.ucebnice.com jsem všechno našla co jsem potřebovala a to jsem včera odpoledne čučela na net jak puk a našla vždy tak jednu
Dorka
anonym
| 21. 7. 2008 17:40
Děkuji za tipy v na netu jsem tyhle taky našla tedy kromě té na ul. Divadelní
Na Sv.kopeček se dá vyjet až nahoru autem byla jsem tam už je to delší dobu ale myslím že se na tom nic nezměnilo.Zdenička Ti určitě napíše víc.
Baruš
Dorka
| 21. 7. 2008 17:07
Tak to je super, že se tam dá vyjet To jsem nevěděla. Jezdí se tam jak lanovkou, autem nebo autobusem?

Prodejny s učebnicemi kde měli vždycky velký výběr (chodila jsem tam kdysi kupovat knihy do školy) byl na Divadelní 6
Něco jsem našla přes vyhledávač google.cz, tady posílám, snad se bude hodit: http://www.sevt.cz/…obchod/ucebnice/ nebo tady:

Učebnice a knihy - Mgr. Jitka Spiesová

undefinedundefinedundefined

Specializujeme se na prodej učebnic pro ZŠ, ZvŠ, SŠ a veřejnost
(předškoláci, přijímací zkoušky na SŠ a VŠ, maturity). Prodáváme učebnice a
knihy, školní pomůcky, odborná, jazyková, cizojazyčná literatura, mapy,
atlasy, slovníky pro ZŠ i SŠ.

Adresa: Novobranská 550/4, 602 00 Brno-město

Telefon: +420 542 211 440, Fax:
+420 542 211 440

Otevírací hodiny:

Pondělí - Pátek

8:00 – 18:00

Web: http://www.ucebnice.com

E-mail: spiesova@ucebnice.com
Zařazení v kategoriích:
Prodej
učebnic a pedagogické literaturyProdej
odborné literaturyOn-line
prodej učebnic a učebních pomůcek
Služby obchodu
Pobočky
Učebnice
a knihy - Mgr. Jitka Spiesová - Brno-město - Novobranská (centrála)
Mgr.
Jitka Spiesová - Brno-Černá Pole - ZemědělskáMgr.
Jitka Spiesová - Kroměříž - Gen. Svobody
Kontaktovat firmu - Učebnice a knihy - Mgr. Jitka Spiesová, Brno-město,
Novobranská 550/4
Pěkné odpoledne přeji
anonym
| 21. 7. 2008 16:45
Dorko:neboj na Svatý kopeček u Olomouce se dá vyjet až nahoru .Je tam moc pěkný kostel, výhled a ZOO.
Holky nevíte kde je v Brně spec.prodejna s učebnicemi?
Ahoj holky!
Zdenicka
| 21. 7. 2008 10:20
přeji krásný sluneční den! DORUŠKO - vidím že svítíš,tak jak je? Asi nic moc ,když člověk nespí! Tak dneska nic nedělej,práce neuteče není zajíc! a odpočívej!!!! Musím opustit PC malá chce hrát hry,tak ji na chvilku pustím a já jdu vysávat. Tak se mějte sluníčkově ahojky Zdenka
pěkný den
Dorka
| 21. 7. 2008 10:03
přeji všem. Báro, ta houba si myslím, že je malá holubinka. Taky to nevím přesně jen hádám, rozhodně bych to nejedla.

Zdeničko, fotka je super a malá je hrozně roztomilá. Určitě pošli fotku ze Sv. Kopečku. Nikdy jsem tam nebyla, pořád se tam chystáme, ale není čas. Prý je to tam moc hezký jen nevím, jestli bych ten kopec ušla.

Ameli, v Mikulově jsem už párkrát byla a taky se mi tam moc líbilo . Pejsek byl s vámi?

Já jsem se na dnešek vůbec nevyspala. Asi 10x za noc jsem se vzbudila no hrůza. Po tým včerejšku mě pěkně bolí celý člověk tak budu raděj relaxovat ať naberu síly.

Mějte se moc hezky a užívejte letního počasíčka, pa
Krásnou
anonym
| 20. 7. 2008 22:40
noc a sladké sníky
Zdenicka
anonym
| 20. 7. 2008 22:07
Zdeni fotka je suprová moc Ti to sluší.Tu houby samozřejmě jíst nebudu vzala jsem ji jen tak pro zajímavost
Výlety jste měli s Leničkou suprový oba Svatý kopečky jsem navštívila kdysi a mooooc se mě líbili.
Krásný večer!
Zdenicka
| 20. 7. 2008 21:45
Přeji Vám všem,nemohla jsem dnes dřív protože jsme si udělali výlet jeli jsme na Svatý Kopeček,bylo nádherně,fotečku Vám nemůžu žádnou poslat protože mi došly baterky a nemám druhé,tak Vám nějakou pošlu až posléze.Zatím Vám pošlu fotečku z dovolené kde si vychutnávám MOJITO(doufám,že se to tak píše) a můj malej drobeček se krmí citrónem!.Dneska jsme koupili bazén,ale jenom takovej obyčejnej,tak jsme ho do teď napouštěli,to je vody!Je to průměr 300cm,a na výšku 76cm.Stačí bohatě,malá se bude rochnit! BARUŠ - teda tu houbu bych nejedla,neznám - tak radím nejíst!DORUŠ - tak to teda nezávidím,dělat odpady ach jo,to teda bude práce.Můj manžílek je zaměstnanej u vodo-topo-plyn(velkoobchod),tak kdyby bylo potřeba....! AMELI - doufám,že si pěkně odpočineš a pejsek taky po takovém výletě! Tak se holky mějte pěkně,dobrou noc a pěkné sny! Pa,pa Zdenka
Ahoj holky.
Ameli
| 20. 7. 2008 19:02
Dnes jsme byli na výletě v Mikulově. Potkala nás jedna přeháňka, zrovna když jsme šli na Svatý kopeček, ale jinak nám počasí přálo. Jsem strašně utahaná, tak vám víc napíšu zítra.
Jinak jsem ráda, že jste se na dnešek dobře vyspaly.
Tak pa
Dorka
anonym
| 20. 7. 2008 17:23
Dorko teď už jsi opravdová princezna.Hvězdičky se dávají podle počtu příspěvků Já se na dnešek vyspala taky docela dobře Ráno jsem uvařila a odpoledne vyrazila na houby ale houby jsem našla Akorát pár babek a jednu takovou jakousi houbu no ještě jsem ji asi neviděla ale když jsem koukala na net je tam psáno že prý je jedlá, hřibovitá ale nechám si raději zajít chuť.
tak se loučím
Dorka
| 20. 7. 2008 10:10
...
Dorka
| 20. 7. 2008 10:06
všimla jsem si, že mám jednu . Si připadám jak princezna se zlatou hvězdou na čele . Čím jsem si to zasloužila?
Ahojík
Dorka
| 20. 7. 2008 10:03
Barunko, tak jsme se včera večer těsně minuli. Doufám, že ses dobře vyspinkala. Já docela jo, divný, ale jde to. Ráno nás budil soused ťukáním tak se stejně nedalo spát a hlavně nás doma zas čeká plno práce tak hurá na ní. Vtip je super , pobavilo mě to. dííky . Bude se mi líp pracovat. Ještě to dám přečíst tomu mýmu, aby se mu šla práce líp od ruky .

Jinak, kde jste všichni? Ameli, dnes bude výlet kam? Počasí je nádherné tak snad vydrží.

Rezamko, pěknou dovolenou ať vám svítí sluníčko a je teplo.

Mějte se všichni moc fajnově, já jsem ráda, že tady nejsem dneska doma sama . Když je barák plný lidí tak jsem klidnější. papa
Dorinko
anonym
| 19. 7. 2008 23:37
moc se omlouvám já si nevšimla že svítíš hlavně že už je Ti líp a s domem se to nějak vyřeší neboj

Krásnou noc , sladké sny a vtípek na neděli:
Úspěšný podnikatel prohání po krajině svůj nový džíp a najednou
# # # # # #
#
# # # # # # # # > zahlédne klasického bezdomovce. Ten si jen tak sedí,
pak
# natáhne
# # # # # # #
# # # # # # # # ruku, > luskne prsty
a objeví se před ním čerstvě natočené pivo.
# # # # # # # # Bezdomovec ho
> vyzunkne a zase natáhne ruku, luskne, objeví se
# # # # # # # pivo.

# # # # # # # # Podnikatel > přijede k němu a ptá se jak to dělá. "No
víte jednou
# # # # # # #
# # # # # # # # jsem prohrabával >
popelnice. Našel jsem takovou divnou starou
# # # # # # # lampu
# # # #
# # # # a jak jsem ji začal > čistit, objevil se džin. No a tak si teď
#
# # # # # # dávám
# # # # # # # # pivko". Podnikatel si v > duchu říká:
"blbá socka, ani neví jak
# to
# # # # # # #
# # # # # # # # využít"
a nahlas povídá: "a > neprodal byste mi tu lampu? Tady
# vám
# # # #
# # #
# # # # # # # # dám klíče od nového džípu, tady > jsou klíče od
nové vily, tady
# # # # # # # # je bankovní karta, na účtu je milion" >
Bezdomovec souhlasí a
# # # # # # # plácnou
# # # # # # # # si na
uzavřený obchod. Sotva bezdomovec > odjede, podnikatel
# začne
# # #
# # # #
# # # # # # # # leštit lampu. Objeví se džin a podnikatel >
spustí: "Chci
# # # # # # # vrtulník,
# # # # # # # # zámek, kontrolní
balík firmy". "ZADRŽ!" říká > džin. "I mezi námi
# # # # # # #
# # #
# # # # # džiny došlo ke specializaci, neděláme všichni > všechno. Takže

# # # # # # # # co si dáš? Gambrinus nebo Radegast?"
...
Dorka
| 19. 7. 2008 23:22
Báro, ty jsi svítila a už nesvítíš. Myslela jsem, že se ještě stavíš.
No nic už je stejně pozdě. Jdu vám všem popřát dobrou noc
tak jsem
Dorka
| 19. 7. 2008 23:00
konečně tu , ta žába ve sklince je hrozná fuj!

Báro, včera večer jsem se fakt dobře nasmála. Škoda, že se mi udělalo o půl jedné hrozně špatně . To nebylo kvůli tobě. Splácala jsem všechno možný a pak jsem myslela, že bude po mě . Ten můj dostal k narozkám plno dobrot tak jsme si pochutnávali a pak mě bylo teda pěkně zle. Raděj se budu živit měruňkama těch máme dost a není mi z nich naštěstí nic.

Zdeni, já měla dnes taky pracovní sobotu. Pořád uklízíme byt po dědovi no hrůza a to jsme ještě odpoledne stihli oslavovat narozeniny mýho bráchy a manžílka . Uvařili jsme si strašně dobrý oběd mňam chvíli poklábosily a pak jsme šli makat. Náš barák je zakletý je to dům hrůzy, dnes jsme teprv zjistili, že máme se sousedem společnou kanalizaci , byla to fakt náhoda. Tak nás čeká další práce a starosti. Ještě vyřešit vodovod ten máme taky společný. My se nedoplatíme...to bude stát peněz. Letos nebude žádná dovolená všechny peníze půjdou do baráku.

Ameli, ten dnešek to byla teda smola. Ty za to přece nemůžeš, že vás řidič nechtěl vzít. Vůbec se tím netrap, hlavně, že jste si udělali náhradní program. Až budete mít autíčko tak to nebude s pejskem žádný problém . Fotečky jsou nádherný . Moc pěkný výhled. Ta druhá fotka to je udělaný panoráma nebo máte širokoúhlý foťák?

Mějte se moc hezky, pa
Ahoj
anonym
| 19. 7. 2008 21:31

Ameli:pěkný výlet Kroměříž počká a autem to bude pohodlnější i pro pejska.
Zdeni:taky okurky kupuji a zavařuji si je sama vyjde to myslím levněji a už mám ten svůj nálev .Taky doufám že ještě pěstitelé dorazí a já se zásobím.
Kdepak je dnes Dorinka snad je jí dobře a ručička nebolí .
Ameli
Zdenicka
| 19. 7. 2008 20:08
moc pěkný fotečky,tak vidím ,že nejem mě se nedaří dojet do toho Kroměříže,ale hlavně že jste si udělali i tak pěkný výlet!To je důležité,já jsem celý den pracovala,teda i chvilkami odpočívala(neboť to musím),ale i tak to byla sobota pracovní!Malá je už vykoupaná,tak ji jdu přečíst pohádku a ať už chrní a klidek! Pozdravuji samozřejmě všechny ostatní kamarádky ahojky Zdenka
foto
Ameli
| 19. 7. 2008 19:49
Ještě jedna fotka. Vlevo Špilberk, vpravo Petrov.
Ahoj holky.
Ameli
| 19. 7. 2008 19:45
Tak náš dnešní výlet byl trošku fiasko. Když jsem se dohrabali na autobusové nádraží a vystáli frontu do autobusu, tak nám řidič oznámil, že nás se psem nevezme, že je to dálkový autobus a ty prý psy neberou. To by mě nenapadlo ani ve snu... Nejdřív jsme se s přítelem trošku pohádali, zas vyčítal, že se kvůli psovi nikam nepodíváme (byl to můj nápad si ho koupit) a pak jsme se šli podívat na nádraží, jestli nepojede nějaký vlak. No ale měl jet až za hodinu a půl, tak jsme šli na oběd, pak na Petrov a pak na Červený kopec, odkud je výhled na celé výstaviště, Pisárky a koupaliště Riviera. Nakonec to nebylo špatné a do Kroměříže zajedeme až budeme mít auto, což by už mělo být brzo.
Toť mé dnešní zážitky. Vy jste snad měli úspěšnější den.
jó!
Zdenicka
| 19. 7. 2008 12:39

jsou to Čehovice,zeptala jsem se manžela,tak pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 09:09
14890
Markta Zahlkov