Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdenicka
anonym
| 23. 7. 2008 19:14
Nevím nepsal někdo o žehlení na 40? Hanky dcera hnízdí tak ta by možná K polívečce dobrou chutnání a ať jde práce pěkně od ruky
kamarádky
Zdenicka
| 23. 7. 2008 19:01
ahojík,už jsem tu zase. Tak jsem zase jela s manžílkem na výlet,teda on pracovně a já s ním s malou. Byl ve Šternberku,tak jsem jela za rodičema a on si povyřizoval co potřeboval,naši byli dneska na hřibkách,tak jsem si 2 praváky odvezla a udělám si polévečku,mňam to bude dobrota!Malá přišla z venku,tak jdu chystat papání a honem do postýlky spinkat a já budi užívat klidu,měla bych žehlit,ale mě se vůbec nechce - neznáte někoho kdo rád žehlí?-mohla by přijet a aji kafe bych té dotyčné uvařila! Tak já pádím možná ještě mrknu zatím pa,pa Zdenka
ještě
Majka33
| 23. 7. 2008 16:40
:o)
Majka33
| 23. 7. 2008 16:38
jééé
Majka33
| 23. 7. 2008 16:36
srdíčko je krásnémám velkou radost .Děkují za milé slovíčka.Holky moje já jsem tak ráda že vás mám.Hned mi je líp když vím že jste tady a mám se komu vypovídat
Majka33
anonym
| 23. 7. 2008 16:11
Tak nevím ráno bylo v pohodě ale teď už je zase hůř Zima tu je tedy pořádná brrrrrrrr
Tebe taky pořád něco zlobí viď a ne a ne to dát pokoje ach jo .Hlavně s nožkou opatrně ať si neuděláš ještě nějaký úraz ať se brzy zahojí mrška
Ahoj Dorinko
Majka33
| 23. 7. 2008 15:45
ty naše zlatíčko,tak co dělá žaludek?Dnes radši drž jen dietu a pij hořký čaj.Mě je taky nějak divně.Bolí mě v krku a mám zvyšenou teplotu a dcerku zase bolí nosohltan.Noha mě pořád pobolívá.Sned antibiotika zaberou.Snědla jsem jen třetí tabletku,tak doufám že to jen zabere.V noci se mi špatně spalo.Noha je těžká stou ortézou,nemohla jsem se ani pořádně otočit a jak jsem se umývala večer,sice jsem si ortézu sundala ale mám nohu převazanou,tak jsem nohu musela mít na vaně a musela jsem davat pozor aby se mi nenamočila .manžel mi musel pomáhat.Jak v kocourkově.To je ale počasí děti si ani pořádně prázdnin neužijou....
BARO
Majka33
| 23. 7. 2008 15:37
tak co už je líp?To dělá vše to počasí.U nás je taky pěkně chladno.BRRR.Už jsem si musela dát na sebe mikinu a to jsem doma.Jen se zahřívej at´ti je dobře....
AMELI a ZDENI
Majka33
| 23. 7. 2008 15:34
fotky jsou nádherné a mńam meruńkové knedlíky bych si taky dala
Dorka
anonym
| 23. 7. 2008 14:13
Dorynko ať přestane žaludek co nejdříve zlobit možná je to taky nervozita z těch úředníků ono není o co stát. Přeji hodně pevných nervů a žádné bolístky
Pěkné odpoledne
anonym
| 23. 7. 2008 14:04
močák se snažím vyléčit ona tady u nás lékárna není ani žádná čajíčková prodejna .Ale už je mě trochu líp.Piji a piji ovocné čaje a nahřívám.Pokud by to nepomohlo šla bych zítra k doktorce na tohle šeredně doplatila moje mamka a já se toho trochu bojím.
Srazík v Brně by nebyl vůbec špatný já se tam dostanu bez problémů akorát že trefím tak akorát na Zelný renk musely by jste mě holt někde vyzvednout.
Déšt už přišel i k nám je tu zima brrrrr
Doruško
Zdenicka
| 23. 7. 2008 13:31
Jo,jo jmenují se urinal - jak jednoduchý název,že ? a já si nevzpoměla! Ty knedlíky sice už vařím po několikáté,ale vždy skončily v mražáku,teprve dnes jsou na oběd! Můj manžílek má rád sladké,tak si dá! Ještě nepřijel na oběd,tak jsem zvědavá kdy dorazí! Doruš,tak dneska drž dietu,pozor řádí jakási viróza,ale trvá to tak 2dny a pak to přejde. Přeji šťastné pořízení na úřadech!Ať nenerazíš na blbce!!!!Ahojky Zdenka
Zdeničko
Dorka
| 23. 7. 2008 12:40
ty jsi takový naše sluníčko . Zase meruňkový knedlíky? Jé, tak to by ses mi nezavděčila ty já nerada, jsou moc kyselí . Hlavně, že vám chutná . Nejraději mám meruňkovou marmeládu a z buchet Vrutické nebo Dunajské vlnky.
S tím srazem to není špatný nápad taky bych všechny ráda poznala.

Brusinky na močák jsou super, vidíš to mě nenapadlo. Nejmenují se ty tablety Urinal? Ty jsou fakt dobrý, mě taky vždycky pomohly.

Zdeni, mě dneska nějak zlobí žaludek. Měla jsem ráno takový křeče, že jsem se raděj schoulila do klubíčka. Ke snídani jsem snědla jen suchý rohlík a je mi trochu líp. Ještě musím na úřad tak pak vám dám vědět jak jsem dopadla. jo?

papa
Ahojte!
Zdenicka
| 23. 7. 2008 12:29
Všechny Vás zdravím,jsem tu jen na skok,protože dělám opětovně knedlíky (meruňkové),ještě poslední padavčata,a zase se budeme těšit až budou příští rok.Včera jsem jela s manželem do Brna(ten tam jel služebně) a pak jsme se zastavili v Ikei,opětovně jsem si koupila kytičky.Mimo jiné jsem si koupila bonsaj,tak jsem zvědavá jestli mi nezdechne! A jak jsme tak projížděli tím Brnem,jsem si vzpoměněla na Vás všechny co jste z okolí Brna i z Brna.Nebylo by vůbec špatný si dát někde sraz! Alespoň by jsme se poznaly osobně.BARUŠ - s tím baráčkem se dočkáš,asi ještě nepřišel ten pravý kupec,tady Ti by dělali třeba potíže,neboj jednou příjde ten pravej a pak to bude bez problémů! Nic se neděje náhodně, asi to tak má být! A co ten močák,pomáhá čajíček! Mě hodně pomohly i tablety,volně prodejné,ale teď si nemůžu vzpomenout jak se jmenují,jsou z brusinek,a nebo si kup zavařený brusinky a pojídej. DORUŠKO - copak Tě trápí?,snad už to bude zítra lepší.Vysvitne sluníčko a hned bude veseleji Dneska má sousedka narozeniny,tak jsem jí koupila gerbery v květináči,tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží kvést. Tak já jsem se nějak rozpovídala,tak jdu dát malé polévku a vařit knedlíky!Mějte se pěkně a úsměv na tváři pa,pa Zdenka
dobré ráno
Dorka
| 23. 7. 2008 09:24
přeji všem

Reginka se nám konečně vrátilato je super. Počasí nám asi nikomu nesedí. S tím už nic nenaděláme. Od zítřka se má začít oteplovat tak snad bude líp.

Baruš, ty ses nachladila? Tak to by chtělo popíjet zdravý urologický čaj. Když se to podchytí zavčas tak by to mohlo pomoct. To je mi moc líto, že máš takový trápení s tím domečkem. Neboj, vyřeší se to a budeš mít klid jen musíš počkat na vhodnýho zájemce.

Holky, mě je nějak špatně snad to nic nebude. To abych se nenudila.
Mějte se co nejlépe, pa
Ahoj
anonym
| 23. 7. 2008 08:59
holky moc zdravím
Zdeni:fotečky jsou nádherný a co sousedi už nezlobí Mám asi nachlazený močák tak jdu popíjet čajíčky a nahřívat abych neskončila u doktorky.Světýlko naděje z min.týdne zase zhaslo tak ani nemám náladu asi zalezu někam do kouta........
Pozdrav ze Slezska -
Regina
| 23. 7. 2008 07:01
jsem opět mezi váma, odešlo mi PC a tak jsem se nemohla ani rozloučit - celkem jsem na tom dobře, jen to počasí mi "nesedí" - vám všem a budu se těšít na vaše zprávičky . - Mějte se fajn a ať vás ty neduhy moc netrápí!!!
Zdenka
Dorka
| 22. 7. 2008 21:59
jéé, ahoj tebe jsem tady dlouho neviděla. Jsem ráda, že ses přišla ukázat . Duha je nádherná , vždycky mě uchvátí ty barvy no paráda. A ten výhled z kopečku je taky moc pěkný, děkuji za fotečky moc mě potěšily. Určitě si tam někdy uděláme výlet, nikdy jsem tam nebyla tak jsem zvědavá.
Ták
Zdenicka
| 22. 7. 2008 21:50
už ale Vám přeji dobrou noc,dneska jsem se tady nějak roztáhla! Pěkně se vyspinkejte a ráno ať vztáváte odpočaté.pa,pa Zdenka
dobrou noc
Dorka
| 22. 7. 2008 21:50
tak holčičky, jdeme spinkat
Majulko, to je mi líto, že tak trpíš to bude asi nějaký zánět či co? Ty máš pořád něco . Nejprv zuby teď bolí nožka. Snad ti ty léky zaberou a budeš mít pokoj .
Doufám, že sis v pohodě užila se svýma sestrama a dětičkama narozeniny a krásného letního počasíčka.
Ameli, holka zlatá fotky jsou fakt nádherný . Je vidět, že se výlet zadařil tak to má být. Škoda, že na tebe teď něco leze. Snad se brzo zotavíš a budeš si moct opět užívat prázdnin.
Na večer jsem se šla podívat na zahrádku a nebylo tam teplo. Musela jsem si vzít svetr a uvařit teplý čajíček z měsíčku lékařského, který mi krásně vykvetl . Dneska jsem ještě odpočívala a zítra mám lítání po úřadech tak na mě myslete ať dobře pochodím. Budu si totiž vyřizovat peníze, který mi dluží za dva měsíce pořád jsem čekala, že mi to pošlou zpětně a nic tak snad nebudou dělat problémy. Jestli to zblbly v bance tak mi musejí dát nějaké potvrzení a s tím poběžím do banky atd...no mám toho zítra na vyřizování hodně.

Báro, Majko až budete mluvit s Rezamkou tak ji taky pozdravujte. Snad jim tam není pod stanem či karavanem moc zima. Škoda, že jim počasí moc nepřeje. Ale zítra má být o něco ***i tak snad se jim dovolená vydaří.
Mějte se co nejlépe, přeji brzké uzdravení, pa
tak ještě jedna
Zdenicka
| 22. 7. 2008 21:46
ale tentokrát je to pohled z Kopečka směr Olomouc
a ještě jedna
Zdenicka
| 22. 7. 2008 21:43
fotečka duhy
tak snad
Zdenicka
| 22. 7. 2008 21:40
se mi to podaří ,posím fotečku duhy
Ahojky moje kamarádky!
Zdenicka
| 22. 7. 2008 21:27
Včera jsem se sem vůbec nedostala.Nějak mi chybí čas,potřebovala bych aby byl delší den! DORUŠ - na ten Kopeček vyjedeš autem až skoro k bráně ZOO! A kdyby jsi se chtěla podívat na kostel,tak si necháš auto dole hned u před zastávkou (autobusovou),parkování po levé straně a máš to kousek ke kostelu!Tam jsme ale nešli,protože to malou nezajímá! MAJKO - tak co nožička?Jak se to prosím tě stane,něco takového a co zoubky už přestaly?Já jsem k té zubařce v pondělí nešla,protože nemůžu vůbec dýchat nosem(alergie).Šel za mě můj manžílek,tak jdu až koncem srpna!Doufám,že se pylová sezóna uklidní! AMELI - co krk?Dej si na noc zábal a vykloktej si slanou vodou! A co pejsek?už mu je lépe? Lehnite si s pejskem a odpočívejte! Výlet bude příště! Holky tady krásně pršelo a svítilo sluníčko,to byla nádhera a ta duha.Až si nainstaluji do počítače program,abych tam mohla dát fotky z foťáku,tak Vám tu nádheru hned ukážu! Jdu studovat PC,tak zatím dobrou noc a ať Vás nic nebolí! Pa,pa Zdenka
rezama
Ameli
| 22. 7. 2008 17:24
To je dobře, že se má na dovolené pěkně.
foto
Ameli
| 22. 7. 2008 17:23
Já se psem.
foto
Ameli
| 22. 7. 2008 17:20
A tohle už je výhled od zámku na kopeček.
foto
Ameli
| 22. 7. 2008 17:19
Křížová cesta.

Kdyby jste tam někdy šly, doporučuji sportovní obuv. Já měla takové sandálky s tenkou podrážkou a nešlo se mi moc dobře.
Ahoj holky.
Ameli
| 22. 7. 2008 17:16
Ráno jsem se probudila a bolelo mě v krku, jak když na angínu, tak jsem hned zahájila obranou akci. Kloktám šalvěj, snědla jsem nějaké vítamíny, stříkám si Jox a popíjím čaje. Doufám, že to zabere.
Už jsem našla ty fotky, tak vám se nějaké dám.

Výhled na Mikulov ze Svatého kopečku.
Holky
anonym
| 22. 7. 2008 17:06
taky Vás mám všechny moc od Rezamky pozdravovat

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 19:26
14893