Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Pěkný
anonym
| 4. 7. 2008 08:44
den přeji Já včera chrupala jak mimčo boleli mě záda a vždy když jsem se na chvilku natáhla jsem chrupala.Myslela jsem že nebudu moct v noci spát ale opak byl pravdou a to jindy beru prášky na spaní Holt zase to počasí Dnes si jdu k dok.pro prášky a nakoupit
no není
Dorka
| 3. 7. 2008 21:39
to roztomilé?

Jsem tu jen na skok, dnes nějak nebyla nálada a teď tady pěkně bouří tak musím rychle vypnout PC.

Mějte se co nejlíp to půjde, dobrou noc , ještě jedno spící mimino z marcipánu, papa
Pozdrav ze Slezska -
Regina
| 3. 7. 2008 13:12
musím se pochlubit - já jsem včera byla na "babinci" - po dlouhé době jsem zase vyrazila do světa - Byly jsme v nové hospůdce Na Skok - ve Svinově - no paráda - jak prostředí, tak jídlo dala jsem si menu - zeleniínová polévka a pečna žebírka s bramborem - obloha samá zeleninka - prostě" mňamka" - a hygienické zázemí paráda - jsem jak puk -
Dávám - seděly jsme na verandě - na plotě byly tabule na kreslení a pískoviště pro děti - nemělo to chybu
ahojky
Dorka
| 3. 7. 2008 12:33
holky, posílám nám
pro štěstí, máme ho málo tak abychom měli víc.

Přeji pěkný den

a ještě jeden obrázek pro lepší náladu
Pěkný
anonym
| 3. 7. 2008 08:34
den všem
Zdeni:vítej opět zpět a nesmutni jsou na tom mnozí lidé mnohem hůř
Jé holky já se musím podívat co znamená když se zdá o tchýni to zase bude nějaká pohroma
Ahojky
Ameli
| 3. 7. 2008 08:31
Jee, Zdenicko, to je dobre, ze jsi se ukazala. Uz jsem zacinala mit strach, ze se ti neco stalo...
Vcera jsem mela schuzku po asi pul roce se svou kamaradkou. Driv jsme si vyborne rozumely a travily jsme spolu spoustu casu, ale ona se pak zmenila, zacala se zajimat o jine veci, no proste se posunula nekam dal ci jinam a ja zustala stejna, takze jsme si prestaly rozumet. Mela jsem strach, jak to bude probihat, ale nastesti to bylo moc fajn. Myslim, ze zase pomalicku nachazime spolecnou rec, za coz jsem moc rada. Po nemoci mi totiz moc kamaradu ci znamych nezustalo...
Taky jsem si udelala radost a koupila si letni saty. Tak doufam, ze nebude tak chladne leto, jak predpovidaji, abych je unosila.
Dnes nemam nic v planu, tak si asi budu cist nebo se jen tak valet. :)
Mejte krasny den!! Zatim
Ahoj holky!
Zdenicka
| 2. 7. 2008 22:50
Moc Vás všechny zdravím!!!!!!!
Byla jsem na dovči,bylo to super!!!!! Dnes jsem byla v Brně na kontrole
a tak jsem čekala že začnu rehabilitovat a nic z toho,nesmím
rozcvičovat pohyb,tak jsem z toho dost špatná.Až mě bude zase do psaní
,až to ztrávím tak se ozvu!Mějte se moc hezky ahojky Zdenka DOBROU
NOC!!!!!!
Dorinko
anonym
| 2. 7. 2008 20:27
Ty jsi se dnes pěkně naběhala a ještě rozzlobila .S doktory je to někdy na ......ale když bez nich to nejde Teď mě někteří možná ukamenují ale na svůj bolavý prášky zkažený žaludek si uvař nějakou smetanovou omáčku ona Ti ho pěkně pohladí a hlavně nepapkej moc syrové zeleniny ona v žaludku kvasí a způsobuje problémy když tak raději dušenou
Dobrou noc všem a sladké sny
tak
Dorka
| 2. 7. 2008 18:13
holky letím za váma. Tam byl teda dnes pěknej pařák . Měla jsem vyřizování a byla jsem úplně uvařená . Musela jsem zas na kontrolu k Ortopedovi a pěkně jsem se rozčílila . Nevím, proč si mě pořád zve. Jsem mu řekla, že na operaci nepůjdu pokud to není nic vážnýho. Chodím tam co chvíla a pořád platím jak mourovatá, regulační poplatky nevím za co když se na mě ani nepodíval, poplatky v lékárně za léky + cesta ta taky něco stojí. Když to takhle půjde dál tak budu bez důchodu je to ale k zlosti. Léky jsem už odmítla brát je mi po nich hrozně špatně. Aspoň někde ušetřím, stejně ty patoky vyléčí jednu věc a druhou zničí. Tak proč se tím zbytečně cpát. Mám pocit, že tady doktoři pěkně plítvaj, pořád mají jak za starých časů v oblibě předepisovat léky nic se nezměnilo a pak ti ve vládě budou tvrdit, že pacienti neumí šetřit. ach jo, je to bordel.

Tak jsem se z toho vypsala a je mi líp
Ahoj holky
Majka33
| 2. 7. 2008 15:34
taky vám přejí krásný letní den a žádné bolístky a trápení.
rezama
anonym
| 2. 7. 2008 15:06
Zdravím teď musí být výpis z trestního rejstříku kvůli řidičáku ? To zas vymyslel nějaký blb aby mohli z obyč.lidí tahat peníze Doufám že budou muset mít naši páni poslanci výpis na hlavu jinak jsme v čudeli........teda jestli už v ní dávno nejsme
krásnou středu přeji
rezama
| 2. 7. 2008 12:53
Tak já zase pořád někde lítám.byla jsem si vyřídit tu průkazku TP a taky dceři výpis z trestního rejstříku,chce dělat řidičák a stavili jsme se v obchodňáku,Lídlu a Penny,no a dopoledne je fuč.Tak ještě musím něco uvařit a bude to.Tak vás chci aspoň pozdravit a popřát krásný den a hlavně hodně dobré náladičky všem holky.
ahojky
Dorka
| 2. 7. 2008 10:49
vítám vás a také přeji :
Ahoj
anonym
| 2. 7. 2008 10:35
děvčice pěkný den přeji .Žádnébolístky
Ameli:moc Ti to s pejsanem sluší a ta vodička............
fotka
Ameli
| 1. 7. 2008 18:24
Ja a Fido ve vode.
Ahoj holky
Ameli
| 1. 7. 2008 18:22
Doufam, ze jste mely tak hezky den jako ja. V Marianskem udoli to bylo bezva, prosli jsme se a dali jsme si i vyborny obed. Dorko, urcite si tam zajedte s manzelem na prochazku, je tam fakt moc hezky.
Rezamo, co copanky, povedly se?
Tak zatim cauky. Jdu koupat psa, to zase bude boj...
Ahoj
anonym
| 1. 7. 2008 15:55
holky všechny moc zdravím
Dorinko:hodně síly Ti přeji budeš ji potřebovat
Rezamce:ať je po kapačce dobře
Ameli?odpočinutá, z relaxovaná?
jen na skok
rezama
| 1. 7. 2008 08:00
Tak zatím vás jdu jen pozdravit,za chvíli mám zubaře a pak chci ještě něco vyřídit,tak snad pak nakouknu.Ještě teda budu neteři plést copánky a to tak zabere hoďku,nebo dvě,záleží jak mě to pudu,už jsem je tak 3 roky nepletla,takové ty malinkaté,ale zaplétané po celé hlavě.Tak holky mějte se fajn a Ameli moc se neucapkej.
Dobrou noc
Ameli
| 30. 6. 2008 22:54
Jdu vam jen poprat dobrou noc. Jsem utahana jak kote. Cely den jsem prala, zehlila, uklizela, varila, pekla buchtu, nakupovala, no proste jsem se nezastavila. Ale jsem rada, ze uz jsem zas doma s pritelem. Bylo mi po nem strasne smutno.
Zitra jdeme na vylet do Marianskeho udoli, tak doufam, ze nebude moc velky parak.
Majko, preju klidnou noc a at te uz zoubky neboli.
Dorko, ty se taky krasne vyspi, at mas dost sily na to vsechno, cim musis prochazet.
A taky doufam, ze Rezamce neni po kapacce moc zle!
Tak papa zase zitra.
Dorko
Majka33
| 30. 6. 2008 16:03
děkují moc za obrázek,kočička je hezká .Tak zub mi dnes zubař vytrhnul.AUVA AUVA toto bolelo.Ale už mám klid.Mám si to ledovat a brát tabletky proti bolesti.Ještě pár dní to potrvá než to uplně přejde,řek mi že výplachy by byli už zbytečné a že mě nechce trápit.Tak jsem ráda že ho mám venku.DORKO přejí ti hodně síly,je to smutné když někdo blízky nám odchází a my už mu nedovedem pomoct.Drž se a přejí pevné nervy.A ostatním přejí hezký den.Pa pa Majka.
Majulko
Dorka
| 30. 6. 2008 15:50
Ahoj Majko, přeju ať tě zoubek nebolí a posílám obrázek na rozveselení
ahojky
Dorka
| 30. 6. 2008 15:44
všechny zdravím.
Tery, jsem ráda, že jsi mi napsala. díky Musím říct, že tě obdivuji jak se dokážeš starat o nemocné a nemohoucí lidi. Máš určitě zlaté srdce . Já se starala takhle 8 let, bavilo mě to, ale bylo to vyčerpávající. Jela jsem jak se říká na doraz. Dědovi je líp , antibiotika asi zabrali, ale musíme se smířit s tím, že mu selhávají ledviny a mozek už skoro nefunguje. Po smrti babičky to s ním šlo strašně rychle z kopce úplně se zbláznil. Chodím za ním a strašně mě to trápí když ho vidím. Asi ho budeme muset dát do léčebny dlouhodobě nemocných, nevím, jestli bych to doma sama zvládla. Být u něj 24hodin v kuse na to fakt nemám. Sama na tom nejsu zdravotně úplně dobře a musím pořád někoho otravovat, aby mě pomáhal.

Ameli, holka zlatá to jsem ráda, že jsi na nás nezapoměla a přišla opět za námi. Moc tě tu vítám a doufám, že ses měla hezky a odpočinula sis.
Rezamko, kytičky jsou nádherný, jsi šikula úplně se smějou to je fajn, že jsi se o takovou krásu s námi podělila. Hned je mi líp. děkuji.
To mě mrzí, že musíš chodit na kapačky. Už aby jsi byla zdravá jako rybička, viď.

pa
pozdrav
rezama
| 30. 6. 2008 12:33
Tak holka jdu vás jen pozdravit,nějak se mě po té kapačce nic nechce,ještě že není takové teplo,aspoň něco.Jen se vám taky musím pochlubit (jsu hrozná ženská có?) jak mě krásně rozkvetly ty moje kytičky,lilie a růžičky.

tak se holky potěšte se mnou.Ach jo kdepak ta Zdenička se nám toulá,Tery už se našla ale Zdenička pořád nic,Bára prý nemá net v novém domečku a tak prý všechny pozdravuje,snad se brzo taky za náma dostane.Tak holky zatím všechny papapa a mějte se fajn.
Ahoj holky
Ameli
| 30. 6. 2008 10:13
Tak jsem dnes rano dorazila z chaty a rychle vas jdu vsechny pozdravit.
Moc dekuju za prani k narozeninam a dodatecne preju Majce a Rezamce vsechno nej!!!
Dorko, s dedou je mi to lito a preju hodne sily!
Ted musim jeste vybalovat, prat a uklizet, tak snad se sem dostanu jeste vecer a budu moct napsat vic. Tak zatim pa.
Ahojky holky
anonym
| 29. 6. 2008 20:18
dnes byl hezký den,tak doufám že jste si odpočali od bolestí a starostíDorko,vydrž je to těžký,já vím.Mějte se tu krásně
krásný zbytek víkendu
rezama
| 29. 6. 2008 14:13
Dorinko nic si z toho nedělej,ono to zase přejde.Úplně s tebou cítím,opravdu vím čím procházíš.Strýc byl v nemocnici taky uvázaný,ale bylo to opravdu pro jeho dobro,on jim vytrhával kapačky,ale ten pocit ho tak vidět,však víš.Jestli děda umíra,tak to je mě líto,ale holka hlavně aby se dlouho netrápil,to je taky hrozný,dívat se jak se někdo trápí a nemoci pomoc.Tak to holka nějak přežij a my tady na tebe budeme moc myslet aby už bylo jen líp a líp.
Ostatní zdravím a přeji krásný zbytek neděle.
O víkendu mě to moc nevychází,tak jen pozdravit jdu,zítra jedu na kapačku,tak uvidíme jestli nakouknu,ale určitě se aspoň ozvu.
Tak papapa a mějte se krásně
ahoj holky
Majka33
| 29. 6. 2008 12:09
všechny vás zdravím.Včera jsme byli na té svatbě,bylo suprově ,švagrová byla jak princezna.Měli jsme samé dobrůtky mńam mńam.Zatančili jsme si i hráli hry,bylo moc fajn a sranda byla.Jen zub mě pořád bolí,zajdu zítra znovu k zubaři.Byla jsem v pátek a řek mi,že ta osmička musí jít ven,ale zjistil že jsem alergička,tak mi zub může vytrhnout až v září,nebo bych mohla dostat nějakou alergickou reakci.Ach jo,tak mě ten zub hodně bolí i tvář mám mírně natekolu.Sice mi udělal výplach ale moc to nepomohlo.Tak jím pořád tabletky od bolestí.Tak jsem zvědavá co mi zítra řekne.A jak se všechny máte vy?Přejí hezkou neděli všem.
...
Dorka
| 28. 6. 2008 21:32
nikdo nikde, kde jste holky? U vody? nebo ještě oslavujete?
Ameli, je asi ještě pořád na chatě tak až přijede snad se ukáže. Je mi tak divně už aby se to všechno vyřešilo a bylo líp.

dobrou

undefined
Rezamko
Dorka
| 27. 6. 2008 15:31
ty máš dneska narozeniny a já tě tady krmím takovýma smutnýma věcma promiň, ale hrozně mě to trápilo tak jsem se z toho zkusila vypsat.

Přeji ti všechno nejlepší, hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka
ahoj
Dorka
| 27. 6. 2008 15:27
děkuji, děkuji, děkuji. Moc vás všechny zdravím, od včerejška pořád řvupřišlo mi to najednou všechno tak líto jak tam děda leží tak bezbranně a já nemůžu nic dělat. Já to té sestře říkala, jestli ho můžou odvázat, že jim neuteče když se nemůže hýbat. Dnes jsem tam za ním byla a už kapačku neměl a pořád byl přivázanej . No je to síla, nevím jestli by mohl sebrat všechny síly a utéct jim to je blbost! Doktorka nám dnes říkala, že je na tom už hodně špatně a že umírá. Je to hrozný dívat se na člověka, kterýmu selhávají orgány a trápí se. ach jo. Musím být silná a jít dál. Už jsem viděla umírat mou babičku (není to tak dávno) a teď pro změnu dědu. Život je krutý.
Holky, jsem ráda, že na mě myslíte. Ještě jednou děkuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 8. 2025 17:57
14886
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl