Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahoj
anonym
| 8. 6. 2008 08:31
holky přeji pěknou neděli
Zdeni:možná se nakonec se sousedem domluvíte a budete mít dobré vztahy když už se omluvil je to od něj vstřícný krok.Moc Ti přeji aby jsi měla klid .Takové ty nesváry a hádky to pak život nestojí za nic Dík za přání dcerce
Rezamko:u nás včera bouřilo celé odpoledne ale ani kapka nespadla asi se vypršelo u vás Dovču si hezky užijte taková parta lidí to je supr pak vůbec nezáleží kam se jede.Jak jsem Tě tak četla živě jsem si představila :rybník , oheň , táborák, kytara...........
Konec snění mažu vařit
Krásný večer
Zdenicka
| 7. 6. 2008 21:34
Ahojte zlatíčka,už jsem tady,dneska jsme byli u mých rodičů na
chatičce,bylo to super a hlavně jsem po třech týdnech vypadla z
domu!AMELI - ten let balónem je super dárek,tak jak se přítel
rozzářil,když to uviděl? BARUŠ
- sousedi zlobí,to asi bude celé léto!V týdnu přišel soused bubeník a
strašně se omlouval za to,jak hrál ve 21.45 nebo kolik to bylo,přišel
prý k vůli tomu aby udržel dobré sousedské vztahy.Tak jsme se
domluvili,že ať si klidně hraje přes den,ale úderem 20hod.bude
klid.Souhlasil,tak jsem zvědavá jestli to dodrží! Tvojí dcerušce přeji vše nej,nej!!!!!DORKO
- teda ty to taky nemáš jednoduché,doufám, že už je dědovi lépe!Teda ty
posíláš po fotkách takové dobroty,hned bych si dala!Úplně mi tečou
sliny!!!!! Co záda,už je to lepší???? REZAMKO
- ty kapačky dovedou utahat,že?opatruj se a šetři se!Dovolená bude
určitě príma!Já se už taky těším!!!Jedeme 21.6-28.6.Jen doufám,že malá
nebude nemocná! Holky,mějte se moc hezky a dobrou noc Zdenka
hezký večer
rezama
| 7. 6. 2008 19:10
Jdu vás holky moje jen na skok pozdravit.U nás hlásím pořád pod mrakem a už tu byly dvě bouřky a jedna teda pořádná,i kroupy padaly.Jinak my měli návštěvu,byla tu tchýně,popřát,mažel měl 5 narozeniny a já jsem koncem a tak chodí tak uprostřed.Jinak jsem tentokrát nějaká unavená,asi jak mě bolela ta páteř tak po té kapačce to tak nějak na mě víc dolehlo.Tak jen odpočívám.Taky venku zalito a v tom počasí se stejně nedá nic dělat,tak mě nic neuteče.
Jinak na dovču jedeme do Jižních čech k rybníku Osika,je to u Nové Bystřice.jezdíme tam už 7 let a moc se nám tam líbí.Pojedeme 20.7 do 2.8..Už máme zamluvené místo,my to tak vždy děláme.letos ho budeme potřebovat víc,jede s náma i přítel od dcery a dětičky všechny.Od kamarádů taky jede syn i s přítelkyní a kámoščina sestra s rodinou.Tak abych to shrnula je to celkem:2 karavany,4 stany(to možná 5),mezi to 2 altánky,4 auta a lidí 12 nebo 14 dospělých(2 teda skoro) a 3 děti.Tak to už potřebujeme hodně místa.
Holky já už se tak strašně těším.No manžel letos taky,asi to letos púotřebujeme jako sůl,už toho na nás bylo dost.
Tak se tady mějte pěkně a zatím papapa
Jéééééééé
anonym
| 7. 6. 2008 11:44
já to teď popletla.Vlny dělala Dorka ne Majka Holky omlouvám se
Majka33
anonym
| 7. 6. 2008 11:40
Ty vlny nemají chybu pěkně jsi to přirovnala. Málem jsem oblízala monitor taky je musím někdy vyzkoušet
Já si pamatuji když jsem dostávala občanku to bylo slávy jejda v kulturním domě jsme ji dostávali a k pomníku pak pochodovali no byl to pochod ?Bylo nás 5 s vesnice co jsme ve stejný den občanku dostávali.Cítila jsem se no.............. Nedávno při mém krámování jsem našla knížku kterou jsem při tom dostala Jejda , jejda kde ty časy jsou.
koukám
Dorka
| 7. 6. 2008 11:05
, že jsem tu zase sama samotinká. Asi vaříte, já má navařeno od včerejška tak dnes odpočívám. Zbyla mě rajčatová směs se špagetkama a na to si dáme sýr, jé to bude bašta . Dědovi musím vařit zvlášť, on by to nepokousal (nemá zuby) a ještě je hrozně vybíravej a mlsnej no hrůza. Bude mít kynutý knedlíky s jahodama.

Mějte se všechny moc fajn, papa
Rezamko, Zdeni
Dorka
| 7. 6. 2008 11:00
ty si taky pěkně užiješ s těma kapačkama, brr. Hlavně, že ti to pomůže, přeju ti moc moc zdravíčka a taky pěknou dovolenku. Kam jedete? Smím-li se ptát.
Zdeni, jakpak se daří? Konečně je malá zdravá
...
Dorka
| 7. 6. 2008 10:54
jinak vtípek mě pobavil . Všichni co budou slavit taky přeju všechno nejlepší k narozeninám.
ahojky
Dorka
| 7. 6. 2008 10:50
děda teď spí tak mám na chvíli čas . Je to jediná možnost kdy si odpočinout. Dneska jsem jakžtakž spala tak mě ta hlava tolik nebolí, ale záda jojoj. Se nedá nic dělat, mohlo by být hůř. Včera mě mamka namasírovala to byla paráda, pomohlo to i od bolesti hlavy . Slyšela jsem, že se nemá dělat masáž moc často, prý stačí ob den. Majko, ty máš doma teď toho odborníka tak se ho zkus zeptat určitě se to v kurzu učili .

Barunko, Vrutické vlny jsou Dunajské vlny to bude asi jako požárník a hasič . Já myslím, že je to to samý, ale každý si to pojmenovává jak se mu líbí. Řezy se povedly, byly moc dobré, ale na mě moc sladké. Příště uberu trochu cukru jinak to nemělo chybu a zas někdy udělám. Posílám na ukázku . Kdo má rád měruňky a kombinaci bílého těsta s kakaovým a na to trošku krému tak doporučuji. Je to božský zákusek.
překlep
Majka33
| 7. 6. 2008 10:00
chtěla jsem napsat pa pa a ne pap ap
narozeniny
Majka33
| 7. 6. 2008 09:58
taky děláte oslavu?Tak jí přejí vše nejlepší k narozeninám.Utíká to jak voda.Nevím kde ten čas tak spěchá???já si pamatují jak jsem já měla 15let a moc jsem se těšila z občanky.Byla jsem na to strašně pyšná,že jsem skoro dospělá .A už mi bude 33let ..
jinač všem
Majka33
| 7. 6. 2008 09:54
přejí krásný pohodový den.DORKO je ti už líp?Taky to nemáš moc lehké,opatruj se a dávej na sebe pozor.AMELI tvůj přítel bude mít z dárků určitě radost.Mě by to teda nenapadlo.Taky bych někdy chtěla zkusit letět balonem i když já se výšek bojím.ZDENI jsem moc ráda že je tvojí dcerce už líp.A REZAMKO holka zlatá doufám že je ti po té kapačce dobře a nic tě netrápí .Tak se všechny opatrujte a užívejte si sluníčka.Pap ap Majka
Majčíku
anonym
| 7. 6. 2008 09:54
hezky narozky oslavte Moje dcera má dnes 15 je to děs jak to všechno letí.Děti rostou a my stárnem
Baruš
Majka33
| 7. 6. 2008 09:49
vtip super .My jdem odpoledne ke tchánovi,slaví narozeniny.Včera jsem byla u kámošky na baráčku.Děti dováděli na dvoře i s jejíma dětma a my pěkně klábosily u kávičky.Prostě pohoda....
Kdepak
anonym
| 7. 6. 2008 09:36
zase všichni jsou
šupnu jeden vtípek pro lepší náladu a mažu makat
Jde Topolánek s Paroubkem po silnici a najednou jim cestu

# # # # zkříží brouček.

# # # # Paroubek hned přiskočí a broučka rozmáčkne.

# # # # Topolánek: "Co jsi to udělal? Nemůžeš zničit každého, kdo se nám

# # # # postaví do cesty. Je demokracie a každý má právo jít svojí

# # # # vlastní cestou."

# # # # Jdou dál a najednou začne před nimi poskakovat žába.

# # # # Topolánek zrychlí a jediným šlápnutím ji rozmáčkne na kaši.

# # # # Paroubek nechápavě kroutí hlavou: "Ale před chvílí jsi povídal,

# # # # že každý může jít svou vlastní cestou...!"

# # # # Topolánek: " Ano, ale mají se plazit a ne vyskakovat!"

# # # #
rezama
anonym
| 6. 6. 2008 23:06
Já moc ráda jezdím do Karlovy studánky dýchá tam na mě taková pohoda a klid ale letos se tam bohužel nedostanu.Plánujeme si s dcerkou že až bude vše za námi uděláme si výlet do Českého Krumlova aspoň na víkend ale jak to tak vypadá letos nebude nic
Neva stačí aspoň to zdraví co mám , zdraví a spokojenost všech okolo a občas vycházka do lesa.
Krásný víkend , ať už Ti je jen dobře a příjemně s mužíkem plánujete dovču
Dorko
anonym
| 6. 6. 2008 22:54
moc Ti přeji aby dědovi bylo líp ulevilo by se i Tobě.
Doufám že jste si na Vrutických vlnách pochutnali mám tu taky nějaký recept ale mám dojem že to jsou Dunajský vlny. Možná je to stejný jen jiný název Ještě jsem je nepekla Ti moji žrouti jsou teď spíš na maso
Všem krásnou noc a pohodovou sobotu
tak
Dorka
| 6. 6. 2008 14:57
jsem tu zase jenom na skok jak jinak. Dědovi se přitížilo tak kolem něj lítám skoro 24hodin snad se z toho nezblázním. Jsem ráda, že vás mám je mi hned líp na dušičce když vím, že na mě myslíte .
Rezamko, našla jsem v mražáku jahody ještě z loňska . Měla jsem chuť na jahodový koktejl, ale nechtěla jsem to riskovat tak jsme to použili na koláč a bylo to super. Ještě mám plnej mražák rybízu a meruněk, už tolik nepeču jako dřív tak máme přebytky. Mamka dnes jede se známýma na výlet tak ji chci s sebou upéct buchtu Vrutické vlny aspoň využiju meruňky. Budu ráda když si někdo za mě pochutná. Já měruňky ani rybíz nemůžu mám na ně alergii, ale kousek mě nezabije .
Barunko, tobě přeju, aby sis našla čas a jela někam ven do přírody.

Všechny moc zdravím a držte mi palce ať se mi ty Vrutické vlny podaří. Nikdy jsem je nepekla, ale na obrázku s videem vypadaly báječně tak zkusím. Budu mít zas pomocníka, manžel příjde brzo z práce a hned to půjde líp.

papa
ahojík
rezama
| 6. 6. 2008 14:06
Holky zdravím,já se sem dřív nedostala,byla jsem na další kapačce a tak vás jdu alespoň pozdravit až teď.Ameli to bude přítel koukat a taky bude mít velkou radost,až poletíte tak napiš,my budeme mávat jak o život.
Zdeničko to jsem ráda že jsi Ok a napsalas,už jsem měla strach že tě zase něco zlobí,to je dobré,že je taky malá OK.
Dorko za koláč máš velkou 1 s hvězdičkou,hned bych si ho dala.U nás už jsme včera utrhli taky první jahůdky,ale ty šly zatím jen do pusy.Hlavně se holka zase trochu zletýruj,taky je toho na tebe až až.Tu dovolenou potřebuje každej,já vždycky říkám,že vypadnout aspoň na týden musíme,to si tak odpočnete od těch běžnejch starostí.Báro neboj taky se dočkáš a někam pojedeš.
My už máme naplánováno a oproti očekávání pojedou děti všechny a dokonce i o jedno navíc.
Tak holky krásnej víkend a hlavně hodne zdraví,klidu a pohody.
Dorko
anonym
| 6. 6. 2008 11:40
Moc Ti přeji aby hlavička přestala brzy bolet i záda.Koláč nemá chybu "mňam"
Taky bych potřebovala aspoň na týden no budu skromnější na víkend vypadnou ale letos to bohužel nepůjde
Krásné odpoledne
Dorka
| 6. 6. 2008 10:24
se s vámi loučím, musím letět . Mějte se všechny moc krásně, papa
P.S. Ameli, ten let balónem to je supr nápad. Určitě bude mít přítel velkou radost a ty si to užij taky. Pak nám napíšeš zážitky
s jahůdkama
Dorka
| 6. 6. 2008 10:20
ještě detail
posílám
Dorka
| 6. 6. 2008 10:17
pro Rezamku na ukázku naše dílo
Barunko
Dorka
| 6. 6. 2008 10:00
ahoj, to bylo pěkný přivítání. Se mnou dneska nic není, třeští mě hlava a šíleně mě bolí záda a to budu zas celý den lítat kolem dědy. Potřebovala bych vypnout a někam jet na dovolenou jenže to nejde.
Přeji sluníčkový den, papa
Kdepak
anonym
| 6. 6. 2008 08:26
jste děvčátka šup, šup z pelíšků
Zdeni
anonym
| 5. 6. 2008 21:56
zase jedna dobrá zpráva to je supr že malá nemusí na trhání s mandličkou .Taky jsem kdysi byla , není to nic strašnýho ale ani příjemnýho a pokud to nemusí být je jen dobře Sousedi už nezlobí ?
Ameli
anonym
| 5. 6. 2008 21:53
Zdravím přítel dostane supr dárek Já tedy mám strach z výšek ale taky by mě to lákalo. Kudy tudy poletíte?Že bych vám případně zamávala
darek
Ameli
| 5. 6. 2008 20:59
Zdenicko, pritel dostane od nasi cele rodiny vyhlidkovy let balonem. Ja si to zaplatim ze sveho a poletim s nim. Uz se na to strasne tesim. Dostane zabalenou letenku se svym jmenem a termin domluvime potom telefonicky podle pocasi. Jsem zvedava, jak se na to bude tvarit. Porad ze me taha, co dostane, ale ja to neprozradim.
To je dobre, ze male nebudou trhat mandle. Mne tim jeden cas taky vyhrozovali, ale pak jsem presla k jine doktorce a ta rikala, ze to neni nutny, takze me to taky minulo, uf.
Ahoj holčiny!!!
Zdenicka
| 5. 6. 2008 20:45
Všechny Vás zdravím!!!! Moc jste mi chyběly,ale nešel mi internet a tak jsem byla móc naštvaná,ale už jsem opětovně tady hurá!!!!! AMELI - přeji ať se oslavy vydaří a jestli se můžu zeptat,co jsi koupila příteli?
Dneska jsem byla s malou na krčním a tak mě p.doktor potěšil,malá má
mandličku krásnou malou a tak nemusíme trhat,jsem šťastná!Hned jsem
jela za dětskou jí předat zprávu a domluvit se kdy naočkuje malou,hned
jí to píchla.Malá byla sice překvapená,bylo pár slziček,ale zvládla to
,je to šikula!Tak je naočkovaná prevenarem,a jsem zvědavá
jestli budeme mít méně antibiotik! Holky mějte se moc pěkně a
krásné sny!!!!!
vecere
Ameli
| 5. 6. 2008 20:31
Na veceri jsem si udelala pohankovou kasi s javorovym sirupem a bananem. Byla to mnamka, akorat toho bylo moc, tak tady ted odfukuju.
Uz treti den nam nejde tepla voda, vypinaji to tady tak kazdy rok kvuli udrzbe. Tak uz se me na sporaku ohriva voda do vany, je to hruza. Jesteze zitra jedem pryc a budu se moct normalne vykoupat.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 8. 2025 21:26
14864
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18