Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Pekny den.
Ameli
| 5. 6. 2008 17:19
Cau , u nas byl vcera odpoledne taky peknej slejvak, ale me to nevadilo, pac jsem si u toho pekne schrupla.
Jinak porad lezim v uceni. Ted mam asi tu nejhorsi cast, moc tomu nerozumim... Jdu to zkusit najit na wikipedii, treba to tam bude lip vysvetlene, nez v te pitome knizce, co mam.
Zitra jedeme s pritelem a se psem k jejich do Lanzhota. Babicka ma 75 a pritel 30, takze bude v sobotu oslava. Uz se tesim, ze si odpocnu od uceni.
Tak se holky mejte, ja jdu zas pokracovat. Papa
pěkné odpoledne
rezama
| 5. 6. 2008 15:19
Jejda Dorko tak ten koláč s jahůdkama bych si taky dala,ale u nás teda ještě nejsou,ještě si musím chvilku počkat.Já právě dodělala rybí koule s rýží a chtěla jsem dělat manželovi dort,ale nějak mě začala bolet krční páteř,tak zatím máme jen olejovku.Majko buď ráda že synáčkovi bábovka chutná,jen ať papá.
Ameli tak jak to vše jde.
Zdeničko kdepak se nám touláš?
Tak se holky mějte moc pěkně.
Na fotce je včerejší slejvák,teda jestli tam něco uvidíte.
Ahoj
anonym
| 5. 6. 2008 13:38
holky zdravím já dnes zbytky dojídala byli jsme s klukem v bytečku spravovali nám kotýlek a ještě jsem tam umyla chodbu a při cestě domů nakoupila něco do ledničky už tam byla jen zima a světlo.Jsem zvědavá jak zásoby dlouho vydrží jdu na kafčo a péct chlebík
Majko
Dorka
| 5. 6. 2008 12:00
Majulko, jsem ráda, že jsi zavítala . Mě se vede vcelku dobře, hlava mě dneska nebolí je to paráda konečně po dlouhý době. Tak synáček by pořád papkal bábovku? tak to budeš muset zase upéct . A jakou jsi dělala, pochlub se.
Dorko
Majka33
| 5. 6. 2008 11:14
ahojky jak se vede???Tak to jste si pochutnaly co?Já minulý týden pekla bábovku a taky byla hned pryč a můj malý synáček od té doby pořád by jedl bábovku.Přišel zamnou a že chce papat bábovku že jí mám upéct a asi tak za pět minut přišel zamnou do kuchyně a ptá se jestli už jsem ji upekla.....
nikdo nikde
Dorka
| 5. 6. 2008 11:03
ahoj a moc zdravím . Mám teď chvilku čas tak jsem se za vámi stavila, ale koukám, že nikdo nikde. Snad si nebudu dneska povídat jen sama se sebou . Pekli jsme s manželem moc dobrý jogurtový koláč s jahůdkama. Byl moc dobrý a hned pryč.
Přeji krásný den, papa
Všechny zdravím
Dorka
| 4. 6. 2008 12:51

včera tu ani nekáplo tak jsme museli zalívat.
Uvařila jsem jasmínovou rýžičku s divokou rýži na kari, mňam a k tomu budeme mít zapečenou zeleninu se sýrem. Hodně jídel zapékám v troubě, mám nemocný žaludek tak máme všichni kvůli mě dietku .
Musím jít nakrmit dědu, mějte se krásně, pa
Jeste k tem sousedum
Ameli
| 4. 6. 2008 10:18
Myslim, ze ta pani s nim zustava z casti kvuli penezum a taky proto, ze i on ma svetly chvilky. Kdyz ho nic nerozcili, vypada mile a deckam se venuje - jezdi s nima na kole, vozi je na tenis... Ale kdyz chytne nerva, tak rve jak blazen a kdyz se neovladne, tak je i bije... Rikali jsme si s pritelem, ze asi bude mit nejakou psychickou poruchu. Alkohol v tom asi nebude, protoze jsem ho nikdy nevidela, ze by byl opily a taky jezdi cely den autem vzhuru dolu.
Nechci se do toho plest ani z toho duvodu, ze u nas steka pes, kdyz nejsme doma, takze by si mohli stezovat i oni na nas...
Ahoj holky.
Ameli
| 4. 6. 2008 10:12
U nas bylo odpoledne zatazeno, ale k veceru zase vylezlo slunko. Myslim, ze nebourilo, ale v noci prselo. Meli jsme otevrene okno, takze me to probudilo. Ale jsem za to rada. Aspon se vycistil vzduch, a i to uceni pujde lip nez kdyz je vedro.
Ted cekam na plynare, prijdou nam menit meric, pak pujdu nakoupit a pak hura na lingvistiku.
Tatka mi dovezl prvni letosni jahody ze zahrady, no to byla mnamka a pristi tyden uz bude mit i hrasek, tak se tesim. To mam na zacinajicim lete nejradeji - tresne, jahody, hrasek. Mnam.
Tak se mejte krasne. Papa
ahojda
rezama
| 4. 6. 2008 09:56
Tak u nás taky bouřilo,celé odpoledne a taky je hodně napršeno.Dnes máme pod mrakem a tak to napršeno dlouho vydrží a nemusíme zalévat.Ameli,Dorko v Brně muselo taky bouřit,připadalo mě že to šlo včera od Brna,i když pak se to tak nějak zamotalo ze všech stran.
Zdeničko jak je ?
Majko to je fajn že už jseš mezi náma.Té bouřky se báli určitě víc dětičky jak ty,že jo?
ahoj holky
Majka33
| 4. 6. 2008 09:47
tak vidím že jsem včera byla poslední a dnes jsem první.Holky kde jste?Doufám že jste v pořádku.Včera večer byla u nás velká bouřka,normálně jsem se bála.Hodně bouřilo a dokonce u našeho baráku byli hasiči,musel někde uhodit blesk,no hrůza.Už dlouho jsem takovou silnou bouřku nezažila.Tak zatím pa.
tak holky moje
Majka33
| 3. 6. 2008 17:59
konečně jsem se za váma dostala.U nás je zatím pěkně a strašně dusno.Byla jsme ve škole,dcerka měla besídku.Měli to moc pěkné.Tancovali,recitovali a dokonce každý musel vzít svoji mamku dokola.No trošku jsme se všechny styděli ale udělali jsme dětem radost a šli si zatrsat.A zítra jedou na výlet do Rožnova pod Radhoštěm.To utíká,ještě nedávno jsem já tam ze školou jezdivala a ted´tam jede dcerka.AMELI a ZDENI ty sousedi jsou teda fakt otravní.AMELI ani já nevím jak bych se zachovala kdyby někdo vedle nás bydlel.Chudáček ta holčička.A nedá se třeba anonymně zavolat na policií?Já nevím co bych dělala.Ach jooo.Proč takový lidí mají děti,když se knim potom neumějí chovat,je to hrozné!!!!A ZDENI ten tvůj udělal dobře.Pro příště si dají bacha a nebudou si myslet že jsou široko daleko sami!!!Přejí hezký den všem.Pa Majka.
rezama
anonym
| 3. 6. 2008 16:35
Ahojky máš moc pěknou dceru a šikovné ruce Ty jsi Rezamko Ferdík brablebec práce všeho druhu U nás taky začíná bouřit snad nějaká kapka spadne
Zdeni:ty sousedy Ti tedy vůbec nezávidím my tady problémy neměli akorát s tím parkováním a vedle je chata občas tam mají táborák ale většinou se sjedou rodiny s malými dětmi tak pohoda Nemůžu na ně říct ani slovo.
Já měla strach když jme spali v novém bytě že pes bude v noci štěkat (přece jen jiné prostředí)ale naštěstí byl klid. Doufám že budeme mít sousedy dobré , vůbec nestojím o nějaké hádky brrrrrrr.
ještě jednou zdravím
rezama
| 3. 6. 2008 14:23
Tak u nás právě pěkně bouří a taky pěkně leje.Tak dnes asi nebudeme muset zalévat.
Holičku jsem dnes dělala taky.Měla jsem jí teda dělat už včera,ale nějak to nevyšlo.Syna jsem ostříhala už ráno,manžela v poledne a dceru před chvílí a kupodivu ani nefrflá,prý se jí to líbí a nechala se i vyfotit,tak vám posílám fotku toho našeho výtvoru na tom mým kvítku.
Zatím papapa.
Ahoj Holky!!!
Zdenicka
| 3. 6. 2008 12:46
Všechny Vás zdravím,AMELI - teda to je síla,ten chlap by zasloužil pár
facek a aby ho někdo ponižoval tak,jak on ponižuju svoji dcerku a
jeho manželka je blbá že s ním je,ale asi jsou v tom peníze!I když ,za
jakou cenu.......! Nechápu to !!!! BARUŠ - ach ty sousedi!Včera
opětovně se koupali,ale až ve 21.30 a dělali pěknej rámus a vedle
soused začal hrát na bicí v 21.45.Tak to už jsem toho měla opravdu plné
zuby!!!Bydlela
tam stará paní a umřela,zdědil to vnuk a jeho syn si tam v neděli vozil
hudební nástroje a včera začal!Však taky brzo skončil,manžel na něho
vletěl! Já se asi odtěhuji někam na samotu u lesa!!! Je to fakt
děsný!!!DORKO - dej si nožky pěkně na horu a odpočívej!!!!!
Odpoledne jedu k holičce,tak budu mít chvilku relax,ikdyž na těch
silnicích teda moc né,ale až usednu na křeslo a bude se mi holička
věnovat,tak si to budu užívat Mějte se moc pěkně pa,pa Zdenka
Ahoj
Dorka
| 3. 6. 2008 11:22
všechny moc zdravím, byly jsme s dědou v nemocnici na kontrole a už jsme zpátky konečně. Dalo to s ním zabrat, nemůže chodit jsem úplně zničená, bolí mě nohy a celej člověk . Tak jsem si postěžovala a snad mě bude líp .

Zdeni, to tě lituju takový sousedy, to je síla. Kamarádka měla stejný problém co ty taky celou noc nespali, protože jejich sousedi hulákali venku až do rána. Každou sobotu, neděli si udělali na zahradě mejdan. Je to bezohlednost a sobectví. Nemohli to vydržet tak zavolali anonymně policajty ti přijeli a hned byl klid.
Ameli, to co se děje u vašich sousedů je hrozný. Četla jsem to večer před spaním a nemohla jsem usnout, pořád jsem na tu holčičku myslela. Je mi ji moc líto. Ta manželka je taky chudák asi to neumí řešit tak mu to trpí. Jenže trpí všichni tři!!
Já taky nevím jak bych se zachovala. Plést se někomu do života je blbý, bála bych se, že by se mě ten její chlap mohl mstít. Proč ho ta manželka nenechá vykázat z bytu? Vždyť je tady ta možnost tak proč ji nevyužije. Takhle si nechat zbytečně ničit život .
Holky, já nechápu proč jsou na sebe někteří lidi tak zlí. Tady v tomhle případě to vypadá na alkoholové opojení.

Majko, Majulko, holka zlatá to jsem ráda, že se ti to připojení podařilo. Konečně jsi mezi námi, jsi šikulka

Mějte se všechny moc fajn, pa
Pěkný
anonym
| 3. 6. 2008 08:23
den přeji
Ameli:když jsem četla Tvůj příspěvek o sousedech normálně mě naskočila husí kůže.Brrrrrrrr chudák holčička
My ty naše sousedy pokud možno ignorujeme a je to nejlepší řešení asi
Ale je fakt jak píše Rezama trochu toho ohledu a bylo by nám všem líp
krásný den přeju všem
rezama
| 3. 6. 2008 07:58
Tak zase sluníčko,ale jen ať svítí,jenom to dusno by mohlo být menší.
Holky teda ty sousedy vám nezávidím.
My máme z jedné strany jen velkou zahradu,ale tam taky bývali sousedi na nic,ale ti už jsou v pánu.My je teda raděj nikdy nedráždili a tak byl relativně klid.Z druhé strany máme starou paní (80 let letos měla)ta už je teď v klidu.Dřív teda musela vědět vše a dokázala i přes zídku koukat co se u nás děje,my si na to taky zvykli a ono ji to časem přešlo.Někdy je to ale hrůza,někteří lidi jsou strašní a není jim rady ani pomoci.Loni na dovolené bydlela naproti v karvanu paní a ta taky měla pořád něco.Nejprve jsme ji vyhověli,ale pak jsme se na ni vykašlali.Spoludovolenkáři měli malá dítě a to poslouchalo přes den včerníčky,ne moc nahlas,ale bylo to slyšet a ona si chodila stěžovat že přijela do přírody a ne poslouchat nějaké rádio a nebo magneťák apod.Pak si sedla před karavan a kouřila jak ta lokálka co tam jezdila,když to řeknu sprostě,tak tu cigáru nevytáhla z čuně,tak teda nevím,když jela do přírody,tak kouření taky teda zrovna mě k tomu nesedí.Tak jsem to jen tak jako prohlásila jen mezi náma u stanu,že má pořád nějaké problémy a na druhé se neohlíží,že já jsu nemocná a nejela jsem čuchat nějaké cigarety a tak,ne teda zle jako že chcu nadávat,ale tak aby to taky slyšela .A světe div se byl klid,ten její asi taky nevěděl že nám nadává a slyšel to,měli tam pak nějaké říkání a pak už jsme o ní nevěděli.Já se taky nerada hádám ,ale když je něčeho moc,tak zase mlčet taky člověk nemůže.Ach jo kdyby tak všichni aspoň trochu brali ohledy na druhé,hnedky by nám bylo líp,že jo holky.
Tak krásný den tady přeju všem.
Páček shledáček.
Sousedi
Ameli
| 2. 6. 2008 21:43
Jeste vam musim napsat o nasich sousedech. Bydlime v panelaku, vedle v byte bydli rodina zenska a chlap tak kolem 35 roku, holcicka 10, chlapecek 6. Maji dve restaurace, kazdy sve auto, obleceni snad ani neperou, ale vyhazujou a kupujou novy, protoze je nikdy nevidim, ze by sli v tom samem... Venku na ulici vypadaji jako spokojena rodinka, usmivaji se, deti se drzi tatinka za ruce, ale kdyz se za nima zavrou dvere, je to hruza. Chlap je nervak a porad rve, manzelku bezne oslovuje "ty kravo jedna", myslim, ze ji i bije, protoze v noci se ozyvaji dute rany a jeji krik a plac. A ona ho zase provokuje, rika mu "tak pojd ty chudacku"... Deckam taky nadava sproste a mlati je. Zrovna vcera jsem vesela na balkone pradlo, tak jsem to slysela... Mala psala ukoly a misto vcely napsala fcely, tak ji nadaval do debilu a mala rika "ne tim ne to bude bolet" a pak takove tri rany a plac. Nevim cim ji dal, ale znelo to fakt desive...
Uz jsem si kolikrat rikala, ze bych to mela nekde ohlasit, ale nechce se mi do toho plest
...
Ameli
| 2. 6. 2008 21:34
Moc vam vsem dekuju za podporu.
Odpoledne jsem si uvarila caj, ktery uklidnuje nervy, na hodinku si zdrimla a ted uz je to zase dobry. Mam dalsi energii do uceni.
Majko, to je dobre, ze uz jsi zase tady a doufam, ze ti to bude fungovat tak jak ma.
Zdenicka
anonym
| 2. 6. 2008 21:15
Zdeni proč by jsi byla strašná sousedka ?Přece ruší oni Tebe Kdyby byla oslava jednou za čas dá se to pochopit ale takhle to přece nejde lidi na sebe musí brát ohled
Já dnes byla překvapená někdo zvonil a policajti dovezli až domů klukovi ztracené doklady.Peníze tam samozřejmě nebyli ale neva prý to tam odevzdala nějaká paní bohužel nemohli říct její jméno abychom jí mohli poděkovat.
Kdyby náhodou paní chodila číst na Viktorku moc jí děkujeme ušetřila nám spoustu starostí a stejný dík policii z Blanska že zavezli doklady až domů .V dnešní době téměř neuvěřitelné
Ahoj
Zdenicka
| 2. 6. 2008 19:56
zdravím všechny!BARUŠ - to teda budu bojovat,protože já mám spánek
velmi slabý a jsem ráda když usnu a můžu spát!Sousedi si asi budou
říkat že jsem strašná sousedka,ale kašlu na ně!Snad to pochopí až budou
někdy nemocní (né,že bych jim to přála,ale boží mlýny melou
pomalu...)MAJKO,tak konečně jsi zase u nás!!!!! HURÁ!!!Jdu dát malou
spát a číst pohádku na dobrou noc tak se mějte moc pěkně pa,pa Zdenka
Zdravím
anonym
| 2. 6. 2008 16:46
všechny
Zdeni:nenechávej si to líbit my máme souseda takového sobce máme společný vjezd k domu a on si vždy auto postaví tak že mu čumák kus vykukuje do naší cesty a nemůžeme projet už můj ex se s ním hádával (a to jsou bráši)minulí týden se synátor naštval nechal auto stát tam protože dolů nemohl a milí soused nemohl ráno odjet to bylo rozčilování ale je poučen parkuje jinde když potřebuje dělat v garáži ono tady je místa na parkování jen nebýt pohodlný a kousek popojet
Tak pevné nervy a vzhůru na sousedy
Ahoj holky
Majka33
| 2. 6. 2008 14:11
to jsem já ,,orlovanka,,já jsem už vše zkoušela co tu píšete a pořád nic.Nakonec jsem zase zadala jiné přihlasovací jméno a heslo a pustilo mě to.A ted´ mám strach to vypnout.Co když mě to třeba za hod´ku zase nepustí???? .Jinač se mám celkem dobře.REZAMKO děkují ti moc že mě pomáhaš.Jsi opravdové zlatíčko a super kamarádka....
Ahojte zlatíčka!!!!
Zdenicka
| 2. 6. 2008 12:51
móc Vás všechny zdravím!!!!!!Nějak přes víkend nemám vůbec čas usednout
k PC! Zase je venku to sluníčko,aspoň na malou chviličku kdyby zalezlo!
Tak hlásili že bude pršet a tady u nás nespadla ani jediná kapička!Myslela
jsem že se ten vzduch vyčistí a nic! Večer až se vždy ochladí tak to
mám okna dokořán,akorát sousedi se rozhodli,že mě budou trápit a dělají
vždy v 21.30 kravál,tak musím okna zavřít aby se dalo spát,ale už mi to
vadí,asi budu brzo nepříjemná sousedka a budu volat policajty.
Když se s něma nedá domluvit,kravál dělají až do noci.Je to
děs!!!! Tak jsem si trochu ulevila! Děkuji!!!
AMELI - ještě chviličku a už to budeš mít za sebou! Vydrž!!!!!!pak bude
úleva! Tak holky mějte se moc pěkně a já se zase ukážu!pa,pa
Zdenka
Přihlášení
rezama
| 2. 6. 2008 12:06
Mě to jde taky dobře pořád a automaticky se mě to přesměruju na ženy.Ten anonymní příspěvek mě teď ale nejde,napíše mě to že nejsem přihlášená a dál mě to nepustí,jednou nebo dvakrát jsem chtěla psát a zapoměla že nejsem přihlášená a tohle mě to napsalo.
Ameli
rezama
| 2. 6. 2008 12:02
Neboj ty to zvládneš a hlavně se nenervuj,dobře to dopadne,vždyť ty jsi holka šikovná!
registrace
Ameli
| 2. 6. 2008 12:02
Mne to funguje i kdyz zadam victorie.cz, automaticky me to presmeruje na zeny.cz. Jinak jestli nechcete pokazde zadavat jmeno a heslo, staci kdyz na te zlute liste vedle toho kam pisete heslo zaskrtnete ctverecek ZAPAMATUJ SI ME, pak budete automaticky prihlaseni vzdy, kdyz si najedete na stranku....
Jeste si myslim, ze Orlovanka by mohla psat, i kdyz neni prihlasena, jen by byla oznacena jako anonymni, ale my by jsme ju poznaly.
Krasny slunecny den!
Ameli
| 2. 6. 2008 11:57
Vcera jsem mela odpocinkovy den od uceni, zato jsem uklidila cely byt, uvarila obed, vyzehlila 2 pracky pradla, upekla buchtu, ale dnes bych si to klido zopakovala, protoze se mi do toho uceni ani za nic nechce. Touto dobou uz jsem mela umet dve otazky a umim prdlajs. Ach jo. Nejradsi bych tam sla uz zitra, i kdyby to melo dopadnout spatne. Hlavne, ze uz by to bylo za mnou a nemusela na to myslet. Navic uz zacinam byt nervozni a to to mam az za 14 dni! Uplne mi mravenci v brichu.
Ahojík
rezama
| 2. 6. 2008 11:09
Zdravím všechny.
Ameli neboj my si nemyslíme,že jsi levá,vždyť tyjsi holka šikovná.
Báro neboj jednou určitě bude líp,na toho tvýho chlapa se vyprdni,děti ti to jednou oplatí,uvidíš,oni ví co jsi pro ně vše udělala a za to tě budou mít ještě víc rádi.
Dorko taky toho stíháš až až,až se vám povede ten mimísek,tak budeš mít ještě o jednu(krásnou) starost navíc.
Majka vás moc pozdravuje a já pevně věřím že se to brzo vyřeší.
Tak vás moc zdravím a mějte moc fajn.
Jé ještě Zdenička,ta tady teď nebyla,tak snad je v pořádku holka jedna.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
13. 8. 2025 13:43
14858
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18