Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahoj děvčata
rozalie224
| 4. 4. 2009 19:09
Baruško , Rezamko
ty dokonalé ženy mě už druhý den nejdou otevřít.
Baruško dík za adresu mailu , už jsem tam napsala
snad mě odepíši.Já totiž počítači vůbec nerozumím.
Když se mi něco rozbije jsem nešťastná.
ostatním
rezama
| 4. 4. 2009 17:22
přeju krásnej zbytek soboty a taky hezkou neděli paapa
ahojík
rezama
| 4. 4. 2009 17:21
Rozali pokud se normálně dostaneš sem a taky někam jinam,tak problém určitě bude v přihlášení,protože jinak se tam musíš dostat,no ale někdy bývaj i ty servry přetížené a taky občas mají nějaké technické problémy,to bylo i tady nedávno a tak to zkus a uvidíš.Pokud se normálně přihlšuješ jinam tak ve tvém PC problém nebude,to by ti nešlo víc věcí,tedy pokud to tak není.Tak snad jsem ti pomohla,no pokud to je u nich tak zkus tam kontaktovat nějakou jejich osobu,nebo tam určitě mají email a na ten zkus napsat určitě ti odpoví,tady když napíšeš na email tak taky odpoví,tak tam to bude to samé.
Regince
anonym
| 4. 4. 2009 14:57
přeji vše nej.....k s
vátku
Pěkné sobotní
anonym
| 4. 4. 2009 13:18
sluníčkové odpoledne přeji všem děvčatům. Skočila jsem za vámi jen na chviličku, než mi pračka dopere další várku.
Není nad to, když se může prádlo usušit venku, již dlouho jsem se na to těšila. Nevím, jestli se za vámi dostanu zítra, kdyby náhodou ne, tak všem přeji hezkou neděli. Užívejte si sluníčka, kjen to nepřežeňte s prací venku, já vím, sluníčko láká, ale není všem dnům konec.
zítra se chystáme zajet na hřbitovy a upravit po zimě hroby.
Pěkné sobotní
anonym
| 4. 4. 2009 13:18
sluníčkové odpoledne přeji všem děvčatům. Skočila jsem za vámi jen na chviličku, než mi pračka dopere další várku.
Není nad to, když se může prádlo usušit venku, již dlouho jsem se na to těšila. Nevím, jestli se za vámi dostanu zítra, kdyby náhodou ne, tak všem přeji hezkou neděli. Užívejte si sluníčka, kjen to nepřežeňte s prací venku, já vím, sluníčko láká, ale není všem dnům konec.
zítra se chystáme zajet na hřbitovy a upravit po zimě hroby.
krásnou sobotu všem
anonym
| 4. 4. 2009 13:07

,tady je doslova NÁDHERNĚ .Rozálko,já to taky zkoušela přes nick a heslo a šlo to..Tak jsme dnes zase pohli s úklidem,dnes jsme myli koupelnu.Ty okna ještě nechávám, ono,se to nezblázní,že .Přeji všem moc krásný prosluněný víkend
Ahoj
Bara
| 4. 4. 2009 07:17
holky přeji krásný sluníčkový den .
Na pracáku jsem dopadla tak jak skoro všichni a všude práce není Pejsan dostal prášky na odčervení (prý to na 90% pomůže)a už tak neblinká.Má se odčervovat každého půl roku.
Zdeničko:Ty Tvoje pekárenský výtvory nemají chybu jsi opravdu moc šikovná.Já taky zkouším upravovat fotky v tom programu jak Marta ale na ni nemám já než se něco naučím nemám tu trpělivost
Rozálko:taky chodím na Dokonalky dostávám se tam bez problémů musíš (ale to jistě víš )zadat svoje heslo a nick
Ahoj děvčata
rozalie224
| 3. 4. 2009 22:09
Rezamko jsi dobrá přes počítač. Potřebuji radu .
Chodím soutěžit na dokonalé ženy.
Jenomže se tam nemůžu dostat, nejdou mě otevřít.
Poraď prosím !!! Do půlnoci ještě zajdu ,třeba mě některá dobrá dušička poradí.
hezký
rezama
| 3. 4. 2009 19:27
zbytek dne a taky hezký víkend přeju tady všem,o víkendu se sem nedostanu,máme polámanej noťas a tak bude o PC rvačka.
Tak všem posílám pozdravení
Zdeničko
rezama
| 3. 4. 2009 19:25
obrázky dělám ve PhotoFitre,je to úžasnej prográmek,umí toho opravdu hodně a je zadarmo.taky se dá do něj spousta věciček stáhnout.Photoshop nemám,tenhle využívám hodně a zatím mě stačí,když tak mám o tom v děníčku článečky.
krásný sluníčkový den
anonym
| 3. 4. 2009 14:30

u nás teda nádherně je,kdyby takových dnů bylo víc. Rezamko u mě je ta nálada,jak na houpačce,ale když svítí sluníčko,je opravdu lípKocour chrupe,zase v baráku .Copak Baruška jak dopadla na pracáku??Dorinka,je snad v pohodě a nic jí,netrápí .Zdeničko,já byla taky taková,že jsem se na určitý věci těšila. .Jů.holky,mě včera bolely záda ,spíš dole vůbec jsem se nemohla ohnout,ale udělala jsem si čajík,z kopřiv a pampelišky,docela mi chutnal
Zdravím moje bolavinky -
Regina
| 3. 4. 2009 13:11
- jen vás jdu pozdravit - sluníčko probudilo kytičky a také břízy -

Zdeničko vydrž - vím jaké to je - mě dojímají k slzám rozkvetlé akáty - -
to holt jsou pro některé ty krásy Jara
Hezký den
anonym
| 3. 4. 2009 11:48
přeji všem děvčatům. Tady již druhý den svítí sluníčko, tak jsme s dcerou umyly všechny okna, vypraly záclony a závěsy. již mě dcera volá k obědu, tak vám všem přeji hezký sluníčkový den.
Hezký den
anonym
| 3. 4. 2009 11:48
přeji všem děvčatům. Tady již druhý den svítí sluníčko, tak jsme s dcerou umyly všechny okna, vypraly záclony a závěsy. již mě dcera volá k obědu, tak vám všem přeji hezký sluníčkový den.
Krásné sluníčkové dopoledne!!!
Zdenicka
| 3. 4. 2009 09:30
přeji Vám všem!!!!! Venku je tak krásně!!!! a mě už to zase začíná...přes slzy nevidím,od rána jenom kýchám ach jo....
Zítra jdeme s malou do cirkusu,ta se už těší!!!!!!Dneska ráno vztala a říká maminko co je dneska za den?já jsem jí odpověděla pátek a ona na to huráááá zítra půjdeme do toho cirkusu,že???Ta dětská radost je nejhezčí!
Raduško,klidně dojeď a můžeš moje pečení sníst!Aspoň budu moci péct znovu!
Rezamko-ty jsi takové sluníčko tady na těch stránkách!!!A ty obrázky ty jsou super !!!!To dělaš na fotoshopu?Mám ten program,ale vůbec teda nevím jak na něm pracovat,mám ho 2 dny.Což ale u mě není žádnej div ..já a pc to bych mohla psát humoresky!!!
Baruško- tak co na pracáku?Byli příjemní?
Tak já jdu něco dělat,přeji Vám krásný den a čerpejte tu pozitivní energii pa,pa Zdenka
hezké ránko
rezama
| 3. 4. 2009 07:55
holky táák huráá,to sluníčko se konečně umoudřilo a tak už teď bude jen a jen líp
Zdeničko to tvoje pečení,to nemá chybu,je vidět že to děláš s láskou,no a že nemůžeš na zahrádce pracovat,nezoufej,hlavně když je jakž takž dobře.
Raduško sluníčko ti nese dobrou náladu,už ji máš?
Ameli tobě přeju krásnou svatební cestu,co nej....si jí užij,budeš na to pak vzpomínat celej život a budou to ty nejhezčí vzpomínky.
Dorinky tak co krček,umoudřil se?
Rozalie ty tu vždy jseš tak nějak v noci,to já chrním jako dudek a asi by mě jen tak něco nevbudilo,já ráda spím,zatím taky dobe,tak si toho vážím,tak tě zdravím
Jituliiku,tak co nová brigáda,sehnala jsi?Taky zdravím a přeju hodně úspěchů
Baruška byla včera na parcáku a snad už je pejsek v pohodě,dnes bude hezky a tak snad bude taky dobře.
Jarmulka určitě něco tvoří a snad je jí taky Ok
Reginka už se připravuje na srazík,Vypravěčka taky a tak jim to sluníčko snad taky dodá nějakou tu enrgii
Ještě tu nebyla tento týden Majka,měla minulej víkendík tu svatbu,tak kdepak se nám toulá,holka naše jsi v pořádku?

Tak jestli jsem na někoho zapoměla
a tak už to bývá,
v úmyslu jsem to opravdu neměla,
jen moje hlava občas výpadky mívá.
Tak posílám vše pozdravení
a přání,ať váš den smutný není,
blbec ať se vám vyhýbá
a sluníčko ať se na vás usmívá.
Dobrý večer
rozalie224
| 3. 4. 2009 00:05
no děvčata kde jste ????
Začalo pěkné počasí ,asi nemáte čas na psaní
Ať nám to vydrží ,potřebujeme,prořezat stromy a
pohrabat zahradu. Přeji pohodovou noc
Zdeni
anonym
| 2. 4. 2009 15:22
ty mi zase děláš chuťě,že za Tebou dojedou a všecko sním ,já mám zahrádku taky ráda,i když nemám svojí,jak to všecko kvete ,o těch zádech mi povídej, ,já používám spíše masážní oleje,než ty předraženné mastičky
Ahojky holky!
Zdenicka
| 2. 4. 2009 15:07
Přeji krásný den! Dneska je celý den sluníčkově,ach ta energii povzbuzuje! super!!!!!!!
Dneska jsem si umyla jedno okno a zítra si zase jedno a tak to zvládnu do velikonoc možná umýt i když já si na velikonoce nehraju!Nenávidím velikonoce!
Zkoušela jsem si udělat těsto na chleba včera večer a ráno ho dát upéct! Skvělý, podařilo se!Ten jak z obchodu,ale chuť se nedá srovnat,myslím vzhledově! Mám z něho radost!Pošlu fotečku!
Ameli- přeji krásnou svatební cestu a kontrola dopadne OK!!!!!!
Holky,já bych tak ráda šla dělat něco na zahrádku...ale když já se nemůžu zohnout!Tak ráda bych si okopala záhonek s kytičkama!!!!já se zblázním!!!!!
Tak se mějte moc krásně a čerpejte energii ahojky
na
anonym
| 2. 4. 2009 13:54
Dorinku a rozálku jsem zapoměla
hezký den všem beruškám
anonym
| 2. 4. 2009 11:14
u nás už od rána svítí sluníčko ,kocour,už je venku,má odevříno na zahradu,tak ho nechám vyvětrat .Přítel zase dělá počítač,sousedovi,už po několikátý ,je to technickej typ,asi jako já .Já už bych ho s tím poslala někam.Až dnes jsem si přeřizovala hodiny na mobilu,nějak mi to nedošlo .Amálko přeji Ti moc krásnou náhradní cestu svadební ,aby Ti výsledky dopadly dobře.,jinak zdravím všecky Reginku,vypravecku,Jitulku,Majku,Zdeničku,Barušku
hezký den všem beruškám
anonym
| 2. 4. 2009 11:14
u nás už od rána svítí sluníčko ,kocour,už je venku,má odevříno na zahradu,tak ho nechám vyvětrat .Přítel zase dělá počítač,sousedovi,už po několikátý ,je to technickej typ,asi jako já .Já už bych ho s tím poslala někam.Až dnes jsem si přeřizovala hodiny na mobilu,nějak mi to nedošlo .Amálko přeji Ti moc krásnou náhradní cestu svadební ,aby Ti výsledky dopadly dobře.,jinak zdravím všecky Reginku,vypravecku,Jitulku,Majku,Zdeničku,Barušku
Amálko
Bara
| 2. 4. 2009 08:09
škoda že Ti to na srazík nevyjde ale nedá se nic dělat Náhradní svatební cestu si hezky užij A taky ať máš už trošku klidu ,zasloužíš si odpočinek
Chápu že jsi nervozní s kontroly ale určitě dopadne dobře budeme Ti všichni držet pěsti
Ahoj
Bara
| 2. 4. 2009 08:04
holky přeji pěkný slunečný den.Konečně sluníčko dorazilo i k nám a snad vydrží celý den
Pejsánka máme odčervit prý to v 90%pomůže,když ne uvidí se co pak dál.........
Hezký den,
anonym
| 2. 4. 2009 07:43
děvčátka, přišla jsem za vámi jen na skok, asi za hoďku se chceme s dcerou pustit do oken, už to opravdu potřebují. Tady to zatím vypadá, že bude pěkný jarní den, tak si jej užijte co možná nejlépe.
Ameli - přeji ti, aby sis dovolenou hezky užila, ale do té doby se tady snad ještě ukážeš.
Baruš - byla jsi na té veterině, jak jste tam pořídili?
Radko, tak ti nezbývá, než si jejich narážek nevšímat (vím, že to je těžké, ale jinak by jsi mohla skončit na psychyatrií).
Zdeničko malá je velmi statečná. A co ty, už sis našla tu ambulanci chronických bolestí? Jistě by ti tam lépe od těch bolestí pomohli, proč se máš stále trápit, když je možnost se bolestí zbavit nebo je aspoň zmírnit.
Hezký den,
anonym
| 2. 4. 2009 07:43
děvčátka, přišla jsem za vámi jen na skok, asi za hoďku se chceme s dcerou pustit do oken, už to opravdu potřebují. Tady to zatím vypadá, že bude pěkný jarní den, tak si jej užijte co možná nejlépe.
Ameli - přeji ti, aby sis dovolenou hezky užila, ale do té doby se tady snad ještě ukážeš.
Baruš - byla jsi na té veterině, jak jste tam pořídili?
Radko, tak ti nezbývá, než si jejich narážek nevšímat (vím, že to je těžké, ale jinak by jsi mohla skončit na psychyatrií).
Zdeničko malá je velmi statečná. A co ty, už sis našla tu ambulanci chronických bolestí? Jistě by ti tam lépe od těch bolestí pomohli, proč se máš stále trápit, když je možnost se bolestí zbavit nebo je aspoň zmírnit.
Ahoj
Ameli
| 1. 4. 2009 20:01
Zdravím a přeji pěkný zbytek večera.

Marti, doufám, že ti brzo bude aspoň trošku líp, abys mohla pokračovat
v léčbě. Já jdu na kontrolu na onko za měsíc a už teď jsem nervozní.
Nedovedu si představit, že bych to všechno podstupovala znovu. Nejsem
taková bojovnice jako ty. Myslím na tebe a posílám energii na dálku.

O tom srazíku vím, ale jedeme v tom týdnu na dovolenou - do Holandska. Máme to místo svatební cesty.
Už se strašně těším, že si odpočnu od práce. Mám tam teď honičku a
stres. Ale snad to zas brzo odezní a bude klídek, tak jako dřív.

Jitulko, přeju hodně štěstí, aby to v tom dalším call centru vyšlo!!!

Dorko, snad se ti bolest v krku nerozjede....
Báro, snad jsi zvládla cestu na prácak bez problému a stejně tak i návštěvu veterináře.
Ještě zdravím Zdeničku, Vypravěčku, Radušku a všechny ostatní.
Ahoj
Bara
| 1. 4. 2009 19:10
brebentilky přeji pěkný večer
Vypravěčko:to je dobře že je Ti líp moc Ti to přeji s prací je to škoda že nevyšla taky jsem to chtěla zkusit myslím že by to šlo dělat i s bolavou packou jenže jsem čekala až nebudu mít neschopenku
Raduš:Ty se netrap vždyť jsme jen jednou na světě
vypravecko
anonym
| 1. 4. 2009 15:08
ono,je to hodně těžké,na jednu stranu nechci,abysme se tady hádali,užila jsem si toho doma dost,aby měl prostě aspoň nějaký vztah s rodiči na druhou vidím,že ho akorát využívají a manipulují s ním..Už hodně věcí pochopil a nenechá se,ale byl to krutý souboj.Nedokážu pochopit ,jak rodiče mohou být tak krutí

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18