Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojky bolavinky -
Regina
| 17. 3. 2009 18:37
- jsem na tom lépe - včera ráno jsem ještě pro špatné počasí musela fetovat Nitrák - odpoledne jsem byla na poště a domů jsem se jakž takž doplácala - Fifinka si užívala " dlouhé procházky" a tak oňufala kde co - - večer jsem odpadla a i v noci jsem se celkem dobře vyspala - jinak se sem tam plácám po domácnosti a dodělávám resty - nesmím však být "musná" - jinak to přeženu a pak odpadnu - všechno chce svůj čas a já zapomínám, že už mi dávno není 20 to člověku šla práce od ruky a neuměl se šetřita teď se to sčítá - no byla to taková" údernická "doba, .
končím, neb si Fifinka žádá večeři a co nevidět bude Ulice .
Ahojky bolavinky -
Regina
| 17. 3. 2009 18:28
- jsem na tom lépe - včera ráno jsem ještě pro špatné počasí musela fetovat Nitrák - odpoledne jsem byla na poště a domů jsem se jakž takž doplácala - Fifinka si užívala " dlouhé procházky" a tak oňufala kde co - - večer jsem odpadla a i v noci jsem se celkem dobře vyspala - jinak se sem tam plácám po domácnosti a dodělávám resty - nesmím však být "musná" - jinak to přeženu a pak odpadnu - všechno chce svůj čas a já zapomínám, že už mi dávno není 20 to člověku šla práce od ruky a neuměl se šetřita teď se to sčítá - no byla to taková" údernická "doba, .
končím, neb si Fifinka žádá večeři a co nevidět bude Ulice .
Dorinko
anonym
| 17. 3. 2009 16:01

,jsem ráda,že už je líp,já to budu slavit asi s bylinkovým čajem v ruce ,pořád se z toho nemůžu vyhrabat a o víkendu má být ještě sníh a zima
Tak
anonym
| 17. 3. 2009 15:56
jsem před chvíli sesmolila dopis esp. kamarádce, tak jen doufám, že se nezhrozí trěch mých chyb (tajně doufám, že jich tam moc nemám).
Barušce děkuji za pozdrav a přeji jí, ať si ty zbývající dny užije.
Rezamko, doufám, že ti je už lépe, ta tvá přáníčka jsou bezvadná, velmi se mi líbí
Zdravím i ostatní děvčata: Dorku, Radušku, Ameli, Zdeničku, Dous a samozřejmě se omlopuvám i těm, které jsem nejmenovala, nějak mi to dnes špatně myslí.
ahojík
Dorka
| 17. 3. 2009 15:30
přeji všem pěkný den
taky mám vyřídit pozdravy od naší Barušky má se dobře, užívá si "malých lázní" a v pátek už jede domů takže se co nevidět za námi staví hned bude veseleji . Radušce gratuluje k výhře. Raduško, tak to by jsi měla pořádně oslavit, ne? to se jenom tak každýmu nepoštěstí .
Ameli, moc tě zdravím mně počasí nevadí, hlavně když není moc velká zima . Už máš na pevno vybrané svatební šaty? Bude to tvůj velký den tak ať se cítíš co nejlépe .
Jitulko, ahoj konečně jsi za námi zavítala jsem ráda, že se ti na horách líbilo to je superneboj, rýmička brzo přejde a bude líp
Rezamko, máš moc pěkné obrázky v básníčkamadoufám, že je ti líp.

Všem bolavým přeji brzké uzdravení, mějte se co nejlépe, pa
jéžišmarjá,co to zase píšu
anonym
| 17. 3. 2009 14:43
,tam mělo být rozumíte a pohovej týden
Jitulko
anonym
| 17. 3. 2009 14:37

,ahojík,to je dobře,že jsis užila na horách ,snad to nachlazení nic nebude,kámošku to tam prý přešlo ,taky jí bylo pěkně blbě,máme asi ten samej bacil .Vypravecko je fajn že si s Reginkou,tak dobře rozumíme ,moc Ti to přátelství přeju .Barušce aby si užila procedůr,rezamce aby bylo už líp a všem ostatním pohodovej víkend
ahojík
rezama
| 17. 3. 2009 14:01
Klábosilky,
anonym
| 17. 3. 2009 08:30
, přeji všem pokud možno hezký den. Tady je silná mlha a teplota taky nic moc, zatím je 0, tak uuž by bylo načase, aby se oteplilo, té zimy jsme si již užili dost. Již se těším na zíétřek, to se zase sejdeme s Reginou a něco spolu podnikneme.
Ahoj
jituliiik
| 16. 3. 2009 22:20
holky
Zdravím vás všechny opět po delší době
Byla jsem teď týden na horách, vrátila jsem se teprve včera a moc se mi teda nechtělo, protože tam bylo moc a moc krásně Akorát jsem tam docela prochladla a teď jsem dostala hroznou rýmu, doufám, že mě to brzy přejde.
A jakpak se tady máte? Četla jsem, že Bara je někde v lázních, snad si tam pořádně odpočine. Doufám, že se všechny máte dobře, jo a Raduško, gratuluji k té výhře
jarinko
anonym
| 16. 3. 2009 21:58

,děkujeme za zprávu,Baruško moc se na Tebe těšíme
Ameli
anonym
| 16. 3. 2009 21:55
my na Tebe myslíme,hlavně abys vše stíhala a byla v pohodě
Majko
anonym
| 16. 3. 2009 21:43
tak malá bude parádnice,to si to určo užije
Ahoj holky,
Ameli
| 16. 3. 2009 20:04
jdu vás pozdravit. Doufám, že se máte co nejlépe a netrápí vás nemoci. I když to počasí nestojí za nic. Už aby bylo jaro!
Nemyslete si, že jsem na vás zapomněla, to ne. Jen nemám čas. Je toho nějak moc.
V sobotu budu sama doma, tak snad se mi podaří vás dočíst.
Zatím papa.
ahoj holky
Majka33
| 16. 3. 2009 15:58
všem hezký den.Zítra jdu ze švagrovou a s dcerkou do svatebního salonu.Švagrová se příští týden vdává a dcerka ji jde za družičku.Tak se jdeme podívat po šatech.Ale to počasí je děs,u nás prší a je chladno,ta zima nemá konce.

BARUŠKO-taky tě moc zdravím a jen si užívej
Dorince
anonym
| 16. 3. 2009 14:39

,děkuji,fakt se mi ty prachy šiknou,přála bych je moc všem,koukám,že jsi na tom líp,,to je super,mě bylo blbě celej víkend jsem ležela,tak si přítel i vyžehlil .Copak dělají ostatní Amálka,Jitulka,Majka,tak všecky moc zdravím
ahojík holky
jarinka
| 16. 3. 2009 14:28
Bára Vás všechny pozdravuje a v pátek po procedurách už jede k domovu.
omlouvám se
anonym
| 16. 3. 2009 13:51

,zmnožila jsem se
krásný pondělek všem
anonym
| 16. 3. 2009 13:49

rezamce i Regince aby bylo líp,Barušce aby užila a byla fit
krásný pondělek všem
anonym
| 16. 3. 2009 13:48

krásný pondělek všem
anonym
| 16. 3. 2009 13:47

ahoj holky
Dorka
| 16. 3. 2009 11:42
koukám tady se pečou a vaří samé dobrotky jste všechny šikulkyuž jsem si recepty uložila a určitě je také vyzkouším už se moc těším Vypravěčko, já moc játra nemusím, ale ty tvoje mě lákají. Bude aspoň změna a věřím, že to bude moc dobré. Snad to můj žaludek zvládne, dám tam méně těch okurek a uvidíme. Jinak Himaláje nemají chybu .
Zdeničko, no a ty tvoje oblaka ty jsouhned bych se do nich zahryzla fotečku po rozkrojení nemáš? Já bych chtěla vidět i tu mozaiku uvnitř jsem hrozná. Kdyžtak příště prosím vyfotit i detail .
Raduško, taky ti gratuluji k výhřeměla jsi opravdu štěstí moc ti to přeji a mám radost s tebou.
Baruška, ta si rochní určitě ve vířivce tak ať ji to pomůže a příjde domů odpočatá a plná energie.
Reginko, tobě přeji, aby bylo jen a jen lípa ty tvoje problémy aby tě moc netrápily
Rezamko, přeji ti také, aby bylo líp doufám, že už tě žaludek nezlobí. Heřmánkový čaj mě taky pomáhá jak už tady někdo zmiňoval a mátový čaj .
Musím se vám pochlubit, už jse vyzkoušela také ty plněné závitky a byly mooc dobré budu dělat častěji. Hodila jsem je na Crisp do MW a bylo to raz dva hotové .

Všem přeji krásný sluníčkový den, pa
Hezký
anonym
| 16. 3. 2009 06:04
začátek nového týdne přeji všem holčinám. Včera se mi přece jen podařilo jít na chvíli s Lumpíkem na procházku. Využili jsme k tomu chvilky kdy nepršelo. Doufám, že dnešní den již bude počasí lepší.
Rezamko, je hezké, že jsi dala o sobě vědět, hlavně se šetři a odpočívej.
Hezký
anonym
| 16. 3. 2009 06:04
začátek nového týdne přeji všem holčinám. Včera se mi přece jen podařilo jít na chvíli s Lumpíkem na procházku. Využili jsme k tomu chvilky kdy nepršelo. Doufám, že dnešní den již bude počasí lepší.
Rezamko, je hezké, že jsi dala o sobě vědět, hlavně se šetři a odpočívej.
ještě
rezama
| 15. 3. 2009 16:29
pozdravení
rezama
| 15. 3. 2009 16:26
vám jdu všem tady poslat,pořád ještě nejsem úplně Ok a tak moc nepíšu,ale nebojte určitě to pak napravím.
Doufám že vy všechny jste v pořádku a hlavně v klidu a pohodě jak to jde
Tak všem posílám móc móc pozdravů

Reginko nevím jestli na ten konečník máš nějakou mast,ale zus Faktu,je bez peřdpisu,stejně si jí musíš hradit a opravdu pomáhá,není hned na poprvé,ale je opravdu dobrá,mě můžeš věřit,mám s tím bohaté zkušenosti,mám ho podrážděněj témeř pořád,jakmile mám nějakou kapajdu,no a těď .....ani nemluvím.Ještě taky dubová kůra je dobrá,buď koupel a nebo gel z ní,taky si zkus udělat koupel z heřmánku a pak namazat,ae ono se to časem vstřebá,tak přeju aby bylo brzo dobře,vím jak je to nepříjemné.
Pěknou neděli!
Zdenicka
| 15. 3. 2009 14:54
Vám všem přeji! Kdepek se touláte? venku je škaredě,prší od rána,to je hnusota! Tak asi ležíte v pelíšku,že?
Já dneska peči citrónovou babetu,tak jsem zvědavá jak to dopadne,jestli to bude trošku podobné ,té z obchodu,jak ji dříve dělali!Ale pro mě to bude suchá buchta,nic se nedá dělat,nesem doma sama!Manžílek má takové buchetky rád!!!Tak jsem si aspoň šplhla!
Mějte se pěkně a já utíkám válet bagety!!!pa,pa
Hezké
anonym
| 15. 3. 2009 08:54
nedělní ráno. Kdepak děvčata všechny jste? Nevím, proč se mi to včera zase otisklo 2 x, posílala jsem příspěvek jednou. Ještě k té játře, tu my můžeme taky na každý způsob. Zatím to tady vypadá , že bude pěkně, ale chladno, nyní je 0.
Zdeničko- ty Himaláje jsem opravdu dělala ze tří tvarohů, jsou vynikající, jen příště dám do tvarohu méně cukru, máme rádi méně sladké.
Baruško ty si ještě dnes odpočiň a zítra budeš v rehabce pokračovat. Je to příjemné, ale někdy, když je více procedur najednou, tak i unavující. jinak nám tady již scházíš, ale z celého ti tu rehabku přejeme.
vypravecko
anonym
| 14. 3. 2009 21:39
s těma játrama mi děláš chutě,já je měla ráda na cibulce,s rýží ,teď mám víte co ................Zítra prý bude čína,tak uvidíme,polívku máme ode dneška pórkovou s rýží.Zdeničko,ona se ta výhra i docela hodila ,copak dělá naše Baruška a ostatní Amálka,Jitulka,Reginka,Dorinka,Majka
Hezký večer!
Zdenicka
| 14. 3. 2009 20:33
Raduško-blahopřeji k výhře!
Vypravecko- ty játyrka,to musí být dobrotka!!!!!!Už vím co udělám v týdnu! děkuji ta tip!
Holky přeji Vám dobrou noc!!!!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
15. 8. 2025 09:57
14881
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl