Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

ahoj holky
Majka33
| 12. 3. 2009 15:45
tak u nás zase sněží,to není snad pravda .Po sluníčku ani památky.Mě je dnes též tak divně.Zase jsem slabá a mám motaky.Ale to přejde,já už to tak beru,že k tomu mému stavu to mám asi napořád.

ZDENIČKO-no náhodou se mi tvůj chlebík moc líbí,povedl se ti,je pěkně propečený mńam mńam
ahojky
Zdenicka
| 12. 3. 2009 13:00
nesu Vám ukázat ten chlebík! není nic moc,ale na poprvé to není zase tak špatný,ale až budu mít tu ošatku....bude snad hezčí!
včera mi
anonym
| 12. 3. 2009 12:34
moc dobře nebylo,tekla mi z nosu krev,asi jak hodně smrkám ,pak zas od celkově únava.Tak jsem koukala na reportáž o Radku Jonovi,že se rozved,nebo mě to tak přišlo,pak odešel kvůli práci najednou z těch reportáží,že mu propíchávali gumy a tak.......,vždyť to snášel celou dobu a že najednou odešel............
Zdeničko
anonym
| 12. 3. 2009 12:28

,já tady jsem,to je jako u každého jídla,vyzkoušíš vychytáš mouchy a příště je to lepší ,my dostali tuhle chuť na gulášovou polívku,tak jsem našla co se tam dává za koření,upravila na dietu,po druhý,už byla super ,děláme jí docela hodně
Hezký den!
Zdenicka
| 12. 3. 2009 12:15
Od rána venku svítí sluníčko,tak je hned vaseleji!!!Sice fouká studený vítr ale dá se ,doma za oknem je radost pohledět ven!!!
Večer jdu na nehty,tak se těším!Holky,vy mě tak chváklíte to moje pečeníčko,já Vám dneska pošlu fotku chleba,který dělám v troubě a nemám ošatku na nakynutí....tak to se zasmějete nad tou hrůzou!!!!!To aby jste taky viděly,že i mě se nedaří,ale je to první pokus tak snad další budou lepší,ale musím si objednat ošatku!
Nikdo tu nebyl od rána,kdepak jste???Raduška určitě spí,když tu byla po jedné v noci!
Majiku- to je dobře že zoubky jsou OK,to mě se nemůže stát,když jdu k zubařce tak si vždy musí vrtnout!!!!
Tak já se jdu mrknout na ten chleba v troubě(je to placka),zatím ahojky
vypravecko
anonym
| 12. 3. 2009 01:26

,super,přítel od dcery už práci má,je to chlap,tak může zase dělat i těžší práce,než ženská,i dcera něco najde uvidíš ,ten můj šel dělat i skladníka,když nic jiného nebylo,pak přešel jinam,přeji všem dobrou noc
Majko
anonym
| 12. 3. 2009 01:21

,je super,že máš zoubky v pořádku .
Pěkný
anonym
| 11. 3. 2009 16:44
zbytek dne přeji všem. Dopoledne jsem byla s mladými pro mase, tak jsem ho po návratu naporcovala a zabalila, abych ho mohla dát do mrazáku. Dcera mezi tím mrazák odmrazila a vymyla. Na oběd jsme měli smaženou vepř. játru s bramborem a zel. salátem a zeleninovou polévku.
jsem ráda, že alespoň dceřin přítel již našel nové zaměstnání, do kterého prvního nastoupí.
Všem, které jste nemocné, přeji brzké uzdravení.
Tady již od rána s přestávkami prší.
Odpoledne mi dával dceřin přítel k nové reklamaci DVD rekordér, byl po opravě týden a v sobotu se porouchal, stejná závada, jako minule.
Baruško, přeji ti, abys si tu rehabku užila a hlavně, aby to pomohla.
Dorko - tobě přeji, aby ti tu reklamaci vyřídili k tvé plné spokojenosti.
Zdeničko - opravdu asi přibereme jen z těch tvých fotek, takové nám děláš chutě, ty plynové injekce jsem dostávala v lázních a velmi mi pomáhaly, je to jen takové štípnutí, které jsem vůbec necítila - jednu injekci mi píchali do dvou míst, bylo to super.
Všem vám přeji pohodový a hlavně bezbolestný zbytek dne a nemocným brzké uzdravení.
ještě
Majka33
| 11. 3. 2009 16:31

pěkný den přeji DORINCE,RADUŠCE,JITULIKOVI,VYPRAVĚČCE,KAMMĚ,AMELI,REZAMCE..........
ahoj holky
Majka33
| 11. 3. 2009 16:28

hezký den všem,ted´jsem domyla lednici a jdu ještě žehlit.Ale první vás chci pozdravit,než se do toho pustím.U zubaře to dopadlo dobře.Děti měli v pořádku zoubky,nic jim nemusel dělat,ještě že tak.Já měla snad strach i za ně .A mě jen odstranil zubní kámen a jinač též v pořádku.To jsem si oddechla a za půl roku na kontrolu.23.3 jdu zas na alergologií.Už mi začíná senná rýma .Přes zimu mám klid a v březnu to vždy začne.

BARUŠKU-moc zdravím a at´přijede fit holka naše zlatá

ZDENIČKO-ty jsi tak šikovná v tom pečení,já snad přiberu i z těch fotek
Baruška holka moje
anonym
| 11. 3. 2009 14:49
,hlavně,aby sis to tam užila,odpočinula si a nabrala pozitivní energii.Do vzkazíků,Ti napíšu číslo na mobil,třeba toho využiješ.
psala
Zdenicka
| 11. 3. 2009 12:14
jsem si s Baruškou! Všechny Vás pozdravuje a Raduško tobě vzkazuje,že až se vrátí tak Ti pošle kupu emailů,aby jsi měla co číst!
Dneska Baruška začíná s plynovýma injekcema,slyšela jsem o tom,ale nevím jak to probíhá,tak se těším až to popíše a hlavně jestli jí to pomohlo!Doufám,že to nebolí!!!!
Jo a ještě psala, že se jde chrochtat do bazénu!!!
Tak ať si to holka užívá!!!Snad to bude mít pozitivní reakci!!!
Baruška přijede a bude bez bolestí hurá!!!!!Moc bych ji to přála!
Tak jsem vyřídila pozdrav a já jdu krmit dravou zvěř! pa,pa
Kamma
anonym
| 11. 3. 2009 11:49
jé ty máš takovýho milýho králíčka,já bych Ti ho moc rozmazlila,jako kocourka co máme,už zase spí .Rozálie ať se brzo uzdravíš,ono to chce vyležet,vypotit a bude líp
krásnou středu všem
anonym
| 11. 3. 2009 11:45
Zdeni to jdesm ráda,že malé výsledky vyšly dobře a ty rohlíčky jsou moc lákavé,já tady zase slintám,Dorinko,já byla tenkrát i schopná,jít na vycházku a koupit rohlíky,jít krmit,do nich to pěkně padalo ,jako ráno do našeho ko*** .Baruško,doufám,že se máš fajn,myslíme na Tebe,že přijedeš úplně fit
Ahojte holky!!!
Zdenicka
| 11. 3. 2009 09:59
Omlouvám se,včera jsem se sem vůbec nedostala,dělala jsem croasanty,to teda byla práce,ale výsledek super!!!!(musím se pochválit).Přiložím fotečku!
Kammo- ten králíček je hezoučkej,hned bych se s ním pomuchlovala.To musela mít malá radost,že?Je to pěkný,roztomilý ,ale já bych to doma nechtěla(smrdí to),já bych brala činčilu,ale ta stojí kolem 1000,- a to do toho nevrazím!
Rozalii-to je dobře ,že jsi zašla k doktorce,tak se nám vylež a odpočívej!!Brzké uzdravení!!!
Baruško- tak jak se vede na rehabce?užíváš si?pěkně cvič ať jsi fit!
Doruško-fotečky super!To si tak normálně bereš foťák na procházku?Já vždycky jen poznamenám....škoda, že nemám foťák!
Majiku-tak co zubař???Jak jste to přežili?Malá jde s manžílkem 31.3,já půjdu o něco později,já byla v prosinci!
Vypravecko-básnička bezvadná,jsem se zasmála!!!!S malou chodím na alergologii a to je i imunulog,bral jí krev, vyšlo to dobře!
Včera jsem se rozhodla z ničeho nic,že pojedu k holičce a tak jsem zavolala a jela.Jsem tedy ostříhaná,tak se zase chvíli cítím tak jaksi lépe(ha,ha,mě už nepomůže nic)!
Ještě si zajdu na nehty .
Venku je zase zataženo a prší!!!!To sluníčko se nechce ukázat!
Dneska na oběd vařím rizoto a vločkovou polévku!
Tak se holky mějte moc pěkně ahojky
všem..
Kamma
| 11. 3. 2009 08:49
Ahoj... jdu vás jen pozdravit, občas nakouknu co je u vás nového a vidím, že se pořád něco děje...

to je fajn,dny utíkájí a kdyby se nic nedělo, tak se to vleče..
asi jako mě, děti ve škole,manžel střídavě v práci, já pořád čekám co bude, občas někdo zavolá, písne...
teď jsme malé koupili k 8. narozeninám králička, tak si mám alespoń s kým poklábosit a zablbnout.. je moc fajn..
když tak vám pošlu foto mazlíka a doporučuju, je doma hnedle jiná nálada...

tak se tu všichni mějte, přeju pěkný den, ikdyž u nás momentálně zase trochu sněží...
Dobrý večer
rozalie224
| 10. 3. 2009 23:59
Viktorky všechno nej k svátku
Chřipka mě pořád trápí a ještě se přidaly záda,tak jsem zašla k doktorce,mám plno léků a potím se.
Dnes je úplněk za úplňku mám špatné spaní.
Krásnou dobrou noc !!!
hele holky
Dorka
| 10. 3. 2009 23:21
dnes máme svátek, zapoměly jsme ho oslavit. Všem Victorkám přeji vše nejlepší

pa
Raduško
Dorka
| 10. 3. 2009 23:07
jsem ráda, že se ti fotečky líbily taky mě mrzí, že jsem nevzala žádné krmení. Ale nevadí, krmili je lidi okolo nás tak jsem se mohla věnovat v klidu focení.
Brzy se uzdrav ať můžeš taky na procházku.
pa
Dorko
anonym
| 10. 3. 2009 22:03

,fotky jsou moc pěkné,škoda,že jste pro ty kachy neměli krmení,já je jeden čas chodila krmit pořád ,bavilo mě to koukat,jak se cpou ,Tady asi nic takovýho není,bydlíme před náměstím,zdravím Barušku,přeji jí moc příjemný pobyt,schází mi mailíky,nemám večer,co číst .
a tady
Dorka
| 10. 3. 2009 20:25
naše sněženky před domem .

To už je všechno, mějte se moc pěkně. Já už pádím, pa
:-)
Dorka
| 10. 3. 2009 20:23
racci, omlouvám se za kvalitu, ale bylo zataženo takže líp to vyfotit neumím. Možná se zrcadlovkou bych to líp zvládla.
další
Dorka
| 10. 3. 2009 20:21
jak kačena pózuje
:-)
Dorka
| 10. 3. 2009 20:20
ty kachny byly kouzelný jak plavaly pořád spolu
ještě
Dorka
| 10. 3. 2009 20:16
vám pošlu pár fotek z nedělního výletu
ahooj holky
Dorka
| 10. 3. 2009 20:04
moc vás všechny zdravím už mi bylo po vás smutno, nějak nestíhám, dělám sice běžné domácí práce, ale do toho mě chytla ještě migréna, nohy mě bolí jako čert a záda tak mám o zábavu postaráno že by změna počasí? snad nebude ještě mrznout...teď odpočívám tak jdu honem za vámi popřát vám aspoň pěkný večer.
Byla jsem dnes reklamovat ten nový papiňák a vzali mi ho, prý se na to zítra příjde podívat pán od Tescomy. Mám prý počítat s tím, že mi asi vymění rovnou celé víko. V obchodě se divili, že zrovna reklamace od Tescomy, že ta je nejlepší. Jsem jim řekla, že byli dobří, ale teď to nějak šidí ten materiál tak jsem zvědavá jak to dopadne . Mně příjde, že se hodně věcí poslední dobou pohoršilokdyby to bylo vyrobené v Číně tak se ani nedivím.
Vypravěčko, básnička super jsem se tady pěkně nasmála díky.
Raduško, tak ať ti ten sirup Vincentka pomůže .
Zdeničko, už je malé líp?chuderka malá pořád takové trápení . Přeji ji brzké uzdravení. Za receptík na bagetky děkuji .
Majko, ať dobře pochodíte u zubákataky bych měla jít na preventivku to nějak flákám. Zítra jdu k ortopedovi, zas mě určitě pošle na RTG co chvíla mě rentgenují, vůbec se mi to nelíbí. Každýho půl roku, jestli je to normální?!.

Ještě vás musím pozdravovat od Baruškymá se mooc dobře tak to jsem ráda, že si holka odpočne zaslouží si to . Všechny vás moc a moc pozdravuje . Holky, ona nás může číst, ale nemůže psát. Tak vzkaz pro Barušku, Leni, pořádně si to tam užij i za nás hezky odpočívej ať nabereš nové síly.

pa
Majko
anonym
| 10. 3. 2009 11:45
držím pěsti,aby zubař dobře dopadl ,Barušce aby jí procedůry pomohli a bylo jí fajn a vrátila se mezi nás fit,Amálce aby se svadba povedla,jinak zdravím všecky ostatní Jitulku,Reginku,Zdeničku,Dorinku,aby už Ti bylo líp,my tady našli Vincentku sirup,tak zkouším ještě to.
krásný den všem
anonym
| 10. 3. 2009 11:38
vypravecko,ta básnička byla super.
vypravěčko
Majka33
| 10. 3. 2009 10:21
super básnička
ahoj holky
Majka33
| 10. 3. 2009 10:20
přejí hezký den všem,dnes trošku vykukuje sluníčko,tak je hned líp.Ted´jsem byla v obchodě,zachvilku vařit a na druhou jsem ojednaná k zubaři na preventívku i děti.Nějak se mi tam nechce,ale musím co nadělám že?Zoubky se musí kontrolovat.

BARUŠKO-moc na rebe myslím at´ti ta rehabka pomůže.

Jinač všem holkám přejí hodně zdravíčka a samé dny bez bolístek pa pa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
15. 8. 2025 09:57
14881
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl