Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Holky
Bara
| 2. 3. 2009 16:34
když jsme u té reklamy onehdy běhala ne netu reklama ...........bylo tam objednej knihu a vyhraješ kluk zbrklou zbrklej knihu hned objednal myslela jsem že bude platit došla zadarmo a ještě k ní malá rybářská stolička.Fotku knížky přikládám vypadá zajímavě pro mě
pro Kammu
rezama
| 2. 3. 2009 14:58
podraveníčko
rezama
| 2. 3. 2009 14:16
Bara
| 2. 3. 2009 13:22
dělá strašně zle na oči na hlavu když je bokem vem to čert ale tohle je fakt hnus a zavřít se nedá
Od Nivei si v životě nic nekoupím
Baruško
anonym
| 2. 3. 2009 12:42
mě ta reklama taky pěkně pije krev,vykřížkuju jí a už je tu znova
Ahoj
Bara
| 2. 3. 2009 12:27
holky přeji pěkné pondělní odpoledne
Reklama na Niveu je spíš antireklama pěkně mě štve
Doruško:to jsi si tedy mákla teď hezky odpočívej
Zdeni:ať máš brzy spravené autí a malá je ve školce v pohodě .Mezi dětmi se alespoň pořádně vydovádí
krásný den všem
anonym
| 2. 3. 2009 12:11
vypravecko,já bych do výměny manželek také nešla,ale opravdu to vypadá zajímavě ,Zdeničko,tak ať je autí,zase v pořádku a malá si ve školce vyhraje,že.Dorinko takových lidí ,hlavně že jsi to zvládla,mě tady ta reklama mě tady přes to taky lítá,nevím,co s tím
holky
Dorka
| 2. 3. 2009 10:57
vy jste toho za víkend naklábosily
Taky vám běhá po obrazovce reklama na Niveu, jsem to několikrát zavřela a objevuje se to zas a znova si nedá pokoj.
Já měla o víkendu fofry, otčím slavil narozeniny, přijela celá delegace 15 lidí to bylo něco. Jsem nevěděla co napředmusela jsem pomáhat a teď to vypadá, že se o mě zase pokouší chřipka.
Raduško, obrázek kvetoucích stromů je nádhernýtakovou procházku bych představovala .

Mějte se všichni krásně, já jdu odpočívat. Jsem úplně vyřízená. Doufám, že jste měly hezčí víkend

pa
Ahojte
Zdenicka
| 2. 3. 2009 10:55
Přeji krásný pondělní den!!! Malá šla skoro po dvou měsících do školky,tak se konečně zabaví,doma je to stále stejný!
Ráno jsem odvezla autíčko k p.doktorovi,zlobí ho kolo,nějak kašle(hučí při jízdě,a nějak špatně brzdí)!Tak jsem nepojízdná a čekám až p.opravář zavolá a bude autíčko OK!
Zítra jdu na alergologii,tak to mi p.doktorka napíše léky abych si doplnila zásoby!
Čekám co ségra,ale mluvit s ní budu až večer,snad to bude všechno dobrý!
Dous- děkuji za receptík,už ho mám uložený a budu ho dělat velmi brzy ,je tam tvaroh a to já můžu!
Mějte se moc hezky a já jdu něco dělat......tak zatím pa,pa
ahojík
Dorka
| 2. 3. 2009 10:46
přeji pěkný den pokud možno bez bolístek
Našla jsem pěkné vtípky tak se s vámi o ně podělím

Potká starší paní na ulici plačícího chlapečka.
"Co se ti stalo?", ptá se ho.
"Já jsem se ztratíííl!"
"No to nic," chláholí ho.
"A svoji adresu znáš?"
"Znám: Franta zavináč seznam tečka cezet."

další:
Hasič přiběhne do zbrojnice, rozhlédne se, zastaví se, usměje se a dá si
kávu. Ostatní kolegové se na něj tázavě dívají a on - potom, co dopil
oznamuje: "Pánové, pomalinku se zvedejte, hoří finanční úřad!

Zdeničko, tvoje koblížky jsou jako malovanémoc se ti povedly Sestře přejí také, aby ji operace dobře dopadla.
Dous, také děkuji za recept na Himaláje , vypadá to, že to je jeden recept co jsem dlouho dlouho hledala. Určitě vyzkouším, tvarohové jsou moje oblíbené takové mokré mám nejraději, mňám .
Hezké
anonym
| 2. 3. 2009 07:51
ráno a celý den přeji všem. Taky včera tady bylo pěkně, ale již ne tak, jako v sobotu. Nedalo mi to a byla jsem se s Lumpíkem projít. Taky jsem včera telefonicky hovořila s Reginou, moc vás všechny pozdravuje, již jí je dobře, jen nestíhá. Taky chce konečně za vámi přijít.
Nevím, co budu dnes vařit, asi udělám přírodní řízky a bramdorovou kaši a zeleninovou (falešnou hovězí) polévku s drožďovými noky.
Co říkáte na ty ukázky z nové serie výměny manželek? Vypadá to, že v některých případexch to bude opravdu zajímavé. Divím se ale, že do toho někdo jde, je mi líto těch jejich dětí, ty to někdy škaredě odnesou.
Zdeničko - ty koblížky vypadají senzačně. Tvé sestře držím palečky, aby jí operace dobře dopadla.
Děvčata
rozalie224
| 1. 3. 2009 23:50
zase mám zpoždění a všichni už spinkají
Zdeni skoro tu slintám a v noci se mě bude zdát o koblížkách.
Jsou jak od cukráře.
Dousabel opsala jsem si recept na Himalaje.
Snad se mě to povede
Mějte krásnou, klidnou noc !!!
Himaláje pro všechny mlsouny
anonym
| 1. 3. 2009 22:08

1TĚSTO: 1 prášek do pečiva,2 hrnky hladké mouky,1 hrnek cukru krupice,1 hrnek mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá véjce,2 lžíce kakaa,citronová kůra.

2 TĚSTO: 2 tvarohy,1 vanilkový cukr,1 vanilkový puding,1 hrnek cukru moučka,2 celá vejce,1hrnek mléka.

POSTUP PŘÍPRAVY

1těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.

2 těsto: opět vyšleháme vajíčka s cukrem,a přidáme ostatní...puding se sype sypký( nevařit)...toto těsto bude řídké.
Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta,na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta.Upečeme pozvolna a pomalu.
Necháme POŘÁDNĚ vychladnout.

Doporučuji péct opravdu pomaloučku, aby se to nevy boulilo a řezy zůstaly pěkně rovné
Dobrou noc!
Zdenicka
| 1. 3. 2009 21:56
Pěkně se vyspinkejte.......dobrou noc!!!!
v
Dousabel
Zdenicka
| 1. 3. 2009 21:52
buchtička vypadá skvěle,kde najdu receptík?Chudák Bubák,nemá snídani,já ze sladkýho nepeču nic z poloviční dávky, to by u nás neprošlo!
anonym
| 1. 3. 2009 21:22
si to myslela ,že byli domácí rychlejší,ale zase to bylo dobré,to je hlavní ,mají doma šikovnou maminku
Radko,
anonym
| 1. 3. 2009 20:50
nemohla, nestilha jsemanifotit

Ale dám ti tu fotku co byla u receptu , ty mé vypadaly stejně, jen talířek byl jiný
ahoj Zdeničko
anonym
| 1. 3. 2009 20:36
já tady normálně slintám ,koblížky vypadají móóc lákavě.Jsi šikula,držím palce sestře,aby operace dopadla dobře.Dous mohla jsi přihodit foto
Zdeni,
anonym
| 1. 3. 2009 20:25
ty jsi tedy nezmar .
Samo, že tvé koblížky jsou přímo k sežrání

Já pekla tento víkend řezy Himaláje a byly úžasné. Jsou z Minibazaru, naladila mě na ně Jájina už minulý týden. Dělala jsem je jen z poloviční dávky a nezbylo chudákovi Bubákovi ani na zítra do práce na snídani, společnýma silama jsme je odpoledne spucovali
Jejda
Zdenicka
| 1. 3. 2009 18:59
já zapoměla tu fotku,tady je
Krásný nedělní večer!
Zdenicka
| 1. 3. 2009 18:56
Holky moje ,ten víkend tak rychle utíká,ach jo! Včera jsme nakonec byli v Olomouci v Globusu,tak jsem si nakoupila samou mouku a může péci a péci,dneska jsem poprvé v životě dělala koblížky,holky ty jsou.......mňam!Pošlu foto!
Tak jsem si koupila na doplnění cukru hroznovej cukr a budu aspoň jednu kávu denně sladit tímto,uvidíme jaký bude výsledek!
Jdu dát malé večeři,jo a ještě zítra jde moje sestra na operaci (gyn.),tak doufám že vše bude OK,ale nejhorší na tom je,že se musí čekat na ty výsledky 14 dní! to bude doba!
Tak já se jdu věnovat malé zatím ahojky pa,pa
to bych si dala také líbit
anonym
| 1. 3. 2009 12:15
takovoudle procházku ,jako jsem poslala ten obrázek,tak co Baruško,jakpak se máš??
vypravecko
anonym
| 1. 3. 2009 12:07

,jsi šikulka,,náš kocour,přišel až v 11,tak se nacpal a leží,my měli jahodové knedle z tvarohové moc dobré,ten můj usnul nebylo mu moc dobře snad se z té chřipky vyspí.Holky já už chci jaro
krásnou neděli všem
anonym
| 1. 3. 2009 12:00
Děvčata
rozalie224
| 1. 3. 2009 10:51
zdravím !!! Máme to krásný den.Sluníčko,obloha modrá.
Půjdeme na procházku po obědě.
Vypravěčka mě by zajímalo esperantsky,asi skloňování
nemají,abeceda je nebo kolik je slov dá se to spočítat .
Prosím zhruba mě o tom něco řekni
Půjdu vařit přírodní řízek s kaší.
Z křížovek znám esperantsky vejce - ovo
jaký-hiu
Krásnou neděli všem
Zdravím
anonym
| 1. 3. 2009 08:27
vás všechny a všem vám přeji hezký den. Jen mě děvčata nepřechvalte, to esperanto zase není vůbec těžké, říká se a mnoho esperantistů s tím má vlastní zkušeností, že kdo se naučí z cizích jazyků nejdříve právě esperanto, nemá již potíže s učením se dalším jazykům. poznala jsem to na dceři, z němčiny byly nejlepší jak na základce, tak na střední škole, angličtiny ji také šla dobře, jenže ta ji vůbec nebavila, tak ji odbývala. Ten kurz jsem si našla na netu, byl to korespondenční, tempo jsem si určovala sama, měla jsem senzační lektorku. Ve středu se chci jít přihlásit do Vítkovic do esp. klubu, taky jsem si již na netu našla několik kamarádek z různých zemí, s nimiž jsem si začla dopisovat. Uvažuje se o tom, že za 3 roky se má tento jazyk stát jednacím jazykem v NATO, nebude zapotřebí překladatelek. Základy se dají zvládnout za 3 měsíce, ale v intenzivním kurzu i za 14 dní, pak se již jen učíte slovíčka.Na netu je několik kurzů, jeden na něm dokonce probíhá a nemusíte platit za něj nic. Najdete na netu espsrantisty z celého světa, takže si můžete se znalostí jednoho jazyka dopisovat z lidmi z různých států světa. Taky se v něm dají číst různé knížky nebo poslouchat rádio. Právě že já na jazyky nemám vlohy. Ale tento mě bavil a již jsem si jím ještě jako školačka dopisovala s několika kamarády z Ameriky, Japonska apod., doufám, že se mi podaří některé z bývalých kamarádů znovu najít.
Dneas dělám na oběd nudličky z vepř. a kuřecího masa s hranolkami a zeleninovým salátem.
Včera jsem se byla projít s Lumpíkem, ani jednomu se nechtělo domů, venku bylo opravdu krásně teplo, až na ty louže, ty se ale Lumpíkovi líbily, mi ne. Odpoledne, jestli do toho nic nevleze, chceme jít zase.
Všem vám přeji hezký den a možná se ještě zastavím, ale neslibuji.
Vítám mezi námi novou kamarádku Kammy a věřím, že se jí bude tady líbit, jsme super parta.
Ahoj
Bara
| 1. 3. 2009 07:57
klábosilky přeji pěkný den
Majulíku:na masáž co jsi psala jsem se dívala zjišťovala jsem co to vlastně je může být opravdu dobrá a pomáhat já bych do toho taky šla ale teď jdu na rehabku a pak se ukáže.........taky záleží jestli ji někdo v okolí dělá
Dopiji kafíčko,protřu očka a spěchám uvařit protože po dlouhé době pojedu za tatínkem.Ony tam dětičky jezdily ale já ne co jsem neměla v ycházky.Taky chci ještě nějaký koláč spáchat
Raduško
rozalie224
| 28. 2. 2009 23:24
jsi tady ,začetla jsem se někomu v deníčku
anonym
| 28. 2. 2009 23:14
taky koukala ,holky byli pěkný myslím všecky,mě se nejvíc líbily šaty B.Matragy,všecky byli statečné,že se do toho pustili a vystopili,jako myslím na tom podiu,před tolika lidma ,já bych asi ani nevěděla,jak se jmenuju
Dobrý večer
rozalie224
| 28. 2. 2009 22:54
jak se Vám líbí nová Miss ? Děvčata krásná.
Nejvíc se mě líbila,ta co vyhrála.
Je tu někdo ? Halooo
Ještě přijdu juknout

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 8. 2025 13:56
14882
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10