Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdeni
anonym
| 27. 2. 2009 16:35
a co hroznový cukr,mají to v krabičce jako POWER ENERGY CHERRY,OD VITALSANU.Ale tam je zas hořčík a vápník 50g,tak nevím .Já jsem taky furt unavená,kór,když potřebuju udělat víc věcí,že by lenora??
Dorka
| 27. 2. 2009 16:13
mám v zásobě pořád sušený banán, sušené švestky a sušené rozinky, sušené meruňky... když mám chuť na něco sladkého tak se tím cpu mám dobrý pocit, že jsem udělala něco pro zdraví .

pa
tak to je super!
Dorka
| 27. 2. 2009 16:10
samé dobré zprávy Baruška už může konečně ven a naše Zdenička má v pořádku odběry tak holky třikrát hurá hurá hurá.
Zdeničko, to je zajímavý, že máš málo cukru to jsem ještě nikdy neslyšela. Já nejvíce sladím medem, protože je zdravý a mě moc chutná. Četla jsem, že med jde hned do krve oproti klasickýmu cukru tak to zkus dodá ti to hned energii. Měla bys denně po troškách, aby sis udržela tu správnou hladinu . Snad jsem ti aspoň trochu pomohla. Ono stačí i když si budeš dávat třeba na svačinku sladké ovoce jako banán, hrozny nebo Pomelo atd. také sušené ovoce je super dodává rychle energii .
pa
Holky,
Zdenicka
| 27. 2. 2009 15:48
chci se jen zeptat jestli nevíte co mám jíst, abych si zvedla ten cukr!? Možná proto jsem tam stále unavená a ospalá!
Ahojík
Zdenicka
| 27. 2. 2009 15:46
hezoučký!!!!
ještě
rezama
| 27. 2. 2009 15:31
jedno přání,to první se moc rychle měnilo,ale já na to časem přijdu
růžičky pro všecky
anonym
| 27. 2. 2009 14:48
krásný víkend všem
anonym
| 27. 2. 2009 14:45
Zdeni
anonym
| 27. 2. 2009 14:25
já ho taky chvilku pila ten ostropestřec,mám čaj.Taky občas zobnu Lecitin.
Baruško
anonym
| 27. 2. 2009 14:21
je super,že můžeš ven ,Zdeničko tak jsi dopadla dobře,super,přítel včera tiskl dokument,že máma odhlašuje pejska,tak jí to tam dnes asi doveze,musela jsem jít něco dělat,žehlení nemám ráda,ale zase mě uklidňuje .Dneska budu asi ještě stírat chodbu,když tady lítá kocour,tak jsou všude packy ,je smradlavej,špinavej,ale můj kočičák
ahojík
anonym
| 27. 2. 2009 14:14
tak mě zase čekaj domácí práce, kocour spí v krabici na chodbě,tak jsme vyluxovala,vzala jsem i prach a teď jsem dala pračku barevnýho a žehlím,vypadá to na nejmíň žehlící víkend .
Ahojte
Zdenicka
| 27. 2. 2009 14:09
tak už se hlásím s výsledkama!!!!
Dopadly suprově!!!!Cholesterol mi klesl z 7.6 na 4.9,játra jsou Ok,akorát mám přitlačit na cukr,mám ho prý málo(což nechápu,kávu sladím 3lžičkami a sladké jím stále),a hořčík mám na chvíli vynechat mám ho nadbytek(tak ho přestanu chvíli pít).takže jsem po krevní stránce OK!!!!!
Ještě kdyby ty záda vyměnili,ale hlavně že můžu dál papat prášulky od bolesti ....asi hodně pomáhá hnusnej čaj OSTROPESTŘEC,ale hlavně že jsou OK!!!!!!!!
Baruško- tak to je super,můžeš ven!!!!!!!!
Ahoj
Bara
| 27. 2. 2009 13:31
holky hlásím návrat vycházky napsané mám už nebudu muset dřepět celý den doma bylo tam dnes lidí snad jsem nechytla nějakého bacila to by mě tak ještě scházelo
Dok.se ptala jak jsem dopadla u slavné komise ,říkala že je to nějaký divný že to není možné co mě říkali a napsali.
Má hlava dubová myslela na vycházky,na prášky a lístek na peníze i když teď je to nějak jinak když je člověk nemocný má prý jen omluvenku jenže já jedu ještě po starém tak sama dok.neví přidávají jim taky jen starostí mají léčit a ne se starat o takové věci .No a zapomněla jsem tam nález z neurologie snad na rehabce bude stačit kopie tu jsem si naštěstí udělala.
Zdeni:jak dopadli odběry?
Rezamko!
Zdenicka
| 27. 2. 2009 12:43
napřed jsem to přáníčko nestačila číst,jak rychle se střídalo a teďkom se to zaseklo,tak ani nevím co tam je napsané!
Doufám,že si to přečtu až se to rozjede!
Ahojte !!!
Zdenicka
| 27. 2. 2009 12:39
Holky to je dneska venku nádhera!!!!Sotva jsem ráno otevřela oči svítilo sluníčko,hurááááááá!
Cítím jak mě to sluníčko dobíjí! Ještě nevím výsledky ,ale až je budu vědět, tak Vám to povím
Vypravecko - vždyť ty pletýnky máš nádherný!!!!!
Baruško- tak co p.doktorka?Dala vycházky?
Tak já jdu dát vařit brambory,zachvíli přijde manžílek na oběd,tak ať má co papat!Zatím ahojky
Ameli
Dorka
| 27. 2. 2009 12:19
chtěla jsem napsat za 14 dní nějak mně vypadly písmenka.
Rezamko
Dorka
| 27. 2. 2009 12:17
tvoje přáníčko je supermooc mě potěšilo .
Doufám, že je ti dneska líp když sluníčko vykukuje. Co rajčátka, budeš sázet?? Mě už krásně rostou bylinky, mám je na okně v truhlíku paráda.

pa
ahoj holky
Dorka
| 27. 2. 2009 12:14
přeji vám pěkný den, tady sluníčko vykukuje hned je veseleji
Vypravěčko, houstičky máš moc pěknéjá bych takové nesvedla ještě, že mám toho svýho pomocníka . To je od vás moc milé, že s dcerkou navštěvujete starou paní aspoň ji není doma tak smutno .
Ameli, jsi moc hodná, že jsi mi napsala tu doktorku uvidím co mi řekne ta moje kožní až k ní půjdu za 14 na kontrolu, mám strach, že si s tím zase nebude vědět rady to už bych ale opravdu šla jinam. Nenechám na sobě dělat nějaké pokusy Pak ti dám určitě vědět jak jsem dopadla.
Raduško, tvůj kocourek to je teda číslo hlavně, že se má čile k světu.
Zdeničko, ať ti dobře dopadnou ty výsledky krve, držím pěstičky
Barušce také přeji, aby ji konečně napsaly ty vycházky
Majko, jsem ráda, že to nebylo nic vážného určitě se to srovná a bude líp. Mě se taky občas skřípnou záda a je mi pak na nic. Ještě, že máš kolem sebe blízké, kteří ti pomůžou.
Všechny ostatní samozřejmě také moc zdravím a přeji co nejhezčí den, pa
rezamko
anonym
| 27. 2. 2009 11:08
páni Ty jsi šikulka,moc pěkné přáníčko
hezký den
rezama
| 27. 2. 2009 10:59
tááák
anonym
| 27. 2. 2009 10:11
Zdeničce aby jí krev dopadla dobře,Majce aby jí bylo LÍP,Dorinku,aby přešla ta chřipka,Baruška sem zase dala moc krásné jarní obrázky ,Vypravecka si užívá s Lumpíkem,je dobře,že za tou starou paní chodíte,je ráda myslím,že jí děláte společnost ,pro mě byl mamky taťka super,mohla jsem ho poslouchat celý hodiny,i když jednu věc třeba říkal několikrát,líbilo se mi to pořád stejně Amálka to je naše šikulka,ta je v pohodě,takže super.Copak Jitulka dlouho tady nebyla...........,zdravím moc všecky
krásný den všem
anonym
| 27. 2. 2009 09:55
tak jsme byli s kocourkem na zahradě,strašně se mu to líbí,že se může jít poňuchat .Dneska dojedl vařený masíčko,padalo to do něj jako vojáci do krytu,jsem ráda,že dobře žere,ale tlustý není,nevím,kam se to v něm strácí. .Baruško a Rozálko,já bych nejradši odjela na pustej ostrov,mám taky takový smutný dny U nás taky prší ,děsný počasí a jak říkala Barunka,ten pupenec si svítí klidně někde jinde ,zdravím všecky
Všechny vás moc
Ameli
| 27. 2. 2009 09:47
zdravím a přeji krásný sluníčkový den. Už se strašně těším na jaro.
Zdeničko, na tvoje pečení je radost pohledět. A určitě je to radost jíst. Mám teď strašné chutě na něco sladkého, ale nic tady nemám, akorát jablíčko. Jinak držím pěsti, abys měla dobré výsledky!
Majko, jsem ráda, že to nebylo nic vážného. Tak odpočívej a mysli na něco hezkého.
Vypravěčko, tvoje housky taky vypadají skvěle. Já bych to nezvládla zamotat...
Baruško, máš moc hezkou kytičku a památku. Ten sálatek vypadal tak svěže jarně. Moc ti přeju ty vycházky. Musí to být doma dlouhé...
Zdravím i Dorku a Radušku a všechny, které jsem nezmínila.
Dorka
Ameli
| 27. 2. 2009 09:28
Ahoj Dorko, nechodím na kožní pravidelně, teď jsem byla vlastně poprvé, takže nemám žádnou svou doktorku. Byla jsem na Běhounské 113/8, MUDr. Čaloudová, tel. 542213467. Paní doktorka byla příjemná, akortá to v ordinaci divně smrdělo zatuchlinou. Dnes k ní jde i Petr s vyrážkou na obličeji, tak jsem zvědavá, co mu řekne.
Jinak tady si o ní můžeš přečíst: http://www.znamylekar.cz/…matolog-brno.php
Zdravím
anonym
| 27. 2. 2009 08:20
vás všechny. tady je zamračeno, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
Včera jsem byla s dcerou a Lumpíkem na krátké procházce a taky jsme vyhodili plasty, již jsem jich měla plné 2 tašky. Odpoledne jsem nbyla chv íli u sousedky, je to starší paní (86 let) a často bývá sama, tak za ní s dcerou občas střídavě zajdeme. nedalo mi to, a včera přes poledne jsem upekla trochbu housek, dceři velmi chutnaly, ta asi zkusím zas nějaké jiné. Pekárna již delší dobu zahálela, tak se musí začít činit. Pekla bych častěji, ale to bych se pak neunesla.
Děvčata, co říkáte tomu Kocábovi a té jeho výmluvě, že kdyby měl v tom bytě po neplatičích internet, tak že by tam na ten týden šel klidně bydlet, no blbější výmluvu si již najít nemohl, že?
Majko - jsem ráda, že to nebylo vážnější a že ti doktor pomohl.
Zdeničko - jsi opravdu skvělá pekařka, taky (jako ostatní děvčata), když vidím ty tvé výtvory, tak u monitoru slintám. Dnes si jdeš pro ty výsledky krve, tak dej vědět, jak jsi dopadla, držím palečky.
Rozálko - bývaly jsem u pc taky dlouho do noci, ale nyní mi doktorka napsala na mravenčení nohy nějaké nové tabletky a po nich vždy brzy odpadnu.
Baruška již odešla k doktorce, taky jí držím palečky, aby již konečně dostala alespoň ty vycházky.
Zdravím i všechny ostatní děvčata, které jsem tady nejmenovala, na všechny myslím.
Posílám vám ukázku těch mých housek, zdaleka nnejsou tak pěkné, jako ty Zdeniččiny.
Ahoj
Bara
| 27. 2. 2009 07:53
holky klábosilky přeji pěkný den pojedu za chvíli se synátorem k doktorce tak vás musím alespoň při kávičce pozdravit.Doufám že tam nebude moc lidí a nechytnu nějakého bacila a taky že dostanu vytoužené vycházky .
Zdeni:moc přeji aby byla krev v pořádku
Rozálko já to mám stejně někdy nemám náladu na nic nejraději bych zalezla 100metrů pod zem.
Zdravím i ostatní děvčata
Rozali!
Zdenicka
| 26. 2. 2009 23:44
To jsme se pěkně minuly o 2 vteřiny!!!!
Dobrý večer
rozalie224
| 26. 2. 2009 23:43
než všechno přečtu co celý den děláte,tak bude půlnoc.
Vypravěčko Ty sem chodíš první ,já poslední .Baruško
nevím,jestli to mám jenom já ,ale jsou dny kdy se mě nechce ani myslet.Tady když přečtu co děláte nebo některý deníček
je to pohlazení na duši .Zdeni to je krása ty rohlíčky se smějí.Obdivuji Tě každý den napečeš dobroty.
Raduško přeji Ti ať záda nebolejí !!!
Všem přeji krásnou dobrou noc
Krásnou noc!!!!
Zdenicka
| 26. 2. 2009 23:43
Tak se pěkně vyspikejte a mějte krásný sníčky!
Zítra si budu volat na výsledky,tak doufám ,že játyrka jsou OK,v nejhorším je nechám vytáhnout a uvařím je No,to byl samozřejmě žert,už mě z těch doktorů hrabe,budu si muset najít nějakou psycholožku!
Tak už ale opravdu dobrou noc!!!!!!
Dous,
Zdenicka
| 26. 2. 2009 23:40
manžílek má rád sladké na snídani, a taky si vezme ještě do práce,tak to zvládá sníst.Já si vezmu tak 2 kousky. Ono toho z těch dávek zase tolik není,tak se to dá! U něho v práci už říkali že,tu pekárničku snad ani navypínám!!!
Mě to baví a ty recepty jsou úžasný,vždycky se povedou!nemají chybu!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 8. 2025 13:56
14882
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18