Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

já dnes
Majka33
| 5. 3. 2009 10:54
dělám segedin s knedlíkem,už dávno jsem to nedělala..manžel je doma,tak něco slavnostnějšího spapáme,tak zatím pa jdu vařit
jééééé
Majka33
| 5. 3. 2009 10:51
já jsem ale,zapoměla jsem tam napsat že se vdává..
ahoj holky
Majka33
| 5. 3. 2009 10:50
moje neměla jsem ted´moc času,ještě jsme něco předělavali v pokojíčku a dnes jdeme koupit nový lustr do pokoje a do kuchyně.Snažíme se to udělat vždy rychle když je manžel doma.Pak zas odjede vždy na týden do práce.Mě je už líp.V útery jdu na preventívku k zubakovi i děti,nějak se mi tam nechce ale musím.28.3 jdeme na svadbu.Moje švagrová-manželová sestra.V sobotu zase děláme oslavu manželových narozenin.Asi zítra upeču nějaký koláč.Našla jsem recept,jmenuje se to ŘEZY-RAFFAELO,nedělala jste to některá?Každý si to pochvaluje.Tak uvidím jak to bude chutnat.Ještě jsem to nedělala.......
ahoj
Dorka
| 5. 3. 2009 10:50
zdravím a přeji co nejhezčí den
Raduško, tak ty jahodový knedlíky jsou mooc dobrý a není tam moc éček?? Já dávám přednost raději těm domácím bez chemie.
Dnes ráno mi bylo taky pěkně zle, ale to mám od toho jak jsem se 100x za noc vzbudila a ještě k tomu děsivý sny no paráda .
Reginko, jsem ráda, že máš lepší náladua tvoje ranní předpověď počasí nemá chybu .
Rezamko, sluníčko, kdepak tě máme?

Zase nevím co vařitno budu muset honem něco vymyslet tak se tu mějte krásně, pa
A když jsme u těch knedlíků
anonym
| 5. 3. 2009 09:20
my měli tuhle jahodové s tvarohem,byli moc dobré.Dělá to ta firma,co dělá pizzu.Gussepe.
ahojík všem
anonym
| 5. 3. 2009 09:03

,tak jsem včera nemohla moc spát,namočila jsem přítelovo trenky,abych tam měla vlhko,nějak nic,tak jsem si dala do misky horkou vodu s olejíčkem na dýchání , dala na stolek a inhalovala jsem ,to teda zabralo. .Holky vy mě zase po ránu děláte chutě,já tady zas slintám .Jinak zdravím všecky a doufám,že se ukážou
Srdečný pozdrav z Hlučína
Regina
| 5. 3. 2009 07:05
posílám vám všem do Čech, Moravy i Slezska -
Přeji vám všem krásný a pohodový den bez starostí a trablů
Dorko,
anonym
| 4. 3. 2009 22:11
dík za odkaz, pěkně jsem si nad ním zaslintala , na zelí těžce ujíždím
knedle určitě vyzkouším

no a tvoje Himaláje, jako všechno pečení, nemají chybu
Zdeničko
Dorka
| 4. 3. 2009 21:47
malá si pěkně vymýšlí co? Já kdybych měla vstávat hodně brzo ráno tak mě praskne hlava. S tím jídlem se nediv když tak dobře vaříš a pečeš to si pak člověk špatně zvyká na jiná jídla .
pa
Dous
Dorka
| 4. 3. 2009 21:42
úplně normálně nic na tom není, knedlíčky jsou raz dva hotové
Pošlu ti odkaz odkud jsem čerpala informaci, jo? Chceš?
http://tv.nova.cz/…ny-z-decina.html

Já moc děkuji za supr recept na Himaláje, už jsem ho prubla a jsou skvělé, doma sklidily úspěch. Posílám fotku na ukázku.

pa
Pěkný večer!
Zdenicka
| 4. 3. 2009 20:09
už jsem přišla za Váma! Malá už spinká,zítra chce jet do školky zase s tatínkem,no to je hrůza zase budu vztávat tak brzo,nevydržím!!!!!
Dnes jsme měli na oběd kuř,řízek! Na zítra jsem si uvařila zeleninovou polévku a dala jsem do ní i pohanku,malá si hned večer dala a říkala maminčina je stejně nejlepší,by mě zajímalo kolik toho ve školce sní,protože přijde domů a neustále do sebe něco tlačí!
Holky já jdu k telce,tak se mějte všechny moc pěkně a žádné trable!!!!!!Dobrou noc a pěkné sny ahojík
Dorko, ty provokatérko,
anonym
| 4. 3. 2009 19:29

jakpak se dělají plněné knedlíčky a zelí v mikrovlnce
pouč prosím, zkostnatělou stařenku (tedy duševně zkostnatělou, jinak je to spíš samé sádlíčko )
já taky
anonym
| 4. 3. 2009 16:27
nespím,akorát moc řvát nemůžu ,za chvilku budu asi šeptat ,já měla s kocourkem vařený stehýnko,já s testovinama a kocourek bez,na večer máme gulážovku docela se povedla ,pořád se mi vypíná počítač nevíme čím to je
tady
Dorka
| 4. 3. 2009 16:09
je tolik nádherných obrázkůradost pohledět Raduško, moc děkuji hned mám lepší náladu.

Co jste holky dneska kuchtily? Já jsem dělala plněné bramborové knedlíčky a k tomu zelíčko vše v MW a byla to mňamka, hlavně raz dva hotový

pa
ahoj
Dorka
| 4. 3. 2009 16:05
já nespímkdepak v tuhle dobu bych vůbec neusnula
Zdeničko, děkuji za info na rohlíčky . Jsi moc hodná
Reginko, jsem ráda, že ses za námi stavila koukám, že to nemáš doma jednoduchépřeji, aby už bylo jen a jen líp a nikdo tě nezlobil.
Rezamko, tak co? Už máš zasazená rajčata? Já se na to teprve chystámsnad není ještě pozdě.
Všem přeji pěkný den, pa
Ahojte!
Zdenicka
| 4. 3. 2009 15:44
jak vidím,tak tu nikdo není asi všechny spíte,což se není ani čemu divit ,protože to počasí je děs!
Baruško - já jsem už naučená vztávat ráno nejdřív v 8.00 a tak když vztávám dřív,tak to je pro mě děs!
Malá za chvilku přijde ze školky,tak jsem zvědavá co se dovím nového!Mějte se moc hezky a já se večer zastavím!!!pa,pa
ještě jeden jarní obrázek
anonym
| 4. 3. 2009 10:38
náádhera
anonym
| 4. 3. 2009 10:26
Ahoj
Bara
| 4. 3. 2009 09:58
holky přeji pěkný den
Mě už tady reklama taky tak moc nelítá že by včerejší k něčemu bylo abych to nezakřikla
Reginko:jsem moc ráda že je Ti líp a jsi zase s náma
Zdeni:já vstávám brzo chodím venčit psa pak si dám u PC kafíčko a hurá do práce
Zdravím všechny a všem nám přeji aby nás nic netrápilonebolelo a reklama neobtěžovala blíží se 10 hodina já mažu ven
obrázek
anonym
| 4. 3. 2009 09:43
kásný den všem
anonym
| 4. 3. 2009 09:39
tak si dneska připadám jak po flámu ,asi bych nezaspívala ani dvě věty .Dorinko,já musím mít pověšennej mokrej hadr v místnosti,abysme se vyspali ,přítel má pěknej kašel,jako já ,v práci krchlají pomalu všichni. .Kocour,je venku,tak mám klídeček dneska se mu spát nechtělo,tak šel ven ,jinak chrní do oběda .Zdravím Reginku,jsem ráda,že jsi se stavila,vypravecku s pejskem Lumpíkem,Amálku doufejme že se zase ukáže,Zdeničku naši šikovnou pekařinku.Majku,Barušku,Jitulku
Zdravím
anonym
| 4. 3. 2009 08:43
všechna děvčata děvčata. Přeji vám příjemný den. Nevím, jak vám, ale mi se již reklama přestala zobrazovat, nechci to ale zakřiknout.
Ahojky -
Regina
| 4. 3. 2009 08:18
děkuji vám všem ze za pozdravy a podporu, Moc mi to pomohlo ,

když jsem věděla, že na mě myslí tolik "dobrých dušiček" - positivní energie oléčí včechny trable
Zdravím berušky mé bolavé -
Regina
| 4. 3. 2009 08:12
- doutám, že mi prominete dlouhou odmlku , ale moje zdravotní i rodinné trable mě poněkud vykolejily a tak jsem vás nechtěla otravovat svým "fňukáním" - ale již se situace pomalu vylepšuje a já zase stojím pevněji na" všech 4 nohách" -

mráz kopřivu nespálí, ale někdy pěkně ožehne.

Takže jsem ze rádá, že mě nějaké "psychické trable " opouštějí a já se sa vracím do normálních kolejí ..
Ahojky!
Zdenicka
| 4. 3. 2009 07:54
Dneska jsem tu docela brzy,malá chtěla jít s taťkou do školky,tak jsme už vztávali v6.00 no hrůza! To bych tak každý den nemohla vztávat!!!!
Doruško - ty bulky jsou na dámách pod č.104,ale je tam kvásek,tak si musíš udělat a trvá to 4 dny a až 5den můžeš kvásek použít.Recept na kvásek je taky na Dámách pod č.98.Pokud by jsi nenašla,tak můžu napsat,není žádnej problém!
Baruško,vidím že jsi taky ranní ptáče,to je dobře že jsi se včera zasmála u toho emailu,já jsem se také smála,tak napínavě jsem čekala co uvidím a ejhle.......
Raduško - co krk?je to lepší????
zdravím i ostatní děvčata která jsem nejmenovala a jdu posnídat tak pa,pa
Dobrý večer
rozalie224
| 3. 3. 2009 23:49
jako vždy chodím poslední.Den byl pošmourný,
že se mě nechtělo dělat nic
Obdivuji ženy jak jsou pilné,vidím obrázky pořád
něco pečou,jsou šikovné
Krásnou dobrou noc !!!
holky,
anonym
| 3. 3. 2009 21:05
holky, mějme trpělivost, Victorka nám přinesla tolik pěkného, jistotu, že někde na druhém konci najdeme přátele, kteří nám rozumí, že by bylo škoda při prvních nesnázích vše zabalit.
Možná, že redakce sama předem netušila co nákup tak agresivní reklamy napáchá za škody. Přeci kvůli tomu, že někdo nesprávně odhadl co bude, když dají přednost tučnému zisku, před naším klidem při klábosení, nehodíme flintu do žita
Holt si to budeme muset "vychutnat" až do konce. Jen doufejme, že reklama není zakoupena na neúnosně dlouhou dobu a že jsme dodstatečně odolné vůči lidské hlouposti.

Je to jako v každém vztahu, přeci se při prvním prohřešku se svým protějškem, se kterým jsme prožily tolik dobrého nerozejdeme
ahojík
Dorka
| 3. 3. 2009 20:11
jakpak se máte? Mě tady ta reklama taky leze na nerv nechcete přejít na jinou diskuzi? To byl jen návrh .
Zdeničko, já jsem taky dostala chuť na ty tvoje nádherný celozrnný bulky, vypadají moc hezky to máš zase jiný recept? Pochlub se . Jestli to není moc složité taky bych je zkusila upéct. Doufám, že tvoje sestra bude v pořádku, chuderka malá, moc na ni myslím a držím pěstičky .
Raduško, co jsi dělala, že tě zas bolí v krku snad jsi to nechytla od svého přítele Já taky pořád s bacily bojuji
. Ten Jox jsem už zkoušela, mám ho někde doma, ale je to fakt šíílený jsem taky myslela, že se poz......m. Já piju ten majoránkový čaj a když mě v noci chytne dávivej kašel liju do sebe Vincentku doporučuji .
Jitulko, jakpak se máš? Holka zlatá, co škola dobrý?
Vypravěčko, moc ti gratuluji k úspěšnému zvládnutí zkoušek z esperanda. Jsi šikulka. Také pozdravuj Reginku, jsem ráda, že je ji líp
Všechny ostatní taky moc zdravím a přeji pěkný večer, pa
holky
anonym
| 3. 3. 2009 16:44
tak kdepak se všecky touláte???Ta reklama je to fakt děsný,měli bysme napsat petici,aby to zrušili
Raduško
Zdenicka
| 3. 3. 2009 16:36
jj,bude líp!!! Mě na krk pomáhá tantum verde,je i chutnější než ten drill,ten mi nezabírá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 8. 2025 13:56
14882
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18