Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Bara
| 26. 2. 2009 10:33
hlava dubová zapoměla na Radušku
Raduš:pro Tebe:
Taky
Bara
| 26. 2. 2009 10:25
zdravím Rozálku snad už je líp
Dorušku myslím na Majulíka aby dnes dopadla dobře na neurologii a hlavně aby jí pomohli Samozřejmě taky na Rezemku naši básnířku se na pravém místě a Jitišce posílám pozdrav do Brna
Nesmím zapomenout na Reginku snad se jí alespoň trochu daří a taky na Jarmulku ta už tady dlouho nebyla.Doufám že jste holky všechny v pořádku

Ahoj
Bara
| 26. 2. 2009 10:17
klábosilky přeji pěkný ničím nerušený den
Amálko:šaty určitě vybereš jaké se Ti budou líbit a také slušet u Tebe to problém nebude
Vypravěčko:však víš setkání s kamarádkou o obzvláště dobrou kamarádkou je vždy fajn
Zdeni:ty šolicháš ,šolícháš ale Tvoje výtvory jsou na výstavu já také sádlo nemusím ale už jsem slyšela s hodně stran že je lepší než nějaká umělotina já myslím že se má jíst všechno ale s rozumem.
Ahojte
Zdenicka
| 26. 2. 2009 09:51
přeji krásné ráno,teda spíše dopoledne!!! Už zase sedím a hledám co bych upekla,ale asi nějaké koláčky,ty jsem už dlouho nepekla!
Doruško- já taky sádlo nemusím,taky jsem ho kupovala hodně dlouho,na nic ho nepotřebuji! Je tam jen 50g,ale jsou fakt moc dobré a i dnes jsou moc chutné!
Majiku ,myslím na Tebe a čekám zprávičku,co s tebou je!
mějte se všechny moc pěkně a já teda běžím kuchtit.Dnes dělám kuřátko,rýži se zeleninou a něco sladkého ke kávě!tak pa,pa
Zdravím
anonym
| 26. 2. 2009 08:41
vás všechny. Poslední dobopu tady bývám první, vy asi ještě všechny spinkáte déle.
Majko - taky jsem se vylekala,když jsem četla tvůj příspěvek, šetři se a dej dnes vědět, jak jsi dopadla. budu ti držet palečky.
Rezamko - básnička je opravdu pěkná, dodávaš nám všem energii.
Zdeničko - kytičky jspu velmi pěkné, jen aby již přišlo jaro, zimy již bylo letos dost.
Amálko - jistě si vybereš velmi pěkné šaty a budou ti velmi slušet.
Baruško - věřím, že tvé setkání s kamarádkami ti velmi pomohlo
Raduško- měla jsi velmi pěkný den, ty jsi to již potřebovala.
,,,,
rozalie224
| 25. 2. 2009 23:34
Dobrý večer ,chci pozdravit všechny děvčata
Rezama básnička je pohlazení po duši.To jsem potřebovala ,mám den pod psa,že se mě nechce ani myslet.
Zdeni ,první obrázek je zázrak přírody,a druhý zázrak na chutě.
Majko dávej na sebe pozor ať nic nezanedbáš
Četla jsem příspěvky a nějak mě uniklo ,která je nevěsta??
Den končí ,tak půjdu spát.
Klidnou dobrou noc
Ameli
Dorka
| 25. 2. 2009 23:24
prosím tě kam chodíš na kožní? Já mám na noze už víc jak půl roku červený flek, patlu na to všechno možný a pořád se to nelepší . Moje doktorka na mě dělá experimenty, myslí si, že je to plíseň. Já se bojím, aby to nebylo něco horšího. Můj děda měl na těle podobné fleky a byla to rakovina kůže tak se děsím aby mě to taky nepotkalo.
Budu ráda když mi dáš typ na nějakou dobrou doktorku.
pa
ahojík
Dorka
| 25. 2. 2009 23:17
jdu vás rychle pozdravit, dnes mě bylo malililinko líp tak jenom doufám, že se z toho brzo vyhrabu.
Majko, já když jsem četla tvoji zprávu tak jsem se taky hrozně vyděsila to muselo být opravdu hrozné jsi statečná holka, že jsi ještě zvládla odemknout a zavolat si pomoc moc moc na tebe myslím a držím pěstičky, aby jsi byla v pořádku . To mohlo být opravdu od té krční páteřea k tomu ten nízký tlak sešlo se moc věcí dohromady možná jestli jsi nebyla mooc unavená. Drž se holka zlatá.
Raduško, jsem ráda, že je ti líp.
Zdeničko, téda rohlíky paráda já sádlo moc nemusím, ale určitě byly moc dobré nadýchané, že? A jak se krásně lesknou jako zrcadlo . Kytičky na zahrádce volají, že bude brzo jaro jak já už se nemůžu dočkat .
Amálko, ať si vybereš krásné svatební šaty .
Všem přeji krásnou dobrou noc, pa
rezamko
anonym
| 25. 2. 2009 22:57
jsem ráda,že je Ti líp. ,Zdeničko kvítka jsou moc pěkná,Majko myslíme na Tebe,abys byla fit.Copak Dorinka,ta je holka chudinka nemocná. Baruška si užila s kamarádkou .Amálka ta se koukala na svadební šaty,určitě budeš mít moc pěkné .Zdravím všecky
ještě
Zdenicka
| 25. 2. 2009 20:18
posílám dnešní pečení! Sádlové rohlíky,ale ty nemají chybu!!!
Pěkný večer!
Zdenicka
| 25. 2. 2009 20:16
Majíku- teda to jsou šoky,proč sis nezavolala sanitku?Jestli je to od páteře mohli Ti pichnout nějakou injekci,nebo vzít do nemocnice na neurologii,ale taky to třeba mohl být hořčík,tak by Ti ho píchli do žíly!Dávej na sebe pozor a zítra na Tebe budu myslet a dej vědět co Dr.řekl!!!!
Ameli- to jsi teda měla krásný odpoledne vybírat svatební šaty! A kdy máte termín,možná jsi to tu už psala,ale ....
Raduško - Tobě to taky dneska rychle utíkalo,že?Potkala jsi spoustu lidí !
Holky posílám Vám fotečku prvních kytiček na zahrádce!!!!Tak mi to tam kvete! Jen sluníčko ne a ne vykouknout,celý den bylo zataženo!
A taky Vám přeji dobrou noc!!!!!!
Ahoj holky,
Ameli
| 25. 2. 2009 19:36
jdu vás jen rychle pozdravit. Čeká mě ještě žehlení a taky si chci trošku zacvičit. Zdá se mi, že kvůli tomu sedavému zaměstnání začínám trošku kynout.
Dnes jsem měla půl dne volno. Byla jsem vybírat svatební šaty. Mám jedny favority, ale váhám, jestli se nemám jít podívat ještě někam jinam, než si je zamluvím...
Majko, je mi líto, že máš takové potíže. Zítra ti budu držet pěsti. Dávej na sebe pozor a snad to brzy přejde.
Zítra jdu taky k doktorce, ale jen na kožní. Chci si nechat prohlídnout znamínka. Mám jich několik takových podezřelých, tak pro jistotu...
Tak se holky mějte a opatrujte se.
Papa
Majka
rezama
| 25. 2. 2009 18:50
holka šetři se a odpočívej,hlavně ať jsi zase brzo fit.
Taky nám děj vědět ja jsi dopadla,budeme na tebe moc myslet
Od nízkého tlaku to taky může být,nízký tlak je potvora,od toho i omdlít můžeš a motáka taky můžeš mít,ale doktor ti určitě poví co a jak.
Tak se drž
obrázek
anonym
| 25. 2. 2009 18:00
krásný den všem
anonym
| 25. 2. 2009 17:21
Zdeničko,až zase někdy,to je jedno kdy,až bude chvilička. Majko,ještě že tam někdo byl ,já se strašně lekla,když jsem to četla .Buď na sebe opatrnná.Já měla teď docela dobrý odpoledne,šla jsem do města,že si teoreticky koupím dárečky.Tak vylezu a potkala jsem sousedku,už je to starší paní,umřel jí pejsek,tak chudák plakala,tak jsme chvilku povídali.Pak jsem potkala paní,co roubovala, okurky u nás,když byl zahradník,taky jsme chvilku povídali.Koupila jsem si oteplený pyžamo a pak myšku k počítači. Pak už jdu naspátek potkala jsem sousedy,jak přijeli k baráku,tak jsme taky povídali .Kocourek už mě čekal,tak jsem se mu musela věnovat
Budu
Bara
| 25. 2. 2009 16:58
džet pěstičky aby jsi dobře dopadla a hlavně aby bylo lépe
tak jo
Majka33
| 25. 2. 2009 16:57
zatím ahoj jdu si lehnout,zítra písnu jak jsem dopadla.pa.
To
Bara
| 25. 2. 2009 16:55
je dobře že s Tebou tchýně jde.Od tlaku závratě taky můžou být jen nevím jestli až tak silný.I na tu masáž to může být reakce.Já když začala marodit se závratěma povídala mě Mudr.že příčin může být milion a vše se musí pořádně vyšetřit.Tak se drž
Ahoj Baruš
Majka33
| 25. 2. 2009 16:51
já si taky myslím že je to od krční páteře.Pořád mě bolí a manžel mě často ted´masíruje,tak jestli to není nějaká reakce na to.Anebo mám nízky tlak.Už jednou jsem byla u neurologa a dělal mi i EEG a měla jsem ho čisté.Tak nevím.Uvidím zítra co mi řekne.Ale nejdu sama.Půjde semnou tchýně,mám strach abych se někde nevybulila.
S
Bara
| 25. 2. 2009 16:46
kámoškou jsem si splkla mám nejbližší 3 a opravdu jsou lepší než vl.rodina ještě do pátku a pak snad budu mít alespoň vycházky
Já dnes peču jen pivní chleba
Majulíku
Bara
| 25. 2. 2009 16:43
je mě moc líto že jsi tak nepříjemně včera dopadla ještě že máš na blízku příbuzné Ty závratě mužou ale nemusí být od krční páteře.Moc Ti přeji aby bylo lépe.
holky
Majka33
| 25. 2. 2009 15:30
jdu za váma jen na chvilku.Včera večer byl pro mě horor.Včera mi celý den nebylo dobře a večer to byla perlička.Byla jsem u sestry,je po gyn.operaci a tak jsem ji šla vyžehlit a byla jsem tam až do večera.Pak jsem přišla s malým domů,vykoupala jsem ho a když byl hotový,tak jsem mu šla udělat večeři a pak se to stalo.Kuchyně se začala semnou pomaloučku točit,jak když se rozjiždí kolotoč.A pak to nabralo rychlost a byla z toho pořádná závrat´a nechtělo to přestat.Musela jsem si sednout,ale nic nepomahalo.Tak jsem šla rychle odemknout,to aby malý měl možnost jít ven s bytu za mojí sestrou,kdybych úplně odpadla.Já v tu chvíly nemyslela na sebe ale na malého.Pak jsem si šla lehnout na nejbližší postel a volala jsem sestře že mi je zle.Tak poslala zamnou svého manžela a ten mi pomohl s malým a šla jsem zpátky knim.Spala jsem tam a před chvilkou jsem se vrátila domů.Oni bydlí jen o dvě patra nademnou.Ještě štěstí.A ted´jen polehávám a pořád to není dobré.Jsem slabá a je bolí mě žaludek a hlava.Zítra jdu k neurologovi.Musím pomalu chodit a nesmím prudce otočit hlavou nebo hned dostanu závrat´.Holky už tak dlouho mi nebylo zle.Myslela jsem si že mi něco prasklo v hlavě a bude po mě.
Raduško
Zdenicka
| 25. 2. 2009 14:41
omlouvám se,že nám to včera nevyšlo,ale dřív jsem na pc nemohla,a když jsem došla ,tak už jsi tu nebyla ty!Tak snad nám to vyjde příště!
Doruško!
Zdenicka
| 25. 2. 2009 14:39
už je lépe?
Krásný den,
Zdenicka
| 25. 2. 2009 14:38
tak jsem musela sem na chvíli za Váma,dopoledne jsem byla ve městě,šla jsem do drogérky chtěla jsem si koupit sušený kvásek a samozřejmě ho neměli,pak jsem se šla podívat do domácích potřeb,jestli náhodou nemají plechy na bagety a tam se na mě dívali co to vůbec chci a potom jsme šla s malou do cukrárny na čaj,malá si k tomu dala i zákusek a už jsme jely domů a bylo poledne!
Teď mě zapípala pekárnička a jdu šoulat rohlíky! Rezamko-básnička je super!!!!
Vypravecko-ty jsi se včera pěkně pobavila,průvod musel být hezký!
Baruško- užij si to s kámoškou!!!!Stále doma zavřená,tak ať máš aspoň s kým hodit řeč!!!
Holky jdu šoulat ty rohlíky pa,pa
Dori
anonym
| 25. 2. 2009 13:10
mě taky ten můj vaří,na zeleninu moc zvyklý nebyl,ale chutná mu ,protože mu hodně mastný taky vadí i když má už žlučník pryč.Takže mi to od něj moc chutná .Papriky já můžu,jenže to maso nesmí být moc mastné,tak kupujeme na omáčku hovězí,třeba k těstovinnám,,neboj,já taky nemůžu,knedlo vepřo,nebo řízky,nejsi v tom sama
ještě já
Dorka
| 25. 2. 2009 12:57
mně navařila moje drahá polovička kuřecí kapsy plněné sýrem a šmakounem na Crispu k tomu vařené brambůrky a zeleninu v páře . Jsem mu za to moc vděčná, že se o mě tak stará.

pa
....
Dorka
| 25. 2. 2009 12:52
ještě kytičky vám posílám, berte si

Baruško, ať máš pěkný den s kamarádkou
Jaruško, plněné papriky s rajskou omáčkou a s knedlíkem to zní dobřeto musím být moc dobré tohle jídlo je moje nejoblíbenější raděj si nechám zajít chuť. Pro mě je těžce stravitelné .
pa
ahoj děvčátka
Dorka
| 25. 2. 2009 12:43
přeji co nejhezčí den a žádné splíny
Posílám sneženky pro radost
y

Tady už sníh taky pomalu taje a sluníčko se nám pořád schovává třeba se ukáže .
Rezamko, básnička je moc pěkná.
Raduško, fotka mě taky moc potěšila .
Vypravěčko, shlédla jsem všechny fotky ve tvém deníčku masopustní průvod byl moc pěknýjsem ráda, že ses s námi podělila.
Doufám, že se ostatním daří a jsou v pohodě
rezamko
anonym
| 25. 2. 2009 11:11
moc pěkná básnička ,vypravecko masopustní průvod byl super,Baruško užij si kamarádky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18