Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Doruško
Bara
| 24. 2. 2009 14:13
ona mě dok.napsala neschopenku a pak tam nebyla já si byla pro lístek na peníze jen za sestřičkou.Kdyby tam byla určitě by mě po těch 14 dnech vycházky napsala..
Nožku šetřit budu šila jsem jen chvíli a už dlouho zase nebudu
Raduš
Dorka
| 24. 2. 2009 14:11
máš pravdu jakoby nestačilo, že má člověk dost jiných zdravotních obtíží chce to jen zatnout zuby a vydržet věřit, že bude líp bez toho by to nešlo.
Copak jsi dneska vařila dobrého?
Baruško
Dorka
| 24. 2. 2009 14:08
když marodíš s rukou tak ti mohla doktorka napsat vycházky to je padlý na hlavu ne? To snad není pravda . Kdyby jsi marodila s nohou tak to pochopím, ale takhle?!. To bych chtěla vidět jak by se to líbilo doktorce kdyby ona byla doma jak za trest jinak se holka šetři, přeji ať tě nožka přestane zlobit jakoby nestačila ruka, že? Třeba máš jen skříplej nějaký nerv a rehábka ti určitě pomůžou a bude lípneboj.
Měj se co nejlépe, pa
Zdeničko
Dorka
| 24. 2. 2009 14:02
tvoje česnekové trojúhelníčky to je pastva pro oči no nádhera. Děkuji za připomenutí s tou majoránkou to zkusím, úplně jsem zapoměla . Dávivej kašel je sviňa, mám pocit, že se udusím tak pořád piju, jdu si uvařit tu majoránku to bude mňamka fuj fuj.
Je dobře, že se malé takhle věnuješ jsi suprová máma . A máš šikovnou dcerušku když ti pomáhá i s vařením, určitě bude šikovná po tobě .

tak pa
Ahojte!
Zdenicka
| 24. 2. 2009 13:22
Tak jsem upekla česnekové trojúhelníky,pošlu obrázek! Malá chce zítra na oběd buchtičky s krémem,tak jsem si buchtičky udělala už dnes,teda ještě kynou,ale malá si je všechny sama našoulala,tak jí zítra bude chutnat obzvlášť!
Doruško - ani bych nepotřebovala natáhnout den,jen kdyby mě malá nechala chvilku volna,tak doháním pc večer!Když si sednu k pc přes den,tak hned maminko....a za chvíli mami...,tak odcházím a pak to doháním večer!
Ten kašel co Tě trápí to znám,taky jsem nevěděla co už sníst aby to přešlo.Slyšela jsem, že pomáhá udělat čaj z majoránky a cibule a popíjet to! Vyzkoušej!
Tak holky já už zase pádím a všem pěkné odpoledne!
Baruško
anonym
| 24. 2. 2009 12:09

,díky za podporu,Tobě také přeji abys byla v pořádku,s pacinkou,to samé vypravečce,aby byla nožka fit.
Dorinko
anonym
| 24. 2. 2009 11:45
já mám u chřipek taky blbý,takže vím,o čem je řeč,jako by nestačili ty nemoce,co člověk má v reálu,že .
Vypravěčce
Bara
| 24. 2. 2009 11:37
přeji aby nožka co nejméně brněla ona páteř je pěkná mrška a dokáže člověku znepříjemnit život že by jeden ani nevěřil dokud problémy sám nemá viď?
Zdeničce
Bara
| 24. 2. 2009 11:34
přeji aby byli v pátek dobré výsledky krve
Radušce:aby bylo lépe na dušičce
Ahoj
Bara
| 24. 2. 2009 11:33
holky přeji pěkný den u nás taky počasí nestojí za nic ale já už se moc těším až mě v pátek dok.napíše vycházky nebo mě uschopní abych mohla alespoň na chvíli ven tohle domácí vězení je fakt děsný ještě že se tady za mnou občas staví nějaká kamarádka jinak už by mě šlak trefil
Já dnes chvilku šila potřebovala jsem zkrátit kalhoty sobě a holce takže žádná velká akce ale ke všemu mě ještě začala brnět noha doufám že se umoudří a přestane jinak
Doruško: to je fajn že už je Ti lépe drž se holka a buď na sebe opatrná
Raduško
Dorka
| 24. 2. 2009 11:03
děkuji za přání moc mě to potěšilo. Jsem ráda, že je ti trochu líp na dušičce. Čas zahojí rány a zůstanou krásné vzpomínky .
ahojík
Dorka
| 24. 2. 2009 11:00
Zdeničko, koukám, že jsi ponocovala ty by jsi potřebovala natáhnout den viď?
Já jsem v noci vůbec nespala, potila jsem se jako p......e a ráno ne a ne zabrat, protože mě pořád dráždí dávivej kašel. Ležím na dvou polštářích a je to hrozně nepohodlný . Zdeni, to musí opravdu potěšit když tvoje františky sklidily takový úspěchto je potom radost péct . Chlebíček nám vyfotíš příště nic si z toho nedělej. Taky doufám, že ti výsledky krve u doktůrka dopadnou dobře, držím moc palečky .
Vypravěčko, moc ti děkuji, že na mě myslíš ještě v noci jsem měla teploty, ráno to už vypadalo, že by mě mohly dát pokoj tak uvidíme. Bojuju, pořád piju bylinkový čajíčky a ještě mi poradila moje mamka teplé mléko s Vincentkou prý je to dobrý na kašel snad mi to pomůže. Raději bych se vyléčila bez antibiotik pokud to půjde.
Ještě vám musím říct. Dnes v noci nám spadl ze střechy obrovský krápník, přistál u vchodu štěstí, že tam nikdo nebyl. Holky, dávejte na sebe pozor, držte se dál od budov ať se vám nic nestane!!

Přeji pěkný den, pa
krásný den všem
anonym
| 24. 2. 2009 10:51
Zdeničko držím palečky aby výsledky dopadly dobře,Dorince aby byla brzo fit,vypravecko moc děkuji za podporu,dnes je už trošku líp,tady furt sněží.Barušce,aby jí přestala bolet pacinka,Majce aby jí přestal bolet krček,rezamce už je snad líp,jinak zdravím všecky
Ahojík
Zdenicka
| 24. 2. 2009 09:39
všem!!!! Tak jsem byla na té krvy a výsledky budou v pátek,tak Vám potom písnu!
Téda, to počasí je ďábel...včera prší a do rána tolik sněhu a já zase musela vyjet s autem ,a ještě k tomu vztávat tak brzo!Už se těším jak po obědě aspoň na chvíli zalehnu!
Mějte se moc hezky pa.pa Zdenka
Omlouvám se,
anonym
| 24. 2. 2009 08:26
ale nějak blbě se mi příspěvek rozhodil.
Všem
anonym
| 24. 2. 2009 08:24
Všem děvčatům přeji hezky den. Tady se oteplilo a začíná pomalu tát, jen mám strach, aby to pak nezmrzlo. Odpoledne má procházet náměstím Ostravy masopustní průvod, tak se chci jet na něj podívat.
To počasí mi dává poslední dobou zabrat, ale nechci se tomu poddávat, musím něco vydržet a zatím se to nějak dá.
Raduško, je mi pejska velmi líto, ale už je mezi svými kamarády v psím nebíčku ( a možná si tam hraje s moji Dorkou a společně se na nás dívají) a je mu tam dobře. Ty si poplač, hodně ti to pomůže. Vím, jak ti je, stejně jsem to cítila, když mi odešla Dorka. Budeš jej stále nosit ve svém srdíčku. Jen se moc neuzavírej do sebe, máš tady přece nás. Myslíme na tebe.
Rezamko, to je dobře, že ti již není tak špatně, jsi opravdu velmi statečná. Svýmo obrázuky svých výrobků mi děláš velké chutě.
Lenička dnes šla na krev, tak jí držím palečky, aby výsledky dobře dopadly. Baruško – je mi líto, že tě ručička zase bolí. Vím, jaký je to blbý pocit, když tě v ní brní, mi to dělá celá levá noha, mám to od páteře, a trvá to již přes 2 roky, někdy je to brnění až dost bolestivé. Dorko – přeji ti, ať se to brzy podaří nad tou chřipajznou zvítězit a abys byla zase brzy fit. Nyní se namáhej co nejméně, hlavně odpočívej a poť se, to hodně pomáhá. Rozálko jsem ráda, že se ti tady mezi námi líbí, děvčata jsou opravdu velmi fajn.

Zdravím i ta děvčata, která jsem nejmenovala, myslím na vás na všechny.
Pěkný večer,
Zdenicka
| 23. 2. 2009 23:37
tedy spíše už noc! Teda holky vy s tím pečením jedete,jste jedničky!!!!!!! Rezamko a Baruško - šikulky a pak že já dělám chutě!!!!!!! Chlebíček jsem nestihla vyfotit,už se do něho pustili,no,znáte to!!!!!
Dneska manžílek vzal do práce ke kávě moje včerejší františky,a vzkazují mi ,že bych pro ně mohla péci!Žebych začala na kšeft???? Hlavně když chutná!
Půjdu spinkat,ráno musím jít na tu krev,tak doufám,že ty moje jatýrka jsou OK.Vezmu si ještě jeden ibuprofen ať se lépe spinká a vy se taky vyspinkejte do růžova!!!pa,pa zítra
Dorko,
anonym
| 23. 2. 2009 19:34
je fakt, že ten Bioparox není nejlevnější, ale když si vezmeš, že na lék za recept zaplatíš třicet korun za recept a kolikrát vynaložíme spoustu peněz za přípravky, které jsou v podstatě k ničemu, tak si myslím, že se to vyplatí. Stojí kolem 150 Kč. My ho máme fakt odzkoušený a fakt účinkuje. Ideální je, že se stříká přímo do krku nebo do nosu, nezatěžuje tak žaludek. A v přípabovém letáku píší, že je: Bioparox se používá k místní léčbě zánětů a infekcí sliznice hltanu a dýchacích cest - rýma, angína, zánět vedlejších nosních dutin, zánět hltanu, zánět hrtanu, zánět průdušnice a průdušek. Může být podáván i po odnětí mandlí. Mohou ho děti už od 2,5 let.
Možná by se ti vyplatilo jej zkusit.
Pokud se k tomu odhodláš, přeji co největší úspěch.Synovi zabírá téměř okamžitě.
dous
anonym
| 23. 2. 2009 19:32
je to jako s Tvým totoulem,bude mi moc scházet
Radko,,
anonym
| 23. 2. 2009 19:24
je mi to líto
rezamko a Baruško
anonym
| 23. 2. 2009 18:07
děkuji moc,rezamko jsem se u těch bramboráků zasmála,i když pro slzy nevidím,pejska dneska přítel pohřbil s mojí mámou na zahradě
Raduš
Bara
| 23. 2. 2009 17:34
nesmutni pejska už nic netrápí a dívá se na Tebe s psího nebe
Zdeni:budu zítra držet pěstičky aby bylo všechno v pořádku.Rohlíky jako vždy nemají chybu
Já dnes spáchala bulky se ovesnýma vločkama
,,,,
rozalie224
| 23. 2. 2009 16:25
Doruško děkuji za přivítání.Mám se dobře ,jen mě ten můj děda pořád zlobí.Chřipka potřebuje vypotit pak se uleví
Zdeničko taky děkuji za pěkná slova.Líbí se mi tu moc !!
Jak mám čas tak sem zajdu
Zdeni, zítra Ti budu držet palečky,ať máš šťastný den
ach jo
rezama
| 23. 2. 2009 15:59
ty moje překlepy,myslela jsem poplač a ne polač,dělám u toho bramboráky a tak raději půjdu nebo bude uhlí,čauky
Raduško
rezama
| 23. 2. 2009 15:57
nebuď smutná,teda spíš raději si polač a uvidíš zbydou jen ty krásné vzpomínky,vím že to bolí,ale holt už to tak chodí a my s tím nic nenaděláme,tak hlavu vzhůru,napapej se tady s náma a bude ti trochu líp papa
Majko
rezama
| 23. 2. 2009 15:56
díky za optání,už je to lepší,no není to pořád ono,ale to při tom chemu zkrátka nebude,na to si teď holt musím zvyknou,ale aspoń mě není až zas tak zle,že bych se nemohla pohnout,dyť vidíš,už zase za chvíli budu ve svém živlu,ono mě to vždy tak nějak přejde,jen když to oparvdu je už moc ,no tak pak už to stojí za to.

Ty máš taky pekárničku?
holky
anonym
| 23. 2. 2009 15:55
nezlobte se,mě moc do řeči dneska není,tak nebudu moc reagovat,přeji Vám vše dobré,aby u všech všecko dobře dopadlo
Marti
Majka33
| 23. 2. 2009 15:50
koukala jsem do tvého deníčku a honem honem si vše píšu do své kuchařky........
Ahoj Marti
Majka33
| 23. 2. 2009 15:48

téééééda ty mi taky děláš chutě,holky vy jste se dnes asi nějak domluvily že budete všechny péct? Receptík si hned uložím a vyzkouším ho.A jak se citíš?Je ti líp?
budu
Majka33
| 23. 2. 2009 15:46
ti zítra držet palečky at´máš krev dobrou .Já ten chlebík citím až sem.......... až slintám

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18