Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

omluva
rezama
| 23. 2. 2009 15:43
zkopírovala jsem to i s něčím co tam nemá být,ale to stáva jak se říká " i v lepších rodinách" že jo
téda
rezama
| 23. 2. 2009 15:42
ta Zdenička nám ale dělá chutě,no já už mám troje bagetky a te´d tam mám těsto na celozrnné bagtky s ořechovou náplní a tak uvidíme jak dopadnou,tak všechny se mějte a papapa
Maji
Zdenicka
| 23. 2. 2009 15:29
já se šetřím,bez toho bych už potom nic neudělala!
Rohlíček si klidně nabídni,škoda že to nejde přes monitor!Teď se v pekárně peče chlebík,voní celý dům!
Zdeničko
Majka33
| 23. 2. 2009 15:26
tééééééda ty pečeš takové dobrůtky,hned bych si jeden rohlíček dalamńam mńam.Jsem ráda že je ti už líp ale šetři se,at´se nám neuženeš
Raduško
Majka33
| 23. 2. 2009 15:23

to je mě moc líto ale už ji nic netrápí a ona moc dobře ví jak ji máš moc ráda a nikdy na ni nezapomeneš...
Ahojte
Zdenicka
| 23. 2. 2009 15:23
já jsem zapoměla pozdravit naši novou kamarádku Rozalii-vítej u nás!!!!!! U nás je dobře a holky tady jsou hotová zlatíčka!!!Jsem ráda,že jsem tady tu diskusi našla!!!
Doruško - neboj,já mezi tím vším odpočívám,proto mě to všechno tak dlouho trvá a kdyby jsi viděla kolik tady mám prádla na žehlení....asi by už jsi se mnou nekamarádila!Ty časy kdy jsem dělala všechno jedním tahem už jsou pryč
Venku prší no,to bych se z toho počasí picla!Co Ti tam nahoře dělají ,to tedy nechápu!
Zítra ráno jdu na odběr krve,kontrola jaterních testů,když tak moc papám prášky od bolesti,doufám,že to bude dobrý,nevím co bych dělala kdyby mi řekli že jsou špatné,hlavně co bych potom brala od bolesti?!
jdu malé nachystat jahůdky s cukrem tak zatím pa,pa
Rozálko
Dorka
| 23. 2. 2009 15:17
vítám jak pak se máš? Doufám, že dobře
Přišla jsem se sem jen nakouknout a už zase mažu do postele. Pořád ze mě leje jako z konve, ale to je dobře snad ty bacily ze sebe vypotíma bude líp.
Fotečky se taky určitě naučíš vkládatnení to tak složitý.
Přeji ti pěkný den, pa
Raduško
Dorka
| 23. 2. 2009 15:12
to je moc smutnýchudáček bobínek malej aspoň se už netrápí. Já tady bulím s tebou je mi to moc líto Ťapince je už dobře a nemá žádné bolesti musíš to tak brátbylo to pro ni vysvobození .
pa
Zdeničko
Dorka
| 23. 2. 2009 15:08
to jsou dobrotky jsem si dala k čajíčku mňám. Jsi holka šikovná kolik ty toho zvládneš to je neuvěřitelný upéct, uvařit, poklidit, nakrmit divou zvěř a ještě vybrat prašule . Chválím, ale neužeň se nám holka zlatá víš, žes marodila tak se hodně šetři nic se nemá přehánět.
pa
,,,,
rozalie224
| 23. 2. 2009 15:05
Dobrý den.Raduško je mě líto ,že pejsek umřel,ale už ho nic netrápí a je v nebíčku.
Rezama děkuji za přivítání ,líbí se mě mezi Vámi čím dál víc.
Zdeničko jsi šikovná na talíři to je ňamka.
Chválím Vaše fotečky
Zase
Zdenicka
| 23. 2. 2009 13:20
už nemám hvězdičku!!!!!Téda Ti si s tím tak hrají!!!!!
a ještě
Zdenicka
| 23. 2. 2009 13:18
ty rohlíky!
Krásný den,
Zdenicka
| 23. 2. 2009 13:17
holky moje zlaté všechny Vás moc zdravím,přes víkend jsem se tu nedostala. V sobotu jsme byli u mých rodičů a to je na celý den,přijíždíme až večer a to jsem jakási unavená tak to odpočívám! Včera jsem lítala po lidičkách ať dají penízky,pekla jsem,vařila,uklízela.....a byl večer!
Mraky jsem nepekla ,ale pekla jsem františky a rohlíčky,fotky Vám pošlu!
Raduško - je mi líto pejska,ale už ho nic nebolí a netrápí a už je s ostatníma v psím nebíčku!!!
Doruško - popíjej čajíčky ať si fit!!!!!!
Manžílek přijel na oběd,tak letím nakrmit dravou zvěř! Ahojky
holky
anonym
| 23. 2. 2009 12:50
přeji Vám moc pěkný den.U mě tak už moc pěkný není,náš pejsek v noci umřel.Od mámy chtěl prý aby byla s ním,aby ho hladila,asi to holka věděla,že je její konec..
Tak
Bara
| 23. 2. 2009 11:29
to je dobrý že si krček dal říct já té mé ruce taky domluvím to by bylo aby neposlechla
jéje
Majka33
| 23. 2. 2009 11:23
LENI tak at´ti to pomůže,budu na tebe myslet.Krk v pohodě,už mě nebolí.Bylo načase ,si myslel že mě bude trápit napořád ale já se nedám
Majulíku
Bara
| 23. 2. 2009 11:16
na rehabku jdu 9:3
Ona ruka ani nebolí ale strašně brní a když něco vemu do ruky je to jako by mě píchalo tisíc malých jehliček.A je taková.......no já bych řekla jedna polovina mě připadne necitelná,mrtvá až na to brnění
A co Tvůj krček už je to lepší?
Dorko
Majka33
| 23. 2. 2009 11:04
ty máš jen jednu hvězdičku?Předtím jsi měla dvě ne?Nebo se mi to jen zdálo....
Radko
Majka33
| 23. 2. 2009 11:02
co pejsek,jak mu je bobkovi?
Barunko
Majka33
| 23. 2. 2009 11:01

at´tě ta tvoje pacinka už nebolí a kdy jdeš na rehabky?To jsi už měla předtím takové bolesti nebo je máš až ted´?
Dorko
Majka33
| 23. 2. 2009 10:59

ahojky tak se nám brzičko uzdrav.A pěkně se kurýruj at´ty bacily rychle odchází.Uteče to,jen si vždycky za ten týden zvyknu a když odjede,tak si připadám jak bez ruky.Že mi něco chybí.U nás už zase chumelí.To není možné,ta zima se nechce nějak vzdát vlády.Já už chci jaro.
Doruško
Bara
| 23. 2. 2009 10:45
jsi hodná že jsi se nám ozvala ale teď šup pod peřinku ,odpočívej a poť se. Ruku moc nenamáhám šetřím ji pokud je to od páteře mohla by rehabka pomoct i na ni pokud ne ,tak jsem zvědavá co s ní bude prý se na operaci karpálu čeká až půl roku
ahoj holky
Dorka
| 23. 2. 2009 10:29
přišla jsem se na vás na chvíli mrknout a popřát vám co nejhezčí den
Leje ze mě jako z konve, piju hnusný průduškový čaje, kloktám šalvějový čaj a cpu se práškamauž abych tu hnusnou chřipajznu nebo co to je ze sebe dostala. Jste moc hodné, že na mě myslíte děkuji. Ještě, že mě ten můj poklad včera navařil i na dnešek. Můžu aspoň odpočívat. Jdu zalézt do pelíšku a vy se tu opatrujte.
Musím pochválit všechny pekařinky, schovala jsem si recept od Dous a hned jak mě bude líp určitě vyzkouším. Celozrnné rohlíčky vypadají dobře a určitě tak i chutnají.
Holky, já už se taky moc těším na jarota blbá zima je už fakt moc dlouhá . Rezamko, díky, že jsi mě připoměla kdy se sází rajčata nebyla jsem si úplně jistá. Taky se budu muset do toho pustit. Já hlava děravá jsem si zapoměla schovávat krabice od mlík .
Raduško, pejsánka je mi taky moc lítobobek malej snad to není tak zlý .
Baruško, kdy jdeš na vyšetření s tou tvou pacinkou? Nenamáháš ji moc? Třeba to máš jen od páteře. Moc bych ti přála, aby rehábka zabraly.
Majko, uteče to jako voda a budeš mít manžílka zpátky domaneboj.
Tak se mi zdá, že tady delší dobu nebyla Jarmulka snad je holka v pořádku a nic ji nezlobí.
Ameli, jsem ráda, že ti ty recepty ode mne udělaly radost tak jak jsem psala když budeš chtít další tak ti ofotím třeba celou kuchařku a můžeš péct do aleluja. Pak se nám pochlub svým výtvorem už se moc těším .
Dous, já si chtěla koupit ten Bioparox co jsi tady zmiňovala pořád nad ním přemýšlím, ale zdá se mi dost drahý a bez porady lékaře bych to asi neriskovala já nevím . To je hlavně asi na hnisavý zánět ne? A co Buba a Bubák už jsou zdraví?
Reginko, už je ti líp? Psala jsi, že máš nějaké potíže. Myslím na tebe.
Mějte se všechny co nejlépe, pa
hezký nový týden
rezama
| 23. 2. 2009 10:00
přeju všem tady
Téda Zdenička nás zase zásobí dobrůtkama,no jo je šikovná.
Dorinka taky,ale tu zase chudáčka trápí zdravíčko,tobě taky něco pořád zlobí,ach jo,už by ti to taky chvíli mělo dát pokoj,pořád nějakej problém,myslím na tebe.
Ameli oslavila jmeniny a poprvé se jí nechce do práce,je to taky holka šikovná.
Raduško pejska je mě taky líto,ale i to holt patří k životu,musíš se s tím nějak vyrovnat a jít dál a ponechat si ty krásné vzpomínky.
No a copak Jituliik?
Dous taky pekla a vařila,hlavně jí přeju klidný den,to aby jí Tukanice dala pokoj.
Barušce se vrázila číča a taky už má zase v provozu pekárničku,tak teď hlavně aby pacinka ještě nezlobila.
Majulíkovi zase odjíždí manžel,tak jí bude asi smutno,viď?neboj uteče to a bude zase brzy zpátky a dětičky tě potěší,no a taky občas my tady
Vypravěčka s Reginkou jsou snad jakž takž v pořádku,určitě je taky zlobí to počasí,ale holky musíme vydržet,snad už té zimě bude konec.

Taky vítám novou Rozalii,přeju aby se ti tady u nás líbilo

Tak všem posílám sluníčko do dušoček a hlavně přeju klídek a pohodu papapa
Vypravěčko
Bara
| 23. 2. 2009 09:58
dík za optaní ale ruka bohužel zlobí minulý týden se mě zdálo že se nezhoršuje ba naopak že je o trochu lepší teď mám pocit jako bych ji měla půlku od malíčku stuhlou ,a brní prsty a dost.Ale nesmím se tomu poddávat
Všem
anonym
| 23. 2. 2009 08:39
vám přeji hezký začátek nového týdne. Zase venku sněžýí, za noc přibylo 10 čísel a ani nyní nemíní přestat.
Raduško - jak víš, tak před 2 měsíci jsem se taky musela rozloučit s Dorkou a i když mám Lumpíka, tak na ni stále vzpomínám a povědomě ji stále srovnávbám s ním. Než by se měl pejsek dlouho trápit bez naděje na zlepšení, je mnohem rozumější jej nechat uspat. Vím, že to zní krutě, ale taky tím mu dáváme najevbo, jak jej máme rádi. Stále jej budeš nosit v . U tebe je to horší o to, že si kjej spojuješ s tatínkem, ale věř, že čas vše zahojí.
Dous - přeji ti pevné nervy s tukanici, ale ty jsi statečná a zvládneš to.
Baruško - co dělá tvá ručička, doufám, že už tolik nezlobí.
Dorko - držím ti palečky, aby jsi se co nejdříve zbavila horeček a aby jsi byla opět zdráva

Všem ostatním děvčatům přeji, aby nám nezapadly ve sněhu.
Ahoj
Bara
| 23. 2. 2009 07:50
klábosilky přeji pěkný den
Raduš:nesmutni je to těžký se s pejkem rozloučit je to člen rodiny ale když není zbytí a měl by se trápit
Amálko:ať se daří v práci
Doruško:brzy se nám uzdrav
pro všechny kousek jara:

ahoj klábosilky
anonym
| 22. 2. 2009 23:07
jdu se s vámi rozloučit, tento víkend jsem věnovala hlavně zkoušení nových receptů
K rohlíčkům mne popostrčila (byť nevědomky) Zdenička a k zapečené růžičkové kapustě (taky nevědomky) Bubák
na obojí mám recepty v deníčku

Přeji vám všem hlavně zdraví a pohodu.

Ameli, mně se také někdy stává, že se mi do práce nechce, většinou je to kvůli mé strašně upovídané kolegyni Tukanici, jako třeba nyní - čtrnáct dní jsme se neviděly, nejdřív jsem měla dovču já a pak ona, ale zítra už se sejdeme. Vím, že na mne bude chrlit jeden zážitek za druhým, moje jí zajímat nebudou, pak mi bude chtít vylíčit všechny rod. problémy... a já mám přitom nejraději klid a ticho
Amálko
anonym
| 22. 2. 2009 20:39
moje máma si asi už psa nevezme,děti s bývalou švagrovou jí říkali,že by zase měla pejska mít,jenže máma zase takový milovník pejsků není a pak nadává,že nemůže nikam jít,taky se musí o pejska starat,krmení,občas doktor,že jo.Kdo ví,jak to všecko dopadne
rozálie a Majko
anonym
| 22. 2. 2009 20:31
děkuji holky moc,jste hodné,pejsek byl taky památka na mýho tátu měl ho moc rád.Mám pocit,že když odejde ještě on bude to všecko stát za dvě věci. Bobek malej.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Slavka2
15. 8. 2025 21:39
14883
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18