Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Baruš
Dorka
| 4. 2. 2009 21:52
to je fakt k zlosti takové hovadiny Ti píšou, že máš šít když nemůžeš to se mi snad jenom zdá . Taky mám ten pocit jakoby to šlo z jejich kapesoni už fakt neví co by hlavně, že je nic nebolí a netrápí jsou zdraví tak to nemůžou nikdy pochopitno jsem zvědavá jak dopadnu letos já to nechci ani vidět budu mít taky nervy na dranc. Je to hrozný co se tady v tomto státě děje.
Drž se holka zlatáten částečný Ti nechají aspoň na ten rok, jestli jsem to správně pochopila?

pa
Dnes
anonym
| 4. 2. 2009 21:27
jsem se tady za vámi dostala až nyní a co to čtu?
Baruško - co to čtu? To je opravdu zlý sen. Vždyť šití je na páteř to nejhorší, co může být. Jak ti radila děvčata, napiš stížnost na ministerstvo, odpovědět ti musejí. To si opravdu nenechej líbit!!!!
Zdeničko - jsem ráda, že jsi opět mezi nás zavítala a hlavně, že jsi již konečně ten bacil přemohla.
jinak zdravím všechna děvčata a dnes jsem taky na vás na všechny myslela.
Všem vám přeji dobrou noc a sladké sny.
Baruško
anonym
| 4. 2. 2009 20:06
Leničko,držím Ti palečky,aby to s pacinkou dobře dopadlo,já neví,jak bych Ti poradila,možná někam napsat,jak říkala Zdenička,nevzdávej to holka,přece nějaká spravedlnost být musí.Já také zkusím net,třeba mi něco napadne............můžeš se případně odvolat,když Ti důchod vezmou.
Zdeni
anonym
| 4. 2. 2009 17:17
já už nemám sílu bojovat počkám do pondělí jak dopadne moje packa protože ač nejsem lékař na karpál se mě zdá že příznaky postupují strašně rychle a pokud to bude od páteře ...............
teda
Zdenicka
| 4. 2. 2009 15:52
to jsou mi noviny,že na záda můžeš šít!ta dotyčná osoba asi nikdy neseděla u šicího stroje! To jsou takové.........ani nemůžu napsat co,protože bych byla móóc sprostá!Hlavně že p.doktorka je v pohodě a prašulky ji tečou,dělají jakoby to bylo z jejich kapes!A až ona bude mít jednou problémy tak má známý a ona dostane hned plnej,tady je takovej čurbes a nespravedlnost,nám obyčejným se opravdu jen smějí do očí! To jsem se zase vztekla...ach jo,ale nikde zastání!Zkus napsat na ministerstvo zdravotnictví,odepsat Ti musí!
myslím,že je to ani nezajímá
anonym
| 4. 2. 2009 15:15

,mají svý teplý místečka,platy,kde si můžou dovolit kde co.................. ,tak co by se strarali o ty,co nemají skoro nic,přijde mi to jako děsná nespravedlnost,člověk se nikde nedovolá a ani se nemůže bránit
jinak vítám
anonym
| 4. 2. 2009 14:18
Zdeničku a Jitulíka,jsem ráda,že jste se stavili
Zdeničko
anonym
| 4. 2. 2009 13:59
je moc dobře že už jste holky zdraví a moc přeji aby to bylo napořád
anonym
| 4. 2. 2009 13:57
to Raduš vím ale Ti nahoře neví jak vypadá šití nevím jestli se mám vztekat nebo brečet
Baruško
anonym
| 4. 2. 2009 13:47
oni se snad zbláznili,vždyť šití je nejhorší na záda ,to už fakt neví co by,já lepila tašky máma mi pomáhala,měla jsem toho plnný brejleasi by se tam měli nechat vyšetřit
Majulíku
anonym
| 4. 2. 2009 13:39
kdepak jsi?Myslím na Tebe
Zdeničko
anonym
| 4. 2. 2009 13:35

zdravím výsledky s magnetické mám zatím v obálce dovím se je až v pondělí
Holky já se tak představte si že mě přišel papír s té posudkové z Brna a prý můžu šít 10 let mě doktoří tvrdí že šití je obrovská zátěž na páteř a najednou heleďme se ona je to vlastně brnkačka
krásnou středu všem
anonym
| 4. 2. 2009 12:24
tak co holky jakpak se máte??Já jsem včera po úklidu,jak zmlácenná,tchýnin přístup,jako vždycky,pozve si návštěvu a s náma se o tom nebaví,ani ta návštěva se nám neozvala,už mě to fakt pije krev,prostě mě přijde,že barák je postavennej,jen pro ní a její ségru,s dcerou a klukem,kde oni si můžou jezdit,kdy se jim zachce,nás se nikdo ptát nemusí
Majiku!
Zdenicka
| 4. 2. 2009 12:21
jak jsi dneska dopadla? Snad Ti pí.doktorka moc nepokazila náladu!
Ahojte děvčátka!!!!
Zdenicka
| 4. 2. 2009 12:19
Moc Vás zdravím!!!!! Po dlouhé době jsem tu! Měla jsem úmornej bacil a nechtěl mě opustit ,asi se mu u mě líbilo! Malá taky měla 40,to bylo doma veselý! Nevím teda kdy Vás holky dočtu,příspěvků je mnoho! Baruško - jak jsi dopadla na té magnetické zezonanci???Myslela jsem na tebe v postýlce a pod třema peřinama,jakou jsem měla zimnici!Určitě jsi to tady už psala,ale než se k tomu dostanu,tak bude rychlejší když mi to napíšeš!Holky,jak to tak čtu s těma důchodama,tak to je síla!No,všichni nemůžeme být poslanci a odsedět si to tam i když jsou nemocní,teda oni si klidně nepřijdou!Musím si projít emaily mám jich tam 56,tak mám co dělat a to jsem na pc nebyla 14 dní!Mějte se všechny moc pěkně a hlavně ať nás nepřemůžou bacily!ahojky Zdenka
ahoj
Dorka
| 4. 2. 2009 12:07
přeji pěkný den a pokud možno žádné starosti
Taky mezi námi opět vítám Jitulku hned je veseleji když je nás více . Doufám, že už jsi zdravá a krček nebolí jinak přeji, aby jsi brigádu bez problému zvládla vstávat ve 4 ráno no to je síla to Ti vůbec nezávidím. Holka zlatá šetři seať se nám neuženeš.
Dous, já a pokušitelka? Jsi mě včera pěkně rozesmála . Taky jsme ze začátku nevěděli, kterou že si máme pořídit mikrovlnku už jsem z toho šílela je jich na trhu moc a nebylo jednoduchý se v nich vyznat. Ještě připadala v úvahu Panasonic nebo Eta jsou levnější, ale nakonec jsme zjistili, že tady ta Whirlpoolka má jako jediná patent na 3D tak jsme šli do toho a jsem ráda, že mám i to vaření v páře. Děláme v něm zeleninu a paráda nebo včera jsme vařili rýži se zeleninou a taky super . Oni k té mikrovlnce dodávají recepty na DVD a tabulku, aby se člověk líp orientoval tak snad jsem Ti trochu pomohla. Jinak tu italskou pizzu jsem dělala podle receptu je to tajný .
Majko, jak jsi dneska dopadla u posudkové? Držím palečky, doufám, že dobře
pa
Dous
anonym
| 4. 2. 2009 08:03
na Victorku jsem šla jako první nejde mě napsat odpovědi kluk má v mobilu taky net a ten stejný problém.Chtěla jsem net.do mob.kvůli nemocnici jinak je mě dá se říct na nic. Když vás budu číst a nebudu moct odpovědět to bude hrůza až mě mráz běhá po zádech budu jak němá Kdyby jsi náhodou přišla na to jak odpovídat dej prosím radu
Ahoj
anonym
| 4. 2. 2009 07:58
holky přeji všem krásný ničím nerušený den
Zdravím všechny obzvláště Jitulku vzácného návštěvníka
Jitulko
anonym
| 3. 2. 2009 21:36
jsem děsný,ještě přijede sestřenice,s mámou a klukem,tuším,že tady kluka zase odloží,jsou zase prázdniny,tak co............
Raduško
jituliiik
| 3. 2. 2009 20:47
Teď už dobře, když konečně zase internet A co Ty? doufám, že nejsi nemocná
Jitulko
anonym
| 3. 2. 2009 20:30
jakpak se máš???Dorko,já na Tebe nezapoměla,ale včera šel dělat net,tam si dal padáka a nebylo nic ,dneska jsem se ho ptala,,tak říkal,jestli bys mu to přesně popsala,aby to pochopil co chceš
Ahoj
jituliiik
| 3. 2. 2009 20:24
holky, konečně jsem zase tady Měli jsme totiž doma problémy s počítačem a týden to trvalo, než nám ho opravili, no hrůza Takže teď už jsem zase připojená a můžu vás pozdravit
Doufám,že se máte všechny dobře, že jste zdravé a že vás nic nebolí!!!
Přeji vám krásné sny, musím jít už spát, protože zítra vstávám ve 4 na brigádu, tak ať aspoň něco naspím
Mějte se, zase se ozvu
Baru,
anonym
| 3. 2. 2009 19:43
gratuluji k netu
Chci se zeptat jestli jsi se už zkoušela připojit na Victorku a hlavně, jestli jsi se dostala k přihlašovacímu poli. Mě to nejde, možná jsem jen tupá. Můžu Victorku číst, ale nemůžu napsat příspěvek. Doteď mi to nevadilo, cestou domů v buse jsemvždy přelouskala co jste přes ennaklábosily a doma jsem pak hnedle psala. Ale teď na těch horách budu bez netu, takže budu odkázaná jen na mobil.
Teda Dorko,
anonym
| 3. 2. 2009 19:39
ty jsi takovej můj pokušitel
O té "tvé" mikrovlnce uvažuji od té doby co jsi o ní psala, fakt se mi moc líbí. Já mám tu úplně obyčejnou, už asi deset let, zatím funguje tak není třeba ji měnit. Já si většinou pořizuji nové věci až po té, co ty původní přestanou fungovat. ALE ta mikrovlnka mne móóóć láká. Ještě si počkám až vyzkoušíš to parní vaření a pak mi nezbude než Bubáka znásilnit, aby mi ji koupil. Už jsem ho naťukávala, nebyl zásadně proti, dokonce byl ochotný se podívat na to co umí a udělal mi srovnávací testy s jinými dražšími podobnými mikrovlnkami

A na tu pizzu jsi dělala doma sanma těsto nebo jsi něco kupovala?

Já jsem děsně zvědavá, viď?? Ale když ty tvoje kuchařské výtvory mi děsně ladí
Baruško
Dorka
| 3. 2. 2009 16:04
no vidíš jak sis s tím mobilem nakonec poradila jsi šikulka
...
Dorka
| 3. 2. 2009 16:02
já byla dnes na posledním cvičení na rehábku dostala jsem pěkně zabrat jsem hrozně funěla zítra mě bude všechno bolet .
Chci se pochlubit, včera jsme dělali pizzu (pravou italskou) v mikrovlnce na Crispu a byla suprová prostě neměla chybu musela jsem toho svýho odhánět, aby mu ještě zbylo na dnešek k obědu .
Vypravěčko, zdravím jakpak se máš? Taky jsem se bála, že bude nějaký silný vítr jak předpovídali, naštěstí střechy nelítali nevím jak na horách. Pěkně si užijte oslavu narozeninpřeji příjemnou zábavu.

pa
Regi
Dorka
| 3. 2. 2009 15:53
to je teda divný, že Ti tu průkazku ZPS nedali zvlášť když na to máš nárok. Já bych se taky odvolala snad Ti ho už konečně dajíoni chtějí lidi úplně otrávit znechutit je, aby je od toho odradili to snad není pravda.

pa
ahoj
Dorka
| 3. 2. 2009 15:45
všechny zdravím ve spolek a přeji krásný den i když trochu zamračený
Rezamko, děkuji za info určitě vyzkouším. Ještě k tomu vkládání když chci do přílohy vložit recept, který mám uložený ve Wordu tak se tam vždycky objeví to blbý undefined (bla bla) , ale s tím asi nic nenadělám . Recept na zdravé sušenky je sice z Mimibazaru, ale já ho trochu předělala k obrazu svýmu tudíž jsem ho sem chtěla vložit jako přílohu, no nic asi mi nikdo neporadí.
Majko, taky na Tebe budu moc myslet, aby Ti ten důchod dali . Mě taky obvoďák strašil, že ho určitě nedostanu a nakonec mi přiklepli aspoň částečný. Doktoři toho navykládajíhlavně se nenervuj dopředu ať se Ti ještě nepřitíží.

pa
krásný den všem
anonym
| 3. 2. 2009 14:05
tak přecházíme pod jinýho poskytovatele netu,tak jsem zvědavá,kdy net,pustí,já jedu na kartu,takže pohoda ,že by ten T-mobile k něčemu přeci jen byl,když jsem od nich měla zvýhodněnej přenosnej počítač,ale holt platíme nájem,jinak bych se asi k pc v životě nedostala ,vypravecko,tady byl vichr velkej,ale nic se asi nestalo a kocour se ráno vrátil v pořádku,Baruško,tys to s netem vyřešila,to jsem ráda
Ahoj
anonym
| 3. 2. 2009 10:25
holky přeji pěkný den Kdepak jste se včera všechny toulali? Asi vám nebylo dobře jak mě dnes a odpočívali jste.
Přeji pěkný den bez bolístek,starosti pokud možno jen příjemné a dobrou náladu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 8. 2025 11:28
14899
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl