Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

to víš
anonym
| 22. 1. 2009 17:57
že dopadneš dobře ,přece to špatný se musí někdy prolomit a obrátit
Doruško
anonym
| 22. 1. 2009 17:18
já vlastně nevím jak jsem dopadla v rámci toho že má pacient vědět o svém zdr.stavu je obálka zalepená asi aby mě nemázlo
Baruško
anonym
| 22. 1. 2009 17:17

,držím Ti pěsti aby Ti vše dobře dopadlo,já mám taky někdy pocit,že je všecko na nic ,ale přijde se pošmudlat kocourek a už je líp
Jéé Baruško
Dorka
| 22. 1. 2009 17:08
tak Tě vítám zpět, jsem ráda, že jste dojeli v pořádku. Nebojurčitě Ti ID nechají když ne plný tak částečný určitě a Ty si můžeš potom říct, no co aspoň jsem to zkusila. Nebuď tak pesimistická já vím život je pes a někdy se s náma moc nemazlí. Hlavně zdravíčko, ne? Jak jsi dopadla na magnetické? Doufám, že dobře. Baruš, promiň, mě ta Tvoje poslední věta za těma tečkama fakt rozesmála je to slušně a jasně řečeno .
pa
Majko
Dorka
| 22. 1. 2009 16:59
tak jaká? Jak jsi dneska dopadla s výsledkama u doktora? Doufám, že dobře taky držím co se dá aby jsi už byla konečně zdravá a celá Tvoje rodinka. Koukám, že malý Honzík je opravdu statečný když zvládl zubaře. Majko, nebojsnad Ti ten částečný ID dají hlavně ať jsme zdraví jak jen to jde. Dáš nám vědět kdy a budeme na Tebe všichni myslet a držet palečky.

pa
Ještě
anonym
| 22. 1. 2009 16:55
mezi nás vítám Marnii

Ať je Ti mezi námi dobře
Ahoj
anonym
| 22. 1. 2009 16:52
holky hlásím návrat a děkuji všem co na mě mysleli
Do Prostějova jsme dojeli dobře i s polámaným autem já
měla stažený půlky ale tam je spojení hromadnou dopravou strašně
blbý.Autem jsme tam byli za půl hoďky.Magnetická to nic není byla jsem už několikrát výsledky mám v obálce musím s nimi na neurologii.
Docela jsem byla překvapená chodili tam lidi s celé Moravy od Kyjova,Nový Jičín,Šumperk ..... objednávali i na 20 hodinu Jak jsem zaslechla
Já jdu ve čtvrtek ke krajské komisi jak jsem se odvolávala kvůli tomu důchodu myslím že je to předem prohraný boj akorát se zbytečně stresuji.S prací máte pravdu byla u mě včera kámoška dělala si rekvalifikační kurs aby mohla dělat sanitářku a stejně práci najít nemůže. V továrnách se propoušti.........nechci být pesimista ale vidím že se blížíme přímo do čudele
tak co holky
anonym
| 22. 1. 2009 16:08
jak je??? Přítel má zase v práci výjezd,takže čekám,kdy dojede,za půl hoďky by měl končit,jenže záleží,kdy dojedou ,přemýšlím jestli jet k mámě,nebo ne,dneska už je čtvrtek,v týdnu dojet nakoupit prostě nestíhá ,brácha byl minulej týden a teď dojede až zač.února,ta ty narozky Péťi to oslavit,k mámě,takže to tuším,že bude veselo
krásný den všem
anonym
| 22. 1. 2009 14:23

,Baruško myslíme na Tebe,Dorinko na Tebe také,až půjdeš k té posudkové,já si tady také musím se vším poradit,nejvíc mě dokážou vytočit baterky do myši a tak ,já mám dneska děsnou rýmu,takže zase ležím ,já měla taky nerva,když jsem tam byla,ale myslím si,že Vám to úplně vzít snad ani nemohou,přece máme všichni své nemoci a ještě se nervovat,abychom měli z čeho žít,kdyby ta práce aspoň na zkrácennej byla
Taky
anonym
| 22. 1. 2009 14:13
přeji vám všem příjemné odpoledne. Tak jsem dopoledne konečně doúčtovala, takže již budu mít na vás všechny více času. Odpoledne jsem si plánovala procházku s Lumpíkem, ale sešlo z ní, je mi totiž dnes nějaká zima, tak se půjdu vyhřát pod peřinu.
Marnie - vítám tě mezi námi a doufám a přeji ti, aby se ti mezi námi líbilo. Nic nás nerozděluje, se vším si navzájem radíme i svěřujeme se, jsme prostě skvělá parta.
Majko - budu ti držet pěsti, aby ti ten částečný nechali (když už ti nedají plný). Taky jsem ráda, že malého už zoubek nebolí.
Rezamo - taky tobě budu držet pěsti a myslet na tebe. Nevěřím, že když jsi stále v léčení, že by ti ten důchod sebrali. Tablo, které máš v deníčku, se ti opravdu moc povedlo, jsi opravdu šikulka.
ahoj sluníčka
Dorka
| 22. 1. 2009 11:04
vítám tady i novou kamarádku Marnii, jsme tady dobrá parta určitě se Ti tu bude líbit. Neboj, na PC se za chvíli naučíš a půjde Ti to jedna radost .
Holky, koukám, že se tady spustila lavina, já jdu letos také před posudkovou a mám docela strach nedovedu si představit co bych dělala kdyby mi ho sebraly . Doufám, že mi ten částečný ID nechají na plný budu muset asi zapomenout i když mi je pořád nějak mizerně.
Dnes musíme myslet na Barušku, jede na magnetickou rezonanci, aby ji tam moc netrápili a aby ji dopadly výsledky dobře držím všechny palečky i u nohou. Baruš, myslíme na Tebe .
Rezamko, básnění Ti jde superna tohle jsem opravdu levá.
My máme doma teď starosti s elektrikou, měli jsme za sporákem propálený dráty zrovna když ten můj odjel tak se to všechno semlelo no hrůza se divím, že jsme nevyhořeli .
Přeji všem krásný den a bolavým ať se brzo uzdraví, pa
ahojda
rezama
| 22. 1. 2009 09:03
táák holky další den nám nastal.
Sice je tak trochu pošmourný,ale my se nedáme,že jo holky
zase jsem Tě propásla
anonym
| 21. 1. 2009 22:31

Jitulko
anonym
| 21. 1. 2009 22:29

A ještě
jituliiik
| 21. 1. 2009 22:08
jsem zapomněla Rezamce pochválit ten obrázek s našima ikonkama, co má v deníčku, je to moc hezké
Vypravěčko,
jituliiik
| 21. 1. 2009 22:07
Lumpík je moc roztomilý pejsek, určitě sem dej ještě nějaké fotečky
Ahoj
jituliiik
| 21. 1. 2009 22:05
holky
Omlouvám se, že jsem tady hrozně dlouho nebyla O víkendu jsem byla u přítele a k internetu jsem se vůbec nedostala a tento týden zase trávím na brigádě-tentokrát v Hornbachu, tak nějak počítač nestíhám
To je hrozné, jak vás zanedbávám
Doufám, že jste všechny zdravé a že na vás neleze chřipka, u nás už docela řádí, mamka už ji má a docela mám o ni strach, má chronické onemocnění, tak to u ní mívá těžší průběh..Ale snad to zvládne
Tak na sebe dávejte pozor a jezte hodně vitamínků
A moc vám děkuju!!!
ahojík
anonym
| 21. 1. 2009 20:17
já taky manžela ani děti nemám,akorát přítele a kocourka ,rezamko Ty jsi naše sluníčko
Už se začínám pomalu orientovat
Marnie
| 21. 1. 2009 18:36
Ahoj holky, , tak už se začínám pomalu orientovat tady na tomto webu. Ještě se musím podívat na ty Vaše deníčky, abych věděla, o co jde.
Já manžela ani děti nemám, od školy jsem prakticky v ID, nejprve částečném, teď už 11 let v plném, takže jsem to vůbec nestihla. Četla jsem, že se bojíte posudkové komise, to já vždycky taky. Teď už chodívám jen každé 3 roky, dříve jsem chodila po dvou. Záleží, jaký je tam zrovna doktor, a jestli má aspoň trochu rozum, dobrou náladu a krapet empatií. Ale nebojte se dopředu, strach jen zhoršuje psychiku a ničemu nepomůže. Vždycky si říkám, že nějak to dopadne, a snad dobře. Přeju vám všem co NEJ zdraví, aby se to jen a jen zlepšovalo. M.
jo
rezama
| 21. 1. 2009 13:53
jinak to víš zase je horší počasí,tak se mě snaží zase pozlobit,ale jáse nedáma budu si tu náladu pěkně schovávat to aby mě vydržela hodně dlouho,no vám jí tady taky občas kousek pošlu
Raduško
rezama
| 21. 1. 2009 13:50
přeci dobře ,nebo neéVždyť hlavní je že tady na to světě jsme,že jo a máme tady spoustu kamarádek co nám zlepší náladu tebe taky .
zase jeden obrázek
anonym
| 21. 1. 2009 13:47
rezamko
anonym
| 21. 1. 2009 13:32

,jak se máš???
Marnie
rezama
| 21. 1. 2009 13:30
parta tu jsme dobrá to máš pravdu,taky ještě holky na Dámy čtyřicýtky...a víc,tak nějak chodíme sem i tam,neboj časem nás poznáš a určitě ti tady bude dobře.
Podělíme se o radosti,taky o starosti,podrbeme,uvaříme,no zkrátka co je zrovínka potřeba a hnedka je nám o moc líp.
S těma textama,no někdy blbne i net,tak je lepší si článeček,teda pokud je delší,tak určitě,napsat v texťáku,nevím co máš v PC,já třebas mám microsoft Word,no a jak si to tam napíšeš,tak si to zamodři a klikni pravým a dej kopírovat,pak tady najedeš na diskuzi a tam jak píšeš už jen dáš ctrlV,nebo vložit a máš to jisté,že to nebudeš psát dvakrát.
Pokud ale máš příspěvek krátkej je to zbytečné a můžeš přímo psát,dáš nový přípěvěk,napíše název tématu,no a pak už do "váš příspěvek" píšeš,můžeš přidat smajlíky,ty máš přímo u toho,obrázky sem jdou taky vkládat jen je musíš zkopírovat někde na netu,to tedy myslím tady přímo do článečku,jinak obrázek i od sebe,třebas fotku,tak to můžeš jako přílohu,dáš procházet a u sebe v PC si vybereš obrázek,kterej chceš poslat a je to.
Neboj časem ti to půjde ani nebudeš vědět jak.
ahojík
anonym
| 21. 1. 2009 13:30
já taky spousta věcí neumím,neboj,jsem spíš samouk ,já dám odpovědět,nebo přidat příspěvek,pak název tématu,píšu ahoj a tak,pak napíšu příspěvek,napíšu a dám přidat nový příspěvek.............,můžeš dát i v příloze foto,neboj,na to přijdeš,já Ti kdyžtak poradím,když to budu vědět
Jste tu dobrá parta
Marnie
| 21. 1. 2009 13:04
Ahoj děvčata, , koukám, že jste tady dobrá parta a všechny už se dost dobře znáte. Vůbec jsem netušila, že jsou na internetu takové možnosti. Jak dlouho už pracujete s počítačem? Tyhle příspěvky se mi špatně píšou, asi nevím, jak na to, pořád se mi ztrácí ten text, nevíte, co s tím? Teprve, když dám modrý rámeček, tak to jde
a zase obrázek
anonym
| 21. 1. 2009 12:33
spletla jsem se omlouvám se
anonym
| 21. 1. 2009 12:16
samozdřejmě novou
jinak u nás vítám
anonym
| 21. 1. 2009 12:14
nohou dušičku a doufám,že se jí u nás bude líbit
ahojík
anonym
| 21. 1. 2009 12:12

,rezamko a Majko,držím Vám holky pěstičky,aby Vám to s invalidním vyšlo ,štve mě přístup,že snad se Vám to zdraví zlepší ,to fakt nechápu,máme svoje problémy se zdravím,ještě čekat,co bude,přitom jsem slyšela,že za prachy můžou lidi mít invalidní i když jim třeba nic nenía jak to mají ty lidé udělat,když musí k doktorům,nemůžou pracovat,jako jiný..........

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 8. 2025 07:30
14900
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18