Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Dorinka a Majka
rezama
| 21. 1. 2009 11:05
holky tak to máte velikánskou radost,jak už ti vaši chlapi jsou doma,tak si je užívejte
krásné pozdravení
rezama
| 21. 1. 2009 11:01
holkám všem tady,doufám že je vám všem jakž takž.
Jsem ráda že se zase po čase objevila Reginka,holka se vším raději pomalu,to počasí nám teď dáva pěkně zabrat.
Taky Dorinka za náma přišla,za pochvalu obrázků děkuju,to víš už zase začínám být ve své kůži a tk už si zase hraju,no už mě tady zase bude plno.
Majko neboj na sociálce to dobře dopadne,ten částečnej ti přiklepnou určitě a pokud si teda nebrousíš zuby na plnej,tak se nemáš čeho bát.
S těma plnejma je to těď nějaký dost hlídaný,tak to má strach i já,no já jdu na komisy 30.1. dnes mě to přišlo,tak taky prosím myslet na mě,ale snad mě ho nevezmou,pořád se léčím a taky ještě dlouho budu,ale známe ten náš dnešní kocourkov.
Ameli určitě hodně pracuje,tak posílám pozdrav,taktéž Jtuliik.
Raduško jak je a co kocourek,nezlobí.
Vyparvěčce dělá radst Lumpík.
Dlouho tu nebyla Jarmulka,tak snad je v pořádku,tky Zdenička,ale tu taky zlobí zdravíčko,tak snad je taky OK.
Baruško kdepak dneska jsi?

Vítám tady novou kamarádku Marnie,ať se ti tu s náma líbí.

Tak přeji krásný den,bez bolístek jen.
Dorinko
Majka33
| 21. 1. 2009 09:05
manžílka mám taky doma to je nám zase fajn co?.Zítra jdu ještě ze sebou na kontrolu,měla jsem zánět v krku,jdu i na sedimku,citím se dobře.Jinač je u nás pod mrakem a mlha,brrrr takové hnusné počasí.Moc vás všechny pozdravují a přejí hezký den všem vaše Majka.
ahoj holky moje
Majka33
| 21. 1. 2009 09:02

přejí hezký den,tak Honzíkovi vyčistil zubař zoubek a znovu zalepil a je dobře.Včera jsem byla odevzdat přihlášku do školky a budu s Honzíkem chodit na logopedií.Některá písmenka špatně mluví,tak musím letět k dětskému DR.pro doporučení.Jinač včera jsem byla na sociálce.Vše ta paní semnou vyplnila a příští týden mi pošlou papír pro mojí dochtorku,ona to vyplní a pošle papíry z operace a z onkologie na sociálku a oni to vše dají posudkové a do těch tři týdnu mi příjde dopis od posudkové kdy a v kolik mám tam za něma přijít.Už ted´mám z toho hrůzu.Normálně se toho bojím .Potom vám dam vědět a budeta na mě myslet ju?.Ještě že vás tady všechny mám
ahoj Marnie
Majka33
| 21. 1. 2009 08:54
to víš že se můžeš přidat,jen budem rádi že máme o jednu kamarádku na víc,vítám tě u nás
Můžu se přidat?
Marnie
| 21. 1. 2009 01:07
Ahoj holky, , právě jsem objevila tento web, e-magazín pro ženy, a potažmo i tuhle Vaši diskuzi. Jsem v ID už přes deset let, žádná nuda to určitě není, ale společnost mi přece jen dost chybí, snad ji najdu na internetu. Jsem začátečník, s PC pracuji teprve krátce. Zítra se sem přijdu mrknout a pozdravit vás, ju? Čau M.
pěkný večer všem
anonym
| 20. 1. 2009 19:35
tak jak se máte všecky???Já už jsem zase debordelizovala nic jinýho mi nezbylo ,tak snad zítra si víc odfrknu ,po kocourovi furt vytírám ťapky ,taky vyměnuju ty světlý potahy,který on miluje,jenže jsou skoro za párkrát černý ,nejradši má počítačovou židli
ahoj holky
Dorka
| 20. 1. 2009 17:36
zdravím a přeji příjemný zbytek dne
Mě pořád nějak drží ta blbá migréna asi je to tím počasím, ale já se nedám jdu si zacvičit a třeba mi bude líp . Majko, jestli pak se Ti už vrátil manžílek z hor? Ten můj je už zpátky mám obrovitánskou radost.
Reginko, musíš být na sebe víc opatrnáv tomhle mrazivým počasí člověk hned promrzne . Taky mi nebylo zrovna nejlíp...pořád se cpu všelijakýma vitamínama, piju bylinné čaje a trochu jsem to zahnala. Hlavně veselou mysl a věřit si, že bude líp. Přeji Ti brzké uzdravení a co očičko už je zdravé?
Baruško, fotečky nemají chybu super
Rezamko, Tvoje fotečky jako vždy taky mě moc potěšily a tablo co jsi udělala je super . Doufám, že je Ti líp
Raduško, to Tvoje ouško Ti nedá pokoj viďzkusila jsi dát na radu Dous s tím tvarohem? Já to nikdy nezkoušela, ale zkusit se má vše . Když jsem byla malá tak mě mamka léčila ucho slivovicí to nám tenkrát poradila doktorka pak jsme ale někde četli, že to může poškodit sluch. To raděj nezkoušej. Zkus si kapnout nějaký alkohol na kapesník, přiložíš k uchu a zavážeš a do rána budeš mít pokoj. Mě to vždy pomohlo hlavně měj ucho v teple.
Vypravěčko, také moc pěkné fotky ať Ti dělají zvířatka samou radost . Já bych si ráda pořídila zvířátko, ale mám alergii na srst dokonce mi vadil i papoušek tak to nebudu raděj riskovat.

Všem bolavým přeji brzké uzdravení, opatrujte se, pa
krásný den všem
anonym
| 20. 1. 2009 14:59

tak jak je u Vás tady kolem nuly ,jinak koukám,zase to tady nějak prořídlo,tak hlavně,abysme to s úřadama a se zdravíčkem měli o.k.
Pozdrav z Hlučína -
Regina
| 20. 1. 2009 09:46
-již jsem si myslela,že mám všechny trable odbyté, ale toho 12. ledna jsem promrzla a ne a ne se zmátořit - snad se to zlepší - již mě to nebaví -
krásné ránko
rezama
| 20. 1. 2009 08:42
a tky hlavně co nejklidnější den,
přeju tady holkám všem
Pozdrav
anonym
| 19. 1. 2009 17:26
z našeho lesíka
Jo
anonym
| 19. 1. 2009 17:20
jo něco tam je jen chci vidět jak takovou práci dělá nějaká madam s kanceláře nebo pan Ing.
je to
anonym
| 19. 1. 2009 17:07
Baruško
anonym
| 19. 1. 2009 17:00
třeba je to někde na netu,podívám se.......................
Baruš,
anonym
| 19. 1. 2009 15:03
včera večer to bylo ve zprávách na nově v 19,30 hod..
ahojík holky
anonym
| 19. 1. 2009 14:33

,moc Vás všecky zdravím, já o tom taky slyšela ,že když je tam někdo přes půl roku,že to bude dělat veřejně prospěšné práce, na pracáku,nám taky o tom nic neřekli ale znáte je,asi udělají maximum,aby to tam lidem spříjemnili ,vypravecko,já vím,že se práce hledá špatně,taky tady na jihu,je to děs,ten můj dělal sladníka,než přešel,dělá co ho baví,jenže taky plat nic moc ,ale je rád,že něco má a není to otročina jako ten skladník,nic proti,ale vracel se,byl úplně vyřízennej,dělal i soboty ,směnny.Majulko jsem ráda,že je Ti líp ty úřady děsný,jinák zdravím všecky Dorinku,Dous,Zdeničku,Jitulku,rezamku
Vypravěčko
anonym
| 19. 1. 2009 09:49
fotky jsou moc pěkný líbí se mě.Pejsek je šikulka určitě Ti dělá radost a taky příjemnou společnost .
Pěkný den
anonym
| 19. 1. 2009 09:46
holky
Vypravěčko:kde jsi slyšela že nezaměstnaní musí vykonat prospěšné práce ? Sice by to některým na škodu vůbec nebylo ale já byla po novém roce na nějaké besedě na pracáku kde nás paní seznamovala na co máme nárok a co musíme ale a tomhle nebyla vůbec řeč
Majulíku:pevné nervy při tom vyřizování mě už tak všechno štve nevím jestli se vztekat nebo brečet ,nejraději bych zalezla sto metrů pod zem a měla klid
ahoj holky
Majka33
| 19. 1. 2009 09:34

všechny vás moc moc zdravím.Jen honem na skok,musím s malým k zubaři,zase ho bolí stoličkaa jdu jetě do školky pro přihlášku,malý už jde od září do školky,to utíká .Nemám ted´vůbec čas,děláme ten pokojíček nový dětem a do toho plno vyřizování a chodím ještě po sociálce kvůli ČID.Jinač jsme relativně už všichni zdraví,já jdu ještě teda ve čtvrtek na kontrolu ale citím se dobře,tak to bude určitě dobréTak holky moje já letím,zase se příjdu na vás podívat,to aby jste nemysleli že jsem na vás zapoměla ,to teda neeee ani náhodou,holčičky moje milované.Tak pa pa pa a brzo příjdu až budu mít více času.AHOJÍK VAŠE Majka.
a ještě
anonym
| 19. 1. 2009 08:26
Lumpík ve dvoře
Pěkný
anonym
| 19. 1. 2009 08:24
první den nového týdne přeji všem. Jdu zase účtovat, tak jsem tady nahlédla,abych vás všechny pozdravila. Včera jsem venku na procházce udělala několik fotek, tak vám některé posílám.
Děvčata, co říkáte na tu novinku, že nezaměstnaní pobírající půl roku dávky, musí odpracovat nějaké hodiny prospěšných prací? Ale jak to mají ti lidé udělat, když nají snahu si práci najít, ale ona opravdu není, Např. v pátek byla dcera na dvou konkurzech, na jednom bylo 90 ucházečů na 1 místo a na tom druhém jich bylo dokonce 120 a co mají dělat ti, kteří kvůli svému zdraví mají omezené možnosti? To páni nahoře zase vymysleli totální nesmysl.
Ameli - dobře, že jsi se alespoň ozvala, máš toho hodně, ale ty to zvládneš.
Dous - jsem ráda, že ti ořechy chutnají a že ti na svátky do cukroví stačily.
Raduško - s tím bolavým ouškem si nezahrávej, raději s tím běž k lékaři,aby pak nebylo pozdě.
Ahoj
anonym
| 18. 1. 2009 19:37
holky přeji pěkný večer
u nás dnes taky počasí nic moc alespoň mě nemusí mrzet že nemůžu ven
Raduš:brzy se nám uzdrav
Amálko:jsi hodná že jsi za námi alespoň nakoukla.Nemáš to vůbec lehké obdivuji jak vše zvládáš
Zdravím všechny a lezu do
ahojík
anonym
| 18. 1. 2009 18:15
tak jsem chrápala celý odpoledne,pak jsem se převlíkla a jsem byla totálně spocenná ,dous děkuji Ti za tip,něco zkusím,uvidíme ,jinak samozdřejmě zdravím všecky
Ahoj holky,
Ameli
| 18. 1. 2009 13:10
přišla jsem vás všechny pozdravit a popřát krásnou neděli. U nás chumelí a tak se mi ani nechce vylízat se psem.
Nemyslete si, že jsem na vás zanevřela, to vůbec ne, ale nezbývá mi čas. Koncem února to už bude volnější a budu chodit zase pravidelně.
Doufám, že se všechny máte dobře a netrápí vás zdravotní problémy!!!
Myslím na vás. Papa
ahojík všem
anonym
| 18. 1. 2009 12:36
krásnou neděli,tak jak je u Vás???Tady je kolem pěti nad,takže dobrý. .........,já jsem zase vstávala brzo,kocour už kolem osmý brouzdal po bytě. ...........,taky mě probudili ouško,mrcha,nechce dát pokoj,tak jsem nasadila,nebo nasadím cibulovou léčbu ,nebo tak něco
ahoj Vypravěčko,
anonym
| 18. 1. 2009 09:03
já mám také na dnešek nachystáno spoustu práce - samé lehoučké práce domácí , moji chlapi jsou v zaměstnání - ten mladší a ve škole - ten starší , tak mám prostor nerušeně obrátit barák vzhůru nohama .

Ale procházku na odpoledne také plánuji, ikdyž u nás je zatím pošmourno. Sněhu přes noc zase napadla celá spousta, takže je to vše kolem čisťoučké a máme mínus dva, to je tak akorát
Hezké
anonym
| 18. 1. 2009 08:39
nedělní ráno přeji všem děvčatům ze zasněženého ostravska. Nyní je tady kolem nuly, takže to venku vypadá opravdu nádherně, pravá ladovská zima. Toto počasí mi vyhovuje, jenže nyní na procházky moc času nemám, účtuji až se ze mě kouří, včera dopoledne jsem málem zavařila noťas a odpoledne jsme s dcerou vypisovaly stvrzenky. Nyní chci dopoledne chvíli pokračovat a odpoledne si chci dát pohov - aspoň v neděli. Ten zákazník toho má za poslední kvartál opravdu hodně a dal mi to na poslední chvíli, a to nemám ráda, chci mít rezervu pro případ, že by se něco stalo. Ale odpoledne si alespoň 2 hodinovou procházku s Lumpíkem plánuji. Ještě jsem nečetla vaše příéspěvky, proto na ně nereaguji. Mějte se dle svých možností hezky a příjemně si dnešní den užijte.
ahojík holky
anonym
| 17. 1. 2009 16:14

no,já jsem jak zmlácennej pes,ještě se přidružily jiné problémky,takže super ,už se těším,na jaro,fakt jak malý dítě
Ahoj
anonym
| 17. 1. 2009 11:34
holky přeji pěkný den s úsměvem Právě jsem dodělala bramboráky a koukám kde je co nového
Dous:tu vojtěšku určitě vyzkouším dík za tip jen si to musím hned napsat nebo budu za čas zase hledat a hledat
Na fotku se šmíráky se nevlezu ale šmíruji taky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 8. 2025 10:11
14901
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl