Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

No
jituliiik
| 8. 1. 2009 18:43
zatím dobrý a doufám, že zvládnu i tu poslední
A jakpak se máš Ty? A holky tady?
A JAK JSI DOPADLA
anonym
| 8. 1. 2009 18:40
DOBRÝ??JSI HOLT ŠIKULKA
Raduško
jituliiik
| 8. 1. 2009 18:39
celkem nic ale mám už skoro po zkouškách, čeká mě už jen jedna
tak co je nového??
anonym
| 8. 1. 2009 18:32

ahoj
anonym
| 8. 1. 2009 18:31
Jitulko
Ahoj
jituliiik
| 8. 1. 2009 18:07
děvčata
les
anonym
| 8. 1. 2009 17:29
Baruško
anonym
| 8. 1. 2009 17:18
tak snad někdy bude líp ,třeba jednou vstaneš a nic se nestane,akorát samý dobrý věci ,třeba se toho dožijeme,aspoň nemáme ty starosti,jako ty dva,co se hádali,kterej má víc peněz,pak jeden toho druhýho zastřelil,nebo co
Raduš
anonym
| 8. 1. 2009 17:00
ono to nezačíná jen pokračuje jak se říká na pos.......i hajzl spadne na mě padá,a padá a padá.........
ahojky holky
anonym
| 8. 1. 2009 16:13
zdravím po dlouhé době Zdeničku ,tak koukám Baruško, že ten Novej rok pěkně začíná ,no u mě to není o moc lepší ,občas si také říkám,že nezůstane jen u jednoho,tak hlavně,abys vše holka zvládla
Ahoj
anonym
| 8. 1. 2009 14:27
holky přeji pěkné odpoledne a děkuji všem co mě drží pěstičky jste moc hodné ale já nemyslím že bych vyhrála jsou na tom mnozí lidé mnohem hůř
Já dnes byla na UP cestování na půl dne ke všemu syn definitivně skončil na vejšce takže běhání po úřadech a co nejrychleji najít práci protože nemá nárok vůbec na nic
Mě brní ruka jako by do ní pichalo tisíc špendlíků tak nevím jestli rozvičit nebo nechat raději v klidu na mag.jdu 22.k neurologovi až 9 února no je to ještě poměrně dlouho abych s ní pak vůbec pohnula
Ahojte holky!!!!
Zdenicka
| 8. 1. 2009 12:19
Moc se omlouvám a stydím,že jsem Vás tak zanedbávala!!!!Všem Vám přeji do Nového roku hodně zdraví,štěstí,lásky a ať Vás potká v tomto roce jen to nejlepší!!!!
Malá tento týden spinká ve školce a přesto nějak nestíhám,jen si polehávám a nic nedělám! Záda mě neustále bolí a ty prášky co mi posledně napsal neurolog neberu,nebo mají toliko vedlejších účinků že se bojím!
Včera se mi pokazila myčka,ach jo,to ten novej rok hezky začíná!Ještě že je v záruce,sice už jenom měsíc,ale ještě nemusím platit opravu!Tak teď jenom umývám nádobí aby se mi to tam ve dřezu nehromadilo!
zlatíčka moje mějte se moc hezky a já se zase ukážu!Ahojky Zdenka
vypravecko
anonym
| 8. 1. 2009 11:29
také psali,že když pejsek okusuje nábytek,tak na vycházkách nevynaložil dost energie,třeba stránka celysvet.cz
vypravecko
anonym
| 8. 1. 2009 11:18
na netu jsem našla,že je nějaký sprei,proti okusování,aby ten Tvůj pejsek neokusoval nábytek
krásný den všem
anonym
| 8. 1. 2009 11:13
tady je jen už -2,ale hlásí pořád hodně,tak nevím ,nesnáším tyhle mrazy a číča je spíš doma,pro číču, je dobré vypravecko mít škrábadlo a pro pejska??Asi kosti,na kousání.Rezamko,ono je to v tomhle počasí hned,že se podvrkne noha,hlavně aby to neměl zlomené
Zdravím
anonym
| 8. 1. 2009 10:22
tímto vás všechny . Všem dfěkuji za pochvalu mých výšivek, velmi mě to potěšilo. V noci tady bylo -7, nyní je -1, odpoledne se chci jít s dcerou a Lumpíkem projít. Už aby se oteplilo, zatím je Lumpík venku jen, když je venku do -2, jinak je střídavě venku a ve verandě, tam se ale nudí (i když mu dcera koupila balonek na hraní s kostičky na kousání, přece jen začal okousávat křeslo (již za to několikrát dostal) a Myška mu v tom začala pomáhat. Hrajeme si s nimi, ale asi jim to nestačí, již nevím, jak je to odnaučit.
Marti - taky jsem před 2 roky měla jít před posudkovou na kontrolu ohledně důchodu, vyžádali si posudek od neurologa, od kterého jsem odešla (nebyla jsem s ním spokojena), tak jsem se bála jeho vyjádření. Ale mile mě překvapil, když napsal, že stav je trvalý a že změna k lepšímu není možná. Tak jsem jim to tam dala a pak mi přišlo jen vyrozumění, že mi plný důchod již nechávají natrvalo. Totéž přeji taky tobě a taky všem ostatním děvčatům, které jej mají. jistě bychom byly raději zdravé, ale pokud tomu tak není, tak nevím, kdo by nás v dnešní situaci zaměstnal, když není dost práce pro zdravé.
Dorko - mockrát ti děkuji za tvoji nabídku, předloh mám hodně. Nezapoměla jsem na tebe s tím talířem do mikrovlnky, ale ještě dceřin přítel nebyl s tím známým, o kterém si myslí, že by jej snad mohl ve svém zboží mít.
Všem ostatním děvčatům přeji, aby jim dnes vše vyšlo dle jejich představ.
hezký den
rezama
| 8. 1. 2009 07:57
vám všem přeju.
Dorinko je mě líto,že tě pořád to zdravíčko tak moc zlobí,ale pevně věřím že bude líp.
S tím důchodem si myslím že nám ho nevezmou,sestřička povídala,že mají nějaké nové předpisy,podle kterých musí jednou za čas zkontrolovat každého,no a mě ještě nekontrolovali a tak je na mě řada,ale člověk má strach,protože v tom našem kocourkově je teď fakt možné vše,dyť to znáte,že jo,ale nebojte pak dám vědět jak to dopadlo.
Tak já jdu pro auto a valím se synáčkem k doktorovi,pro změnu volal ze školy že uklouzl a má asi něco s kotníkem,tak pojedeme po doktorech.
Tak jsem vám šla alespoň popřát krásný den,nevím kdy pak přijedeme,a já pádím,papapapa
hned dvakrát omlouvám se
anonym
| 7. 1. 2009 22:25

Dorinko
anonym
| 7. 1. 2009 22:23

napadlo mě,jestli nemáš na oku ječný zrno,jinak ty invalidní je fakt děsný,že je lidem skracujou.......,člověk se ale fakt nesmí nervovat dopředu,jinak se všecko zhorší...........
Dorinko
anonym
| 7. 1. 2009 22:23

napadlo mě,jestli nemáš na oku ječný zrno,jinak ty invalidní je fakt děsný,že je lidem skracujou.......,člověk se ale fakt nesmí nervovat dopředu,jinak se všecko zhorší...........
Raduš
Dorka
| 7. 1. 2009 22:07
obrázky jsou moc pěkné zvlášť ten druhý se mi moc líbí je takový uklidňující aspoň pro mě.

pa
ahoj
Dorka
| 7. 1. 2009 22:03
taky vás jdu aspoň na chvíli pozdravit. Regince přeji ať se ji očičko brzo zhojíjá mám problémy s očima delší dobu, tak vím jaké je to trápení. Každý den je mám zarudlé jako králík a dělají se mi v očích jakési puchýřky používám na to všechno možný a moc to nezabírá. Na oční mi doktorka řekla, že by to mohlo být od toho zánětu, který mám v těle bohužel už chronický.
Holky, s tím důchodem jste mě úplně nastrašily co když mi ho seberou a budu v háji. To je šílený jak to pořád zpřísňují. Člověk, aby se dneska pořád strachoval nemá smysl se rozčilovat, nějak bylo nějak bude ne? Hlavně, abychom v rámci možností byly zdraví . Baruško, taky doufám, že Ti ten plný ID vrátí. Budu na Tebe toho 29.moc myslet a držel pěstičky .
Myslím i na Rezamku, aby také dobře pochodila a hlavně ať je Ti lípa dcerka aby se brzy uzdravila .Co synátor, už má nohu v pořádku?
Vypravěčko, já koukala na Tvoje vyšívky jak divá jsou mooc pěkné. Byly časy kdy jsem taky vyšívala hlavně křížkovým stehem do rámečku a pak jsem to většinou porozdávala když byly nějaké narozeniny . Moc mě to bavilo a když to obdarovaného potěšilo o to větší jsem měla radost . Kdyby jsi potřebovala další inspiraci, mám doma plno předloh tuším, že i nějaké hrady a zámky tak bych Ti je klidně ofotila .
Taky doufám, že je Zdenička v pořádku, dlouho se tu neukázala
Myslím na vás všechny a držím palečky, aby bylo jen a jen líp

pa
Pozdrav z Hlučína -
Regina
| 7. 1. 2009 14:29
ze vše nej - zatím vše v mlze - číst nemůžu
pěkné
anonym
| 7. 1. 2009 11:45
tohle jsem před chvilkou našla na netu
anonym
| 7. 1. 2009 11:15

, rezamko oni by Ti chtěli vzít důchod ,nechápu to,z čeho Ti lidé pak mají být živi.........,Baruško,Tobě taky přeji aby Ti to dobře dopadlo,někdy je toho na člověka holt hodně.........
krásný den všem
anonym
| 7. 1. 2009 11:09
Ahá
anonym
| 7. 1. 2009 10:09
Marti já myslela že ho máš rok to se teda omlouvám já taky nevím kde bych co dělala ke všemu vlastně u mě žádný léčení není spíš jen údržba ale Ty když chodíš pravidelně ještě na kapačky opravdu se nemusíš bát.
Jo té paní na posudkovým jsem taky říkala že do práce ani nedojedu a co mám tedy dělat normálně vůbec neodpověděla asi ani neví co je slušnost
ještě
rezama
| 7. 1. 2009 09:56
dílka má Vypravěčka opravdu krásné,taky jsem kdysi vyšívala,kroj mě leží rozdělanej ve skříni a nevím kdy a hlavně kdo ho dodělá,já s tím internetem nějak těď nestíhám jiné koníčky.No ale zase si hraju jinak
Baruš
rezama
| 7. 1. 2009 09:54
no já taky nějak nikdy neumím naříkat,no ale že bych práci nezvládla jim kliďánko povím,protože to nelžu,ale plakat taky nebudu.Já už budu mít důcho 2 roky,takže po roce jsem na kontrolu nešla,ale oni povídali že dokud se nezmění stav tak nepůjdu,prý by doktoři dali vědět,že se neco změnilo,ale jak já říkám asi nepočítali že tady budu tak dlouho,s tou mou diagnózou na začatku,no teď je to sice lepší,no dobré ale taky neé,tak snad,ale znáš to v tom našem kocourkově je možné vše...
No ale teda nevím kam já bych šla dělat,doma si to dělám svým tempem a ještě někdy to nejde a ještě doktory,to by mě asi po týdnu odvezli,no ale nebude malovat čerta na zeď že jo.
Přišla
anonym
| 7. 1. 2009 09:53
jsem jen na skok vařím zelňačku ,v poledne jedu k holičce spravit trochu fasádu před tím ještě vyvenčit psa a s tou mojí chromou nohou taky musím nakoupit v ledničce je už zase jen zima

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 8. 2025 10:11
14901
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18