Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
anonym
| 21. 3. 2014 19:48
0
0
Reagovat!
anonym
| 21. 3. 2014 18:01
anonym
| 21. 3. 2014 22:28
anonym
| 21. 3. 2014 12:54
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

vzali mi vše krom uzlin. Operací to skončilo, žádné chemo ani ozářky. Jizvu mám od pupku dolů asi 14 stehů. Asi do poloviny je měkká ale potom tam mám takové zatvrdliny, které i když denně masíruji zůstavají. Měla jsi po operaci bolest stehen? ....a bolel tě žaludek? (za měsíc jsem zhubla 10kg nemám chuť k jídlu), máš suchou kůži?.....ztráta chuti na ***?.....denní návaly a noční nespavost? (spím tak dvě hodiny) dostala jsem oestrogel ale nemám pocit, že by zabíral
jizvu mám bohužel stejnou, jak ji popisuješ, nahoře jen čárka, dole rozšířená, vyvýšená a tvrdá a myslím, že už to tak zůstane. Ale zase lepší tak, než obráceně, schová se to do kalhotek (a manžel je úžasnej, jemu to nevadí
Stehna mě po o nebolela, žaludek taky ne, jedla jsem normálně. Suchou kůži mám odjakživa, tak to nemůžu porovnat. Chuť na *** u mě kolísá běžně, jsem vdaná 18 let a je to jak kdy
Na bazén zaplavat taky můžu a po dvou měsících prý můžu vše.Prý i zvednout pytel brambor.13 kilovou malou nosit prý v pohodě můžu.Tak co na to říkáte holky?