Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 10. 2. 2013 15:36
Ahoj děvčata, nikdy jsem se nepřipojila k Vaší diskuzi, ale jelikož mám spoustu zdravotních problémů, tak si nakonec ráda přečtu, že v tom nejsem sama...Co se týče Chany a její lékařské rodiny...osobně si myslím, že je to super baba, jenom s tou svou lékařskou rodinou to opravdu velmi často přeháněla. Myslím, že jí hlavně měli pomoci vybrat slušné zdravotnické zařízení, kde by měla určitý potřebný standart a neměla se ohlížet na to, aby to měli za ní do nemocnice blízko. V tomto případě a to pardon...dle mého soudu... její lékařská rodina selhala na plné čáře. Asi mě teď budete kamenovat, upřímně...je mi to jedno. Znovu opakuji, že Chany udělala zde na této diskuzi spoustu práce a za to ji velký dík...Přeji všem hodně zdraví a málo trápení. Hezkou neděli.
anonym
| 10. 2. 2013 18:42
TO Anonym: nikdo tě určitě kamenovat nebude, ale bylo by dobré nebýt anonym...těch už tady bylo poslední dobou nějak moc...důležité je, jestli se tvoje zdravotní problémy týkají hysterektomie...to ostatní se řeší, až následně...
anonym
| 10. 2. 2013 15:03
Ahoj,

koukni na web kupi.cz:http://www.kupi.cz?…

Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.

Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.

Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz?…
anonym
| 9. 2. 2013 18:13
AHOJ, Chany ,NATULE,Růžičko, Martinko a všechna děvčata chvíličku jsem,zde nebyla a to je novinek.
1. Přeji všem děvčatům po operaci brzké uzdravení a velké blahopřání k jejich statečnosti. Holky jste šikulky.
2.Těm co na zákrok čekají : holky nebojte se, zvládnete to taky.
3. Chany, prosím, vykašli se na zlé a závistivé lidi. Nikdy jsem se s tebou osobně nesetkala, ale věř mě jsi velmi,velmi psychicky pomohla ( nevím, zda si vzpomínáš před půl rokem mi diagnostikovali nádor vaječníků - celková hysterektomie atd.) A byla jsi to ty kdo mě velmi podpořil. DĚKUJI !!!!!
4. Mé velké díky patří "mojí" NATULCE, která je mi velmi blízká a za její rady jí taktéž moc a moc děkuji.
5. Martinka a všechna děvčata, která nejmenuji mi byla velkou oporou a v mých nejtěžších chvílích byla při mě.
Děvčta všem vám moc a moc děkuji a doufá, že třeba i já jsem někomu pomohla.Chany vrať se mezi nás, Natule na tebe a tvou maminku moc a moc myslím snad vše dobře dopadne. Vím jak ti asi je. Drž se !!!
P.S. Holky, které tato diskuze nezajímá ať sem nelezou.
holky pápápáp
anonym
| 9. 2. 2013 18:24
TO July: Taky Tě moc zdravím! Jak se Ti daří?
anonym
| 10. 2. 2013 11:00
TO růžička: Ahoj Růžičko, nechci to zakřikout ale jsem úplně v pohodě, všechno jako dřív jenom trošku stresu každé tři měsíce k kontrola na onkologii tam se to ve mě vždycky sevře. Doufám, že ty jsi také v pohodě. A co děti ? Taky vše v pořádku ? Měj se moc pěkně
anonym
| 10. 2. 2013 12:18
TO July: Ahoj July,moc Tě taky zdravím a jsem ráda,že se cítíš dobře.Přeji Ti,aby výsledky na onko byly jen a jen ty nejlepší.
anonym
| 10. 2. 2013 13:11
TO Martina: děkuju...já jenom pevně doufám, že až si to Hanka v sobě srovná, tak zjistí, že té dotyčné je to úplně šumák, že sem nechodí...ale nám tady chybí.
martas37
| 10. 2. 2013 15:42
TO Martina: Marti, řekni Haničce ať nesmutní a vrátí se k nám, ale asi to bude chtít čas.
anonym
| 10. 2. 2013 18:44
TO martas37: my jsme minulou neděli byli všichni na zabijačkových hodech a z 8 lidí jich 5 onemocnělo...taky jsem si pak říkala, proč jsme tam lezli...můj starší syn míval to samé, co dcera...toho to pustilo, až kolem 13 roku...to je tedy ještě doba. Jinak atb má tak 1x ročně, teď to bez nich nešlo.
anonym
| 10. 2. 2013 12:51
TO July: July mně se v pátek povedl majstrštyk...byla jsem v Penny nakupovat a měli tam naše oblíbené vody, tak jsem bafla celé balení 6 vod a to by jsi viděla, jak mě bolelo večer břicho tam, kde bývaly vaječníky a to jsem téměř 8 měsíců po operaci...už to asi nikdy nebude jako dřív.
A k té statečnosti...všechny jsme tady statečné a každá se s tou svojí diagnozou pere různě...strašně moc je důležitá opora, kterou si tady navzájem dáváme...o to víc mi mrzí, když sem někdo vleze a píše tady takové hámotiny, které znechutí celou diskuzi.
Já bych tě moc ráda poznala, ale v Brně jsem byla jednou v životě, když náš kluk dělal přijímačky na VŠ....ale jezdíš do Prahy? Tam by jsme se mohly klidně setkat.
anonym
| 10. 2. 2013 18:54
TO Natule: Natulko, ty seš jako já. Musíme si dávat pozor jenomže člověk zapomene. Já tahám tašky jako osel ale vždycky si to uvědomím pozdě. Pak si dám pohov..... No my jsme malovali dávali podlohu ( no řemeslníci ) ale řeknu ti ten úklid ten mi teda dal. Pravý vaječník bolí jako kdybych měla zánět vaječníků, tak ho cítím. Jinak po odebrání uzlin po námaze otok. No už se snažím to neřešit. Naše malá má už 3 den 39,8 ma malinkej trochu míň
V Praze mám vedení ale moc tam nejezdím to spíš šéf. Ale v létě můžete s malou do Brna moc ráda se o vás postarám
anonym
| 10. 2. 2013 20:02
TO July: neše měla takhle vysoké horečky od soboty do středy, pak dostala atb a od čtvrtka je bez teplot, ale kašle ještě pořád...hlavně v noci. Já to mám zase s levým vaječníkem takhle...musíme na sebe hold dávat větší pozor. Prázdniny jsou ještě daleko, tak uvidíme...třeba to i vyjde
anonym
| 10. 2. 2013 13:42
TO July: Já jsem taky celkem v pohodě,jen chodím častěji čůrat,ale myslím,že to jsou spíš nervičky,z kterýma pořád tak trochu bojuju,mám je rozházený,někdy je líp,někdy hůř...Z dětiček mám radost,dcerka je prvňáček,moc šikovná,chodí hrát na housle,zpívat,je to moje sluníčko,nejstarší syn 21 let je taky moc hodný a mentálně postižený syn,kterýmu je 18 let,je taky v tom svým světě šťastný,aspoň se o to snažíme....to víš,vždycky jsou nějaký starosti,ale to už k životu patří..měj se moc krásně
anonym
| 10. 2. 2013 15:33
TO růžička: já mám taky 3 děti...2 velké syny, se kterými jsem nikdy neměla žádný problém a na oba jsem hodně pyšná, jací jsou z nich dobří lidi...a to malé sluníčko mi taky dělá velikou radost, akorát kdyby nebyla pořád nemocná...jediné období, kdy se jí nemoce vyhýbají je léto, proto ho máme tak rády. A máš pravdu, že starosti k životu patří...někdy jsou velké, ale musíme doufat, že bude líp
martas37
| 10. 2. 2013 15:59
TO Natule: má malá je také stále nemocná. Jsou jí 3,5. Do školky ji nevzali, protože bylo hodně dětí. Ale upřímně si nedovedu představit, ze by do té školky chodila. Antibiotika mela jen jednou a to před třemi lety. Za to má stálé rýmu. Vždy je týden dobrá a pak zas. Na nosní mandli byla, teď jsme s ní obihala alergologii. Vsechny testy negativní. Syn býval také nemocný, ale ne tolik. U něj se to hodně zlomilo okolo 10 let, když se dostával do puberty. Vlastně 4 roky vůbec nebyl nemocný. Až před měsícem.
anonym
| 10. 2. 2013 18:35
TO růžička: Růžičko, já to pořád říkám, že jsi super baba. Je fantastický s jakou láskou píšeš o svých dětech. Jsi statečná, protože starat se o postiženého syna není žádná legrace.To, že chodíš častěji čurat si já osobně myslím, že s tou operací souvisí ale myslím, že se to ještě upraví. Jak mě řekl d. vevnitř se to hojí rok. Ale kdyby nic horšího....
anonym
| 10. 2. 2013 19:02
TO růžička: ahojky Růžičko,chtěla jsem to napsat přesně jako Natulka,že moc krásně píšeš o svých dětech.Já jsem na ty svoje taky moc pyšná,kluci 18,16 a nejmladší Kačenka 10 nám taky dělají radost.Hlavně Kačka,je nejmladší tak si užíváme.Hraje na klavír a chodí zpívat do ZUŠ solo a sbor.Ještě,že ty děti máme je to naše radost.
anonym
| 9. 2. 2013 19:11
TO July: ty jsi mi úplně vehnala slzy do očí...sice se fyzicky neznáme, ale taky jsi mi hodně blízká...zajímavé viď
anonym
| 10. 2. 2013 11:05
TO Natule: cítím to stejně ( já vím, že se stejně sekáme......)Co doma pořád lazaret ? Musíš být pyšná na syna. Já vím, když promoval náš MIKI jak jsem byla pyšná. A u dcery taky. Buďte brzy zdraví
anonym
| 9. 2. 2013 15:40
holky dekuji za podporu ja se nebojim iperace ale toho ze budu mic krvacet a kvuli nizkyn destickam se me vsechno spatne hoji.i blby riznuti mam skoro na dva mesiceminule po ty laparoskopii jsem mela s hojenim problemy.dekuji holky.omlouvam se za chybi ale pres tel. se pise blbe
martas37
| 8. 2. 2013 22:45
Omlouvám se, ten anonym jsem já
anonym
| 8. 2. 2013 18:53
Ahoj,

koukni na web kupi.cz:http://www.kupi.cz?…

Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.

Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.

Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz?…
anonym
| 8. 2. 2013 14:55
Zdravim,tak to mam za sebou.operace vcera odpoledne.vzali delohu a vejcovody.az mi bude lepe,pisnu vic.pa pa
anonym
| 8. 2. 2013 15:25
TO pospalena: Pospalenko, vyhlížím tě tu. Jsem ráda, že to máš za sebou. Hodně odpočívej, každý den bude určitě lépe a lépe. Já už bych to chtěla mít taky za sebou.

TO Majdavy Snad tě pustí už po víkendu domů, moc bych ti to přála, doma je doma.

TO Lucka Luci, vemou tě v pondělí? Snad to dopadlo.

Holky držte se !!! Pa
anonym
| 8. 2. 2013 19:23
TO Jana B.: ahoj tak v pindeli mam nastup desticky me malinka stoupli neni to zadny zazrak ale preziju to.uz aby to bylo za mnou.jo a v lipe prej pi teto operaci na jipku nedava vy vsichni jste ale byli snad nicne nezanedbaj
anonym
| 8. 2. 2013 19:51
TO Lucka: Ahoj Lucinko,moc na tebe budu myslet.Já jsem taky po LAVH nebyla na Jipce.Jen pokud je to operace řezem.Uvidíš,že všechno dobře dopadne.
anonym
| 8. 2. 2013 21:31
TO Lucka: Luci,mě operovali v malé okresní nemocnici a taky jsem nebyla po operaci na jipce,jen několik hodin na dospávacím pokoji a pak mě převezli na normální pokoj.Neboj,to zvládneš.
anonym
| 8. 2. 2013 22:40
TO Lucka: Luci, uvidíš vše bude dobré. Budu na tebe moc myslet.
anonym
| 9. 2. 2013 14:34
TO Lucka: a ty jsi nezvažovala nějakou větší nemocnici? Já jsem v České Lípě poprvé rodila.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
13. 8. 2025 13:43
14858
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18