Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 6. 2. 2013 19:26
Ahoj holky. Omlouvám se ale vůbec nestíhám. Snažím se číst průběžně Vaše příspěvky. Ovšem neodpustím si jednu věc. Stejně jako mnohým ostatním tak i mně hodně pomohla Channy a Martinka. Proto bych byla opravdu nerada už kvůli novým čekatelkám aby odešla. Má mnoho zkušeností a opravdu umí dobře poradit. A rozhodně se na nikoho nepovyšuje. To bych mohla říct i o sobě že se tady povyšuji když jsem psala že jsem neměla žádné bolesti. Channy vyprdni se na ní a zůstaň.
anonym
| 7. 2. 2013 09:30
TO Lenka S: no vypadá to, že zase někdo chtěl trošku rozvířit krásně jedoucí diskuzi a my se nesmíne dát...to by ta dotyčná měla velkou radost
anonym
| 6. 2. 2013 17:00
holky vim ze to sem nepatri ale aspon neco slo jak po masle zapis do skoly dopadl skvele bude tam nejmladsi protoze ji bude. 6 let v pulce srpna.miluju ludi kteri prijdou do discuze a delaj tu rozbroje snad se hanka k nam vrati
anonym
| 6. 2. 2013 16:25
Tak jsem doma z konzultace se svým operatérem.
Moje nachlazení ho nechávalo chladným a prý at rozhodne anesteziolog.
Navíc operace bude hned zítra odpoledne a mám slíbeno jít první,..
Takže ráno vyrazím a jen doufám, že se mnou anesteziolog nevyrazí dveře, chjo
No a taky se trochu bojím toho, že jsem přeci jen ještě lehce zahleněná, aby nebyl nějaký problém při narkoze.
Ale jedu a uvidím.
Takže jsem poběhala nákupy, aby tady ti moji čtyři miláčkové neumřeli, vybaluju tašky, vařím kotel guláše a snad se dám i do balení,...
Nechávala jsem vše až na ted a nevím kde mi hlava stojí.
Rebarbora
| 6. 2. 2013 14:28
Já jsem velmi ráda za tuhle diskusi,díky které jsem překonala předoperační strach a stres,hodně mi pomohla v době rekonvalescence.našla jsem zde cenné rady,které doktor neřekne. tahle diskuse je pro ženy fakt balzámem a byla by fakt velká škoda,kdyby kvůli drzému anonymu odcházely uživatelky, díky kterým je tato diskuse velkým přínosem. Cenné rady,pochopení.
Chany - nikam nechoď,ty nemáš proč.
anonym
| 6. 2. 2013 15:44
TO Rebarbora:
Děvčata, tentokrát se podepisuji když vás ten anonym tak rozzlobil a jmenuji se stejně jako Chany ale stejně vám to nic neřekne protože jsem se nikdy do diskuze nepřihlásila jen jsem ji četla a sháněla informace jako vy protože jsem 14 dní po vag.hysterektomii.
Chany nikdo nebere její zásluhy a rady, naopak ale téměř v každém příspěvku nezapomněla dodat, že má bratra lékaře a je z lékařské rodiny.Tady si přece nehrajeme na to, co kdo máme a nepovyšujeme se nad nikým protože máme jedno společné a to tuto operaci, která nám všem změnila život.
Chtěla jsem jen napsat svůj názor a když jsem si přečetla vaše příspěvky tak mi to nedalo a musela jsem na ně reagovat.....
Měj se všechny v rámci možností dobře a přeji pevné zdraví !!!
anonym
| 6. 2. 2013 15:57
TO Hana: Chany znám docela dlouho a můžu říct,že se nade mnou nikdy nepovyšovala.To,že má bratra lékaře určitě neznamená,že se tím chlubí a nebo že by nám chtěla dokázat,že je něco víc než my ostatní.Příkladem je už jen to,že nevyužila protekce a nešla do nemocnice na operaci jako VIP a jak tady bylo řečeno bylo jí to spíš ke škodě a z nemocnice má jen samé špatné vzpomínky.Haničko jsem moc ráda,že jsi tady s náma.
anonym
| 6. 2. 2013 18:16
TO Martina:
ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale ráda si tu čtu příspěvky. Po LAVH jsem už skoro rok 11.2.2012. Vše naprosto v poho. Jen děloha z důvodu myomu, který jsem nechtěla nechat vyřezávat z důvodu náročnosti a možnosti jeho opětovného výskytu.Děti už mám takže nebylo co řešit.
Jsem naprosto spokojená. A díky radám holek v diskusi a hlavně vstřícné Chany, která mimo jiné byla U Apolináře stejně jako já, jsem to zvládla parádně. I když moje zkušenosti z nemocnice byly naprosto jiné. Velká spokojenost. Takže Hani, diskusi neopouštěj, spousta holek potřebuje tvoje skvělé rady.
Mějte se všechny fajn a hodně zdraví
didi
Zdravím Martinku
anonym
| 7. 2. 2013 09:21
TO Hana: opravdu tleskám..."krásná práce"...nepsát na diskuzi, chodit číst a hloupě reagovat na Hanku, která je velmi dlouho na diskuzi...je aktivní, vždy ráda poradí, má nejen se sebou spoustu starostí a ty přijdeš, utřeš jí...nejprve jako anonym a pak, když vidíš, jaké jsou reakce ostatních, napíšeš že se jmenuješ jako ona. Proč jsi tento příspěvek vůbec psala? Já to opravdu nechápu.....budu ráda, když na této diskuzi nebudeš ty a pevně věřím, že ona se přes tuhle tvojí trapnost přenese a zůstane tady s náma dál. Nejsi dobrý člověk a asi máš nějaký problém, který potřebuješ vyventilovat.
anonym
| 7. 2. 2013 09:52
TO Natule: ahoj Natulko,napsala jsi to moc hezky.Komu se naše diskuze nelíbí tak ať ji nečte a nám dá pokoj.
anonym
| 7. 2. 2013 11:15
TO Martina: Marti na všech internetových diskuzích se toto děje...zlí lidé se rádi schovávají za anonymitu internetu...já jen doufám, že ty dobré a hodné lidi to neodradí...viz naše Hančí...určitě jste spolu i jinak ve spojení, tak jí popros i za nás, ať si to tak nebere...nečte ty bláboly a baví se s těmi, které o to stojí
anonym
| 7. 2. 2013 15:54
TO Natule: Natulko,jsme ve spojení skoro každý den,je to super holka a mám ji moc ráda,je jako moje starší sestra.Ona byla ta,která mně vždycky když jsem ležela v nemocnici, a že toho nebylo málo,držela nad vodou.Jsme sice každá z jiného konce republiky já od Opavy ona z Prahy,ale moc si rozumíme.Včera jsme spolu mluvily a je z toho dost špatná,že se tady do ní,, Anonym" navážel,vždy se snažila jen pomoct a poradit.
anonym
| 7. 2. 2013 09:27
Jinak holky u nás doma je peklo...malá leží téměř 3 neděle s menší přestávkou, včera dostala atb, včera ulehnul manžel s vysokou horečkou a zánětem průdušek...já se dopojuju vitamínama a syna též, protože příští týden dělá státnice a jestli onemocní, tak to bude konec.
anonym
| 6. 2. 2013 12:15
Majdavo páni i u nás vysvitlo sluníčko, určitě jsi ho poslala ty.
Mlha opadla a sluníčko září,... hned je veseleji.
Já bohužel nejsem z jižní moravy, kde je vinný kraj, ale vínko miluju.
Mám neschopenku, takže sedím doma, ale to nevadí, začínám to brát jak to je.

Lucko, tak snad už budou výsledky OK, taky to musí být na nervy,... snad nám to oběma co nejdříve vyjde.

Jinak pozoruju, že tělo a psychika je mocná. Od rána běhám na WC, jako by se tělo chtělo před výkonem samo vyčistit,... :-\
Tak kdyby ta operace nevyšla, aspon střeva budou odlehčená
anonym
| 6. 2. 2013 12:22
TO pospalena: ja s tema destickama bojuju 15 let a posledni tri roky se to zhorsuje uz nemam skoro zadny a to je o hubua k tomu ten cukr ja snad prestanu chodit k dr. aby ne zase neco nenaslu.pripadam si jak hypochondr
anonym
| 6. 2. 2013 12:44
TO pospalena: Držím Ti palce.ať to klapne a máš to už za sebou.
anonym
| 6. 2. 2013 11:50
Ahoj holky přeji Vám všem hodně zdraví a štěstí a čekatelky at to zvládnou.Mějte se moc fajn,nemám chut ,aby mě tu napadal anonym,když má v rodině 10lékařů at poradí.Bohužel všude se najdou bourači diskuzí,,nikomu jsem tady nic neudělala,vždy jsem se snažila jen odpovědět na dotaz.Není se čím vychloubat................celková hysterektomie nic moc ,anonym jí má určitě za sebou.Tak se držte ahoj a s diskuzí se loučím.
anonym
| 6. 2. 2013 11:56
TO chany: Hani, opovaž se loučit !!! Za mě musím říct, že tvé příspěvky mi hodně pomohly. Taky jsem anonym nepochopila a věřím, že se s tím nenecháš rozhodit.
Majdawy, Pospalenko a Luci - přeji pevné nervy ve finále, holky držte se
anonym
| 6. 2. 2013 12:11
TO chany: Chany prosím tě , jsem tu jen krátce, ale byla a stále jsi pro mě a pro mnohé další důležitá!!!! Prosím nenech se rozhodit nějakým anonymem, ten kdo dokáže takhle psát a nepodepsat se pod to nestojí za to, aby jsi se loučila.
Hodně jsi nám všem dala a dalším čekatelkám jistě dáš, tak to tady nevzdávej,...
anonym
| 6. 2. 2013 12:15
TO chany: vyprdni se na anonym jen ti zavidi.me to taky pomahaji ty informace tak na ni prd a kdyz se ji to nelibi tak at nas necte
anonym
| 6. 2. 2013 12:47
TO chany: Haničko,neznám Tě osobně,ale skláním se před Tebou...tolik si toho ustála..tu bestii rakovinu si pokořila a rozhodí Tě jeden anonym?Neblázni,seš silná osobnost,nenech se rozhodit.Máme Tě tady rádi!!
martas37
| 6. 2. 2013 13:16
TO chany: moc Tě prosím vyprdni se na nějakého anonyma, který se neumí ani podepsat. Všechnyholky i ty jste mi hodně pomohly. Neodcházej, prosím.
anonym
| 6. 2. 2013 13:47
TO chany: Haničko,prosím neodcházej,vykašli se na nějaký hloupý anonym.To je nejlepší psát jako anonym a ubližovat ostatním. Nebudeme si přece kazit diskusi takovýma lidma,kteří se neumí ani podepsat. Já osobně jsem Ti za tvoje rady moc vděčná a myslím,že je nás tady více.
anonym
| 6. 2. 2013 09:53
majdawy drz se presne tady budu taky psat dokud me nepovezou bude to uklidnujicija byla dnes zase na hematologii a zitea jdu zase a k tomu odbery snad se desticky zvedli kdyby ne operace by nebyla a k tomu me zjistil ze mam. cukr 8 snad to neni tak moc no uvidime.holky drzte se
anonym
| 6. 2. 2013 08:11
Ahojky holky,dlouho jsem tu nebyla a trošku se ztrácím ve Vašich příspěvcích,ale přesto přeji Všem z Vás,které to máte za pár hodně štěstí a ať operace dobře dopadnou.
Majdi,drž se,
Pospalenko moc mně mrzí,že jsi nemocná,ale třeba to s tou operací ještě vyjde,zdraví je přednější a za komplikace při narkoze to určitě nestojí.
Leničko S. gratuluju k nové práci.
Natulko,July,Marťasku taky Vás zdravím.
Hanko vykašli se na anonyma,vždyť jsi psala k věci.
Jinak já jsem byla včera na ct mozku a výsledky budou až příští týden v pondělí,ale jsem si jistá,že budou ok.Teda spíš doufám.
Rebarbora
| 6. 2. 2013 08:03
Hezké ráno přeji všem. U nás sluníčko nevylezlo,je zataženo,ale nevadí. Všem přeji plno optimismu a sílu zvládnout zákrok.
anonym
| 5. 2. 2013 22:24
pospaleno předoperační platí 3 měsíce,tedy alespon mně platilo,protože jsem po předoperačních čekala 3 měsíce na operaci

Mej držím palečky moc a moc

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
13. 8. 2025 13:43
14858
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl