Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 30. 10. 2012 16:06
Natule a ty jsi měla i agorafobii,to co popisuješ to mám já.A co bereš za AD,
co Ti pomohlo,jen ta AD?
anonym
| 30. 10. 2012 17:58
TO chany: já nevím, co je agorafobie...mám prostě panickou úzkostnou poruchu...ano pomohla mi AD...nejdřív jsem brala Seropram, Citalec, ale ta bezúspěšně...pak Mirzaten /já měla i hodně velké potíže se spánkem nebo spíš nespaním/...ten mi zabral a beru ho už 3 roky...k tomu mám Frontin...ze začátku jsem ho brala, jakmile jsem šla do obchodu, do autobusu, metra apod...když mi tyto stavy přešly, vysadily jsme ho s doktorkou a teď ho mám jen jako sos tabletu nebo když nemůžu spát...
anonym
| 30. 10. 2012 18:29
TO Natule: Agrafobie je právě strach z velkých nákupních center,z dopravy,metra.....atd.
Mirzaten je na deprese,Frontin jsou anxyolitika.

No ale koukámže tu má hodně holek panickou uzkst.poruchu a k tomu ty naše potíže kombinace opravdu užasná,co????
anonym
| 30. 10. 2012 18:44
TO chany: Jsme opradu slušná sestava . Já zatím nic takového nemám ale je to asi docela děs. Jinak u mě další jobovka. Dnes mi v práci mistr oznámil že si mám vybrat všechnu dovolenou než půjdu na tu operaci a hned jak ukončím neschopnost mám padáka. Takže půjdu tento a příští týden a pak vybírám do 20.11. dovolenou. 21.11 mám nástup do nemocnice a 22.11 operace. No to jsou vyhlídky. Do toho mi volala kolegyně kterou operovali v srpnu a je stále na neschopence že jí přišlo dnes poštou oznámení o ukončení pracovního poměru. Takže hned jak se vymarodí má taky padáka. To je jednání že by jeden ......no nic. Martinko jak je?
anonym
| 30. 10. 2012 19:12
TO Lenka S: Leni,já myslela,že pokud jsi na neschopence tak ti nemůžou dát výpověd.Já mám pracovní poměr na neurčito,ale taky nečekám zázraky.Hodně známých mi radí podat si žádost o ID,alespon částečný po tom všem co mám za sebou,ale asi nemám moc šancí na úspěch. tak si moc nedovedu představit co budu dělat.Je to od zaměstnavatelů nefér jednání,ale asi s tím nic nenaděláme.
anonym
| 31. 10. 2012 18:57
TO Martina: Marti to máš pravdu že pokud jsi na neschopence tak tě výpověď dát nemůžou ale hned jak jí ukončíš tak ano. A to je právě můj a kolegyně případ. Z toho plyne jediná věc. Být na neschopence co nejdéle. Ale do nekonečna to taky nejde. Ach jo.
anonym
| 29. 10. 2012 21:49
Ahoj holčiny dost náročný víkend,střídání prcků,uplněk alergie,astma.

A abych Vás podpořila mám taktéž anx.uzkostnou poruchu s agorafobií,,,,,,,,,takže pohoda,mám období,kdy bylo uplně fajn,pak období na nic,ted beru AD Seropram,atd.

Natule ty jsi měla také agorafobii,podle toho co popisuješ to tak zní,do Tesca já tedy nevlezu stále,neletěla bych ,ale jinak to jde.Fakt jsme tu spolek dobrých holek...........to se mi to rýmuje
Jinak všem klidnou noc
anonym
| 28. 10. 2012 12:12
Ahoj všem,tak mně ráno skončilo jedn hlídání a už mám druhé,naštěstí jen do večera.A pak chci pauzu,musím ušít nějaké polštářky na jogu,takže já se opravdu nenudím,dnes mě bolí člověk,alergii mám jako hrom,bohužel chladovou,s tou se nedá nic moc dělat,a zítra uplněk,takže já jsem dnes jasnááááááááááááááááááááááááááá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,všem klidný zbytek neděle
anonym
| 28. 10. 2012 14:47
TO chany: tak jak je úplněk, nebudu spát...jsem na něj hrozně citlivá...vezmu si hned radši prášek, abych zbytečně v noci nezevlovala.
anonym
| 28. 10. 2012 19:32
TO chany: ahoj Haničko,jak ti je v tomhle počasí??asi moc dobře né,že ??Tady u nás když je tak hnusně a sněží nebo prší není signál ani na telefon,no jsme tady v takové díře.Zítra se ti ozvu.papa
anonym
| 29. 10. 2012 08:58
TO Martina: Ahoj Martinko,jsem ráda,že si doma..taky mám úzkostnou poruchu,v tomhle počasí si psychicky připadám,jak na houpačce,chvíli fajn,chvíli bod mrazu..je to denodenní boj..ani se Ti nedivím,po tom,co máš za sebou,že Ti není zrovna hej..držím palečky,ať je Ti brzo dobře a ať se rychle zotavíš...
anonym
| 29. 10. 2012 11:30
TO růžička: Ahoj,ta úzkostná porucha je hnusná,můj psychiatr mi napsal do zprávy,že trpím psychosomatickou úzkostnou poruchou se subdepresivními stavy.Je mi dneska nějak dost divně,mám problém s dýcháním a strašně mě bolí záda a okolo ledvin.
anonym
| 29. 10. 2012 12:28
TO Martina: Máš pravdu,ty úzkosti jsou pěkně hnusný a kdo je nepoznal,nepochopí...ach jo..ať je Ti líp..já chodím každý pondělí na zkoušku sboru a vždycky po tom přijdu úplně odrelaxovaná,soustředíš se 2 hodiny na noty a zapomeneš na starosti a úzkosti,moc mi to pomáhá..
anonym
| 29. 10. 2012 16:44
TO růžička: tak to jsi šikula,když chodíš zpívat.Naše Kačka taky chodí do Zuš do sboru a na solový zpěv.K tomu ještě hraje na klavír,je šikovná a jde jí to.Ted budou zase koncerty v Hradci na zámku.Je to moc pěkné,hlavně ten vánoční.To potěší srdíčko.U nás chumelí a chumelí,ještě,že nemusím ven.
anonym
| 29. 10. 2012 13:10
TO Martina: já vím, že je to obtížné, ale alespoň se o to pokus a nevyslovuj to nahlas...jinak úzkostnou poruchou trpím taky...má to strašně moc lidí. Mého kámoše odvezla na jaře rychlá, že má infarkt a nakonec se z toho vyklubal první záchvat paniky.
anonym
| 29. 10. 2012 16:50
TO Natule: Natulko,já se na to snažím nemyslet,ale nejhorší je,když jsem sama doma,to se hlavou honí všechno možné.Mě rychlá z práce odvážela už 4x,ale poprvé to bylo nejhorší.Mistrová si myslela,že mám mozkovou,měla jsem zkroucené ruce,které byly úplně modré,nemohla jsem se hnout ani mluvit,celá jsem se klepala jako ratlík.Tyhle stavy se mi pořád vrací,ale už né v takové síle.Jen to nechci zakřiknout.Mně spíš pomáhá o tom s někým mluvit než to dusit v sobě.
anonym
| 29. 10. 2012 16:58
TO Martina: mně hodně pomáhají léky...vůbec si nedovedu představit, jak bych bez nich zvládla tu operaci...a stejně to bylo maso...tep asi 200, motolice, třes...no brrrr.
Naše taky hraje na klavír a chodí do sboru...mají 2x za rok koncert...vánoční a pak před prázdninama...to je člověku hned líp, když vidí ta rozzářená očka viď?
anonym
| 29. 10. 2012 17:16
TO Natule: jo,je to nádhera,když vidím jak se ty malé princezny snaží.Na klavír mají super pana učitele,který to s dětma umí a ty potom chodí na hodiny s radostí a klidem,protože po nich nikdo nekřičí.Já si taky nedokážu představit být bez léků,to bych teda nedala a už bych byla asi v blázinci.
anonym
| 29. 10. 2012 18:12
TO Natule: tak dcera a děti odjely. Je to u nás jak po bitvě. Docela se těším, že si odpočinu....Tady taky chumelí celý den, brrr.... úzkostnou poruchu mám taky. Teď jsem měla dobrý období ale dneska asi to sněžení nebo zima už jsem se v autobuse modlila abych byla doma. je zajímavé, že doma mě to přejde, prostě cítím, že jsem doma a mám hned pocit bezpečí. Já to dávám bez léků, pořád si říkám, že na ně mám čas, ale někdy je to ouvej. Pravda je, že kdo to nezažil, neví o čem to je. A je to mazec. Mě moc pomáhalo cvičení ale teď od června necvičím, tak nevím, nevím.....nějak mám strach začít co kdyby se něco stalo. A já si to budu vyčítat. Jinak vám blahopřeju k šikovným princeznám
anonym
| 27. 10. 2012 15:21
Doporučuji Komunitu 111 /diskuze, chaty/
najdete zde rady i online chaty s lékaři na různá témata.

http://www.trijednicky.cz/…i-v-komunite-111

http://www.trijednicky.cz

Jste aktivní žena a není vám jedno, co se kolem vás děje? Máte ráda přístup k informacím? Jste pojištěna u VZP? Pak právě pro vás je komunita 111 určena.
Do komunity se může přihlásit každá žena, která je pojištěna u VZP a chtěla by se aktivně zapojit do dalšího zvyšování kvality služeb této pojišťovny. Stačí se přihlásit prostřednictvím e-mailu na adrese info@komunita111.cz. Do předmětu nezapomeňte uvést "nová členka". Obratem vám zašleme registrační link.
Na aktivní členky čeká i zajímavá odměna.

Najdete nás i na Facebooku odkaz zde: http://www.facebook.com/trijednicky?…
anonym
| 27. 10. 2012 09:18
Ahoj holky u nás normálně sněží a to bydlím 40 km od Prahy...žádné hory...antibiotika zabrala, ale pořád mi pobolívá břicho...doufám, že je to důsledek té nemoci a teď už i atb...střeva mi kručí jako medvěd a asi nasadím nějaká probiotika na jejich ozdravení.
anonym
| 26. 10. 2012 23:10
Vladuško pokus si někde sehnat Framikoin mast. Jsou v ní antibiotika a pomáhá snad na vše. Je ale pouze na předpis. Já osobně to řeším přes veterináře a oni mi jí prodají. Nic lepšího mě už nenapadá. Jinak holky je to úplně v ***i. Dnes jsem přišla do práce a hned jsem dostala výpověď. Je k 31.12. To budu nejspíš ještě na neschopence ale hned jak se uzdravím tak jsem bez práce. To jsou teda vyhlídky. No mám 2 měsíce nato abych něco našla. Já jsem tak nasraná to si nedovedete představit. Omlouvám se za ty sprosté slova ale nemůžu si pomoct.
anonym
| 27. 10. 2012 15:30
TO Lenka S: ahoj Leničko,já myslím,že na tom po neschopence budu stejně jako ty.Stačilo mi,když při propouštění z nemocnice dr říkal všechno co nesmím.Už po hysterektomii to bylo dost těžké,pořád se v práci v něčem omezovat,natož ted.A ohledy na mně nikdo brát nebude,spíš budou rádi když se mně zbaví.Hodně známých mi říká,abych zkusila znovu požádat o částečný ID.Ale já si myslím,že pokud mi dr nenapíše doporučení tak nemám šanci.Nemocenskou mám prodlouženou do 12.12. a pak musím žádat znovu,protože už mám dávno vyčerpanou podpůrčí dobu.
anonym
| 27. 10. 2012 22:10
TO Martina: No Martinko tak to je mi moc líto. Nejhorší je že nikde neberou. Ale musíme věřit že to dobře dopadne. Nejdůležitější je zdraví. Dnes jsem to řešila celý den ale dospěla jsem k závěru že musím počkat až po operaci abych mohla říct od kdy budu schopna nastoupit. Těžko dnes řeknu že nastoupim v lednu když nemusím být ještě v pohodě. Omlouvám se Vám všem. Vím že to do této diskuse nepatří ale potřebovala jsem si ulevit. Holky mějte se moc krásně a krásný zbytek víkendu.
anonym
| 28. 10. 2012 11:54
TO Lenka S: ahoj Leni,není proč se omlouvat,prostě to k naší nemoci asi patří.Já mám po hysterektomii přesně rok a problémy se mi hrpmadí pořád,i když už nejsou jen gynekologické.Jsem moc ráda,že Vás tu všechny mám,protože v mém okolí nikdo takový není.Jsou to věci se kterýma se nechci svěřovat někomu kdo vlastně ani neví o co jde.Práci budu taky řešit až k tomu dojde,ale do vánoc do práce asi už nepůjdu .Stačí mi jen něco málo doma udělat a nebo jen umýt nádobí a jsem hotová.Neskutečně mě bolí v oblasti ledvin a vlastně celá záda a šíleně mě tlačí na hrudníku a špatně se mi dýchá.Takže prášky od bolesti zobu skoro pořád,ale je mi jasné,že to nesmím přehánět.Ted jen doufám,že se mi ten adenom neudělá i na druhé nadledvině.
anonym
| 28. 10. 2012 14:46
TO Martina: Marti vůbec na to nemysli, že by se to vytvořilo i v druhé...já jsem jednou poslouchala pořád v rádiu a tam říkali, že každá negativní myšlenka se posléze stává skutečností a fakt to platí...přesvědčila jsem se o tom na vlastní kůži. Tak mysli pozitivně a žádné doufám nepřipouštěj. A odpočívej, máš nárok být hotová.
anonym
| 28. 10. 2012 19:29
TO Natule: ahojky Natulko,ono se řekne myslet pozitivně,ale nějak se mi to v hlavě všechno honí.Navíc ta moje úzkostná porucha je taky mazec a moc tomu všemu nepomůže.K tomu ještě to počasí jak já tu zimu a plískanice nesnááááááším.
anonym
| 26. 10. 2012 21:15
Vladuško,to snad neni normální,odkud ,že jsi z Bruntálu?Neni tam v okolí jiná nemocnice,nebo Tobě se špatně hojí rány,máš v pořádku krev?Já to moc nechápu,ale to je šílený,můžeš mi popsat od začátku ,jestli to neni problém,jak to bylo,a jaká bereš ATB,a zda máš v pořádku krev?
anonym
| 27. 10. 2012 09:34
TO chany: Hani ty to taky nnemáš jednoduché...pořád samé starosti...myslím na tebe.
screppycoc...
| 26. 10. 2012 20:38
Pomoooooc Tak jsem dnes byla opět na kontrole a,už je to tu zas děvčyta.Ve středu mi to paní doktorka zašíla a dnes mě vubec nepotěšila.Opět mi hnisaji 2 stehy.Pokud to nebude v pondeli dobre tak to musi vytahnout a opet otvrít vyčistit a nechat drenovat:Mile čtenařky ja vas tímto z celého srdíčka moc prosím o jakoukoliv radu ktera by mi mohla aspon trošičku pomoc.Moc vam dekuji a budu rada za jakoukoliv odpoved Vladuška

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
23. 7. 2025 13:01
14719
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
23. 7. 2025 21:54