Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 6. 9. 2012 16:25
Ahoj holky, já bych vás chtěla poprosit, aby jste psaly pod svým nickem...jakmile napíše anonym, tak já se úplně ztrácím. Díky
anonym
| 6. 9. 2012 13:11
holky děkuju budu zkoušet

Růžičko,tak hlavně ,že jsi v pořádku,ono mimoděložní těhotenství je pěkný průšvih,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Všem hezký den
anonym
| 6. 9. 2012 11:34
Já jsem taky pěkný trdlo,nejdřív jsem se pár větama uvedla a pak psala svůj příběh a ono to vyznělo,že jsem otěhotněla bez dělohy.Měla jsem to oddělit aspoň odstavcem.Vůbec mně nenapadlo,že by to mohl někdo pochopit jinak.Ano jsem jen bez dělohy,vaječníky byly vpořádku.
anonym
| 6. 9. 2012 11:41
TO růžička: Kdepak, nejsi žádné trdlo, vždyť jsi to napsala naprosto srozumitelně a jasně. Alespoň pro mě.
Přeji hezký den.
anonym
| 6. 9. 2012 12:54
TO Anonym: já se už omluvila špatně jsem to na poprvé pochopila
anonym
| 6. 9. 2012 15:26
TO květa: Květuško, vždyť já vím. Moje řádky nepatřily tobě, ale růžičce, aby věděla, že si nemyslím, že to napsala špatně nebo nesrozumitelně. To jenom ten jiný anonym než jsem já měl asi malinko problémy s chápáním a nebo chtěl vyvolat další neshody. :-\
anonym
| 6. 9. 2012 13:55
TO růžička: ahojky jsem moc ráda,že se tady všechno vyjasnilo.A moc dobře si dokážu představit jak ti bylo po tom potratu,já potratila ve 24týdnu a bylo to hodně kruté,navíc to byla vytoužená holčička.Je to už 12 let,ale pořád je to smutná vzpomínka,ale máme ještě jednu holku a ta nám dělá velkou radost.Moc ti přeji,aby jsi byla brzo v pořádku.
anonym
| 6. 9. 2012 16:30
TO růžička: Já jsem tvůj příběh pochopila /dělohu/ a vůbec jsem netušila, že k něčemu takovému může dojít...držím pěstičky, aby jsi byla v pořádku.
anonym
| 6. 9. 2012 11:13
Ahoj holky no vidíte,já to psala ,člověk to někdy jinak myslí a jinak prostě napíše i já jsem někdy totální popleta

Růžičko,takže ted se ptám jako trdlo já ,Tobě vzali tedy jen dělohu?A ostatní máš ok,je to tak?No tak ted už to chápu.

No ale tedy brrrrrrrrrrrr,mimoděložní těhotenství neni žádná legrace,tak hlavně,že to dobře dopadlo.

Tady se ráno ochladilo,a já nevím jak vy ,ale já změny počasí stále cítím,holky a ted veškeré rady ke mně,co se týká stolice,rok po operaci fakt věčný boj,nemáte rady?
anonym
| 6. 9. 2012 11:26
TO chany: Ahoj Chany, mě pomáhá ráno na lačno vypít sklenici opravdu teplé vody a potom čaj s medem a citronem + jogurt activia. Trvalo to cca 1 týden ale potom se tělo nějak nastartovalo a nemám problém(doufám, že jsem to nezakřikla, protože jinak to byla po operaci cca 1 měsíc síla- nepomáhao nic). Třeba ti to pomůže .
anonym
| 6. 9. 2012 16:31
TO July: tak se zdá, že ten Menoflavon mi začíná zabírat...návaly se co do počtu zmenšují...kéž by a já nemusela zkoušet něco jiného.
anonym
| 6. 9. 2012 11:34
TO chany: ahoj mě pomahá vypít na lačno sklenici 100% džusu.
anonym
| 6. 9. 2012 10:06
Milá Květo,vůbec se neomlouvejte asi jsem to vysvětlila trochu chaoticky.Nic se neděje.
anonym
| 6. 9. 2012 09:02
Z ničeho takového bych si nedělala legraci!Ani nevíte,jak jsem byla rozhořčená,když jsem viděla,že si z Vás legraci dělá!Proto jsem zvažovala,jestli svůj příběh sem napsat,ale mrzelo mně,že díky lidem,kteří si z tak vážné věci dělají legraci,by se zničil portál,který mi tak pomohl.Přišla jsem o dělohu kvůli tomu,že se zárodek uchytil vlevo nahoře a jakoby ke stěně dělohy přirostl a i po odumření byl stále vyživován dvěma cévami.Byl sice v děloze,ale už je to bráno prý jako mimoděložní,protože bylo už blízko vejcovodu.Protože jsem měla dělohu silně zakloněnou nemohli se tam dostat kyretáží,proto ty 3 kyretáže a následná operace.Holky všechny Vás obdivuju a držím Vám palce.Díky týhle diskuzi jsem se dozvěděla spoustu věcí,v nemocnici byli fajn,ale řekli mi,jen že se mám šetřit.Cenné rady,jak se mám po operaci chovat,jsem získala až tady.Byla bych ze všeho vykulená.Z toho,že stále lehce špiním,že je únava pořád veliká i z bolesti zad.Ale čtu,že tyto problémy měla většina z Vás a tak jsem klidnější.Nedopusťme,aby díky zlým lidem tato diskuze skončila a ženy se sem bály přispívat proto,že se jim nebude věřit.
anonym
| 6. 9. 2012 09:58
TO růžička: ahoj moc se omlouvám pokud napíšu něco co není pravda přiznám to. na první přečtení jsem to nepochopila když jsem si to dnes přečetla znova tak jsem to pochopila, moc se omlouvám za svou reakci a je mě moc líto čím jsste si prošla. vím co to muselo byt pro vás . omlouvám se květa
anonym
| 5. 9. 2012 22:39
a mně se z toho poplet internet a hned to tam vyjel 2x tak se omlouvám
anonym
| 5. 9. 2012 22:37
AHOJ HOLČINY,

já jsem asi ta poslední,co se opravdu chce vyjadřovat k nějakým příspěvkům,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tahle diskuze a já si to myslím,je od toho ,abychom jedna druhou podržela,
poradila,předala svoje zkušenosti ,nabrala jiné od druhých.Ani pro jednu z nás to neni lehké období.Alespon pro mě nebylo a kontroly jsou stále strašák.

A internet je sice fajn,ale musíme počítat s tím,že jsme tu vlastně holky internetky a prostě internet je vlastně hodně anonymní.Ale i přesto si myslím,že by to nemělo tuhle diskuzi nějak ovlivnit.Občas to člověk jinak myslí než napíše i to se stává.Myslím,že právě na téhle diskuzi víme,že když nejde o život,jde vždy o houby.Tak nač pitvat příspěvky ,kterým třeba nerozumíme.Tak jedeme v pohodě dál,ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 6. 9. 2012 16:28
TO chany: Ahojky, já jsem zjistila, že jsem jako barometr...den dva před změnou počasí mi pobolívá v podbříšku...psala jsem to tady...ut a st...dneska už jsem v pohodě...asi budu předpovídat počasí . Mně pomáhá na stolici ráno mléko activia nebo kefír Pilos /Lidl/, ten je fakt výborný. Moje dcera na zácpu hodně trpí a té vždy zabere na noc namočit do trošky vody 2 lžičky lněného semínka a ráno vypít...nic na ní nezabírá jenom tohle. Zkus to.
anonym
| 5. 9. 2012 22:37
AHOJ HOLČINY,

já jsem asi ta poslední,co se opravdu chce vyjadřovat k nějakým příspěvkům,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tahle diskuze a já si to myslím,je od toho ,abychom jedna druhou podržela,
poradila,předala svoje zkušenosti ,nabrala jiné od druhých.Ani pro jednu z nás to neni lehké období.Alespon pro mě nebylo a kontroly jsou stále strašák.

A internet je sice fajn,ale musíme počítat s tím,že jsme tu vlastně holky internetky a prostě internet je vlastně hodně anonymní.Ale i přesto si myslím,že by to nemělo tuhle diskuzi nějak ovlivnit.Občas to člověk jinak myslí než napíše i to se stává.Myslím,že právě na téhle diskuzi víme,že když nejde o život,jde vždy o houby.Tak nač pitvat příspěvky ,kterým třeba nerozumíme.Tak jedeme v pohodě dál,ne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,
anonym
| 5. 9. 2012 20:40
Ahojky holky,všechny vás tady zdravím.Četla jsem příspěvek Růžičky a pochopila jsem to tak,že před odebráním dělohy byla těhotná a po potratu jí musela být děloha odstraněná.Nerada bych všechny ženy,které sem napíší házela do jednoho pytle,jen proto,že tady byla Myška a jí podobné.Bohužel nikdo z nás neví kdo je na druhé straně a stačí příspěvek špatně napsat a hned to vypadá podezřele. :-\ :-\
anonym
| 5. 9. 2012 21:27
TO Martina: Martinko, máš pravdu, někdy není snadné hned poznat kdo je na druhé straně a tak v dobré víře třeba naletíš i "šprýmaři", který se takhle uboze dokáže bavit. Je to smutné, ale ani to by nás nemělo odradit od toho, abychom si alespoň takhle na dálku pomohli radou nebo milým slovíčkem pokud to tak cítíme. A jestli někdy naletíme, nebude to naše ostuda, ale toho kdo je schopný tohle dělat. Tak vám všem, které procházíte tímhle nelehkým obdobím přeji hodně zdravíčka a štěstíčka, ať se vše hojí jak má a zase jste v pohodě. Sama mám už pár let hysterektomii za sebou a moc mi tenkrát po operaci pomohla i tato diskuze kde jsem se dočetla osobní zkušenosti mnohých žen, které prošly stejným zákrokem. To je někdy cennější než odborné, neosobní pokyny odborníků. I když i ty jsou samozřejmě potřeba. Proto by bylo fajn kdyby tato diskuze nadále fungovala a přinášela pomoc a povzbuzení.
anonym
| 5. 9. 2012 19:42
Lenice mně také padaly vlasy pomohlo mi opravdu opravdu Vichy,,,,,,,,,,,,,ampule,a zábal panthenol,žloutek a lžíce medu,zkus to,za to nic nedáš

PŘÍSPĚVĚK NEKOMENTUJI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NECHÁPU

JULY A NATULE AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
anonym
| 5. 9. 2012 20:02
TO chany: ahojky jak se máš jak ti je ? co říkáš tomu příspěvku od ružičky pěkná blbost, jak může být těhotná bez dělohy a nesedí ji ani čas jak píše anonym že.
anonym
| 5. 9. 2012 20:11
TO květa: Děvčata, prosím vás jenom o jedno - dobře si pokaždé přečtěte co je v komentáři a nenechte se hned strhnout nějakým provokatérem. Vždyť růžička vůbec nepíše nic o otěhotnění bez dělohy.
anonym
| 5. 9. 2012 17:13
Poctivě jsem pročetla celou diskuzi a že mně to pár dní dalo,ale to,co se stalo mně,nepsala žádná žena,prý se to stává tak třem procentům žen.Je mi 39 let,jsem po laparo.dělohy 4 týdny.Mám 3 děti,z toho 1je postižené.Chtěli jsme ještě 1 dítě,otěhotněla jsem,ale v 7týdnu bohužel potratila,následovala kyretáž,na kontrole po 14 dnech stále v děloze cosi zústalo,další kyretáž,opět neúspěšná a ještě 1tentokrát s kamerou.Zjistili,že se zárodek uchytil vlevo nahoře v děloze a ikdyž odumřel,stále je vyživován,placenta dorůstá,řezat dělohu by bylo riskantní,mohlo to prý kdykoliv prasknout a hrozilo by vykrvácení,měla jsem pár minut na to,se rozhodnout,o operaci jsem nevěděla vůbec nic,rozhodla jsem se pro odebrání dělohy a prý mi to zachránilo život.Během dvou měsíců jsem byla těhotná,po potratu a ještě teď bez dělohy,záhul na psychiku,těšíte se na mimi a najednou se to zmnění na boj o život.Všechny Vás moc zdravím.
anonym
| 5. 9. 2012 17:38
TO růžička: že by myška žabka a ted ružička nák jí to nevychází 4 tydny po odebraní dělohy, znova těhotná a pak píše že bez dělohy do dvou měsíců znova těhotná už mě ty legracky z nás nebaví
anonym
| 5. 9. 2012 20:08
TO Anonym: Milý anonyme, než někoho nařkneš z podvodu tak si nejdřív pořádně přečti co růžička doopravdy napsala a pokus se obsah jejího sdělení správně pochopit. Jsi docela dost vedle se svojí neoprávněnou kritikou. Život píše nejrůznější příběhy a já růžičce přeji aby ten její měl co nejlepší pokračování. A také si nemyslím, že žabka byla ta stejná osoba jako myška, řekla bych, že ta paní měla opravdu zdravotní potíže o kterých psala a chtěla se jenom poradit co a jak. Její styl vyjadřování byl jiný než myšky, bez gramatických chyb, a jenom díky nařknutí "nějakého" dalšího anonyma z podvodu ji začaly zdejší ženy také podezřívat. :-\
Nevím koho to baví takhle zasahovat do zdejší diskuze, ale podle čertíka mě napadá kdopak by to tak mohl být.
anonym
| 4. 9. 2012 11:08
Ahoj holky bojovnice . Je mi moc líto že se to pořád nelepší. Já jsem úplně na nervy. Vím že to do této diskuse nepatří tak doufám že se na mě nebudete zlobit. V pondělí má přijít sociálka. Máme zažádáno o adopci. Takže už nevím co bych měla ještě vydrbat aby bylo vše O.K. Včera tady byla mamina a už se mi ptala jestli jsem normální. Popravdě asi ne. Jinak já mám myom o velikosti 8 cm. 4.10. jedu do Prahy na magnetickou rezonanci a pak se uvidí co se bude dít dál. Držte nám palce. Všechny se moc a moc opatrujte a taky bych mohla nabídnout 10kg.
anonym
| 4. 9. 2012 14:35
TO Lenka S: budu držet pěstičky, aby byla sociálka spokojená a ty ses dočkala děťátka...já jsem po 3. porodu taky měla myom, ale jak jsem se blížila k přechodu, tak sám od sebe zmizel.
anonym
| 4. 9. 2012 15:45
TO Lenka S: Leničko,vůbec se nenervuj,jde jim spíše o m2,co vím od kamarádky a jinak Ti moooooooooooooooooooc držím palečky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 7. 2025 18:43
14683
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
16. 7. 2025 20:08