Vaříte, pečete, zapékáte v remosce? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Vaříte, pečete, zapékáte v remosce?

Diskuze

anonym
| 11. 5. 2014 17:53
Koupila jsem si Remosku R21 obsah2l.Poradí mi někdo recepty na koláče,buchty -i,zkušenost. Měla jsem velkou a tak nevím jaké množství surovina na 2 l mísu. Kuchařky pro remosku jsou na starší a větší typy.
...
Evi
| 7. 2. 2009 22:27
Já peču v remosce velmi ráda, mimo jiné ušetřím energii. Trouba totiž "sežere" za hodinu 2kW, remoska jen 0,5kW. Navíc je práce s remoskou pohodlnější.
V poslední době ráda peču kuřecí stehýnka, která stáhnu z kůže a taky odstraním veškerý tuk (kuřecí sádlo mi nechutná), ta stehýnka pokladu anglickou slaninou nebo pepřeným bokem, a aby se anglická nevysušila, tak vše pokryju alobalem a peču hodinu. Slanina není přesušená a masíčko je mňam mňam.
...
Evi
| 7. 2. 2009 22:22
Jane, naši mají remosky ze 70.-80. let, stále fungují, ale mísy jsou hliníkové, což se v dnešní době ze zdravotních důvodů nedoporučuje. Tak si naši sice remosky nechali, ale dokoupili teflonové mísy. Jedna sice stála asi 700Kč, ale opravdu nelitují. Jednak nemusí mít obavy o své zdraví, jednak se v nich nic nepřichytí
anonym
| 23. 10. 2011 09:47
TO : Když nevaříš v hliníku nic kyselého tak je hliník ok. Ten teflon taky není bůhvíco extra.
A co nějaký recept?
mayaya
| 7. 2. 2009 16:58
Poraďte s nějakým vyzkoušeným receptem na nějaký moučníček!
remoska
Jane
| 26. 9. 2007 08:43
ahojky remosku mám na zahradě ,mám ji z roku 83 a stále maká,peču v ní všechno ,nejraději z ní mám šunkofleky já vím dnes vyrábí nové lepší misky teflonové,ale taky jsou drašší, a jestli vůbec vydrží tolik co ty starší výrobky, tak kdo ji máte nevyhazujte je to dobrej pomocník.
bez trouby to jde
kuchticka
| 31. 3. 2007 09:25
Ahoj už štvrtým rokem bydlím v bytě kde je jen dvouplotýnkový vařič takže remoska od maminky je pro mě super pomocník.Peču vše těstoviny buchty maso úplně stejně jako v troubě. Jen množství těsta musím trošku zkorigovat a častěji kontrolovat.Ale opřes"kkýnko" to jde dobře.Hodně /spěchů s remoskou.
Dasad
Getha
| 18. 9. 2006 09:59
Díky!

Nalezeno 29 receptů, ve kterých se vyskytuje výraz „remosky“ undefined.


Jak dožehlím, tak začnu studovat!!
Remoska
anonym
| 4. 9. 2006 16:03
V 80 rokoch sme sa sťahovali do nového bytu. Kedže ešte plyn nebol pustený, musela so variť na 2-platničke. Mala so už v tej dobe 2 synov, ktorí milovali upečené. Tak som v remoske väščinou piekla buchty, taktiež kura a tiež francúzske zemiaky. No a ako dlho to budeš piecť ? Predpokladám, že na remoske je sklenené okienko, takže uvidíš .
Vaříte, pečete, zapékáte v remosce?
Getha
| 2. 9. 2006 23:57
Před několika lety jsem dostala remosku. Musím přiznat, že jsem jí dosud nepoužívala. Je to proto, že neznám žádné recepty, neznám časy - jak se v ní co dlouho vaří, peče, smaží, zapéká... Těď bych to s ní ráda zkusila. Máte některá nějaké recepty třeba na úpravu masa, zapékání a pod.?
Prosím, prosím napište!

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
4. 5. 2024 09:30
11860
Elka
4. 5. 2024 08:40
70403
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video