Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Make up ano či ne?

Diskuze

egyptska hlinka
anonym
| 15. 5. 2007 20:08
Ahoj egyptsku hlinku zozenies v Bratislave na Jesenskeho pri Sature v takej malej bizuterii s drogeriou.
make-up
anonym
| 11. 1. 2007 13:44
ahoj.Já osobně bych spíš místo rtěnky sáhla po nějakém barevném lesku...Zaprvé to vypadá mnohem lépe a barvy nejsou tak syté a za druhé většina lesků krásně voní a ještě líp chutná Můj přítel to zbožnuje
souhlas
Vlastinka
| 11. 1. 2007 09:32
Sonja 333,máš absolutní pravdu a moc hezky jsi to napsala,také bych bez líčení ,parfému a dalších nemohla vegetovat.Fakt pěkně napsané
Ja a make-up
anonym
| 10. 1. 2007 20:19
Jako dite jsem mela hodne snedou plet, mam hnede oci a vlasy. Ale pak jsem nejak povyrostla a zacala jsem mit hrozne bilej oblicej o proti ostatnim castem tela. Kazdej den jsem slysela, ze jsem bleda, jestli mi neni spatne. ....tak jsem se zacala malovat. Zjistila jsem, ze jsem na tom zavisla a ze bez toho si pripadam nesva a bleda jeste vic. Momentalne hodne pracuji, mam dve prace. Pracuji v noci i pres den, takze svou unavu maskuji. Driv jsem se take hodne opalovala, ale nadelalo se mi hodne pih a tak jsem s tim uplne prestala, takze jsem v lete i proto byla bila. Opalovala jsem se kvuli poznamkam o moji blede pleti. Jinak vam muzu rict, ze jsem se sama sobe vzdycky libila, dokud me okoli nezaclo atakovat negativni zpetnou vazbou.
Nekourim, nepiju, sportuju a zdrave se stravuju, tak nevim, proc mam takovou plet.
Make-up bych nezavrhovala
Sonja333
| 27. 12. 2006 15:19
Po vlastní zkušeností vím, že bych líčení nikdy kvůli muži nezavrhla. Kdysi jsem měla dlouholetý vztah s jedním mužem, strašně jsem se mu líbila...ale zanedlouho mi zakazoval malovat se - prý mi to sluší nejvíc bez líčení. Ovšem později vyšlo najevo, že je to kvůli tomu, abych ještě více neupoutávala pozornost jiných...
Nicméně souhlasím s pánem, který sem psal příspěvek - jsem ráda, když jdu s přítelem do společnosti a je na něm vidět, že se mnou přímo chlubí, že je rád, že mi to sluší a dává najevo, že jsem JEHO. Neříkám, že jsem zmalovaná, ale jsem decentně nalíčená. Mám dobrou pleť, takže make-up užívám jen výjimečně. Líčím si ale oči, což obličej ještě více rozzáří... Myslím, že líčení prostě ke každé ženě patří...Můžu se zbláznit z ženských, které mají husté nevytrhané obočí a pokud možno pod nosem knírka...a co je řasenka, ví pouze z reklamy. Navíc je hodně důležitý i výběr vůně a pěkně upravené nehty...
Navíc je možné nalíčit se za deset minut pokud máte kvalitní přípravky, vydrží to celý den... A nemyslím si, že se líčí jen zamindrákované ženské. Líčení je běžná záležitost, stejně jako holení nohou a podpaží. Podle mě to všechno patří k pěstěné a upravené ženě.
make up ano ci ne
anonym
| 17. 12. 2006 15:36
Je mi 46, pouzivam make up od svych snad 15-ti let a bez nej bych nesla nikam. Ale proto neodsuzuju zeny, co jej nepouzivaji a neuplatnovala bych na nich nasili, jako nektere nazory tady (strcit je pod okap). Je to kazdeho vec a dilema, jestli manzel, nebo make up, mi prijde hloupe. Licim se kvuli sobe a ne partnerovi, ani zadnym jinym muzum, je to pro me stejne prirozene se upravit, jako se denne sprchovat, cistit si zuby....
anonymní
anonym
| 16. 12. 2006 13:41
rozumím ti.
Chceš ŽENU.Ženu se vším všudy... Přeji ti to.
Re: ATA - Upocené trampky
anonym
| 16. 12. 2006 13:24
Jo, Ato, taky znám takové - upocené trampky, zásadně nepříliš upravené, s vrozenou nenávistí vůči mejkapu a každé parfumerii.
Nemám je rád. Nepotřebuji ženu, která umí rozdělat ve vlhkém lese oheň. Potřebuji ženu, která umí ve mě rozdělat vášeň, která se umí zkrášlit a umí vonět tak fantasticky, že se mi z toho točí panenky dokola... Chci ženu, kterou mi budou ostatní chlapy závidět, ne pošklebovat se, když s ní projdu kolem.

ATA, ženy jako ty jsou něco jako módní návrháři - je to chlap, ale není to chlap.
Egyptská hlinka
anonym
| 16. 12. 2006 13:18
Nazdar, ja som to pre moju drahú zohnal v Bratislave, Tesco na Kamennom námestí, taký malý (oddelený) pultový predaj oproti veľkej drogérii, tmavá krabička zhruba 10x10x2cm, cena niečo medzi 300 a 400,- Sk.
egyptska hlinka
anonym
| 13. 12. 2006 20:19
prosim vas kto mi poradi kontakt ,alebo kde by som kupila egyptsku hlinku.je to super vec.dakujem
make -up
anonym
| 3. 12. 2006 17:26
Určitě,když je některá zmalovaná jak plakát je to hrůza,ale decentní
namalování je někdy potřeba.Zaujalo mě spíš,že vydržíš tak být dlouho
vzhůru.Mě je taky 52,ale kolem jedenácté už musím jít spát,ráno vstávam
v 6.V kolik stáváš ty,když tak dlouho vydržíš.
pro atu - make-up
anonym
| 1. 12. 2006 02:40
S těmi kolejemi to znám - ale nepřipadej si ztracená, spíš naopak - oni jsou zmalované, protože mají nějaké mindráky a tak si to takhle kompenzují (někdo se cpe sladkostmi, někdo se vrhne do alkoholového opojení a někdo se třeba začne neúměrně zaobírat sám sebou tím, že si zapatlává různé domnělé nedokonalosti na obličeji), to malování je jakási "berlička", myslí si, že jim to pomůže aby se líbily. Jenže člověk se musí líbit hlavně sám sobě, pokud není se sebou spokojený, tak to malování nepomůže, je to pak jen zástěrka psychických problémů. Všimni si, že hysterky jsou především zmalované.... Na čundru takovou nepotkáš, tam jsou ženské do nepohody a tudíž vyrovnané, bez předsudků a potřeb něco skrývat, natož svůj vlastní obličej. Já z toho měla na koleji vždycky akorát legraci, když jsem viděla to úsilí zmařit čas a peníze šminkováním mladé zdravé pleti. Ale ony za to nemůžou, to je ve výchově. Zní to jako klišé, ale je to neměnný fakt. A já už jdu do hajan, konečně - je po půl třetí v noci, všichni už jste off-line a já se tu vykecávám jen tak. Tak pááááá
pro atu
anonym
| 23. 11. 2006 17:27
teda, vypadate, ze jste asi hodne zajimava a prijemna pani ja ted ziju na koleji a prijdu si tu mezi temi tisicovkami zmlaovanejch slecen uplne ztracena..
make-up /pod okap
anonym
| 25. 10. 2006 03:47
To myslím vážně - když vidám zmalovanou ženskou tak, že není poznat jak vypadá doopravdy, tak bych jí strčila hlavu pod okap, aby se vzpamatovala. Moje babička vždycky říkala, že žena má vonět čistotou. Proto všelijaká patladla na obličej a vonící fufu proti potu považuji za zbytečnost, stačí se pořádně umýt a pro pěknou pleť jíst zdravě, nekouřit a nepřehánět to s pitím. Zdravá strava se pozná především na pleti. Když jdu na nějaký koncert, tak si trochu přibarvím své vybledlé rty, ale tím to končí. Je mi 52 let a nikdy jsem se nemalovala - jak si mne příroda stvořila, taková jsem. Ušetřený čas využívám účelněji a také se dost ušetří na financích, místo šminků si raději koupím víc rajčat. A určitě nejsem suchar! Ráda trampuju, jezdím na koloběžce a vůbec dělám všelijaké šaškárny. Hlavně chodím spát až když jsem unavená, což je v době od třetí do osmé hodiny ráno a od třetí do páté hodiny odpoledne. Takže kdo nespí, ať se mimo uvedenou dobu ozve, mám Internet zapojený nonstop. Tak páááááá
Make up??
anonym
| 17. 10. 2006 14:33
Já myslím, že základem je čistá pleť a zdravá barva. Takže bych investovala do pěstící kosmetiky, no a co se týče té barvy, našla jsem jednu zajímavou věc - je to egyptská hlinka s vitamíny a pečujícími látkymi, vypadá hodně přirozeně a zdravě. Ani chlap to nepozná, že to není vaše a je to mnohem lepší než make-up, ale ani tím příležitostně nepohrdnu
make-up
anonym
| 11. 9. 2006 11:01
...přesto si myslím, že občas trošku líčidel neškodí! ...pokud má žena pěknou pleť, stačí pudr, stíny řasenka a lesk na rty....rozhodně obdivuji ty, které denně nosí celý make-up...sice se namalovat umím, ale jsem na to moc líná...
líčení
lenka
| 21. 8. 2006 21:30
Když se ženské líčí málo nebo vůbec, tak aspoň jejich chlapi ví,co mají doma. Moje známá mi vykládala, že její přítel chodil předtím s holkou, která se dost malovala, i do bazénu , no pořád a když spolu poprvé jeli na dovlenou, tak jí ukradlu tašku, kde měla i líčení, takže se nemohla namalovat a tehdy jí viděl poprvé bez makeupu a prý jí vůbec nemohl poznat....rozešel se s ní, ale ne kvůli tomu jak vypadala, ale kvůli tomu hysterickému záchvatu, který měla po celou dobu dovolené, že se nemůže namalovat..
Make-up NE!
anonym
| 20. 8. 2006 11:38
K čemu to je? Stačí se našminkovat jen tak zlehka, ale ty namejkapované slečny vypadají všechny jako levné zboží. A pokud se líbíš manželovi "jen tak", tak je to super! Nejkrásnější je přirozenost...
jednoduché líčení
lenka
| 26. 6. 2006 14:23
Podle mě je v jednoduchosti krása, tudíž doporučuji koupit si řasenku, pudr (jako poklad pod stíny), stíny světlé jemné barvy, lesk na rty, toť vše. Já se nelíčím a když tak jen výjiměčně a to tak, že si dám na víčka nejprve pudr, to aby na nich pak držely stíny a nestíraly se, pak na pudr stín velmi světlé, jemné barvy, zvětšuje to oči a oči vypadají rozjasněné, pak zakončím řasenkou a na rty dám jen lesk. Je to jednoduché, zvládně to každý a vypadá to mladě a svěže.
Make-up
anonym
| 25. 6. 2006 21:33
Holky, tak to já mám ještě jiný "problém". Já mám už přes třicet a vůbec se líčit neumím! Fakt. Namaluji si řasy a tím to hasne. Jsem sice takový sportovnější typ (bohužel jen vzhledem), nenosím sukýnky a šatičky, ale do padesáti nebudu vypadat jako děvčátko. Já se úplně stydím, že se neumím nalíčit, je nějaká možnost, jak se to naučit?
make-up
anonym
| 15. 6. 2006 19:08
...a co takhle kompromis? ...já to pojímám dle nálady a potřeby...denně se nelíčím (ráno si ráda pospím co nejdéle), ale když je nějaká příležitost, tak ano! ...a místo rtěnky používám jen lesk či pečující balzámy...takhle to vyhovuje mně i příteli, možná i pro vás by mohla tudy vést cesta :o)
make-up - jo!
anonym
| 8. 6. 2006 17:34
ja myslim, ze problem neni v make-upu jako takovem, ale v tom, jak dobre/spatne vypada... kdyz je dobre udelany, vypada prirozene a sveze, takze z tvare se nestane maska, z niz behem dne opadavaji kusy jakesi hmoty. ja jsem od muzu povetsinou slysela - make-up ano, ale prirozeny. kazdopadne si myslim, ze dulezitejsi je investovat do dobre kosmetiky pro peci o plet, nez do dekorativni.
diky
anonym
| 7. 6. 2006 11:05
Díky za názory, asi toho opravdu nechám, aspoň si zase ráno pospím o dvacet minut déle .
makeup ne
anonym
| 7. 6. 2006 08:47
Já jsem na tom obráceně než ty...jemi třicet a celý život jsem se líčila, ale přestala jsem s tím až teď. Manžel do mě pořád hustil, že se mu namalovaná ženy nelíbí a že jsem nejhezčí na přírodno, jenže mi dloulo trvao si odvyknout se nelíčit, protože jsem si bez makeupu připadala jako nahá. Musím ale říct, že ted se cítm mnohem svobodněji a uvolnější než předtím a manžel je nadšený - a o to přeci jde, líbit se vlastnímu manželovi, protože proč dělat dojem na někoho jiného, když on je nejdůležitější? Navíc s tím, že tě nechce líbat když máš rtěnku se mu ani nedivím, asi chce líbat tvoje rty a ne cosi mastného a barevného.
make up
anonym
| 6. 6. 2006 21:00
Já jsem pro pusu od manžela .
Make up ano či ne?
anonym
| 6. 6. 2006 20:56
Táhne mi na třicet, tak jsem si říkala, že bych o sebe měla víc
pečovat, začala jsem používat make up a šminky. Manžel je z toho ale
nervózní, od té doby mi ani nedá pusu na tvář, bojí se, že se zamaže,
rtěnka mu nechutná,... Jsem na vážkách, jestli je přednější pěkná
tvářička nebo pusa či pohlazení od manžela.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 5. 2026 12:07
16768
ŽaludPokusnÝ
6. 5. 2026 09:39
12
Káča Říhová
29. 4. 2026 10:54