Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Make up ano či ne?
DiskuzePřidat názor
anonym
| 19. 1. 2016 07:13
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
,maluji se od svych 15 let drive jsem si s tim hrala klidne pul hodiny ,ted si vystacim s 5 minutama a vysledek je hotov
.Trosku mejkapu,nemam rada kdyz se lesknu a stiny,trochu tuzky na oci na zvyrazneni očí lesk na rty a hlavne rasy,,,,,,,,,,,,,Bez namalovani se take citim jako naha a je moji soucasti,nedokazu si bez neho predstavit rano,stejne tak jako jit do prace bez ranni sprchy
.Mam malou holcicku a ta mi jednou kdyz jsem vysla namalovana z koupelny rekla-MAMINKO TED JSI KONECNE KRASNA a ja si tak tak pripadala
Kazdy jak se citi...
jen obcas pri vyjimecnych situacich si od maminy pujcim makeup..jinak mi staci nalicit oci..presto se tesim na leto protoze mi asi nic jineho nez opaleni nepomuze..v lete jsem totiz hneda ale v zime bych splynula se stenou
. Myslím, že si na to za 2 roky už zvykl a moc to neřeší. U mě to ovšem jak píšete není sem tam nějaká nedokonalost, mám opravdu těžší formu a jsem z toho nešťastná, úplně mě rozhodila antikoncepce a už nikdy více. Nabourává to hodně psychiku, ale už jsem si na svůj obličej zvykla, někdy je to holt horší a někdy zase lepší...hlavní je být pozitivní