Diskuze

Zpět na výpis diskuze

přítel ve vězení - co dělat

Diskuze

anonym
| 18. 12. 2015 22:04
Ahoj , dnes mi zavřeli přítele zatím nevím vůbec nic .. pořád jen brečím , jsem na dně ? mohla bych si o tom s někým popovídat ?
erin.a
| 22. 12. 2015 15:11
TO kája: Ahoj klidně mi napiš maila
anonym
| 14. 12. 2015 01:28
holky email je Kikuska1@seznam.cz
anonym
| 14. 12. 2015 01:27
Ahoj holky :) můj přítel je zavřený už 14 měsíců mám 16měsíční dcerku a tak nějak když čtu ty vaše příspěvky bych Vám chtěla pomoct..jsem na fb ve skupince kde jsou jen ženy které mají zavřené partnery,manželi nebo syny..strašně moc mi to pomáhá a nepřijdu si že jsem na tomhle světe jen já sama která tak trpí..samozdřejmě tam nepřidáváme jen tak někoho protože si opravdu už za tu dobu co ta skupinka existuje věříme ale kdyby jste chtěli můžete s někým z nás popsat a třeba časem můžete být mezi náma a nebýt na vše sami..když tak mi písněte na mail Kikuska@seznam.cz
anonym
| 14. 12. 2015 01:26
Ahoj holky :) můj přítel je zavřený už 14 měsíců mám 16měsíční dcerku a tak nějak když čtu ty vaše příspěvky bych Vám chtěla pomoct..jsem na fb ve skupince kde jsou jen ženy které mají zavřené partnery,manželi nebo syny..strašně moc mi to pomáhá a nepřijdu si že jsem na tomhle světe jen já sama která tak trpí..samozdřejmě tam nepřidáváme jen tak někoho protože si opravdu už za tu dobu co ta skupinka existuje věříme ale kdyby jste chtěli můžete s někým z nás popsat a třeba časem můžete být mezi náma a nebýt na vše sami..když tak mi písněte na mail Kikuska@seznam.cz
anonym
| 16. 4. 2016 04:29
TO Kikuska: Ahojky,muj pritel je mesic ve vazbe na pankraci,ma "beckovou (koluzni vazbu )". Hrozi mutrest odneti svobody 8-12.ĺet. jse, vazne v hajzlu,rada bych si s tebou nb s vasi skupinou napsalaa par radku=((((( muj fbje kety stankova,budu hrozne rada kdxz se ozves /ozvete.prosim.dekuji
anonym
| 16. 4. 2016 11:27
TO ketys: 8- 12 let ? Už vi kdy bude mit soud? Za co mu to hrozí ?
anonym
| 8. 12. 2015 23:20
Pro Vendy....moc dekuji za povzbuzeni, pomalinku si zacinam zvykat, je pravda, ze nam venku to rycheji utece, myslim ze nase polovicky jsou na tom podstatne hur. Moje dcera me taky moc drzi, je skoro stejne stara jako tvoje...syn je taky velkou oporou,.ale bude mu 13, je cerstve zamilovanej a tak ma jiny starosti. Dcera kvuli priteli casto breci. Snazim se resit i zvenku, dojizdim za pravnikem, delame dalsi kroky, abychom prokazali jeho nevinu, sice to stoji hodne penez, jsem sama ted na dve hypoteky...mamka mi nastesti financne pomaha, ale i tak mam co delat, abych vse poplatila...takze se snazim byt co nejvic v praci, nechci o domek prijit, porizovali jsme si ho pred rokem s pritelem..bohuzel muj byvaly manzel ma narcistickou dusevni poruchu, zname takrka vsude...znate to...penize jsou mocne...nemohl prenest pres srdce, ze mam pritele, ze je pritel mladsi nez ja, ze jsme si dokonce dovolili poridit domek...pres to, ze sam ma jiz nekolikaty vztah, dalsi dite, s jehoz matkou jiz nezije, presto, ze mimcu je rok a je nemocne...zautocil...nejprve me chtel s pritelem rozdelit, zacal na nej podavat nechutna smyslena trestni oznameni, pak zazadal o zakaz styku deti s pritelem, to.mu soud zamitnul, zazadal o deti vyhradne do sve pece, presto, ze syna psychicky tyral a dela to dodnes a o deti se nikdy nestaral, zmanipuloval mistni socialni slecnu pracovnici, ktera prestala resit deti a zacala resit me a pritele...je to hodne slozitej boj, ale kdo nezil s narcisem, nepochopi... vim, ze pritel je tam kde je, jen diky tomu, ze me poznal, vse zaridil muj byvaly manzel...ktery me chce videt bez deti, na dlazbe a ne stastnou. Uz pri mem odchodu mi slibil, ze skoncim sama, bezdetna, nebo mrtva...je to na dlouhe vypraveni...jen chci rict, ze citim vinu za to, kde je ted muj pritel. Moc mi chybi, ale ja vim, ze to vsechno zvladnem...utece to a budeme konecne spolu...holkt vam take preju, at vam to utika...a mame je uz doma...ikdyz to bude nejakou dobu trvat, porad si rikam ..on neumira....je jen jinde...a pritom se mnou, nikdo mi ho nebere..jednou budeme spolu...na druhou stranu to vas vztah pokud je pevny muze jen prohloubit...v dnesni dobe sms, kdy byste jinak dostavaly tak krasne zamilovane dopisy...clovek vi, ze tu musi pro toho druheho byt...ze mu tim moc pomuze a kolikrat ho svou laskou doslova drzi pri zivote...
anonym
| 26. 12. 2015 20:52
Ahoj Nikeli,
děkuji za zprávu,vidím,že to vůbec nemáš jednoduché. Myslím na Tebe, at Vám to dobře dopadne, nechci,aby to znělo jako nějaké chytré řeči, víš.
Můj bývalý manžel dceru skoro nevídá, protože nemá zájem,ale dceři je to už jedno,má mého přítele jako tátu, je skvělý, bere ji jako svou dceru. I když je zavřený už půl roku, tak na něj dcera nedá dopustit a pořád na něj myslí,vůbec si nemyslím, že platí: sejde z očí, sejde z mysli, není to vůbec pravda, pokud někdo opravdu miluje, tak nezapomíná, naopak si myslím, že to vězení vztah posílí, tady se ukáže, jak je ten vztah silný.Je někdy neuvěřitelné,kolik toho člověk vydrží,ale ani mně někdy není do řeči. Když mi budeš chtít napsat a popovídat si, klidně písni, budu ráda.Je dobře, že máš mamku, která Ti pomáhá,od toho by měli rodiče být.Máš to těžší, že máš dvě děti,ale na druhou stranu, dvě děti je lepší,nemá člověk čas přemýšlet nad blbostma. Hezký večer a jen vše Nej do Nového roku.V.
anonym
| 26. 12. 2015 21:01
TO Nikeli:
Nikeli drž se, svou láskou mu pomůžeš, víš, co se říká? Na každou svini se vaří voda. Tomu já věřím a není to o tom, že člověk někomu něco přeje, to ne,ale myslím, že tvůj bývalý manžel to brzy pozná a Ty budeš mít své děti, domeček a svého přítele. Moc Ti to přeju.
Hezký večer
Vendy
anonym
| 8. 12. 2015 16:35
Zdravím všechny, musím se přiznat, že mi hodně pomáhá, že v tom nejsem sama a toto diskuzní forum je moc fajn. Ja už mám za sebou asi 10 dní, už jsem dostala i dopisy a čeká nás návštěva. Musím říct, že těch prvních pár dní, byl opravdu očistec...byla jsem opravdu na dně, ale je pravda, že čas je nejlepší přítel a každým dnem je mi o malinko lépe....mám malou dceru, 5 let a ta je mi velkou motivací a oporou, abych byla alespoň v rámci možností v pohodě....jen je těžké, jak tak malé holce vysvětlit, že s náma táta nebude na Vánoce a to ne jen jí, ale i celému okolí....jaké s tím máte zkušenosti vy? Díky.
anonym
| 6. 12. 2015 22:47
To Ema 1: po prvnim dopise se docela ulevi,vid? To je super, ze mate navstevu tak brzy, my mame prvni za tyden....uz jsem ho
5 tydnu nevidela....psal mi, ze bude brecet, za ten mesic co tam je zhubnul15kg....mam pocit, ze se cas zastavil.....

Nevite nekdo nahodou jak probihaji navstevy v Pribramske veznici na Bytizu? Myslim, jestli muzem vyuzit mistni kantynu...budu s sebou mit deti, tak aby po prvni pulhodce neotravovaly, ze maji hlad,hi...
anonym
| 2. 12. 2015 23:40
Ahoj Emo,jsme na tom podobne..muj pritel je tam od 4.11., takze mesic..taky me to sebralo. Hned druhy den jsem prestehovala cely obyvak a vlastne porad neco delam. Je nejhorsi cekat na prvni dopus...ale jestli vis kde je,muzes mu napsat rovnou. Jen ke jmenu napis datum narozeni...a posilej mu znamky...muzou tam za ne lecos koupit,muzes je poslat normalne v dopise...ja uz jsem ted o malinko klidnejsi,pritel pise kazdy den a dvakrat mi uz telefonoval, muzes mu tam pislat kartu do automatu, kupuju je v trafice za 180.... jak to rict dceri je tezke, je mala, ja uz mam.starsi deti 11 a 12 a to ze pujde pritel do vezeni vedely driv nez my...rekl jim to muj ex....jejich tata...on ho tam totiz dostal... kdyz budes cokoli potrebovat ,poradim ti...ja pred mesicem.take nevedela nic...ted vim, ze ho za 14 dni uvidim...mame prvni navstevu...moc se tesim....ty se drz a hodne se zamestnavej, at to vic utika,...a hodne mu pis...moc mu to pomuze...
anonym
| 6. 12. 2015 18:58
TO Nikeli: Ahoj Nikeli, děkuji ti za povzbudivá slova...je to opravdu náročné, mám za sebou druhý víkend a první týden...přes týden to bylo docela dobré, jelikož jsem pracovala, víkendy jsou horší a to i tím, že byl Mikuláš a je opravdu těžké to dceři vysvětlit....už není tak malá, ale stále dost malá na to, abych jí neřekla pravdu...momentálně se cítím taková odříznutá od světa....a to nejsem ve vězení....už jsem dostala první dopis, snad nám i brzy zavolá a za 14 dní mám mít také první návštěvu....a jak jsi psala, snažím se psát a posílat obrázky malé at mu to tam rychleji utíká...
anonym
| 2. 12. 2015 18:22
Zdravím všechny, v pátek 27.11. mi zavřeli přítele...je mi hrozně, ale musím se přiznat, že když čtu vaše příspěvky jsem ráda, že v tom nejselm úplně sama...víkend byl šílený, vymalovala jsem celý byt, abzch se nějak zabavila...mám malou dceru a zatím ještě nevím, jak jí to řeknu, je jí 5 let...máte některá nějaké zkušenosti s tím, jak to říci dětem? a to nemluvím o tom, být na všechno sama...jsem momentálně velmi zmatená....díky za odepsání
anonym
| 2. 12. 2015 11:42
ahoj,prosím o radu mam přítele ve vězení převezly ho do Ostrova nevíte jak to tam chodí je v B děkuji za rady
anonym
| 29. 11. 2015 21:08
To aaa: moc diky za info, u nas to bude mesic ve stredu, prvni den byl sileny...vezly jsme ho tam s dcerou, brecely jsme obe dve...moc, ale ne pred nim, dcera se slozila jak za nim zaklaply vrata...my se tak narychlo rozloucili...sel o neco driv, ze se domluvi co a jak, da jim papiry a rozloucime se...vezla jsem ho na Ruzyn, bacharka nam rekla z mikrofonku, at jeste nodchazime a pockame, jestli budou vsechny papiry ok, pritel se ptal, jestli mame pockat vevnitr...pry ne...nechal tedy vrata otevrena...dal jim papiry a my cekaly, s dcerou u otevrenych vrat....po 5 ti minutach vrata nekdo zabouch ....v tom se mala slozila, zacala silene brecet...ja se jeste drzela...rikam ji,at se neboji, ze se prijde jeste rozloucit...za dalsich 5 minut se z mluvitka ozvala bacharka....vse v poradku, muzete jit, nashle...v tu chvili to padlo i na me ...pres slzy jsem nevidela na cestu, chytla me celni zprava...kdyz videli, v jakem jsem stavu, tak mi ani nedali pokutu, rekli, ze jsou taky jen lidi at jedu opatrne domu....od te doby jsme ho nevideli. V utery ho prevezlu z Ruzyne do Pribrami...tam odsud porad zadna posta...jsem z toho nervozni...uz se moc tesim na navstevu...
anonym
| 28. 11. 2015 00:32
Vsechny moc zdravim, pritele mi zhruba pred mesicem zavreli, pripada mi, ze jsem ho nevidela vecnost. Fakt mi hodne chybi, do toho dve deti, dve hypoteky atd, to asi znate taky, do 14 ti dnu by uz snad konecne mela byt navsteva..chci se zeptat, byl pro vas nejhorsi zacatek, kdyz jste jeste nemohly na navstevu, nebo cim dyl tam je, tim hure to nesete?
anonym
| 29. 11. 2015 20:02
TO Nikeli:
U me byl asi nejhorsi prvni mesic. Vcera jsme meli konecne po dvou mesicich prvni navstevu a strasne se mi ulevilo,ale vecer mi bylo jako prvni den.
anonym
| 7. 12. 2015 21:06
TO Nikeli: Hezký večer,
můj přítel už je zavřený skoro půl roku,nejhorší byl pro mě první den,pak první měsíc, každý den jsem jen brečela, mám již 12 letou dceru, která mě pořád drží nad vodou,bez ní bych to nezvládla. Mně chybí taky pořád,aůe zvykla jsem si , že ho vidím jednou za měsíc 3 hodiny,je to málo,ale vždycky se moc těším. Ano začátek byl nejhorší,ale zvykneš si,jak říká můj přítel, jsi venku, je tam jiný život.Neboj se, čas rychle letí a vše uteče a budeš ho mít zase doma. Já přítele moc miluju, až se vrátí, chceme se vzít a mít mimi , přeju Vám,at vše zvládnete a jste pak spolu do konce života jen štastný
Vendy
anonym
| 20. 11. 2015 17:51
Ahoj má někdo zkušenosti s oddělení "O" ve věznici Stráž pod Ralskem? Co je to za oddělení atd.? Děkuji předem
anonym
| 9. 11. 2015 21:19
Ahoj, mám bohužel měsíc zavřeného bratra, který poslal balíčenku na potraviny to chápu. Ale v dnešním dopise mi přišla balíčenka na oblečení, chce boty, bundu,tepláky, svetr + spodní prádlo. To mu toto všechno lze poslat? On může nosit své oblečení.Já myslela,že musí mít jejich. Psal ,že je na "přibylu" a asi za dva týdny jde na "barák". Já tomu vůbec nerozumím. Prosím Vás o radu.
anonym
| 10. 11. 2015 10:06
TO Niky: asi ano, když ti to poslal. Zavolala bych do té konkrétní věznice a na všechno bych se zeptala přímo jich, aby se to náhodou nelišilo.
anonym
| 10. 11. 2015 16:31
TO Niky: Ahoj, balík s potravinama můžeš poslat jednou za půl roku a můžeš tam kromě potravin dát třeba hygienický potřeby, tabák, cigarety (okolkovaný), časopisy, věci na psaní nebo nějaký osobní věci. Potraviny musí být originálně zabalený, žádná vlastní výroba, a musí být trvanlivý i bez lednice, třeba konzervy, instantní polívky, sušenky apod. Váha nesmí překročit 5 kg a měl by tam být seznam těch věcí.
V balíku na oblečení smí být jenom oblečení a boty, váhu nevim. Když má vlastní oblečení, tak si myslim musí i sám zajišťovat praní - přes vás asi výměnou při návštěvách. Ale tohle přesně nevim, tak ať se zeptá vychovatele.
anonym
| 10. 11. 2015 16:44
TO Niky: Pár balíčků tabáku a cigaretový papírky mu pošli, i pokud je nekuřák, hodí se to na výměnu za cokoliv. Můžeš posílat i noviny a časopisy ve velký obálce do 1 kg, klidně každej den. A když budeš posílat pěnu na holení, tak ne ve spreji.
Jinak ten přibyl bude asi nástupní oddělení. Nejdřív jdeš na pár dní na vazbu, pak na nástupní asi na dva týdny, jak kde. Barák je oddělení, kde trávíš většinu trestu. Pak je ještě výstupní oddělení, tam by měli jít ideálně všichni, co sedí 3 roky a dýl, ale nevim, jak je to v praxi.
anonym
| 30. 10. 2015 18:51
Podrobnosti o tom, jak funguje podmíněné propuštění z výkonu trestu (třetina, půlka) a jak podat žádost, ži získat společenskou záruku občanského sdružení : http://ve-vezeni.webnode.cz/propusteni/
anonym
| 29. 10. 2015 11:59
ahoj holky,nevite jestly potrebuju v Litomericich taky balicenku na civil?pritel ph.se ze ne,ale me se to nezda.dekuji za odpoved
anonym
| 30. 10. 2015 18:49
TO lida83: většinou lze poslat "civilní" balík bez balíčenky i vícekrát ročně, ale pokud přítel již civil vícekrát dostal, nebo není u vychovatelů zrovna dobře "zapsán", může věznice balík bez udání důvodů nepřijmout. Proto je lepší, aby si přítel zažádal předem o "balíčenku" a ta již bude zanesena v jeho spise v počítači, takže věznice balík určitě převezme. Do civilního balíku nevkládejte nic jiného, zejména ne tabák, kávu, potraviny, kovové předměty a pod .... přiložený dopis jistě projde Více informací na této stránce : http://ve-vezeni.webnode.cz/
anonym
| 29. 10. 2015 04:03
Zcela vše, co potřebujete vědět před nástupem trestu, ve výkonu trestu - pro odsouzené i jejich rodiny a přátele : http://ve-vezeni.webnode.cz/
anonym
| 23. 10. 2015 21:11
Je tu nekdo,kdo ma jen chvili zavreneho partnera a chtel by si o tom popovidat?
Jsem skoro mesic doma sama a je to opravdu tezke

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 7. 2025 19:31
14640
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda