Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Frigidní muž
DiskuzePřidat názor
anonym
| 31. 8. 2016 07:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

A kéž by se to dalo vůbec nazvat ***em... Buď najdu odborníka nebo jiného chlapa. Takto to asi fakt dál nejde.
), žádné pivo (silně tlumí) a cigarety (zanášejí žíly a bez průtoku krve není erekce) a jen střídmě víno. Vzbudit trošínku žárlivost a zároveň hrdost na svou ženu mírným koketováním. Mít doma vkusné *** na kazetě. Udělat se jinou. Účesem, barvou vlasů, dbát na sebe i doma, i když u tří dětí to asi není žádná sranda. Zkusit v mezidobí vašeho pravidelného obcování takovou hru. Vypít si dvě deci vína na uvolnění svalů i mysli a začít si hrát s jeho pyjem rukama a ponejvíce ústy s tím že mu řekneš, že on musí nechtít, ale když se ti podaří vydráždit ho k erekci, že bude i milování. No a pak si musíš hrát na vakuovou pumpu (viz můj příspěvek v diskusi k článku Orální milování na Intimnostech). Třeba to vyjde, začne si víc věřit a bude se mu to líbit a intervaly mezi vaším milováním se budou zkracovat. Zkrátka to zkoušet. A když nic, tak mu narovinu řekni, že ho máš ráda a jestli by ti to neudělal jazykem a prsty. Vždyť je rovnoprávnost. Kolik mužů se každý den udělá při milování se svou ženou, či milenkou aniž ta dosáhne orgasmu a dál to neřeší. Proč by to nemohlo být i naopak.
. Myslím, že jsem toho napsal už dost, ale pár slovy se u takového tématu opravdu poradit nedá.Vede mě upřímná snaha pomoci. Snad se mi to alespoň trochu povedlo.

konecne se mi podařilo zaregistrovat se.

měj se moc fajn a klidně zase napiš...