Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
											Flora

| 2. 2. 2012 09:06

0

0
						Reagovat!
											stistko12

| 2. 2. 2012 09:03

Pettar

| 2. 2. 2012 07:58

růžový panter

| 2. 2. 2012 06:24

Stamina

| 1. 2. 2012 22:25

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Koníčci jsou chudinkové, náš pes bígl Jerry se venku přikrývá dekou. Na noc chodí do kotelny, ale přes den je venku, do boudy nejde, má totiž na terase křeslo, kde je mu bájo.
 Koníčci jsou chudinkové, náš pes bígl Jerry se venku přikrývá dekou. Na noc chodí do kotelny, ale přes den je venku, do boudy nejde, má totiž na terase křeslo, kde je mu bájo.  naši mini pejsku jsem vzala do postele okamžitě zanorovala pod duchnu a já se bála,že ji chuděru zalehnu má jen 90dkg....teď už v krbu praská,je tu teplo a já jdu naložit nějakou flákotu a zeleninový salátek připravit...můj mužik konečně zapojí podlahový topení....jsme totiž na obydlené stavbě a doděláváme.....
 naši mini pejsku jsem vzala do postele okamžitě zanorovala pod duchnu a já se bála,že ji chuděru zalehnu má jen 90dkg....teď už v krbu praská,je tu teplo a já jdu naložit nějakou flákotu a zeleninový salátek připravit...můj mužik konečně zapojí podlahový topení....jsme totiž na obydlené stavbě a doděláváme.....

pro pritele, nastesti nez dorazila tak jsem to spalene oloupala.
 pro pritele, nastesti nez dorazila tak jsem to spalene oloupala.

Budu doufat, že je to - jak tu píšete - nahromaděná voda v těle a radši se zvážím až tu BZ dojedu a dokončím BB
 Budu doufat, že je to - jak tu píšete - nahromaděná voda v těle a radši se zvážím až tu BZ dojedu a dokončím BB