Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
iirriss
| 7. 9. 2012 06:46
0
0
Reagovat!
meďouš
| 7. 9. 2012 06:38
iirriss
| 7. 9. 2012 06:47
meďouš
| 7. 9. 2012 06:57
iirriss
| 7. 9. 2012 07:10
meďouš
| 7. 9. 2012 07:15
cool.kitten
| 7. 9. 2012 07:15
iirriss
| 7. 9. 2012 07:21
iirriss
| 7. 9. 2012 07:28
meďouš
| 7. 9. 2012 07:32
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
je mi nějak jinak :-\ 
ono se to zlepší 

co já jsem to jen včera se*rala? :-\
no ale snad se to zlepší 
není to jak namožený svaly(mám tam jen špeky
bych řekla že to je i těma nočníma, takové to pomotané, protože co si budeme povídat, když můžeš tak něco uděláš i místo spaní právě proto že nejdeš spát klasicky v noci, to nikoho vesměs nenapadne "něco" dělat, ale přes den je to přece jen jinak :-\
včera byl začarovaný den. Mně taky do večera nebylo moc dobře. Už jsem začala pochybovat o tom léčení, ovšem cca kolem 20 hodiny to zas prostě bylo dobrý. No stejný to nebude nikdy, ale dobrý by stačilo. Tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží. Medvídku - na žaludek je dobrý přípravek TINKTURA AMARA. Ale nemají ji v každé lékárně, jo a asi pak nemůžeš řídit.. to nevím, alkohol to obsahuje( ale bereš ani ne kávovou lžičku). Je to hnusná hořká směs bylinek v alkoholu. Nakapat na lžičku, v druhé ruce sklenici vody a ihned zapít. Ono se říká, že medicína má být hnusná, ať přesvědčí pacienta, že funguje. Tak tady to platí. Je hnusná a opravdu rychle pomůže a je to z bylinek. 
mě nechtěli smíchat u nich koupenou mast a kapky dohromady
být tam já, tak u nich ani nenakoupím, no kupoval mi to manžel a tak jsem byla ráda že mi to přivezl
snad je v pořádku