Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
Anaj1
| 15. 8. 2012 14:38
0
0
Reagovat!
zabicka76
| 15. 8. 2012 14:35
meďouš
| 15. 8. 2012 14:03
anonym
| 14. 8. 2012 18:49
meďouš
| 14. 8. 2012 16:14
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Nemám čas sem chodit, spousty starostí, vyklízím byt po babičce, do toho pořád rekonstrukce baráčku, na krku zvířectvo páč děti jsou skoro celé prázdniny v trapu. Z nehubnutí už mi nějak ,, hrabalo,, tak mi manžel schoval váhu a že prý vrátí až bude chtít.
Ale má to něco do sebe - přestala jsem být nervozní a spěchat každé ráno na váhu a vztekat se že to nejde. Je mi fajn, na hubnutí nemyslim, dukana dodržuju tak 50/50, hold ovoci teď v létě neodolám. Mějte se všechny krásně a hlavně sluníčkově, doufám že po prázdninách se vše ustálí a já tu budu častěji . Pa 

jsem ji chtěla zadržet,uklouza jsem taky na té barvě práskla sebou,nohy hore a trefila jsem se malíčkem levé nohy do police
bolí to jak čert,modrák mám až nad kotník 
,tak to byl teprv mazec
Koukám, že až se zima zeptá, budeš mít narvaný sklep kompůtkama a marmeládičkama. Nám všechno padá ze stromů, co neshodily kroupy hned, padá postupně. Všechno je natlučený. Sloupovitá jabloň prvně letos ukázala jablíčka a co neutrhla Eliška (trhala nezralý a říkala ňam ňam), potloukly kroupy a hnije to. Asi neochutnáme...Ale co naděláme. Děvčátka, už sem asi dneska nepřijdu, protože jdeme na tu grilovačku. Nemám náladu, ale maso je naložený a víno vychlazený.
máš to dobré že tě vzali hned někde jinde,ještě že ti přišli na to co ti je 
Myslím, že to mám z mrkání na kluky :-\ Nesmím do zítřka vůbec nic dělat, minimálně chodit...doktorka volala do špitálu v ČB, jenže tam to dělá jen primář a ten má 14 dní dovču. Tak jedu do Střešovic, prý to nepočká ani den. Už se asi ze všeho pos..., není chvíli klid
a pračka začala vypouštět mimo odpad
za chvíli je u mě doma babinec,to bude príma 

budou jahůdky ááááá