Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
Anaj1
| 24. 7. 2012 09:02
0
0
Reagovat!
Jaruna57
| 24. 7. 2012 07:53
Jaruna57
| 23. 7. 2012 18:26
jajka12
| 23. 7. 2012 16:26
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

u mě to je takové pravidlo,když jsem nějakou dobu v pohodě,vysmátá,šťastná,tak přijde upozornění v podobě facky života,abych se zas vrátila,tam kam patřím 
Noc jsem prochodila,hlava mě třeští a váha se na mě naštvala a ukázala co nechci vidět.Takže ráno tvarůžky na poledne a večer kuřecí maso,už jsem vyndala z mrazáku,mělo být lečo,ále dnes raděj bez zeleninky no a asi to proložím tvarohem
jestli pojede do krku.A nezapálím si ne a ne 
Jak je člověk chvíli nadšenej, hned přijde od života facka a jaká! No drž se Jaruško, jinou radu nemám, ale hlavně NEKUŘ!!!

na chajdě byla švagrová s mužem a kouřili a mě to smrdělo
akorát mám chuť pořád 
celý den kmitám,chystám na dovču
tak zase nepůjdu spát 
zlatíčko, obrovsky držím palce!!! Můj táta měl stejnou nemoc jako tvá maminka....operaci mnohem rozsáhlejší než kdysi Havel...na to se nedá říct nic jiného, jen že přeji pevné nervy
a kouření mu fakt do první operace moc chutnalo. A pak, když k nám přišel nějaký kuřák, ho nutil, aby si zapálil, že mu to voní... promiň, už jsem myslela negativně...Ale tohle je taky blbý. Vím ze svý zkušenosti co to je, když se nedostává dechu. Kdo to nezažil, netuší. Moc moc přeju mamince stálý příjem vzduchu. Třeba u moře mi to dýchá samo...