Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
Anaj1
| 10. 7. 2012 18:38
0
0
Reagovat!
stistko12
| 10. 7. 2012 16:07
JItka369
| 10. 7. 2012 10:39
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Teď bohužel nedělám, ale dělala jsem - do 3l lahve od okurek vždy hrst jak zraje ovoce, zasypat trochu cukrem, zalít rumem, aby bylo ponořené, a postupně přidávat co zraje. Myslím, že jsem začínala jahodama, maliny, ostružiny, rybíz, angrešt, ryngle, meruňky a končila jsem hruškou. Nechat do Vánoc či na Silvestra - po snědení má člověk jasno (úplný) 

No u nás to zase pokračuje, babi jde v pondělí na kyretáž, švagrové umřela maminka, která žije ve Skotsku, tak manžel musí být u švagra, ten se doma dialyzuje. Syn byl u léčitele, protože z tý nemoci mu začaly padat vlasy a dost to řeší. Nedivím se, měl velmi kvalitní a jak já říkala, vlasů na tři moje hlavy. Léčitel mu řekl, že ze všech těch atb, kortikoidů aj. má infekci na játrech a absolutně žádnou imunitu. Tělo zpracuje veškerou energii v játrech a na ostatní mu nezbývá. Proto padání vlasů, nerostou mu ani nehty...nejdřív musí odstranit infekci. Dal mu čaje a protože by se pak úplně složil, přidal tabletky od firmy FIN, s výtažkem ze žraločích jater. Za měsíc jde k němu zas. Ale radost máme z Míši, byla na jaterních testech a jsou po tý mononukleóze úplně v pořádku. Dcera jí dávala ostropestřec a brala kapsle na játra od Nahrinu. Už nemusí držet žádnou dietu a pohyb bez omezení 
,dnes jsem vyspávaa dlouho a na oběd milovaný květáček.Mám ještě žehlit,se mi nechce,ale musim.Zítra bych měla jet s klukem do městadostane vyplacenou pojistku,tak bude boháč
Taky dnes makám venku, pleju, stříhám, beru to šmahem. Ráno jsem šoupla do pračky bílý a nechala namočený. Chtěla bych ho pověsit ven, ale je to strašně nejistý...tak vám holky nevím.... :-\ mám ho vyprat a pověsit ven.... :-\ nemám ho prát a nevěsit ven.... :-\ nebo je třetí varianta - vyprat a pověsit v sušárně :-\ ... asi se na to dneska vys... :-\
no a tak jsem vzdala i dnešní posilku, přiznávám se 

,já měla 2 štamprlky,přísahám,ale litr je ještě schovaný
. Neskutečný 

ani nevim co je za den