Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
Stamina
| 25. 6. 2012 08:41
0
0
Reagovat!
JItka369
| 24. 6. 2012 21:04
JItka369
| 24. 6. 2012 13:03
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. zase jsme se pustily s mužem s vervou do dalších pracích na baráčku, takže času tu pobýt s váma málo, ale v práci si vás čtu
Snažím se pořád jíst jak se má, jen v sobotu jsem ulítla na punčáku páč měl manžel narozky jinak nic ani vínečko. Zatím jsem se dlouho nevážila, zbytečně se s tím nestresuju, ale chystám se v pátek nebo v sobotu, protože pak odjíždíme k moři a tam bude asi s dietou ámen i když si myslím že místní ovoce a mořské ryby nebude žádná velká katastrofa
Podám teda hlášení jak jsem na tom. Takže všem přeji krásný den a zase někdy 

jen v poklusu 
nenecháš méďovou strádat
já neměla v práci vůbec čas baštit,tak se nacpu včil :-\ ale jen trochu,abych na noc nebyla nafouklá 
Jen ve zkratce - na váhu už jsem týden nevlezla, doktor mi zase naměřil prasácký hodnoty na štítné žláze, takže do toho ještě lítám po ultrazvucích, kde mi zjistili zvětšené uzliny s podezřením na zánět, takže v zápětí na krční a na zubní a uvidí se, co se se mnou děje. Ta rozhašená štítka vysvětluje moje nálady, oteklé nohy a hlavně tedy drobátko deprese. Jinak se snažím se nepřejídat a trošku přemýšlet, co jím. Víc nezvládnu, tak na mě myslete
Držím palce a napiš, jak dopadnou vyšetření!