Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Dukanová dieta - Hubněme společně
DiskuzePřidat názor
Flora
| 16. 4. 2012 10:55
0
0
Reagovat!
JItka369
| 16. 4. 2012 11:25
0
0
Reagovat!
Flora
| 16. 4. 2012 11:51
0
0
Reagovat!
Anaj1
| 16. 4. 2012 09:21
jajka12
| 16. 4. 2012 09:24
zabicka76
| 16. 4. 2012 08:52
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
se mi dnes vůbec nechtělo z pelechu :-\ někdo tu na mě napráskal,že prý na Primě honím chlapy 

Já ale raději manželovi řeknu vše hned od začátku, nutila jsem ho aby si i klidně přečetl co si píšem, sice nechtěl, občas se mě směje a dělá si ze mě legraci ( babinec přes internet ) ale nechá mě být a nešťourá co dělám na pc, v tomhle je zlatej..... 
( promiň,je to jen můj názor na to, co tu píšeš¨)jak se dá žít s někým,kdo se takto přetvařuje?kdo tě sleduje,před kým utíkáš,kdo ani neví,že se snažíš hubnout?Vždyť ve svém životě hraješ hlavní roli Ty,proč ho chceš takhle promarnit?obětovat se?Jasně je to jen Tvoje věc 
, ale snad mi něco důležitého neuniklo. V neděli jsme měli spousty návštěv, oslava narozenin mojí ségry a já zase nevydržela a dala si kus dortu z Lídlu ( mražený tvarohový s jahodama ) já prostě ty sladkosti nezvládám, jakmile někde uvidím něco sladkýho šla bych za tím světa kraj, to je moje neštěstí
Nevím co s tím :-\ Nic nepomáhá, musela bych asi dukana držet jedině na pustým ostrově..... jsem blbá, jsem blbá, blbá.... 

Postupně zkouším.