Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

Vivianka
| 14. 3. 2012 15:59
Vivianka
| 14. 3. 2012 16:00
TO Vivianka: Jóóóó! Díky, díky! Juchůůůů! Jo,jo,jo!
Misicka88
| 14. 3. 2012 15:55
Ahoj děvčátka Viv, slza mi ukápla Krásně napsaný.
Na téma hřešení se nevyjadřuju, poslední týden jsem podělala, ale to nevadí, zase se srovnám
Veru, otevři si ten inhalátor, na jeden den se někam zavři a nevylízej Překonej ten jeden den a bude to Ok.
A práci mám Dokonce si můžu vybrat co budu chtít dělat a jak budu chtít časově. Ráno jsem s tím borcem mluvila, myslel si na mě od začátku, jestli bych nastoupila do hospody, tak by se mi přizpůsobil. A jestli by mi to i tak nevyhovovalo, tak bych mohla jít k nám do krámu na 2h denně (17-19h) za 3000Kč. Jen mám trochu strach o co mu jde, proč po mě tak touží :-\
Vivianka
| 14. 3. 2012 16:04
TO Misicka88: Nejlepší je, rovnou v rámci běžného rozhovoru dát jasné informace a tím nastavit hranice, které Ti budou vyhovovat.
Nechávat to na pak stojí obvykle za prd. Féroví chlapi férové jednání ocení. Po mě taky vyjel kolega ze skupiny. Hodila jsem mu pod kola čubu (byl slušně rozjetý vagon) a pak jsem se mu šla omluvit za to, že jsem mu patrně dala příčinu si myslet, že "by to šlo". Čučel jak vrána a dosmrti dobrý
verunika
| 14. 3. 2012 16:07
TO Misicka88: Chjo ...............................Moc gratuluju k prácičce
jajka12
| 14. 3. 2012 18:59
TO Misicka88: si hladala prácu??? ušlo mi to - tak to tiež gratulujem a pre čo sa teda rozhodneš? hospoda alebo obchod???
Anaj1
| 14. 3. 2012 19:03
TO jajka12: jaké tam používáte cvičební stroje?
jajka12
| 14. 3. 2012 19:13
TO recepce: zlatino, no tie, čo sú na foto
verunika
| 14. 3. 2012 19:45
TO jajka12: si dobrá že se přinutíš
verunika
| 14. 3. 2012 15:39
Baf všechny moc zdravím už doma jdu uvařit kávičku a pěkně budu papat ty vaše písmenka těch zase jeeee
Vivianka
| 14. 3. 2012 15:09
A teď k jídlu. Měly jsme embargo na hlášky o porušování, aby to nelákalo druhé. Patrně si o to řekl někdo, kdo k tomu nemá daleko :-\
O.K. Cítím však a taky to i praktikuji, že když se urvu (ať už hledám poťouchlý důvod v noční šichtě u PC, PM syndromu a blablabla), tak zase dukanově. No tak sežeru víc Dkoláčků, no a co? zítra budu mít na to si utáhnout uzdu, dneska to holt nedávám! Tím, že budu hledat důvod, tím si ještě nějaký vyrobím a přivolám. Stejně se tím jen oblbuji a chlácholím falešně egouška, ukecávám ho, že nejsem tak nedisciplinovaná, protože...fakt vážný důvod! K prdu. Jo, ujela jsem si na tom či onom, ale cíleně, dukanově, protože jsem to potřebovala. Ale jsem dobrá, protože dřív bych vdechla tabulku čokolády. Teď je to jinak.
Třeba budu mít zítra den, kdy bych okousala i naši kočku, co vím!
Ale když sjedu ze stopy, ve které mi bylo fain a měla jsem jasný cíl, je snazší se do ní vrátit, než si nakecávat, že jsem trotl, který to stejně nedá! Takhle byste podporovaly svá dítka? Asi ne...tak proč tak zacházíte se sebou? Udělejte si tvaroh, kupte bonbony bez cukru, naházejte si na plech cokoliv z toho, co jde. Snáz se vrátíte do klidné klasické dstopy, když sjedete o pár cenťáků než když z Krkonoš zabloudíte do Beskyd...Na konci je náš pocit. Skvělý pocit z dušičky, která je pyšná a hrdá na to v kom sídlí a s jakým srdcem tam sdílí tu krásu a pestrost života, lidského bytí, sdílení a lásku.
zabicka76
| 14. 3. 2012 18:17
TO Vivianka:
JItka369
| 14. 3. 2012 18:22
TO zabicka76: koukej si na tu slávu udělat hafo SVÉHO papání a nezlob!
jajka12
| 14. 3. 2012 14:58
no super, môj PRISNE VAŽNY PRISPEVOK mi to hodilo ako posledný na strane, dúfam že si ho FLORA A ŽABKA NÁAAAAAAAAJDU !!!!

baby, po včerajšom cvičení som bola totál KO - no i tak sa už dnes teším na ďalšie - zajtra . A cítim aj svalovku, nie síce na bruchu, tam kde ju najviác OČAKÁVAM, ale bočné bruško jedno i druhé cítim, ďalej chrbát a trolinku aj stehná. Už aby bolo o týždňov - bude ***šie a podám hlásenie o výsledkoch
Anaj1
| 14. 3. 2012 15:12
TO jajka12: Máš nějaký odkaz na stránky toho tvého fitka?Podívala bych se,o to máte za cvičení.
Vivianka
| 14. 3. 2012 14:56
Děvčátka, copak to tady čtu! No?
1)smajlíky chci taky, takže prosím o nápovědu, jak si je ulovit Děkuji
No a ke "krizi", nebo co to sem zanášíte.
Bude to dlouhé a pokud někdo tuší, že by četl něco, co nechce, tak ať raději rovnou přeskočí.
Vynechám fádnosti, jako "vydrž. to přece dáš a pod." pokud to tak není nastavené, tyto kecy nefungují. Člověk to pak dělá jen proto, aby ten druhý neřekl. Ne kvůli sobě.
No a my to děláme kvůli sobě. To, že si okolí všimne, tu a tam někdo pochválí je sice příjemné , ale pouze lechtání ega.
A je to právě ono ego, které vás zrazuje a našeptává, že to nezvládnete, jste slabé, hnusné, tlusté a bez pevné vůle. Od něj se dozvíte, jak jste neschopné, v létě zase odsouzené ke hře na vorvaně a pod. Ego je totiž en vnitřní hlas, který tlumočí to, co jsme slyšeli od dětských autorit nebo jsme si tak vyložili to, co se kolem nás dělo. Vztáhli jsme na sebe problémy rodičů a teď si v tom čvachtáme. Sebeláska, sebeúcta v trapu. Spousta vlastní i bloky a různé bolístky, proto se tukem obaluje místo ochranného štítu proti podobným dalším případným špatným zkušenostem. Někdo staví zdi, jiný tukové bariéry. No a dalším úžasným důvodem je následování nejčastěji matky, ale v podstatě lze následovat kohokoliv z předků. Moje maminka vypadala v mém věku jako mobidik, plácala se z diety do diety, stálo ji to žlučník, kus žaludku a zuby (žaludeční vředy), doživotní potíže s trávením a zažíváním.
Důležité pro mne bylo přijmout fakt, že nemusím kopírovat tento mentální vzorec. že to mohu mít jinak. V duchu jsem jí poděkovala za vše, co pro mne udělala, odpustila jí vše, co neudělala a poprosila, aby na mě hleděla s láskou, když se budu mít lépe (ve všech směrech, ale dejte si práci být konkrétní) než ona. Věřím, opravdu věřím, že kdyby tu byla, řekla by, ano. Buď spokojenější, šťastnější, měj se víc ráda a dovol si být pěkná ženská. Je to v pořádku. (V naší linii to měly ženy dost těžké.)
Dovolte si to, co chcete. Jen co si to sedne. část překážek se vytratí a vaše potřeba si je vyrábět taky. Je to práce s podvědomím.
Můžu a udělám proto maximum. Pokud jste se zmítali v dietách a stále to končilo tak, jak vám nyní podsouvá ego, uznejme, že je tedy potřeba udělat něco jinak, když chceme, aby i výsledek byl jiný! To zní i pro ego logicky, ne?
No a pak tu máme srdce. Nevěřily byste, jak samy proti sobě můžeme jít i vlastním srdcem. Cítíte ten rozpor?
Představte si, že jste ve výtahu s někým, kdo do vás hustí, jak jste nemožní, hnusní, nechopní, pes by od vás kůrku nevzal a vy kapitulujete a řeknete, jo, máš pravdu, já vlastně jedu úplně do nejvyššího patra, abych rovnou skočila z okna. A vaše duše pláče...
Nemá nejmenší šanci, je ztracená. A ta jediná je nesmrtelná...
Stačí chvilička na to, abyste se seznámili. Na chviličku zavřít oči a představit si svoji dušičku. Uvidíte, jak je krásná, čistá, bezbranná...ať se vám v životě povedlo cokoliv či nepovedlo cokoliv. Každý máme něco, na co nejsme právě pyšní, ale to nemění barvu, krásu a čistotu duše, kterou vnitřním zrakem uvidíte. Něčí dušička možná pláče a krčí se v koutku. A jediný, kdo ji může utišit, pohladit, pochovat a zbavit strachu jste vy. Udělejte to. Změní se v malou holčičku...Kdybyste takovou viděli na ulici ztracenou, taky byste ji tam nenechali. Určitě byste ji neokřikovali: "Huš, zalez a mlč!" Proč to dělat s tou svojí! Nikdo z ulice jí nepomůže. Na to jste tu vy! Klidně si vezměte na pomoc plyšáčka a klidně si v duchu přivolejte andílka, babičku, rodiče, kohokoliv chcete.....
Spokojená dušička nám totiž pomáhá k úžasnostem...a být krásná, spokojená a sebe milující je ta největší úžasnost, kterou se tady na světě můžeme a taky máme naučit. Proto jsme na planetě ZEMĚ. Naučit se žít a milovat sami sebe i s tím, co ZEMĚ plyne. všem
jajka12
| 14. 3. 2012 15:00
TO Vivianka: kuk str 634 posledný príspevok
Anaj1
| 14. 3. 2012 15:09
TO Vivianka: Ještě,že Tě tady máme.Nikdo by to nenapsal líp.
Stamina
| 14. 3. 2012 15:13
TO Vivianka: Krásně jsi to napsala. Ale věřím, že naše matky pro nás chtějí jen to nejlepší. Myslím, že vše, co dělají, dělají právě proto, abychom se my měly lépe než ony (alespoň věřím, že správná máma to tak má). Jejich konání je ovšem občas silně kontraproduktivní, protože každá z nás máme na to "mít se lépe" jiný náhled. Vždycky si říkám "ona to myslí dobře" a vím, že mám vždycky pravdu. ........................................................
A k těm dietám a prohřeškům - opravdu se tu s vámi učím mít se víc ráda. Hřeším, to přiznávám. Ale jinak, než dřív. Dopřeju si sem tam něco zakázaného, protože se mám ráda. Ale právě proto, že se mám tak ráda, zobnu si malinko a jen občas. Výsledkem je, že se mám ještě radši za to, že jsem odolala nacpat do sebe hromadu cukrů nebo tuků, a navíc jsem krásná, štíhlá a neztrácím nic ze svého nově nabytého sebevědomí. Pokud ale nejsem tak silná, abych pokušení odolala, budu se mít ráda a hříšky si odpustím a předejdu tím potupnému luxování lednice a následným výčitkám a "slovním průjmům" jak jsem špatná a jak jsem všechno zkazila a že už to nemá cenu.
Vivianka
| 14. 3. 2012 15:55
TO Stamina: Samo, že to myslí co nejlépe a hlavně, jak nejlépe to samy umí. S odstupem času vždycky vidíme, co bychom udělaly lépe. Ale je to chytračení. A je fuk, jestli nad sebou či nad jinými. Posuzovat a odsuzovat je snadné, ale obout boty a naložit si na záda batoh plný zkušeností, bolestí i radostí toho, koho odsuzujeme...to už by se každý zdráhal. Proto je lepší některé věci přijmout jako fakt a dovolit si mít to jinak. Citát: "Přijmout věci které změnit nelze, změnit věci, které změnit lze a mít dostatek jasnozřivosti od sebe tyto věci rozeznat."
verunika
| 14. 3. 2012 16:20
TO Stamina: Pokud ale nejsem tak silná, abych pokušení odolala, budu se mít ráda
Stamina
| 14. 3. 2012 16:23
TO verunika: ono je to těžký. Kuřák přestane kouřit a už si nezapálí (žejo Miši ). Alkoholik odloží sklenku a už se nenapije. Ale co my? My nemůžeme přestat jíst. To je pak těžký - obzvláště pro lidi jako já, kteří mají silně vyvinutou slabou vůli
Stamina
| 14. 3. 2012 16:23
TO Stamina: odpovědí je Dukan. Můžeš jíst, ale je přesně dáno, co je Ti zapovězeno.
jajka12
| 14. 3. 2012 14:55
aké krásne nové smajlíky máme
jajka12
| 14. 3. 2012 14:54
čus bus babizne
FLORA, ŽABKA čo tie depky, čo tie písmenká - ako super že ste to zo seba dostali a dali na monitor, ale tak ako HLAVY HORE a ideme !!!!!! ŤAHÁME SA! NEVZDÁVAME, ÚTOČÍME - V Y H R Á M E !!!!!!!!!!!
florka, sama si dosť často písala, že porušuješ, jednoducho s tým musíš utnúť !!!!!! nestačí len zaveliť, že sa tu o tom nebude písať !!!!!! ALE NEPORUŠOVAŤ, OBZVLÁŠŤ KEĎ TO NEDOKÁŽEŠ S MIEROU !!!!!!!! pozbieraj sa ženská a makaj
žaby, u teba je v čom problém??? tiež porušovanie a prežieranie a nové a nové začiatky????? tak proste DOSŤ A ČIARA, IDE N8M TO VŠETKÝM, TAK AJ VÁM DVOM TO MUSÍ ÍSŤ AAAAAAAAAAAAAA PôJDE
zabicka76
| 14. 3. 2012 13:54
¨Tak jsem se pořádně po obědě ještě nadlábla pudinkem , jdu totiž v 15.30 na třídní schůzky tak abych to tam vydržela, né protože by dítko špatně prospívalo, ale ty učitelky ............
Stamina
| 14. 3. 2012 14:06
TO zabicka76: Já jsem právě ochutnala svůj piškot369 a je to pěkně bléééé za 1. jsem pacholíka převanilkovala a za 2. i ten piškot má nějakou divnou pachuť... no nevím, kde jsem udělala chybu
zabicka76
| 14. 3. 2012 14:34
TO Stamina: Počkej , počkej není to ten piškot co Jíťa fotila , sypaný kakaem a já si ho plánovala udělat k narozkám místo dortu ???? Honem přemýšlej kde si udělala chybu ????
Stamina
| 14. 3. 2012 14:38
TO zabicka76: to je on No to fakt nevím. Možná jsem ho málo pekla - no na 200 a půl hodiny, myslím, že by to mělo stačit. Vypadal stejně jako Jíti, ale je to hnus. Leží v lednici a je tak hnusnej, že se to ani nebudu snažit zachránit a půjde ke slepicím. Ty ho snad neodmítnou :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 9. 2025 18:58
15077
Alena Davidová
14. 9. 2025 11:09
35
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29