Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

jajka12
| 11. 3. 2012 21:12
dožehlenéééééééééééééééééééééééé
Pima
| 11. 3. 2012 21:10
Máme dneska dobře našlápnuto na 9000, ale asi se toho nedožiju, už mi padají očíčka. Kdybych se přestala ozívat, tak spím na klávesnici, a kdyby se vám orosil monitor, tak slintám.
JItka369
| 11. 3. 2012 21:03
tak Piškot369 je na mejlu, jdu do sprchy, pak tam šoupnu to druhé.
Jajina
| 11. 3. 2012 20:47
holky vy děláte chutě, já nevím co dřív uvařit mám u sebe bloček a dělám poznámky a pak hledám po netu recepty
Stamina
| 11. 3. 2012 20:49
TO Jajina: no jo, protože jsi na začátku a navíc vyhladovělá po 1.fázi
Jajina
| 11. 3. 2012 20:52
TO Stamina: jáák vyhladovělá, vždyt já pojedla masa co jinak máme rodina na měsíc
Stamina
| 11. 3. 2012 20:57
TO Jajina: nééé, já myslela vyhladovění po "normálních" jídlech. Taky jsem měla 1.F jen samý maso a maso, i bez příloh, prostě jen maso . Až potom jsem začala opravdu dukanit, zvykat si na dVaření a to, že téměř na všechno existuje dukavarianta
Jajina
| 11. 3. 2012 21:03
TO Stamina: já vím jak si to myslela a je to tak, už jenom s tím pečivem je to jiná
iirriss
| 11. 3. 2012 20:57
TO Stamina: já tak pracovala 10 let, dělám v rodinné firmě a byla jsem na pozici mezi majiteli a dělníky jediná a nebylo s kým a komu něco přesunout, až se firma zvětšila z 25 na 50 zaměstnanců tak je napadlo že tedy přiberou sílu, no to už jsem byla hotová co taky chtít po deseti letech, že? ale teď už je klid
Stamina
| 11. 3. 2012 21:00
TO iirriss: my máme taky rodinnou firmu, ale radši jsem šla "do světa na vyučenou" Asi jsem si potřebovala dokázat, že to zvládnu sama a na cizí půdě. Po mateřské ale (nebo po druhé mateřské, to se uvidí taky nastoupím k mámě. Snad jim po těch 5ti letech "ve světě" budu mít co nabídnout.
iirriss
| 11. 3. 2012 21:10
TO Stamina: to jsi zvolila dobře, je dobré mít zkušenosti z "ciza", u nás jsou majitelé přímo z naší dědiny a já tenkrát jako nově přistěhovaná byla jakousi zárukou nedrbů na lontu ohledně infa z firmy
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:51
TO Jajina: už máš ten recept na tortily?
Jajina
| 11. 3. 2012 20:53
TO Hanka45: jo už mám holky jsou zlatíčka
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:56
TO Jajina: já je dnes dělala,a jelikož nemám jogurt,dala sem tam 1lžíci tvarohu.Zdá se mi,že sou lepší.Ty s tím jogurtem se mě dost trhaly,a tyto v poho.
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:57
TO Hanka45: a bydlíš někde v lese,tak masko ulovíš
Jajina
| 11. 3. 2012 21:00
TO Hanka45: už se těším až je prubnu, ted zase dva dny bez zeleninky. No budu muset poslat manžu na lov
JItka369
| 11. 3. 2012 20:35
foto a tady jedna z mnohých variant z piškotu (určo vymyslíte nějaké mňamky, základ máme)- tentokrát pro žabičku k blízkým narozeninám. Určo by na to byly krááásný ozdoby z Dčokolády. Ty by se daly udělat na peč. papír a nechat ztuhnout, popř. zmrazit a pak šup na dortík.
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:36
TO JItka369: si frajer hned bych si dala
zabicka76
| 11. 3. 2012 20:39
TO JItka369: Jééé hned pošli, teda ten recepis myslím i s velikostí formy
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:33
Hojky holky,jdu na plac opět s prosbou.Už jste některá dávala do mražáku zelí-polívku.Dnes sem uvařila kotel,a nevím co s tím.Nechci to vyhodit,ale nevím jestli z toho nebude sra.jda,když to vytáhnu z mražáku
Pima
| 11. 3. 2012 20:37
TO Hanka45: Jestli tam není smetana, tak klidně můžeš. Dávám jí do plast krabičky a potom nechávám rozmrazit pomalu při pokoj.teplotě.
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:39
TO Pima: díky,už to mám na chystané v pl.krabkách,ale sem si říkala,jestli se to bude dát pak jíst.Tak to průbnu
Pima
| 11. 3. 2012 20:42
TO Hanka45: Mně se dokonce zdá, že je potom lepší než čersvá. Ježíš, teď jsem na ní dostala chuť.
Hanka45
| 11. 3. 2012 20:44
TO Pima: přijed,jednu krabku,asi 2porce ti daruji.I dcera si trochu dala,a to zelí nesmí.A říkala,že je dobrá
Stamina
| 11. 3. 2012 20:43
TO Pima**: já mrazím zelačku i se smetanou - a že jí tam nedávám málo TO **stistko12 tak hlavně že teď už jsi srovnaná a jedeš si svoje tempíčko. Hlavně žádné chmury
Pima
| 11. 3. 2012 20:46
TO Stamina: Párkrát se mi stalo, že po rozmraz. se ta smetana zdrcla. Třeba ve svíčkový.
Stamina
| 11. 3. 2012 20:48
TO Pima: No já jsem zjistila, že se ty omáčky po rozmrznutí musí pořádně provařit, jinak nejsou "kompaktní" Jako v mikrovlnce to nerozmrazím nikdy, musím hezky na sporáku a do varu. Pak jsou krásně hlaťoučké a po drckách ani stopy.
JItka369
| 11. 3. 2012 20:38
TO Hanka45: když to bude sr.jda, tak jí rozmixuješ, a bude z toho krémová polévka zelná
Jajina
| 11. 3. 2012 20:39
TO Hanka45: já si Hani myslela, že tam ty semínka najdu myslíš tedy Albert na městě

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
14. 9. 2025 08:22
15073
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29
100
Míránek Černohous
7. 9. 2025 08:49
48
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Peggi
13. 9. 2025 22:06
73798
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832